Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω το εξής προβλημα:

Στο Gecko Os 1.9.1 δεν δουλεύει ο rebooter. Βγάζει ένα μήνυμα "error loading menu"

Στο Gecko Os 1.07 δουλεύει κανονικά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

(έχω το system menu 4.0E)

Δημοσ.

Χαιρετούμε τα πλήθη!

Λείψαμε αρκετές μέρες......

Το πρώτο πόστ ανανεώθηκε, με την αφαίρεση όλων των παλιών οδηγών και τη προσθήκη του bannerbomb.

Many thanks to Geothan και gheroudos

Δημοσ.

Να ριξω μια απορια μετα απο καιρο.

Εχω το παλιο καλο Wiikey V1 και εχω μεινει στην 3.4. Παιζω Μario Galaxy κανονικα με την 1.9b.

Δεν εχω κανει update εδω και μηνες. Να παω στην 4.0 οπως επιβαλλουν καποια νεα παιχνιδια ή θα εχω καποιο προβλημα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

νέος χρήστης wii και όχι εξοικειωμένος με τις ορολογίες ακόμα.

Θα ήθελα τα φώτα σας!

Μόλις πήρα στα χέρια μου την κονσόλα, έκανα κανονικά και νόμιμα update σε 4.0v.

Κατέβασα το .rar που γράφει ο οδηγός στο πρώτο post, το αποσυμπίεσα, πέρασα τα αρχεία στο root μίας fat32 φορμαρισμένης και χωρητικότητας 2 GB SD κάρτας, αλλά οταν πηγαίνω να διαβάσει το wii από την κάρτα δεν μου εμφανίζει την επιλογή να loadάρει το boot.dol.. Ενώ διαβάζει την κάρτα, δεν δείχνει κανένα περιεχόμενο. Όλα τα κουτάκια είναι απλά γκρι.

Στη συνέχεια, ακολούθησα έναν άλλο οδηγό που βρήκα στο διαδίκτυο (δεν ξέρω αν μπορώ να postάρω το link του tutorial) και κατάφερα να εγκαταστήσω το Homebrew Channel. Έπειτα πέρασα και το Gecko Os, αλλά δοκίμασα 4 διαφορετικά "αντίγραφα ασφαλείας" (και ntsc και pal, γραμμένα σε dvd-r verbatim και philips, από 2x εώς 4x, image burned κανονικά) και βγάζει σε όλα σφάλμα DVD: Not Found.

Τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Να ριξω μια απορια μετα απο καιρο.

Εχω το παλιο καλο Wiikey V1 και εχω μεινει στην 3.4. Παιζω Μario Galaxy κανονικα με την 1.9b.

Δεν εχω κανει update εδω και μηνες. Να παω στην 4.0 οπως επιβαλλουν καποια νεα παιχνιδια ή θα εχω καποιο προβλημα?

Πήγαινε στην 4.0 άφοβα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχω Wii v4.0 με Wiikey1 v1.9s. Βάλε και το Bootmii σε Boot2 και είσαι άρχοντας! :-)

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα σας!

Κατέβασα το .rar που γράφει ο οδηγός στο πρώτο post, το αποσυμπίεσα, πέρασα τα αρχεία στο root μίας fat32 φορμαρισμένης και χωρητικότητας 2 GB SD κάρτας, αλλά οταν πηγαίνω να διαβάσει το wii από την κάρτα δεν μου εμφανίζει την επιλογή να loadάρει το boot.dol.. Ενώ διαβάζει την κάρτα, δεν δείχνει κανένα περιεχόμενο. Όλα τα κουτάκια είναι απλά γκρι.

