Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάνε όμως το πιο εύκολο μια... πάρε δισκάκια DVD-R της verbatim (0.3 ευρώ θα σου κοστίσει)

Όσον αφορά τη πατέντα με το σκληρό... μια χαρα σε βρίσκω ;)

'Αμα ξανακοιτάξεις το αρχικό μου post, θα δεις ότι μόνο σε τέτοια δισκάκια τα γράφω :-D

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
'Αμα ξανακοιτάξεις το αρχικό μου post, θα δεις ότι μόνο σε τέτοια δισκάκια τα γράφω :-D

Μάλλον κάποια μαλακία στη τοποθέτηση θα γινε. Anyway, αν ούτως ή άλλος προτιμάς μέσω σκληρού, forget it :-)

Δημοσ.

εχω χασει μερικα επεισοδεια.

προχτες καπου σαν να διαβασα οτι υπαρχει ενας usb loader που σε αφηνει να βλεπεις τα ISOs σαν channels

τωρα δεν το βρισκω το post αυτο.

υπαρχει οντως κατι τετοιο?

το μονο σχετικο που βρισκω ειναι να εχεις μονο τον usb loader σαν channel (ωστε να μην μπαινεις μεσω homebrew και sd καρτας)

Επισης, επειδη η μνημη του wii εχει γεμισει, θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να τρεχω channels απο την sd καρτα.

Αυτο γινεται μονο με αναβαθμιση στην 4.0 ή εχει βρεθει και κατι αλλο?

Δημοσ.
εχω χασει μερικα επεισοδεια.

προχτες καπου σαν να διαβασα οτι υπαρχει ενας usb loader που σε αφηνει να βλεπεις τα ISOs σαν channels

τωρα δεν το βρισκω το post αυτο.

υπαρχει οντως κατι τετοιο?

το μονο σχετικο που βρισκω ειναι να εχεις μονο τον usb loader σαν channel (ωστε να μην μπαινεις μεσω homebrew και sd καρτας)

Επισης, επειδη η μνημη του wii εχει γεμισει, θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να τρεχω channels απο την sd καρτα.

Αυτο γινεται μονο με αναβαθμιση στην 4.0 ή εχει βρεθει και κατι αλλο?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=176025&page=309

Δες το post #3085.

Ναι, με την έκδοση 4.0 μπορείς να φορτώνεις homebrew μέσω της sd κάρτας.

Δημοσ.

Το κρτ μου...

Κάπου είχα δεί πληρες thread με πολλους usb hard drive loaders (σαν comparison) για Wii , αλλα τώρα δεν το βρισκω....

Εχει κανεις καμμια ιδέα;

Δημοσ.

λοιπον αρχισα διαδικασια για usb loader επιτελους. Twilight hack kai backup gamma ειναι περασμενα ηδη. Εκανα αναβθμιση στο τελευταιο homebrew chanell. Wad installer εχω σιγουρα και νομιζω το 1.3 Τωρα παο να περασο το Custom IOS Installer (v36 rev 10) . Εχω μεσα σε ενα φακελο με το ιδιο ονομα τις οδηγιες και ενα boot.dol. Αλλα στις οδηγιες λεει βαλτε το IOS36-64-v1042.wad στο root της sd. το εχω και αυτο στο pack που βρηκα. Το βαζω στην καρτα το τρεχω μεσω wad manager, παταω accept αλλα βγαζει ερορ και κανει ρεσταρτ. Τι φταει?? Μηπως το boot.dol ειναι το ιδιο αρχειο και να το δοκιμασω μεσω homebrew?

νομιζω οτι το Wad installer που εχω περασμενο ειναι το WAD-Installer_v2.1-BANNER_PaRaDoX. Στο καινουριο πακετο που κατεβασα εχει το WAD_Manager_1.3. μηπως πρεπει να κανω αναβθμιση σε αυτο πριν περασο το cios rev 10? Αν και η αριθμηση μπερδευει το παλιο λεει 2.1 και το καινουριο 1.3??!!

Δημοσ.

οκ περασα τα cios (νομιζω!).

φορμαρα τον σκληρο 250gb freeagent go με παρτισιον μανατζερ σε φατ32 και ειναι σε ενα primary παρτισιον. Ετσι δεν πρεπει? Μετα εβαλα το wbfs manager 3 στο πισι (windows 7) αλλα δεν μου ανοιγε τον σκληρο, εκανα αναβαθμιση σε 3.01 και τον βρηκε, τον φορμαρε (μεσα σε δευτερολεπτα, σωστο?). περναο παιχνιδια ισο, βαζω 5-6 ολα οκ, τα συμπιεζει κιολας. Συνδεο με wii ανοιγω usb loader 1.5 διαλεγω load usb drive και μου λεει οτι δεν ειναι σε wbfs partition και αν θελω να το φορμαρω, τι κανο??

Δημοσ.

Καλό είναι να έχει φορμαριστεί σε wbfs από το wii.

Τουλάχιστον εμένα μου είχε δουλέψει έτσι.

Μετά βάζεις τα παιχνίδια είτε από το wii είτε από το pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παρετησα για λιγο, τωρα που το ξαναβαλα ως δια μαγειας βρηκε τον σκληρο και τα 5 πααιχνιδια που του ειχα βαλει, διαλεγω το πρωτο βγαζει λοαντινγκ και μενει εκει. Κανω ρεσταρτ και τωρα παλι δεν βρισκει τον σκληρο, ενω αμα διαλεξω να τον φορμαρει μου βγαζει ερορ -6 δεν υπαρχει παρτισιον

ειπα να τον ξαναφορμαρο, ελπιζω να μην κανω μαλακια διοτι αφου δεν δουλεψε με παρτισιον μαγκικ, δοκιμαζω μεσο disk management. Και εδω ειναι που δεν ξερω αν ειναι σωστο, διοτι δεν λεει φατ 32 αλλα exFat. τι ναι τουτο? ασε που αργει πολυ, κανα 20λεπτο τρεχει και ειναι στο 15%

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.

Δεν έχεις Windows XP να δοκιμάσεις, μπάς και παίζει κάποια ασυμβατότητα? Είναι λογικό να σου βγάζει το δίσκο exfat, διότι στην αρχή τον φόρμαρες σε fat32, μετά ο WBFS Manager τον φόρμαρε σε WBFS file format, το οποίο τα Windows και λοιπά λειτουργικά βλέπουν ως exFAT.

Με λίγα λόγια όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά, εκτός από το σημείο όπου ο USB loader δεν βλέπει το δίσκο σωστά. Εφόσον ο WBFS Manager βλέπει το δίσκο και τα περιεχόμενά του, τότε είσαι εντάξει. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.

Επίσης θα πρέπει με το software του δίσκου σου να απενεργοποιήσεις το inactive drive spindown, διότι μπορεί αυτό να είναι που σου δημιουργεί πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...