Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άμα είναι να κάνεις αυτά κάθε φορά... καλύτερη η αγορά μου φαίνεται

Δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια εγκατασταη! Αν το εχεις ηδη, απλα βαλε τις απαρετητες ρυθμισεις!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:10 ----------

Εχω να κανω και μια ερωτηση! Εχω περασει το cios rev 13b και θελω να περασω το 13a! Εχω 4.0 και εγκαταστημενο το ios60 που απο οτι εχω ακουσει ειναι σημαντικο για το 4.0! Αν βαλω το cios 13a θα αντικαταστησει το ios60??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια εγκατασταη! Αν το εχεις ηδη, απλα βαλε τις απαρετητες ρυθμισεις!

Συγνώμη αλλά άλλο εγκατάσταση και άλλο να τρέχεις κάθε φορά όλα αυτά (ειδικά από το 2 στο 4 μου φαίνεται ότι πρέπει να το κάνεις κάθε φορά) Το Neogamma κλασσικό loader δεν είναι ή μου διαφεύγει κάτι;

1. Launch NeoGamma (WSR fix version)

2. Enable 002 fix and alt-dol

3. Watch the entire Wii Motion+ tutorial video (it should reset back to Wii menu)

4. Launch NeoGamma again, enable 002 fix ONLY

5. Play Wii Sports Resort!

Από προχτές το βλέπω στα μαγαζιά... :-)

Οκ.Το φερανε σημερα.Θα το δοκιμασω αργοτερα σημερα.Αν κρινω απο τα trailers πρεπει να εχει γινει πολυ καλη δουλεια στηn εφαρμογη του motion+.

οριστε πως να παιξετε το sport resort(δεν το δοκιμασα)

1. Copy RZTJ.dol to SD card (<root>:\NeoGamma\RZTJ.dol)

1. Launch NeoGamma (WSR fix version)

2. Enable 002 fix and alt-dol

3. Watch the entire Wii Motion+ tutorial video (it should reset back to Wii menu)

4. Launch NeoGamma again, enable 002 fix ONLY

5. Play Wii Sports Resort!

Επιβεβαιώνω πως δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Απλά προσθέστε και το IOS 55. Όμορφα Mini games με το γνωστό nintendo style, ευκολόχρηστα και εθιστικά, για όλες τις ηλικίες. Σε κάνα μήνα που θα βγει και το ευρωπαικό θα δούμε και τι γράφουν τα menu -όχι ότι καίγομαι κιόλας- ;)

Μπορούμε να παίξουμε Mario Kart Online με "αντίγραφο ασφαλείας"?

Ναι, γίνεται.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:49 ----------

Δεν μπορω με τιποτα να κανω το Resort να δουλεψει.Ειναι το μοναδικο που συναντω προβλημα.D2pro modchip 3.4E.Καμια ιδεα παιδια?

Για όσους έχουν πρόβλημα με το Wii Sports Resort, για άλλη μια φορά το GeckoOS κάνει δουλειά. Κατεβάστε την ολόκληρη έκδοση του WSR (όχι trimmed) αλλά να είναι 4gb και ξεκινήστε το GeckoOS (τελευταία έκδοση 1.9.0.1). Υπάρχει και σε wad ώστε να το τρέχετε απευθείας ως κανάλι, αν κουράζεστε κάθε φορά από το Homebrew Channel.

Επιλέγετε την 3η επιλογή, το wii κάνει restart και μετά θα μπορείτε να το παίξετε απευθείας από το Disc Channel. Δυστυχώς αυτά πρέπει να γίνονται κάθε φορά. Δεν γνωρίζω άλλον τρόπο.

Ναι, γίνεται.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:49 ----------

Για όσους έχουν πρόβλημα με το Wii Sports Resort, για άλλη μια φορά το GeckoOS κάνει δουλειά. Κατεβάστε την ολόκληρη έκδοση του WSR (όχι trimmed) αλλά να είναι 4gb και ξεκινήστε το GeckoOS (τελευταία έκδοση 1.9.0.1). Υπάρχει και σε wad ώστε να το τρέχετε απευθείας ως κανάλι, αν κουράζεστε κάθε φορά από το Homebrew Channel.

Επιλέγετε την 3η επιλογή, το wii κάνει restart και μετά θα μπορείτε να το παίξετε απευθείας από το Disc Channel. Δυστυχώς αυτά πρέπει να γίνονται κάθε φορά. Δεν γνωρίζω άλλον τρόπο.

Τωρα ειδα που το αναφερεις και εδω και απαντησα στο news.Το φανταστηκα οτι θα δουλευει με Gecko Os.Αλλα ειναι μανικι διαδικασια οπως λες και εσυ.Και παλι ομως θα επρεπε να λειτουργει σε modchip χωρις gecko os.Δεν μπορω να καταλαβω αν εχουν βαλει καποια εξτρα προστασια(δεν φαινεται κατι τετοιο στην αναλυση του dvd) ή ειναι ενα κλασικο προβλημα με τα NTSC/JPN που δεν δουλευουν σε pal.

Μου φαίνεται είμαι ο τυχερός της υπόθεσης. Wiikey 1.9, Μενού 4.0 και η trimmed έκδοση του sports resort και και τρέχει μια χαρά από τον εξωτερικό σκληρό με cover floader. Αν και με usb loader ή usb loader gx βγάζει 002 error.

Το θεμα για οσους ειναι με chip ειναι να παιξει απο το dvd.Το ξερω οτι δουλευει με gecko os 1.9.0.1.Επειδη καποιοι ειναι με γυναικες και τεκνα θελουν την απλη διαδικασια και να μην μπλεκουν καθολου με softmod.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...