Στη συνέχεια, ακολούθησα έναν άλλο οδηγό που βρήκα στο διαδίκτυο (δεν ξέρω αν μπορώ να postάρω το link του tutorial) και κατάφερα να εγκαταστήσω το Homebrew Channel. Έπειτα πέρασα και το Gecko Os, αλλά δοκίμασα 4 διαφορετικά "αντίγραφα ασφαλείας" (και ntsc και pal, γραμμένα σε dvd-r verbatim και philips, από 2x εώς 4x, image burned κανονικά) και βγάζει σε όλα σφάλμα DVD: Not Found.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το DVDx και μετά να τρέξεις τα αντίγραφα από ένα backup launcher ή usb loader.

Κατέβασε το hackmii installer http://bootmii.org/download/ τρεξτο από το homebrew channel και κανε εγκατάσταση του DVDx. Μη βάλεις το bootmii αν δεν καταλαβαίνεις τι είναι.

Στη συνέχεια πρέπει να κάνεις εγκατάσταση ενός cIOS. Υπάρχουν οδηγοί πως να το κάνεις αυτο στο παρόν νήμα. Μετά όπως είπα θα μπορείς να χρησιμοποιείς είτε backup launcer (όπως ο neogamma) είτε usb loader (όπως o GX) για να τρέχεις τα αντίγραφα σου.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα σας!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Όταν λές ότι πάς το Wii να διαβάσει από την κάρτα, τί ακριβώς εννοείς?

Διότι για να γίνει το hack πρέπει να πάς στο Data Management -->SD και όχι να κάνεις κλίκ στο εικονίδιο με την SD που έχει στο κεντρικό μενού.

Μήπως έκανες το παραπάνω λάθος?

Δημοσ.

καλησπέρα,

όλα εντάξει εν τέλει. Ακολούθησα τις οδηγίες σου epsilon753 και κατάφερα να παίζω κάποια αντίγραφα ασφαλείας μέσω Neogamma.

Βέβαια, με το Wii Play έχω πρόβλημα. Είναι NTSC. Αν αφήσω τις default επιλογές του Neogamma, μου παίζει ασπρόμαυρα, ενώ αν βάλω διάφορα Force (όπως π.χ. 576i) τότε πετάει μία πράσινη οθόνη και κολλάει το wii. :/

Δοκίμασα και patcaρα το .iso με το RegionFrii αλλά και πάλι τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

Έχω ψάξει την PAL έκδοση αλλά μάταια :/

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βέβαια, με το Wii Play έχω πρόβλημα.

...

...

...

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Σας ευχαριστώ!

Να πεταξεις το Wii Play :P

Δημοσ.
Πήγαινε στην 4.0 άφοβα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχω Wii v4.0 με Wiikey1 v1.9s. Βάλε και το Bootmii σε Boot2 και είσαι άρχοντας! :-)

Ευχαριστω για την απαντηση.

Να διορθωσω οτι εχω κι εγω την 1.9s.

Το Bootmii σε Boot2 τι το χρειαζομαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάφερα και 'γω να "σπάσω" το wii (του γιου μου!) με softmod.

Τα πράγματα έγιναν κάπως διαφορετικά από ότι λέει το πρώτο post (να πω ότι στην πρώτη και μη ολοκληρωμένη - μη επιτυχημένη προσπάθεια και μετά το update σε 4.0E, οι οδηγίες που υπάρχουν στο http://www.yafaze.com/wii/files/4.0softmod.rar , ακολουθήθηκαν κατά γράμμα.)

Αρχικά λοιπόν, αντιμετώπισα και εγώ μια κατάσταση σαν αυτή που περιγράφει ο tierney στο post #3256 σελίδα 326:

"
έκανα κανονικά και νόμιμα update σε 4.0v.

Κατέβασα το .rar που γράφει ο οδηγός στο πρώτο post, το αποσυμπίεσα, πέρασα τα αρχεία στο root μίας fat32 φορμαρισμένης και χωρητικότητας 2 GB SD κάρτας, αλλά όταν πηγαίνω να διαβάσει το wii από την κάρτα δεν μου εμφανίζει την επιλογή να loadάρει το boot.dol.. Ενώ διαβάζει την κάρτα, δεν δείχνει κανένα περιεχόμενο. Όλα τα κουτάκια είναι απλά γκρι.
"

Δεν πτοήθηκα και διαβάζοντας εδώ αλλά και σε άλλα forum, κατάφερα να πετύχω το πολυπόθητο softmod. Μπορώ να πω ότι το εδώ topic είναι το πιο πλήρες ελληνικό topic για wii mod/backup/homebrew (αν και μεγάλο και δύσκολο στο να βρεις τα χρήσιμα στοιχεία γρήγορα).

