Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την εκανες format?? Ψαξε και κανα οδηγο στο youtube για να σιγουευτεις οτι τα κανεις σωστα!

Εχω μια ερωτηση:

-Πηγα στην 4.0 μεσω wad που βρηκα στο wii.yafaze.com/downloads.html . Το εκανα αυτο γιατι μου ειπαν οτι μονο ετσι θα δουλεψει το monster hunter 3! Το mh3 το εχω κανει pal και εβγαλα το update το ιαπωνεζικο! Τι πρεπει να κανω να λειτουργησει? Παιζει τιποτα με τις ρυθμισεις?? Δοκιμασα force pal, force ntsc κλπ αλλα τιποτα! Τα υπολοιπα backup λειτουργουν!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ----------

Λοιπον! Βρηκα λυση στο προβλημα σας! Πρεπει να κατεβασετε πρωτα το aad1f_v108.zip απο εδω: http://bannerbomb.qoid.us/aads/aad1f_v108.zip! Βαλτε τον φακελο που βρηκατε χυμα στην καρτα μαζι με τα υπολοιπα και μετα πηγαινουμε στο data management-> wii channels-> και κλικ στην καρτελα sd card. Εμφανιζεται ενα παραθυρο και παταμε YES! τα υπολοιπα συμφωνα με τον οδηγο που εχει ανεβει!

Πηγη:www.xgamers.tk*

*Ειναι γραμμενο απο εμενα. ελπιζω να βοηθησα με τον οδηγο!

Ευχαριστούμε για το spam. Α τώρα σε θυμήθηκα εσυ σπαμμαρες το (Δεν λέω για αυτονόητους λόγους). Ευτυχώς που εκεί κάνουν αμέσως ban τα botακια.

Δημοσ.

Εγω φταιω που βοηθησα! Και οι κανονες του προαναφερομενου φορουμ απο εμενα λενε οτι απαγορευεται να δημοσιευεις υλικο του forum χωρις αδεια (ή εστω πηγη).

(σορυ για το off-topic)

Δημοσ.
Εγω φταιω που βοηθησα! Και οι κανονες του προαναφερομενου φορουμ απο εμενα λενε οτι απαγορευεται να δημοσιευεις υλικο του forum χωρις αδεια (ή εστω πηγη).

(σορυ για το off-topic)

Α για αυτό μπαίνεις σε κάτι άλλα sites, και ανοίγεις topics με την ίδια ακριβώς "πηγή" έ?

Δημοσ.
Α για αυτό μπαίνεις σε κάτι άλλα sites, και ανοίγεις topics με την ίδια ακριβώς "πηγή" έ?

Εγω να βοηθησω θελω! Τωρα τι να σου πω?? Να μην βαλω πηγη??

Βγηκαμε οff-topic.

Δημοσ.

hack_everything για το bannerbomb έχουμε ήδη πει.

Παράκληση μόνο από μένα πρόσεχε λίγο τα ποστ σου. Έκανες και ένα άλλο για δήθεν homebrew του ps3 αναφέροντας ως πηγή ένα σαιτ χωρίς να έχεις ελέγξει αυτό που γράφεις.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
hack_everything για το bannerbomb έχουμε ήδη πει.

Παράκληση μόνο από μένα πρόσεχε λίγο τα ποστ σου. Έκανες και ένα άλλο για δήθεν homebrew του ps3 αναφέροντας ως πηγή ένα σαιτ χωρίς να έχεις ελέγξει αυτό που γράφεις.

Φιλικά πάντα.

ο αρθρο το εκανα για να βοηθησω αυτους που ειναι στην 4.0 και να βαλουν homebrew! με τα αρχεια που κατεβασα απο το link που μου εδωσε ο gherudos δεν ενεργοπειειται το bannerbomb! πρεπει να κατεβασετε το αρχειο που ανεβασα προηγουμενος! εναν φακελο private που τον βαζετε στην root της sd! ετσι ολα δουλευουν και το bannerbomb ενεργοποιειται!

