Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ακολουθησει τις οδηγιες του txt.πια versions του CIOS πρεπει να εγκαταστησω τωρα?

Τη τελευταία. cIOS revision 13 (B).

Δημοσ.
Τη τελευταία. cIOS revision 13 (B).

Έχω την εντύπωση ότι με την b κάποια παιχνίδια δεν παίζουν αλλά παίζουν με την 13a . Δεν ξέρω αν στέκει αλλά νομίζω ότι κάπου το χε πάρει το μάτι μου.

Οπότε αν κάποιο game δεν παίζει, έχετε το υπόψιν μήπως φταίει αυτό.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι με την b κάποια παιχνίδια δεν παίζουν αλλά παίζουν με την 13a . Δεν ξέρω αν στέκει αλλά νομίζω ότι κάπου το χε πάρει το μάτι μου.

Οπότε αν κάποιο game δεν παίζει, έχετε το υπόψιν μήπως φταίει αυτό.

Σωστά. Αυτό που λές ισχύει και καλό είναι να το βάλω στο πρώτο πόστ.

Προσωπικά ακόμα με την έκδοση 10 δουλεύω και δέν είδα ακόμα λόγο να πάω σε 13a ή b.

Δημοσ.

Παιδιά είχα δεν είχα την έκανα την βλακεία μου.

Λοιπόν είχα περάσει πριν 2 χρόνια το Wiikey στο Wii μου και πριν κανένα εξάμηνο το Hombrew Channel μαζί με μερικά Ios.

Χθες είχα την φαεινή ιδέα να κάνω update το Wii μου με αποτέλεσμα να πάω στην 4.1.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικά παιχνίδια πλέον δε παίζουν ενώ μερικά άλλα παίζουν κανονικά. Μιλάω για παιχνίδια τα οποία τα έχω αντιγράψει.

Έχουμε λύση???

Εκπέμπω SOS!!!

Δημοσ.

Downgrade δεν μπορείς να κάνεις; (κοιτα το πρωτο post). Αν όχι τότε υπομονή μεχρι να βρεθει η λύση.

Ακόμη, στο wiikey έχεις κάνει όλα τα update;

Δημοσ.

Εφόσον έχεις wiikey δεν παίζει κανένα ρόλο που αναβάθμισες.

Μάλλον τα δισκάκια σου έχουν πρόβλημα.

Πάντως αφού έχεις το hbc μπορείς να πατσάρεις τα IOS σου. Υπάρχει οδηγός στο πρώτο ποστ. Το έχω κάνει και εγώ στην 4.0. Θα γίνεται και στην 4.1 .

Δημοσ.

Έψαξα στο πρώτο ποστ αλά δε βρήκα τίποτα...

Όταν λες πατσάρω τα IOS? Τι εννοείς?

Συγνώμη για την ταλαιπωρία ρε παιδιά άλλα δε ξέρω τι να κάνω...

Τα cd πάντως μου τα έπαιζε όλα. Τώρα παίζει τα μισά, μήπως χάνω κανένα IOS?

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Όταν λές ότι τα μισά παιχνίδια δεν σου παίζουν τί εννοείς?

Σου βγάζει κάποιο error? Κάποιο μήνυμα ή τίποτα?

Πότε έπαιξες με τη κονσόλα τελευταία φορά πρίν την αναβάθμιση? Τα παιχνίδια που δεν σου παίζουν τώρα, πότε τα τσέκαρες τελευταία φορά?

Δημοσ.

Λοιπον, παρατηρησα οτι τελικα μαλλον δεν μου εκανε update στην τελευταια εκδοση αλλα στην 4.0.

Εκανα Downgrade στην 3.2.

Τωρα με τα παιχνιδια, απο τα 15 δε παιζουν τα 4, αλλα σας ενημερωνω οτι παλαιοτερα επαιζαν ολλα. Οσο για γρατζουνιες δεν υπαρχει καμια στα CD.

Δε ξερω αν κανω καποιο λαθος αλλα νομιζω οτι κατι παιζει με τα IOS.

Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να καθαρισω το Wii μου απο τα softmod και να το επααναφερο στην αρχικη του κατασταση.

