Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε παιδια προσπαθω να μπω στο http://www.yafaze.com/wii/4.0softmodguide.html και μου λεει οτι το site ειναι down

Παιζει κανα άλλο;

Δεν ξερω τι γινεται. Ουτε εγω μπιανω. Εχω καποιες ερωτησουλες:

1)Απο που κατεβαζεται παιχνιδια με καλες ταχυτητες?

2)Τα νεα παιχνιδια που θα βγουν (red steel 2,conduit) θα παιζουν με backup loader?

3)Μαζι με αυτα, υπαρχει πιθανοτητα να κυκλοφορει και το 4.0 μαζι? Και αν ναι, θα εχω προβλημα(δεν εχω τσιπακι και εβαλα hc μεσω zelda)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω τι γινεται. Ουτε εγω μπιανω. Εχω καποιες ερωτησουλες:

1)Απο που κατεβαζεται παιχνιδια με καλες ταχυτητες?

2)Τα νεα παιχνιδια που θα βγουν (red steel 2,conduit) θα παιζουν με backup loader?

3)Μαζι με αυτα, υπαρχει πιθανοτητα να κυκλοφορει και το 4.0 μαζι? Και αν ναι, θα εχω προβλημα(δεν εχω τσιπακι και εβαλα hc μεσω zelda)

1)Μα φυσικά από εδώ:

Wii ISO Games

2)Πάρε τηλέφωνο τον Χορταρέα,είναι μελλοντολόγος και κρυσταλλομάντης,θα σε βοηθήσει.

απο "χαλασμενο τηλεφωνο" γινεται διαγνωση? :)

Ενας γνωστος εχει wii απο τα Χριστουγεννα, αγνωστου ταυτοτητας.

Του εδωσα μια καρτουλα SD με το bannerbomb και περασε το homebrew channel.

Επισης μεσα του ειχα τον wad manager και εναν DVD-R loader, νομιζω τον Wii Gator.

Τον εγκατεστησε κι αυτον αλλα δεν παιζει DVD-R, του βγαζει λεει ενα μηνυμα ακαταλαβιστικο, σαν να πεφτουν 2 μηνυματα το ενα πανω στο αλλο και να μην μπορει να διαβασει τι λενε.

Μηπως εχω ξεχασει κατι απλο?

Επρεπε να του δωσω να βαλει και καποιο cIOS ? κι αν ναι ποιο?

α, δεν το διευκρινησα, αυτα που δοκιμασε του τα χω δωσει εγω και ειναι ολα patch-αρισμενα και δουλευουν σε μενα που εχω τσιπακι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:03 ----------

το ειδα και απο κοντα.

ειναι κονσολα 3.3Ε και εχει περασει το homebrew channel και το Wii Gator 3

οταν παει να παιξει το Gator, οντως βγαζει στην μαυρη του οθονη μια σειρα ενα μηνυμα λαθους, το οποιο απο τη μεση και μετα εχει 2 μηνυματα το ενα πανω στο αλλο και δεν διαβαζονται.

κατι για DVD λεει, κατι οτι δεν υπαρχει. δεν βγαζω ακρη.

μπαινω και στο μενου με πατημενο το Β, αλλα δεν νομιζω οτι βοηθαει κατι εκει.

θεωρητικα, επρεπε να δουλευει αμεσα? ή μου λειπει κανενα cIOS ?

Αυτά που του έδωσες προφανώς δεν είναι πατσαρισμένα για να δουλεύουν σε Wii χωρίς τσιπάκι.Προφανώς τα παιχνίδια σου είναι πατσαρισμένα για error 001 error 002 fix ή έχει αφαιρεθεί το update ή για region free.Διαφορετικά δεν θα σου δούλευαν.

χμ αυτο που λες δεν το ξερω.

ναι εγω τα εχω κανει patch με το brick blocker για τα updates και μερικα με το Wiizle Diizle Shiizle για το region.

πρεπει να κανω καποιο αλλο patch για τα wii χωρις τσιπακι ???

χμ αυτο που λες δεν το ξερω.

ναι εγω τα εχω κανει patch με το brick blocker για τα updates και μερικα με το Wiizle Diizle Shiizle για το region.

πρεπει να κανω καποιο αλλο patch για τα wii χωρις τσιπακι ???

Μα φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναδιαβασα τον οδηγο της 1ης σελιδας

εκει που λεει "κατεβαστε τον Wiigator Backup Launcher 0.3 Gamma" , το λινκ δεν λειτουργει

γιατι λεει μετα να εγκαταστησω τον cIOS installer απο εκει και αυτο δεν το εχω κανει.

και πιο κατω λεει οτι πλέον για τα περισσοτερα δεν χρειαζεται patch και εχει και ολοκληρο καταλογο με το ποια παιζουν χωρις patch (τα περισσοτερα), ποια με και ποια καθολου.

ΥΓ

το βρηκα παλι το αρχειο.

μαλλον πρεπει πρωτα να περασω το cIOS που εχει μεσα.

Επεξ/σία από sattack

Για και απο εμενα...παρακολουθω το φορουμ εδω και καιρο και μπορω να πω οτι με εχει καλυψει πληρως σε πολλα θεματα οσον αφορα το Wii.

Ηρθε νομιζω η ωρα να ρωτησω και εγω κατι...

Εχω δυο κονσολες

1. firmware 3.1E και

2. firmware 4.0E (απο αναβαθμιση με HBC κλπ)

Μπορώ λοιπόν με BootMii να κανω backup απο την 3.1Ε και να το χρησιμοποιήσω για restore στην 4.0Ε?

Επαναλαμβανω οτι και οι δυο κονσολες ειναι με HBC?

τελικα το λαθος μου ηταν οτι δεν ειχα περασει το cIOS

το εκανα κατεβαζοντας τα αρχεια και βαζοντας τα στην SD ωστε να μην χρειαζεται συνδεση του wii με το ιντερνετ, και το ηδη περασμενο wiigator δουλεψε με τα δικα μου αντιγραφα.

οντως δεν χρειαζονται patch λοιπον. εκτος ισως απο λιγα δυστροπα, που εχει στη λιστα.

Προς ενημέρωση:

πλέον υπάρχουν παιχνίδια που έχουν το λεγόμενο 002b error

π.χ. το νέο Ιντιάνα Τζόουνς

για αυτά πρέπει να έχετε το cIOS 13a (όχι το 13b το τελευταίο δεν κάνει) και ένα κατάλληλο loader όπως το neogamma του χρήστη wiipower.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?

Όταν έχει κάποιος 4.0Ε και έχει κάνει hacking, downgrading, εγκατάσταση cIOS, IOS36 v4.18 και βάλει ένα παιχνίδι που ζητάει update, το κάνουμε? Λογικά δεν θα κάνει κάτι κακό, έτσι δεν είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...