Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα και εγώ το usbloader 1.5 (έχοντας πρώτα εγκαταστήσει IOS36-64-1042 ) και δοκίμασα 2 παιχνίδια τα οποία πέρασα με το wbfs manager 3.0 σε έναν maxtor basic 640 gb

Το Metroid Prime 3 (pal) με το που πατάω να το παίξει μου εμφανίζει αμέσως μήνυμα "insert metroid prime 3 disk" ... θα έλεγα ότι φταίει ο σκληρός (maxtor basic 640 gb) αλλά το γεγονός ότι το εμφάνισε αμέσως με βαλε σε προβληματισμό

Απεναντίας το Madworld (pal) φαίνεται να παίζει κανονικά , έπαιξα ένα μισαωράκι σερί χωρίς πρόβλημα, αν και μου εμφανίζει μικρές μαύρες μπάρες πάνω και κάτω ενώ το ίδιο το wii το χω ρυθμίσει για 16:9 οθόνη.... βέβαια επειδή δεν το χω δοκιμάσει το game με dvd δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το usbloader ή το game (όποιος θυμάται πως παίζει με dvd ας postarei)

Δημοσ.

Πάντα να έχεις ένα δισκάκι μέσα στο Wii σου.

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με το Metroid και μερικά άλλα παιχνίδια.

Οι μαύρες μπάρες στο Madworld είναι φυσιολογικές. Θα παρατηρήσεις τέτοιες μαύρες μπάρες και σε άλλα παιχνίδια. Είναι καθαρά του παιχνιδιού και όχι του τρόπου με το οποίο το παίζεις.

Δημοσ.

Thnx για την απάντηση :-). Πάντως στο Madworld δεν είχα μέσα dvd και παιζε κανονικά... ίσως να τυχε στο παιχνίδι. Όταν λες να χω dvd στο driver εννοείς οποιοδήποτε dvd του wii, ανεξαρτήτως ποιο φορτώνω στο usbloader (πχ να παίξω metroid και να χω μέσα το mario) ή να χω το δικό του dvd ;

Όσον αφορά τις μπάρες... πρώτη φορά πέτυχα game στο wii που να μην έχει προσαρμοσμένο ratio. Προφανώς δεν έχω παίξει ακόμη αρκετά games

Δημοσ.

Βασικά πραγματι δεν ειναι όλα τα παιγνίδια 1 GB. Ενα μέσο όρο πηγα να βαλω. Μπορεί να είναι και 1,5 ή 2 ΟΚ.

Ως παραδειγμα το ISO του KAWASAKI JET SKI ειναι 4,5 GB και οταν μπει στο φλασακι πιανει 0.1 GB.

Με αυτα ήθελα να πω οτι δεν απαιτείται μεγαλος σκληρός που θα έχει ίσως και προβλημα λόγω του spindown. Και με ένα φλασακι των 16 ή 32 βαζεις πολλά παιχνίδια μέσα.

Δημοσ.
Βασικά πραγματι δεν ειναι όλα τα παιγνίδια 1 GB. Ενα μέσο όρο πηγα να βαλω. Μπορεί να είναι και 1,5 ή 2 ΟΚ.

Ως παραδειγμα το ISO του KAWASAKI JET SKI ειναι 4,5 GB και οταν μπει στο φλασακι πιανει 0.1 GB.

Με αυτα ήθελα να πω οτι δεν απαιτείται μεγαλος σκληρός που θα έχει ίσως και προβλημα λόγω του spindown. Και με ένα φλασακι των 16 ή 32 βαζεις πολλά παιχνίδια μέσα.

Το θέμα είναι να χεις ένα σκληρό με όλα σου τα game περασμένα και μόνιμα συνδεδεμένο με το wii ώστε να μην ψάχνεσαι και βάλε βγάλε τα dvds . Αν είναι να χεις βάλε βγάλε το flashaki δεν βολεύει. Άλλωστε ένα flashaki των 32 GB δεν είναι και ότι πιο φτηνό.

Το flashaki μπορεί να το εκμεταλλευτείς για να μην πηγαινοφέρνεις το σκληρό κάθε φορά που βγαίνει νέο game (αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τα εγκαταστήσεις και μέσω του wii σωστά; ) . Με ένα flashaki 8 gb είσαι άρχοντας

Δημοσ.
Thnx για την απάντηση :-). Πάντως στο Madworld δεν είχα μέσα dvd και παιζε κανονικά... ίσως να τυχε στο παιχνίδι. Όταν λες να χω dvd στο driver εννοείς οποιοδήποτε dvd του wii, ανεξαρτήτως ποιο φορτώνω στο usbloader (πχ να παίξω metroid και να χω μέσα το mario) ή να χω το δικό του dvd ;

Όσον αφορά τις μπάρες... πρώτη φορά πέτυχα game στο wii που να μην έχει προσαρμοσμένο ratio. Προφανώς δεν έχω παίξει ακόμη αρκετά games

οποιοδήποτε DVD κάνει τη δουλειά. Έχε ένα μονίμως μέσα.

