Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SOFTMOD ΤΟ WII ΣΑΣ(Μόνο για PAL/NTSC Wii με 4.1 System Menu)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Ο οδηγός αυτός γράφτηκε για να βοηθήσει αυτούς που θέλουν να πειράξουν το Wii τους για να επωφεληθούν από όλα τα ωφέλη που προσφέρει η ύπαρξη του Ηomebrew channel στο Wii τους.Το PSPGR δεν φέρει καμία ευθύνη αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κάτι πάει στραβά και χαλάσετε το Wii σας,αν φοβάστε να πάρετε αυτό το ρίσκο παρακαλώ σταματήστε εδώ και μην διαβάσετε παρακάτω!!!

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ WII ούτε σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ που είναι LU64+

Κατεβάστε το πακέτο από εδώ:

Wii 4.1 softmod pack

1)Κάντε format την SD κάρτα σας από τον υπολογιστή σας σε FAT16,για να το κάνετε αυτό τοποθετήστε την SD κάρτα σας σε ένα memory card reader και μόλις εμφανιστεί το εικονίδιο της κάρτας κάντε πάνω του δεξί κλίκ->Διαμόρφωση->Σύστημα αρχείων FAT επίσης τσεκάρετε το γρήγορη διαμόρφωση και πατήστε εκκίνηση.

2)Τοποθετήστε όλα τα αρχεία και τους φακέλους χύμα στην SD κάρτα σας.

Η SD κάρτα σας θα πρέπει να περιέχει μόνο τα:

-apps

-private

-boot.elf

-hacks.ini

όταν κάνετε διπλό κλίκ για να δείτε τα περιεχόμενα της κάρτας.

3)Τοποθετήστε την SD κάρτα σας στο Wii και πηγαίνετε στο Data Managment->Channels->SD card και πατήστε YES στο μήνυμα που θα εμφανιστεί.

4)Κάντε Install το Homebrew Channel και κάντε install το BootMii ως boot2 αν σας το επιτρέπει(σε νεότερες κονσόλες δεν γίνεται) είτε εγκαταστήστε το σαν IOS αν η επιλογή boot2 δεν είναι διαθέσιμη.

5)Τρέξτε το Bootmii(αν το κάνατε εγκατάσταση ως boot2 απλά κάντε επανεκκίνηση το Wii,αν το κάνατε εγκατάσταση ως IOS τρέξτε το Homebrew Channel από το εικονίδιο που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη του Wii με τα κανάλια και πατήστε το κουμπί home όταν ξεκινήσει).

6)Ανοίξτε το config menu και επιλέξτε backup NAND,περιμένετε να τελειώσει η διαδικασία και κάντε επανεκκίνηση το Wii.

7)Τώρα τρέξτε το Homebrew Channel και τρέξτε το Trucha Bug Restorer,επιλέξτε IOS36 και διαλέξτε Downgrade IOS15 και Download IOS from NUS μόλις τελειώσει η διαδικασία κάντε επανεκκίνηση το Wii.

8)Τρέξτε πάλι το Homebrew Channel και τρέξτε το Trucha Bug Restorer πάλι κι επιλέξτε IOS15 και μετά στο IOS36 menu επιλέξτε το IOS to slot 36 και πατήστε yes και τις 3 φορές που θα σας ρωτήσει και στο τέλος επιλέξτε το Install patched IOS36 και το Download IOS from NUS,μόλις τελειώσει η διαδικασία κάντε επανεκκίνηση το Wii.

9)Κάντε Install το cIOS36 rev10 to IOS249(από το Homebrew channel)μέσω Network install mode

10)Κάντε downgrade τα IOS files από το IOS Downgrader(μέσω Homebrew channel).

11)Καντε Downgrade στην 3.2 έκδοση χρησιμοποιώντας το cIOS Downgrader(μέσα από το Homebrew channel)δεν πειράζει που είστε ήδη στην 3.2 πρέπει να το κάνετε αυτό το βήμα υποχρεωτικά!!!

12)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το 4.1 Firmware-Updater.

13)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το Dop-IOS install IOS60 v6174 με την επιλογή Sig Hash Check.

14)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το preloader.Στην οθόνη που σας λέει για την εγκατάσταση πατήστε το κουμπί 1 από το wiimote.Πηγαίνετε στα Settings του Preloader και στην επιλογή preloader hacks κάντε enable το "Skip disc update check".

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

smc.png

Αν κατά τη διαδικασία σας εμφανίσει το παραπάνω μήνυμα όπως την εικόνα κλείστε το Wii.Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Reset και μην το αφήσετε και μετά ανοίξτε το Wii χωρίς όμως να αφήσετε το reset,θα δείτε το μενού του BootMii.

Αν το βλέπετε αλλάξτε το IOS από 30 σε 60 ή και ανάποδα και κάντε restart το Wii.

Συγχρητήρια πλέον είστε στο system menu 4.1 και το Wii σας είναι softmodded...

