Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ και τους 2! Περασα το cios και πειζει!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:53 ----------

Εχω ενα (ακομα) προβλημα!

Κατεβασα το monster hunter 3 demo και δεν δουλευει!

Ειμαι στην 3.4 και εχω το rev 13b! Δοκιμασα με gamma, neogamma, backup launcher αλλα με το που παταω launch game , το wii κανει επανεκινηση!

Edit:

Το περασα απο το wii iso utilities, εβγαλα το update και το μετετρεψα σε pal(δεν φταιει αυτο, γιατι ουτε το japan επαιζε)

Δημοσ.

lol φυσικά και όχι.Αν το κάνεις σωστά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Πάνε επίσημα σε έκδοση 4.0 από τη Nintendo κι έπειτα ακολούθησε αυτό τον οδηγό:

http://www.yafaze.com/wii/files/4.0softmod.rar

περιέχονται και τα απαραίτητα αρχεία,δεν χρειάζεσαι το Zelda.

Δημοσ.
lol φυσικά και όχι.Αν το κάνεις σωστά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Πάνε επίσημα σε έκδοση 4.0 από τη Nintendo κι έπειτα ακολούθησε αυτό τον οδηγό:

http://www.yafaze.com/wii/files/4.0softmod.rar

περιέχονται και τα απαραίτητα αρχεία,δεν χρειάζεσαι το Zelda.

Σε ευχαριστω! Δεν ειχα πολυκαταλαβει τι ηταν αυτο! Και ειναι ασφαλες ετσι? Σε ρωταω γιατι θελω να φτιαξω ενα οδηγο για το forum μου(μην με παρουν με τις πετρες μετα!)

Δημοσ.

Εγώ πάλι ρε παιδια από 3.3 πήγα σε 4.0 μέσω internet από τη nintendo και μου λειτουργούν όλα χωρίς να κάνω καμμία ενέργεια. Το backup launcher 3.0 δουλεύει μιά χαρά. Τι να πει κανείς.

Λέτε να έχει παίξει καμμιά κόμπλα και να μου βγει στο δρόμο?

Δημοσ.
Εγώ πάλι ρε παιδια από 3.3 πήγα σε 4.0 μέσω internet από τη nintendo και μου λειτουργούν όλα χωρίς να κάνω καμμία ενέργεια. Το backup launcher 3.0 δουλεύει μιά χαρά. Τι να πει κανείς.

Και εγω μολις πηγα, και ετσι γινεται!!! Λογικα ειναι νορμαλ!

Δημοσ.

να ακολουθήσεις τον οδηγό που ανέβασα καθώς αν το άφησες έτσι θα σου έχουν patchάρει όλα τα σημαντικά IOS και στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα!!!

Δημοσ.
να ακολουθήσεις τον οδηγό που ανέβασα καθώς αν το άφησες έτσι θα σου έχουν patchάρει όλα τα σημαντικά IOS και στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα!!!

εγω πηγα μεσω wad που βρηκα στο yafaze! Νομιζω το Systemmenu 4.0e.wad! Νομιζω δεν θα εχω προβλημα(εβαλα και το ios60patched)

Δημοσ.

Οταν φτιάχνω την SD όπως λένε οι οδηγίες (ένα απλό copy δηλαδη) και μετά πηγαίνω στο chanels/SD δε βλέπει τίποτα μέσα!! Κιας έχει το boot.dol. Γιατί το κάνει αυτό?

Δημοσ.
Οταν φτιάχνω την SD όπως λένε οι οδηγίες (ένα απλό copy δηλαδη) και μετά πηγαίνω στο chanels/SD δε βλέπει τίποτα μέσα!! Κιας έχει το boot.dol. Γιατί το κάνει αυτό?

Το ίδιο ακριβώς κάνει και σ' μένα. Κάτι δεν θα πρέπει να πηγαίνει καλά...

Δημοσ.
Το ίδιο ακριβώς κάνει και σ' μένα. Κάτι δεν θα πρέπει να πηγαίνει καλά...

Την εκανες format?? Ψαξε και κανα οδηγο στο youtube για να σιγουευτεις οτι τα κανεις σωστα!

Εχω μια ερωτηση:

-Πηγα στην 4.0 μεσω wad που βρηκα στο wii.yafaze.com/downloads.html . Το εκανα αυτο γιατι μου ειπαν οτι μονο ετσι θα δουλεψει το monster hunter 3! Το mh3 το εχω κανει pal και εβγαλα το update το ιαπωνεζικο! Τι πρεπει να κανω να λειτουργησει? Παιζει τιποτα με τις ρυθμισεις?? Δοκιμασα force pal, force ntsc κλπ αλλα τιποτα! Τα υπολοιπα backup λειτουργουν!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ----------

Λοιπον! Βρηκα λυση στο προβλημα σας! Πρεπει να κατεβασετε πρωτα το aad1f_v108.zip απο εδω: http://bannerbomb.qoid.us/aads/aad1f_v108.zip! Βαλτε τον φακελο που βρηκατε χυμα στην καρτα μαζι με τα υπολοιπα και μετα πηγαινουμε στο data management-> wii channels-> και κλικ στην καρτελα sd card. Εμφανιζεται ενα παραθυρο και παταμε YES! τα υπολοιπα συμφωνα με τον οδηγο που εχει ανεβει!

Πηγη:www.xgamers.tk*

*Ειναι γραμμενο απο εμενα. ελπιζω να βοηθησα με τον οδηγο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...