Για αυτον τον λογο ανεβαα το αρθρο! Και αυτο του ps3 απλα για να ενημερωθουμε!

Δημοσ.
ο αρθρο το εκανα για να βοηθησω αυτους που ειναι στην 4.0 και να βαλουν homebrew! με τα αρχεια που κατεβασα απο το link που μου εδωσε ο gherudos δεν ενεργοπειειται το bannerbomb! πρεπει να κατεβασετε το αρχειο που ανεβασα προηγουμενος! εναν φακελο private που τον βαζετε στην root της sd! ετσι ολα δουλευουν και το bannerbomb ενεργοποιειται!

Για αυτον τον λογο ανεβαα το αρθρο! Και αυτο του ps3 απλα για να ενημερωθουμε!

Ναι, αλλά όταν πάμε να προσθέσουμε τον φάκελο private στην SD με τα περιεχόμενα του 4.0softmod μας λέει ότι τα περιεχόμενα έχουν τροποποιηθεί και δεν είναι δυνατή η εφαρμογή του!!!

Μήπως κάνω κάτι λάθος ρε παιδιά;

Δημοσ.
Ναι, αλλά όταν πάμε να προσθέσουμε τον φάκελο private στην SD με τα περιεχόμενα του 4.0softmod μας λέει ότι τα περιεχόμενα έχουν τροποποιηθεί και δεν είναι δυνατή η εφαρμογή του!!!

Μήπως κάνω κάτι λάθος ρε παιδιά;

Eμενα ΜΟΝΟ ετσι δουλεψε! Μηπως εχεις κανει lock την sd??? για να την ξεκπειδωσεις υπαρχει ενα συρωμενο πληκτρο πανω στην καρτα! Δοκιμασε να βγαλεις τα αρχεια ολα, κανε φορματ και περνα τον φακελο private μαζι με τα υπολοιπα! Εγω ετσι το εκανα και εχω homebrew κλπ!

Δημοσ.
Στο link που έδωσα περιέχεται το bannerbomb.Είναι δυνατόν να έδινα κάτι που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Παντως εγω μονο οταν κατεβασα τον φακελο private και τον εβαλα μαζι με τα αλλα που ανεβασες εσυ δουλεψε....(χωρις το private δεν ανοιγε το pop-up window)

Δημοσ.
Παντως εγω μονο οταν κατεβασα τον φακελο private και τον εβαλα μαζι με τα αλλα που ανεβασες εσυ δουλεψε....(χωρις το private δεν ανοιγε το pop-up window)

Έχεις απόλυτο δίκιο,λάθος link έδωσα :P

Το link που έδωσα είναι για όσους έχουν ήδη το homebrew channel και θέλουν να πάνε στο system menu 4.0

Υγ. Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε :P

Δημοσ.
Έχεις απόλυτο δίκιο,λάθος link έδωσα :P

Το link που έδωσα είναι για όσους έχουν ήδη το homebrew channel και θέλουν να πάνε στο system menu 4.0

Υγ. Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε :P

Για αυτο ειμαστε και τα υπολοιπα λαθη εδω!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ το Monster Hunter 3 demo κάτι του είχα κάνει αν θυμάμαι καλά στο iso και μετά το έτρεξα με το GeckoOS (την τελευταία τελευταία έκδοση τότε) και μου έπαιξε με την μία. Νομίζω πάταγες το B (2η επιλογή για Launcher) και ξεκίνησε κανονικά. Ούτε αρχεία στην SD, ούτε bannerbomb, ούτε τίποτα. Και κιόλας μπορεί να μην έπαιζε ρόλο και το πείραγμα που είχα κάνει στο iso. Παρεπιπτόντως έχω 4.0E. Με το GeckoOS έχω βρει την υγειά μου. Μπορεί να αργεί λίγο να φορτώσει το παιχνίδι αλλά όταν ζητάνε updates τα διάφορα NTSC US,JPN παιχνίδια, δεν ολοκληρώνονται και το GeckoOS τα βάζει κατευθείαν στο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...