Gherudos PSPGR Team 2009

http://www.pspgr.net

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε μπορείτε κάνοντας μια μικρή δωρεά μέσω paypal στο [email protected]

Επεξ/σία από gherudos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SOFTMOD ΤΟ WII ΣΑΣ(Μόνο για PAL/NTSC Wii με 4.1 System Menu)

Το συγκεκριμενο softmod το εκανα και παιζει Jet me οσα games δοκιμασα... η ερωτηση μου ειναι πως θα κανω το sports resort να παιξει.... η διαδικασια που περιγραφεται λιγες σελιδες πισω με το Νeogamma παιζει ή θα τα κανει ολα μανταρα :o

Επισης ειδα καπου οτι παιζει με το τελευταιο GeckoOS το εχει δοκιμασει κανεις με το παρπανω softmod?

Τhanks in advance

Εγώ που είμαι downgraded ήδη σε 3.2 με homebrew και bootmii πως από τα παραπάνω πάω σε 4.1?

Λογικα θα πρεπει να ξεκινησεις απο εδω..

11)Καντε Downgrade στην 3.2 έκδοση χρησιμοποιώντας το cIOS Downgrader(μέσα από το Homebrew channel)δεν πειράζει που είστε ήδη στην 3.2 πρέπει να το κάνετε αυτό το βήμα υποχρεωτικά!!!

12)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το 4.1 Firmware-Updater.

13)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το Dop-IOS install IOS60 v6174 με την επιλογή Sig Hash Check.

14)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το preloader.Στην οθόνη που σας λέει για την εγκατάσταση πατήστε το κουμπί 1 από το wiimote.Πηγαίνετε στα Settings του Preloader και στην επιλογή preloader hacks κάντε enable το "Skip disc update check".

Καλύτερα να το πάρεις από την αρχή ώστε να περάσεις το Boot Mii γιατί ο φίλος μας ο Minotavrs έκλασε πατάτες σε ένα σημείο κι ευτυχώς που είχε ακολουθήσει τον οδηγό από την αρχή.Όταν περάσεις το Boot Mii δεν υπάρχει περίπτωση να τουβλιάσει ποτέ!!!

Καλύτερα να το πάρεις από την αρχή ώστε να περάσεις το Boot Mii γιατί ο φίλος μας ο Minotavrs έκλασε πατάτες σε ένα σημείο κι ευτυχώς που είχε ακολουθήσει τον οδηγό από την αρχή.Όταν περάσεις το Boot Mii δεν υπάρχει περίπτωση να τουβλιάσει ποτέ!!!

Etσι ακριβως οπως τα λεει ο μαστερ gherudos 2 φορες brickare αλλα ευτυχως με εσωσε το Bootmii... και οι σοφες οδηγιες του master gherudos τελικα παιζεται το sports resort με το τελευταιο 4.1 σοφτμοντ ή θα πρεπει να περιμενουμε μηπως και βγει κανενα εργαλειο να το κανει ?

Να σας πω κατι. Το wii moυ παιζει τα παντα. Του βαλα χθες και usb loader gx και τα έπαιξα όλα με την πρωτη ( Resorts, Grand Slam, Conduit). Τωρα γενικα το wii μου ειναι μπουρδελο. Του ειχα κανει παλια downgrade απο 3.4 σε 3.2 αλλα συνεχιζε ναγραφει παντα στο system 3.4 τι να πω. Του βαλα και bootmii αυτη τη βδομαδα μια χαρα. Του κανα τα βηματα απο 12 και πανω( του gherudos ) και καλα να παω σε 4.1 μαλλον δε πηγα αλλά τα παίζει όλα μια χαρα. Ουτε ξέρω τι έκανα cios , ios προς το παρών πολύ τυχερος αλλά τωρα με bootmii δε μασαω..αντε και καλη τυχη μαγκες

Ρε παιδιά έχω απηυδήσει. Προσπαθώ να βάλω το wii sports resort έκδοση pal να τρέξει μέσω του gx loader και googlarontas βρήκα ότι θέλω το rzdp01.dol (το οποίο παρεμπιπτόντως είδα και παθα για να το βρω ξέχωρα από downloads ολόκληρου του game). Στις οδηγίες έλεγε να το βάλω χύμα στην sd κάρτα. Το βάζω, πάω μετά να ενεργοποιήσω την επιλογή για alt-dol στα settings του παιχνιδιού... δεν εμφάνιζε τίποτα. Δοκίμασα να το βάλω το αρχείο στον ίδιο το φάκελο με το gx loader... τζίφος. Τσέκαρα μήπως και το image του game είχε διαφορετικό όνομα από το dol... τίποτα σωστό ήταν.

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής, η επιλογή για alternative doll (alt-dol) εμφανίζεται όταν βλέπει εναλλακτικό για αυτό το image ή υπάρχει πάντα η επιλογή; Θέλω να πω μήπως έχω παλιότερη έκδοση gx loader (έχω την 1.0 .. από κοιταξα δεν βλεπω να χει βγει κάτι καινούργιο); Αν όχι τι μπορεί να κάνω λάθος; Έχω wii 3.3E με περασμένο το cios13a. Καμιά ιδέα;

Μια μικρή δυσκολία την έχω... γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως οι επιλογές που εμφανίζει ένα προγενέστερο homebrew πρόγραμμα σχετίζονται με το system menu του wii. Αν μου εμφάνιζε την επιλογή alternative dol και τελικά πάλι δεν μου έπαιζε, ναι δεν θα ρώταγα και απλά θα έκανα την αναβάθμιση.

Anyway, thnx για την απάντηση, θα το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...