Σας ευχαριστω πολυ ολους.

Δυο error μου πεταει, ή αυτο με το ερωτηματικο ή αυτο που μου ζηατει να κανω επανεκινηση την κονσολα...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τον οποιοδήποτε καθαρισμό από softmod. Αντίθετα, η διαδικασία περισσότερα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει παρά να λύσει. Ούτως ή άλλως χρειάζεσαι το Homebrew Channel για να εγκαθιστάς τα IOS που θέλουν τα παιχνίδια για να παίξουν.

Πλέον με το softmod το wiikey σου, ακόμα και το ίδιο το drive σου καθίστανται περιττά. Βάλε ένα USΒ external δίσκο ή μιά SD κάρτα ή φλασάκι και τελείωσες. Σε αυτή τη περίπτωση μάλιστα, δεν χρειάζεσαι άλλα IOS για κάθε παιχνίδι παρά ένα και μόνο cIOS με το οποίο παίζουν όλα.

Όπως και να έχει, για τα παιχνίδια που δεν σου παίζουν, πιθανότατα να σου λείπει κάποιο IOS ή να φταίνε τα δισκάκια ή το drive.

Δημοσ.

Πλέον με το softmod το wiikey σου, ακόμα και το ίδιο το drive σου καθίστανται περιττά. Βάλε ένα USΒ external δίσκο ή μιά SD κάρτα ή φλασάκι και τελείωσες. Σε αυτή τη περίπτωση μάλιστα, δεν χρειάζεσαι άλλα IOS για κάθε παιχνίδι παρά ένα και μόνο cIOS με το οποίο παίζουν όλα.

+1000 . Από τότε που έβαλα τον εξωτερικό σκληρό βρήκα την υγειά μου.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια δε λεω οχι, αλλα μου τι σπαει η ολη ιστορια Softmod.

Προτιμω αυτη τη περιοδο το wiikey μου.

Τα παιχνιδια που δεν παιζουν ειναι το Mariko Kart, το Mario Galaxy, το Medal of Honor Vanguard και το Pro 2008.

Πραγματικα μαλλον κατι παιζει απο το DVDX στο HBC γιατι οταν το πιραζω δεν παιζουν και τα υπολιπα παιχνιδια. Αν ξερετε μηπως ποια IOS πρεπει να φορτωσω για να παιζω παλι τα παιχνιδια, θα ηθελα να μου το πείτε. Δε μπορω να παιζω παλι ολλα τα παιχνιδια οπως εκανα παλια με το Wiikey, χωρις IOS και αλλα τέτοια?

Και πάλι ευχαριστώ...

Δημοσ.

Και εγώ που έχω wiikey και με downgrading από το επίσημο 4.0, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν έχω ασχοληθεί με USB Loaders. Ότι του βάλω ακόμη και κάποια απαιτητικά όπως πχ Wii Sports Resort, τρέχουν μέσω Gecko. Το Mario Kart μου βγάζει κάποια errors αλλά αυτά μέσα στο παιχνίδι και μάλλον θα οφείλεται στο δισκάκι. Ίσως έχει γρατζουνιές. Αλλά ξεκινάνε φυσιολογικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε σένα δεν δουλεύουν.

Ναι ρε παιδια δε λεω οχι, αλλα μου τι σπαει η ολη ιστορια Softmod.

Προτιμω αυτη τη περιοδο το wiikey μου.

Τα παιχνιδια που δεν παιζουν ειναι το Mariko Kart, το Mario Galaxy, το Medal of Honor Vanguard και το Pro 2008.

Πραγματικα μαλλον κατι παιζει απο το DVDX στο HBC γιατι οταν το πιραζω δεν παιζουν και τα υπολιπα παιχνιδια. Αν ξερετε μηπως ποια IOS πρεπει να φορτωσω για να παιζω παλι τα παιχνιδια, θα ηθελα να μου το πείτε. Δε μπορω να παιζω παλι ολλα τα παιχνιδια οπως εκανα παλια με το Wiikey, χωρις IOS και αλλα τέτοια?

Και πάλι ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...