Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι μα δεν προλαβαινει να κανει spindown μεχρι να ανοιξει το wii!. οταν τον πρωτοσυνδεσα το εβαλα στο ποτε, βεβαια μπορει να πρεπει να το ξανακανο μετα απο φορματ. Το exfat το ειχε απο την αρχη προτου κανο φορματ με wfbs, γι αυτο εβαλα παρτισιον ματζικ, αλλα το ματζικ εκανε το φορματ σε δευτερολεπτα, ισως να μην εκανε φουλ. Τωρα τελειωσε το exfat φορματ, λεω να τον βαλω επιτοπου στο wii να τον κανει wfbs απο εκει.

update1- τον ειδε το wii και εκανε φορματ σε wfbs. τωρα περναο μερικα παιχνιδια με το wfbs manager. για να δουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok δουλεψε, ετρεξα crash kai broken sworld. Aλλα στο δευτερο που επαιξα για κανα 40λεπτο ξαφνικα κολησε οταν πηγε να φορτωσει ενα γριφο και εμεινε στο λοαντιγκ. λες να ειναι spindown προβλημα? Μαλιστα το γουι δεν εκλεινε και επρεπε να το βγαλω απο την πριζα! ξαναεβαλα τον σκληρο στο πισι και ειδα το spindown ειναι στο never αν και το ξαναδιαλεξα και εκανα apply για σιγουρια μιας και ειχε προηγηθει φορματ.

ποιον λοαντερ προτεινετε ως καλυτερο? μπροω να εχω 2 και τρεις μεσα ετσι?

Σήμερα θυμήθηκα ότι έχω και εγώ wii και αποφάσισα να κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι να παίζω μέχρι να πάρω το PS3 :P Λοιπόν... Κατεβάζω το Mad World και ήθελα να ρωτήσω... Τελικά ποια IOSes χρειάζεται για να παίξει? Πρέπει να πάω σε 4? (είμαι ακόμα σε 3.2) Πια είναι τελικά μετα από τόσο καιρό η καλύτερη και ασφαλέστερη δαδικασία? (να μπορώ να βάλω και WADs). Και υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στην NTSC και την PAL έκδοση του Mad World? Ευχαριστώ!

παντα προσπαθησε να κατεβαζεις pal ωστε αν κανεις κατα λαθος αναβαθμιση να μην υπαρχει κινδυνος να σου χαλασει την κονσολα. Αν to παιχνιδι ειναι αμερικανικο και το συστημα ευρωπαικο και τρεξει το update, μπορει να μπρικαρει την κοσνολα. Βεβαια μπορεις και να περνας το καθε παιχνιδι (το iso, πριν το γραψεις σε dvd) απο το προγραμα brickblock που εμποδιζει την αναβαθμιση οποτε δεν σε νοιαζει αν ειναι αμερικανικο η οχι. Επισης ο γκαμα λοαντερ εμποδιζει την αναβαθμιση.

Περι madworld εγω ειμαι σε 3.3 και δεν περασα κανενα ιος για να παιξει, οποτε ας σου πει καποιος αλλος.

Νομιζω ειναι καλυτερα να μεινεις σε 3.2 που εισαι οπου περνανε ολα τα χακς ανετα. Αν κανεις μερικα ios updates δεν θα εχεις προβλημα και με τα καινουρια παιχνιδια

παντα προσπαθησε να κατεβαζεις pal ωστε αν κανεις κατα λαθος αναβαθμιση να μην υπαρχει κινδυνος να σου χαλασει την κονσολα. Αν to παιχνιδι ειναι αμερικανικο και το συστημα ευρωπαικο και τρεξει το update, μπορει να μπρικαρει την κοσνολα. Βεβαια μπορεις και να περνας το καθε παιχνιδι (το iso, πριν το γραψεις σε dvd) απο το προγραμα brickblock που εμποδιζει την αναβαθμιση οποτε δεν σε νοιαζει αν ειναι αμερικανικο η οχι. Επισης ο γκαμα λοαντερ εμποδιζει την αναβαθμιση.

Περι madworld εγω ειμαι σε 3.3 και δεν περασα κανενα ιος για να παιξει, οποτε ας σου πει καποιος αλλος.