Τις μπάρες δεν θα τις δείς συχνά και τις περισσότερες φορές είναι ανεπαίσθητες. Το Madworld είναι το μόνο παιχνίδι που έχει τόσο μεγάλες μπάρες.

Δημοσ.
οποιοδήποτε DVD κάνει τη δουλειά. Έχε ένα μονίμως μέσα.

Τις μπάρες δεν θα τις δείς συχνά και τις περισσότερες φορές είναι ανεπαίσθητες. Το Madworld είναι το μόνο παιχνίδι που έχει τόσο μεγάλες μπάρες.

Ωραίος :-) . Κάτι τελευταίο, κοίταξα μια στο net μήπως το βρω σε wad την 1.5 έκδοση του usbloader και δεν βρήκα τίποτα (εκτός από τον 1.1 ). Μήπως έχει βγει και μου διαφεύγει ή απλά αναμένουμε και ως τότε το τρέχουμε από homebrew ;

Ακόμη αυτό που είπα παραπάνω, ότι μπορούμε να το φορτώνουμε το iso σε φλασάκι και να το περνάμε μέσω του wii στο σκληρό παίζει; Να χτυπήσω ένα 8αράκι flashaki να μην μετακινώ κάθε τόσο τον σκληρό;

Δημοσ.

Νομίζω πως το επομενο βήμα ειναι η δημιουργία καναλιού για το USBLOADER. Αυτή τη στιγμή δεν υπαρχει αυτη η δυνατότητα έτσι δεν είναι. Το τρεχουμε απο το homebrew μόνο.

Δημοσ.

ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με τα μεγεθη των παιχνιδιων? το wfbs manager κανει κανα ειδος trim, σβηνει αχρηστο data, η συμπιεζει μουσικες και βιντεο? και ποσο επηρεαζει τα παιχνιδια? Μιλαμε οτι iso τον 4.3 gb γινονται ακομα και 100mb! (κατι wii play, wii music...).

Δημοσ.
ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με τα μεγεθη των παιχνιδιων? το wfbs manager κανει κανα ειδος trim, σβηνει αχρηστο data, η συμπιεζει μουσικες και βιντεο? και ποσο επηρεαζει τα παιχνιδια? Μιλαμε οτι iso τον 4.3 gb γινονται ακομα και 100mb! (κατι wii play, wii music...).

Τα παιχνίδια αυτά αν θυμάσαι όταν ήταν σε rar ήταν τις περισσότερες φορές μικρότερο των 4.3 gb... όταν όμως το αποσυμπίεζες γινόταν το κλασσικό iso των 4.3 gb . Το wii music για παράδειγμα πριν το ξεζιπαρεις είναι 570 mb ενώ μετά γίνεται 4.3 gb . Προφανώς τα παιχνίδια δεν περιέχουν 4.3 gb μόνο πραγματικών δεδομένων αλλά είναι και γεμισμένα (ίσως έχει να κάνει με το τροπο που διαβάζει τα δεδομένα το wii)

Στο δια ταύτα, είναι πολύ φυσιολογικό το ότι μικραίνουν τα παιχνίδια.

Δημοσ.

ειναι φυσιολογικο μην ανησυχεις τα iso μπορει να ειναι και 100mb αλλα βαζουν και αχρηστα αρχεια μεσα για να γινει 4.7gb με το usbloader θα σου παιζει μια χαρα

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω τσιπαρισμενο wii με d2pro και πολλα παιχνιδια τωρα τελευταια μου ζητανε system update για να παιξουν. Να το κανω η θα εχω προβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερώτηση μου μπορεί να σας φανεί περίεργη αλά είμαι αρκετά άσχετη. Έχω αυτήν την κονσόλα MODEL NO. RVL-001(EUR) και από την ετικέτα δεν μπορώ να καταλάβω ποια έκδοση είναι. Όταν βάζω αμερικάνικα WII παιχνίδια δεν μπορεί να τα διαβάσει. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα παίξω?

Επεξ/σία από afroditi9
Δημοσ.
Γεια σας! Εχω τσιπαρισμενο wii με d2pro και πολλα παιχνιδια τωρα τελευταια μου ζητανε system update για να παιξουν. Να το κανω η θα εχω προβλημα?

Ναι κανε το.Εχω το ιδιο τσιπακι και με τα updates δεν δημιουργηθηκε πουθενα προβλημα.Μονο απενεργοποιησε καλου κακου πιο πριν το region free και ενεργοποιησε το παλι μετα το update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...