Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν κανεις γιατι θα σου ξαναπερασει τα οριτζιναλ μεσα ασε που αν το update ειναι απο αλλο region θα σου μπρικαρει η κονσολα

Δημοσ.

Παίδες έχω το εξής πρόβλημα με το usbloader 1.5. Όποτε πάω να το φορτώσω μέσω του homebrew μία στις τρεις φορές θα μου βγάλει μαύρη οθόνη (δεν με βάζει καν στο interface του) οπότε αναγκάζομαι να κρατήσω παρατεταμένα το power.

Έχετε καμιά ιδέα; Το firmware της κονσόλας είναι το 3.3 και έχει περαστεί το cios10

Δημοσ.
Να κάνω μια χαζή ερώτηση?

Όταν έχει κάποιος 4.0Ε και έχει κάνει hacking, downgrading, εγκατάσταση cIOS, IOS36 v4.18 και βάλει ένα παιχνίδι που ζητάει update, το κάνουμε? Λογικά δεν θα κάνει κάτι κακό, έτσι δεν είναι;

Ανάλογα με το update και από που προέρχεται...

Πάντως αν έχεις περασμένο το bootmii σε boot2 κάνε ότι θέλεις, το γουι δεν μπρικάρει.

Επίσης αν έχεις περασμένο cIOS πολλά λάθη διορθώνονται εύκολα.

Μπορείς με το WUFE που το τρέχεις από το homebrew channel να ελέγχεις τα αρχεία που έχει το update και να βλέπεις τι θα βάλεις. Πάντως στο κουτουρού update δεν κάνουμε. Ρώτα εδώ για απορίες και θα τις λύνουμε.

@ Antretng κάνε μια γρήγορη αναβάθμιση σε cIOS rev13b. Απλά κατεβάζεις τον installer από τη σελίδα του waninkoko και το τρέχεις από το HBC. Φρόντισε μόνο να έχεις στο root της sd το IOS38-64-v3610.wad

Μη φοβάσαι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάει κάτι στραβά.

Δημοσ.

@ Antretng κάνε μια γρήγορη αναβάθμιση σε cIOS rev13b. Απλά κατεβάζεις τον installer από τη σελίδα του waninkoko και το τρέχεις από το HBC. Φρόντισε μόνο να έχεις στο root της sd το IOS38-64-v3610.wad

Μη φοβάσαι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάει κάτι στραβά.

Θα το έκανα κάποια στιγμή ούτως ή άλλος οπότε δεν έχω τέτοιους φόβους :P . Πιστεύεις ότι έχει σχέση με το προβλημα μου; Μου φαίνεται λίγο απίθανο.

Anyway, θα το περάσω αύριο και θα postarw αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Thnx για την απάντηση :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Προς ενημέρωση:

πλέον υπάρχουν παιχνίδια που έχουν το λεγόμενο 002b error

π.χ. το νέο Ιντιάνα Τζόουνς

για αυτά πρέπει να έχετε το cIOS 13a (όχι το 13b το τελευταίο δεν κάνει) και ένα κατάλληλο loader όπως το neogamma του χρήστη wiipower.

Ενώ άμα είστε με USB Loader, να χρησιμοποιήσετε τον USBLoader GX απ' τα τελευταία revision 466 και πάνω και ενεργοποιείτε την επιλογή 002 fix στα settings πριν μπείτε στο game. Mε το cIOS που είπε ο epsilon. Thanx duuude.

υγ. Ενδιφερων ο Ιντιάνας ο Τζόνης. Ελπίζω να μην είναι όλη την ώρα μπουκέτα όμως...

Επεξ/σία από Storm1672
Δημοσ.

Γεια σας!!θελω να ρωτησω κατι!

Εχει δοκιμασει κανεις το grand slam tennis με backup loader να μου πει αν λειτουργει? Γιατι να ξερω αν ειναι μην το κατεβασω!!

Δημοσ.
Γεια σας!!θελω να ρωτησω κατι!

Εχει δοκιμασει κανεις το grand slam tennis με backup loader να μου πει αν λειτουργει? Γιατι να ξερω αν ειναι μην το κατεβασω!!

Μια χαρά παίζει.:-)

Δημοσ.

Έχω κονσολα με 3.3Ε firmware και περασμένο το homebrew. Αγόρασα το grand slam tennis και μου ζητάει να κάνει update φαντάζομαι σε 4.0. Με ποιο τρόπο μπορώ να παίξω το game; Πρέπει να κάνω το update να πάει σε 4.0 και να ξαναπεράσω τα πάντα ή μπορώ με κάποιο cios να ξεγελάσω το game;

Δημοσ.

Kαλα και γιατι το αγορασες το παιχνιδι?

Κατεβασε το και περνα το απο brickblocker και δε θα σου ζητησει update..

Δημοσ.

Μπορει απλα, να το ανοιξει με backup loader, και αντι να κανει reboot(με το Β) να κανει launch gamer (με το Α). Σε εμενα δουλευει!

Δημοσ.

Μου είχαν κάνει δώρο ένα παιχνίδι που το είχα και το άλλαξα με αυτό για το motion sensor. Αφου το έχω original έλεγα να μην το κατεβάσω...

Μπορει απλα, να το ανοιξει με backup loader, και αντι να κανει reboot(με το Β) να κανει launch gamer (με το Α). Σε εμενα δουλευει!

Δούλεψε έτσι. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Την 3.4 εχει μεσα και οχι την 4.0

99% ειμαι σιγουρος.Το διαβασα στο νετ.

Εγω ημουν με 3.2 το εκανα και ακομα λειτουργουν ολα κανονικα αλλα δεν εχω ελεγξει σε ποια με πηγε.

Δημοσ.

παιδια κατεβασα το virtua tennis 2009 pal και δεν μπορω να το παιξω.. ενω το παιχνίδι ξεκινάει μετα την εισαγωγή μου βγαζει ενα error και μου λεει να κανω reset το wii.. το εχω καψει σε 4χ και το δοκιμασα κ με neogamma r3 και παλι τπτ.. το εχει κανεις? το εχει καταφέρει να δουλέψει? μηπως θελει συγκεριμενο cios?α! εχω wii se 3.2 έκδοση..

Δημοσ.
παιδια κατεβασα το virtua tennis 2009 pal και δεν μπορω να το παιξω.. ενω το παιχνίδι ξεκινάει μετα την εισαγωγή μου βγαζει ενα error και μου λεει να κανω reset το wii.. το εχω καψει σε 4χ και το δοκιμασα κ με neogamma r3 και παλι τπτ.. το εχει κανεις? το εχει καταφέρει να δουλέψει? μηπως θελει συγκεριμενο cios?α! εχω wii se 3.2 έκδοση..

Ουτε σε εμενα δουλευει! Δεν ξερω τι γινεται!

Εχω να σας κανω μια σοβατη ερωτηση:

Ημουν στην 3.1 και μεσω του grand slam tennis πηγα στην 3.4! Ολα λειτουργουν κανονικα, αλλα οταν παταω να κανει reboot with hooks μεσω το backup loader και ανοιγω το παιχνιδι μου βγαζει error και να κλεισω το wii! Αλλα λειτουργει οταν αντι για reboot κανω launch game! Υπαρχει κινδυνος για το wii οταν κανω launch?

περιμενω απαντησεις!

Δημοσ.

Τα τελευταια παιχνιδια θελουν οπωσδηποτε burn σε 2.4χ και κατω.Σε εμενα πλεον για να δουλεψουν θελουν 2χ και verbatim dvd-r.Με ο,τιδηποτε αλλο ειστε 50-50 να δουλεψει ή οχι μετα την πρωτη οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...