Παρακάτω παραθέτω τα επιτυχή βήματα για softmod στο δικό μου wii, ώστε να βοηθηθεί και κάποιος άλλος που ίσως αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση.

>>> Αναβάθμιση σε 4.0Ε κανονικά και επίσημα (ο gherudos είναι σαφέστατος!).

>>> Εγκατάσταση του Homenrew Channel με τη μεθοδολογία bannerbomb: http://bannerbomb.qoid.us/ (όπως γράφει ο epsilon753 στο post 3047 στη σελίδα 304). Ακόμα με το bannerbomb εγκατέστησα και το DVDx, που όμως δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα σ' αυτή τη φάση και δεν εγκατέστησα το bootmii γιατί από ότι έχω διαβάσει δεν είναι απαραίτητο αν δεν το "κατέχεις".

>>> Από το http://yafaze.com/downloads.html'>http://yafaze.com/downloads.html κατέβασα το "4.0 No Cios Fix Pack" και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει μέσα (όλα γίνονται μέσω του Homenrew Channel). Έχει 3 βήματα, τα 2 πρώτα, αν κατάλαβα καλά, είναι κάτι σε downgrade και πέρασμα του cios7. Το 3ο βήμα αφορούσε το DVDx και σε μένα το προσπέρασε από μόνο του (μάλλον γιατί το είχα εγκαταστήσει πριν).

>>> Από το http://yafaze.com/downloads.html κατέβασα το "CIOS Revision 13 (B) Installer", ακολούθησα τις οδηγίες πιστά και εγκαταστάθηκε το cios13b.

>>> Από το http://www.gbatemp.net/index.php?showtopic=158884 κατέβασα τον Neogamma στην τελευταία έκδοση http://gbatemp.net/index.php?download=6347 και τον έτρεξα μέσα από το Homenrew Channel. Από τις επιλογές του προγράμματος (1η επιλογή) φόρτωσε από τον οδηγό DVD του wii το lego starwars που είχε γραφτεί σε δίσκο DVD.

To DVD είχε γραφτεί από αντίγραφο ασφαλείας iso με nero σε verbadim dvd-r, με ταχύτητα 2x, σε laptop, χωρίς να γίνεται καμία άλλη δουλειά την ώρα της εγγραφής.

Εκείνο που είναι βασικό είναι να ακολουθούνται οι οδηγίες κατά γράμμα (και αφού πρώτα διαβαστούν ολόκληρες μία φορά!) και να έχει μπει κανείς στη λογική των αρχείων του wii (τι κάνουν τα boot.dol και boot.elf, τι μπαίνει μέσα στον κατάλογο apps, τι παίζει μέσα από Homenrew Channel κλπ.).

Εννοείται ότι ο βασικός "μπούσουλας" ήταν το 1ο post του panther_512, άσχετα που η επιτυχής διαδικασία ήταν κάπως τροποποιημένη.

Τώρα (στο κοντινό μέλλον) θα δοκιμάσω και άλλα παιχνίδια.

Επεξ/σία από baniko
Δημοσ.

Μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν σας λειτούργησε ο τρόπος που δίνεται στο πρώτο πόστ.

Το χρησιμοποίησα 3 φορές σε 3 διαφορετικά Wiis ΑΛΛΑ, κανένα δεν ήταν στην έκδοση 4......

Baniko, θα προσθέσω τα βήματά σου στο πρώτο πόστ ώς ενναλακτικό τρόπο για αυτούς που για κάποιο λόγο έχουν πρόβλημα με το hackmii....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...