Νομιζω ειναι καλυτερα να μεινεις σε 3.2 που εισαι οπου περνανε ολα τα χακς ανετα. Αν κανεις μερικα ios updates δεν θα εχεις προβλημα και με τα καινουρια παιχνιδια

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτά περι updates τα ξέρω εδώ και πολύ καιρό οπότε δεν τα φοβάμαι (τα περνάω από το wiibrickblocker και έχω patchάρει με το starfall να προσπερνάει τα updates για παν ενδεχόμενο :P). Θα δοκιμάσω χωρις να κάνω τίποτα και αν δεν παίζει θα σας πω. :-)

μετα το κολημα στο broken sworld δεν ξαναδοκιμασα, απλα τον εβαλα στο πισι, επιβεβαιωσα οτι το spindown ειναι στο never και του περασα μετα και αλλα παιχνιδια. Θα ξαναδοκιμασο αργοτερα.

κανεις να μου απαντησει σε αυτο?

ποιον usb λοαντερ προτεινετε ως καλυτερο? μπορω να εχω 2 και τρεις μεσα ετσι?

Για τους USB Loaders βάλε όσους και όποιους θέλεις. Ο καθένας ανεξάρτητη εφαρμογή είναι ούτως ή άλλως.

Με τον original 1.5 θα είσαι μιά χαρά. Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ τον 1.1, απλώς δεν κάνω install/uninstall από το πρόγραμμα διότι εκείνη η έκδοση έχει bugs.

Αν σου συνεχίσει να σου κολλάει ο δίσκος, τότε δοκίμασε την 1.1 έκδοση του usb loader και πιθανώς το cIOS36 rev 9 και όχι το 10.

Καλησπέρα σε όλους! θα ήθελα να κάνω μια έρωτηση. θέλω να πάρω μια κονσόλα wii απο ebay απο αμερική αλλα το format είναι NTSC γνωρίζω οτι στην ελλάδα οι κονσόλες και τα παιχνίδια που πωλούνται στην αγορα ειναι σε format PAL. το ερωτημα μου είναι αν παρω τη κονσόλα..

1) θα μπορει να παίξει σε ελληνική τηλεώραση με αμερικάνικα παιχνίδια (NTSC)?

2) υπάρχει καποιος τρόπος να παίξω αξιοπρεπώς παιχνιδια με format PAL?

συγνωμη για την ασχετοσύνη μου αλλα δεν είμαι και πολυ γνώστης του αντικειμένου

οποιος γνωρίζει ας με βοηθησει.

ευχαριστω εκ το προτέρον

Λοιπόν το εκανα και εγω και δούλεψε μια χαρα.

Είχα την εκδοση 3.3 νομιζω Ε.

Το homebrew το εβαλα με το bannerbomb. Ξεχαστε το ZELDA. Δεν χρειάζεται.

Μετα με κάτι οδηγίες το εκανα downgrade σε 3.2. Δεν ξερω αν χρειάζόταν αλλα το έκανα.

Μετά με το USBloader 1.5 και το cios που παει μαζί rev.10 δούλεψαν ολα όσα backup παιχνιδιών έκανα συμπεριλαμβανομένου και του Mariokart. Χωρίς σπασίματα, χωρίς προβλήματα.

Μαλλον το τσιπάρισμα ειναι πια περιττή διαδικασία. Τα χρήματα του τσιπ καλύτερα να διατεθούν σε έναν συμβατό εξωτερικό σκληρό (που να μην κανει spindown) ή ακόμα και ένα φλασακι 18 ή 32 GB. Απ ότι φαίνεται η ταχύτητα δεν παίζει ρόλο. Και ενα φτηνό και αργό κάνει. Σημειώστε ότι τα παιγνίδια είναι γύρω στο 1GB ακόμα και αν το iso είναι 4,40. Οπότε μη φανταστείτε ότι χρειάζεται και κανενα μεγάλο φλασακι.

Tα παιχνίδια ΔΕΝ είναι γύρω στο 1GB.

Εξαρτάται καθαρά από το παιχνίδι.

Έχει παιχνίδια που είναι 100ΜΒ, έχει και παιχνίδια που είναι 4GB.

Έχεις δίκιο πάντως για το bannerbomb και πιθανότατα να αλλάξω δραστικά το πρώτο πόστ του τόπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...