Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αλλα πως θα εγκαταστησω τον wad manager σε ξεχωριστο καναλι? εχω αυτο, WAD_Manager_1.3 που εχει ενα boot.dol μεσα. Νομιζω ειχα βαλει στην καρτα ενα φακελο apps/wadmanager/boot.dol το ετρεξα μεσω homebrew και μου εβγαλε ερορ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα wad μπαινουν στο φακελο wad

τα dol στο φακελο apps οποτε wad manager στο apps και το τρεχεις απο HBchannel

sorry που στα γραφω στα πεταχτα αλλα δεν εχω χρονο

ξαναγραφω τι εκανα. Καινουριο συστημα 3.4ε, περασα homebrew kai dvdx με bannerbomb. ios kai cios αγγιχτα προς το παρον. Προσπαθω με wad manager να περασω καποια πραγματα και μου βγαζει ερορς.

Εχω κατι αρχειa για τον usb loader. ξεκινω να περασω το cios36 rev10 installer, βαζω και το IOS36-64-v1042.wad στο root, δουλευει αλλα προς το τελος βγαζει ερορ στο custom ios. Μετα δοκιμασα να περασω manual 3 wads, IOS38-64-v3609, IOS53-64-v4113, IOS55-64-v4633. Αυτα τα εκανε αναβαθμιση σωστα. Νομιζω ειναι τα μονο Ios, cios που εχω πειραξει προς το παρον.

Αν δοκιμασω απο wad manager να περασω to usb loader 1.5.wad μου βγαζει σφαλμα, φανταζομαι επειδη δεν εχει μπει σωστα το cios36 rev10 installer??

Τι δεν κανω σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο καμποση ταλαιπωρια τα καταφερα. Εκανα φορματ το wii, το αναβαθμισα σε 4.1 (ψιλοφοβηθηκα εκει, αλλα τελικα και απο 4,1 δουλευει), εκανα bannerbomb, περασα homebrew, μετα δοκιμασα το 4 softmod αλλα κλασικα δεν εβρισκε τιποτα στην sd καρτα. Βρηκα κατι οδηγιες μερικα ποστ πριν, εκανα καποιες αναβαθμισες/υποβαθμισεις,ios, cios και πρασινα αλογα, τελικα περασα cios 13b kai neogama και φορτωσα το πρωτο παιχνιδι. Τωρα θα περασω και ενα usb loader και τελος!

Οκ και ο usb loader.

σκετομαι να ξαναπειραξω το δικο μου τωρα, μου φαινεται η διαιδικασι ποιο ανανεωμενη, ισως λειτουργει καλυτερα, πχ στο δικο μου στον usb loader μια βλεπει τον σκληρο, μια δεν τον βλεπει. Εαν κανω φορματ το wii σβηνονται οτι πειραγμενα ios, cios εχω βαλει και μπορω να αρχισω απο την αρχη ετσι? θα κανω και αναβαθμιση σε 4.1 και θα κανω την ιδια διαδικασια που εκανα για το αλλο wii

Επεξ/σία από tzinos

Μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ και βλέπω οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ απο τα πρώτα, θα ήθελα τη συμβουλή σας. :)

Έχω τώρα ένα wii με wiikey v1 1.9g και νομίζω οτι το wii είναι στην 3.2Ε (αν θυμάμαι καλά).

ΔΕΝ έχει τροποποιηθεί ποτέ μέσω software και η μόνη επέμβαση που έχει γίνει είναι η εγκατάσταση του wiikey.

Θα ήθελα ένα μίνι οδηγό με λέξεις κλειδιά που θα πρέπει να ακολουθήσω (θα βρώ τα side guides στην πορεία, απλά θέλω την σωστή σειρά των πραγμάτων).

Φαντάζομαι οτι πρώτο βήμα είναι πάλι το homebrew channel.

Το κάνω μέσω th? Υπάρχει πλέον πιο εύκολος τρόπος;

Θα ήθελα κάτι του τύπου

Bannerbomb->homebrew channel>cios>etc etc (με τη σωστή σειρά προφανώς)

Επίσης... Όλο αυτό το κάνω μόνο και μόνο για τον usbloader. Ο δίσκος που θα χρησιμοποιήσω τι filetype πρέπει να είναι; Απο ότι μου είπε συμπαθέστατο μέλος του φόρουμ μας είναι wiifs. Αυτό μπορεί να διαβαστεί απο το pc κανονικά και να περαστούν στον σκληρό με τη μία τα iso (απο τα αυθεντικά παιχνίδια που έχω αποθηκευμένα και μπλα μπλα μπλα μπλα) ή πρέπει να ripάρονται τα παιχνίδια ένα ένα;

Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τους καταπληκτικούς οδηγούς που έχετε κάνει :)

klainmaingr,

Ξεκίνα με το bannerbomb και τρέξε το hackmii installer.

Αυτό θα σου εγκαταστήσει το homebrew channel και το DVDx

Είναι πολύ απλό. Κατέβασε το bannerbomb απο εδώ

http://dl.qj.net/Bannerbomb-Alpha-1-v108-Wii-Homebrew/pg/12/fid/27084/catid/526

Βάλε την sd κάρτα σου στο πισι. Μετονόμασε το φάκελο private σε privateold. Αντέγραψε το φάκελο private του bannerbomb στην κάρτα sd.

Κατέβασε το hackmii installer από εδώ:

http://bootmii.org/download/

Μετονόμασε το installer.elf σε boot.elf και βάλε το χύμα στην κάρτα sd

Βάλε την κάρτα στην κονσόλα και άνοιξε την. Μετά

Wii Options --> Data Management --> Channels --> SD Card

θα σε ρωτήσει να τρέξει το boot.elf θα πεις ναι και ακολουθάς τις οδηγίες και βάζεις το homebrew channel και DVDx

Αν θέλεις και ξέρεις περί τίνος πρόκειται μπορείς να βάλεις και το bootmii από τον ίδιο ινσταλλερ.

Αν δε δουλέψει ο ινσταλλερ πας εδώ:

http://bannerbomb.qoid.us/

και κατεβάζεις μια άλλη έκδοση. Αυτή που σου έδωσα πάνω είναι η στανταρ. Πως θα καταλάβεις ότι δε δούλεψε; Απλά δε αρχίσει ο ινσταλλερ μέσα από το wii.

Στη συνέχεια βάζεις cIOS και μετά USB loader. Εχει οδηγίες στο πρώτο ποστ. Αλλά να θέλεις στο λέω στα γρήγορα.

Ευχαριστώ πολύ έψιλον :) Κατατοπιστικότατος.

Ακούγεται πολύ εύκολο για αρχή. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες μέχρι ΚΑΙ να βάλω τον usb loader. Την ερώτηση την έκανα περισσότερο επειδή ξέρω οτι αυτά αλλάζουν απο μέρα σε μέρα και ίσως κάτι απο το πρώτο πόστ να ήταν outdated :)

Φαντάζομαι πως δεν θα κολλήσει πουθενά το πράμα. Η sd δεν πρέπει να είναι high speed ε; :\

Βοηθηστε τον αόμματο... και εντελως ασχετο με το όλο θεμα

Έληξε η εγγύηση και λέω να δοκιμασω το softmod... δυστυχως η ευτυχως έκανα update στην 4.1Ε.

Όπως καταλαβαίνετε ειναι η πρωτη φορα που θα γινει και με τις 331 σελιδες ειναι αδυνατο να βγαλω ακρη... εκτος και αν στο 1ο ποστ ο τροπος αυτος και τα αρχεια μου κανουν ?

Οι βασικες ερωτησεις ειναι 2

Υπαρχει περιπτωση να brickaρει και να το παρω στα χερια

ή

Ειναι καλυτερο να το δωσω για hardware σπάσιμο

Υπάρχει καποιος ο οποιος μπορει να βοηθήσει?

Ευχαριστω για τον χρόνο σας

Παιδες!

Δεν μπορω με τιποτα να κανω το monster hunter 3 DEMO να δουλεψει!

Δοκιμασα neogamma και gamma.

Εχω 4.0 και cIOS 13b.

Κανεις?

BTW! Που μπορω να βρω το 13a σε wad?

Παιδες!

Δεν μπορω με τιποτα να κανω το monster hunter 3 DEMO να δουλεψει!

Δοκιμασα neogamma και gamma.

Εχω 4.0 και cIOS 13b.

Κανεις?

BTW! Που μπορω να βρω το 13a σε wad?

http://yafaze.com/downloads.html

Έχει όλα όσα χρειάζεσαι για wii softmodding :-).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...