Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω πάρει το Wii εδώ και 2 μήνες και το έχω τσιπάρει με το Wiikey2. Σήμερα αποφάσισα να το hackαρω βάζοντας το homebrew channel. Επειδή είχα ήδη προλάβει και είχα κάνει update το firmware του Wii στην έκδοση 4.0Ε, του έβαλα το homebrew χρησιμοποιώντας το οδηγό που έχετε στην πρώτη σελίδα για softmod σε έκδοση 4 και έχω αυτή τη στιγμή εγκατεστημένα το Homebrew και το Backup Launcher. Η ερωτήσεις μου τώρα είναι οι εξής:

1. Πως κάνω εγκατάσταση παιχνίδια παλιών κονσολών (π.χ. Ν64, SNES, NES, κ.τ.λ.). Τα έχω τα wad αρχεία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα τα εγκαταστήσω.

2. Το Homebrew σε τι ακριβώς μου χρειάζεται; Το ανοίγω, βάζω την SD κάρτα μέσα (η οποία έχει διάφορους φακέλους και boot.dol αρχεία) αλλά δεν μου δείχνει τίποτα στο Homebrew. :o

Όπως καταλάβατε είμαι "νεούδι" σε αυτά τα πράγματα, αλλά όχι στους υπολογιστές!!! Μπορεί λοιπόν να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Εννοείται φυσικά ότι στο gaming προτεραιότητα έχει ο πατέρας.

Όλα κι όλα.

Αλλά μέχρι να κάνουμε και κουτσούβελο έχουμε ακόμα.

Καθίστε πρώτα να πάω στην εκκλησία και βλέπουμε. Όσο πλησιάζει η ώρα όλο και πιό δύσκολο φαίνεται.

Και εδώ στη Κύπρο ο γάμος είναι ολόκληρο τελετουργικό. Ξεκινάμε από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 1-2 το βράδι. Καμία σχέση με τους γάμους που συνηθίζουμε στην Ελλάδα.

Τέλος πάντων. Τα ήθελα και τα έπαθα. :-)

Έχω να παίξω και με το Wii πάνω από 10 μέρες τώρα και αρχίζω να βαράω μπιέλες.

Πάνω που τερμάτιζα το Final Fantasy CC Echoes of Time......

Δημοσ.

Πρώτον φίλτατε πανθηρα να ζήσετε!

Και καλους gaming απογονους!!!

Δευτερον εγω εχω μαμα 4αρι wii ΧΩΡΙΣ hbc.

Ακολουθω το λοιπόν αυτό:

Οδηγός για softmod Wii με firmware 4.0

http://www.yafaze.com/wii/4.0softmodguide.html

Και έπειτα φορτώνω σε σκληρό πχ με το wbfs παιχνίδια και αυτό είναι όλο;

Δια παν ενδεχομενο , μπορω να γυρισω σε μαμα "firmware" μετα την ολη διαδικασια?

Δημοσ.

Braveheart πρόσεξε λίγο μιά σημαντική λεπτομέρεια που αμέλησα να γράψω στο πρώτο πόστ:

Αν αγόρασες το Wii με firmware 4.0, τότε το πιό πιθανό να μήν λειτουργήσει ο οδηγός.

Ο οδηγός ισχύει για τα Wii εκείνα που είχαν παλαιότερο firmware και τους έγινε update σε 4.0.

Δημοσ.
Λοιπόν έχω πάρει το Wii εδώ και 2 μήνες και το έχω τσιπάρει με το Wiikey2. Σήμερα αποφάσισα να το hackαρω βάζοντας το homebrew channel. Επειδή είχα ήδη προλάβει και είχα κάνει update το firmware του Wii στην έκδοση 4.0Ε, του έβαλα το homebrew χρησιμοποιώντας το οδηγό που έχετε στην πρώτη σελίδα για softmod σε έκδοση 4 και έχω αυτή τη στιγμή εγκατεστημένα το Homebrew και το Backup Launcher. Η ερωτήσεις μου τώρα είναι οι εξής:

1. Πως κάνω εγκατάσταση παιχνίδια παλιών κονσολών (π.χ. Ν64, SNES, NES, κ.τ.λ.). Τα έχω τα wad αρχεία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα τα εγκαταστήσω.

2. Το Homebrew σε τι ακριβώς μου χρειάζεται; Το ανοίγω, βάζω την SD κάρτα μέσα (η οποία έχει διάφορους φακέλους και boot.dol αρχεία) αλλά δεν μου δείχνει τίποτα στο Homebrew. :o

Όπως καταλάβατε είμαι "νεούδι" σε αυτά τα πράγματα, αλλά όχι στους υπολογιστές!!! Μπορεί λοιπόν να με βοηθήσει κάποιος;

Ρε παίδες εμένα θα μπορέσει να με βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.
Ρε παίδες εμένα θα μπορέσει να με βοηθήσει κανείς;

Ρωτάς αρκετά πραγματάκια, για τα οποία απαραίτητη προϋπόθεση να ερευνήσεις και λίγο μόνος σου τί πρέπει να κάνεις.

Στο παρακάτω φόσουμ θα βρείς παρα πάρα πολλές πληροφορίες, ειδικά στα sticky.

http://gbatemp.net/index.php?showforum=108

Από κεί και πέρα για τα wads και την εγκατάστασή τους χρειάζεσαι τον Wad Manager, ενώ για το homebrew channel, μπορείς να μάθεις πολλά στο ίδιο το site τους για να το κάνεις να δουλέψει σωστά.

Δημοσ.
Ρωτάς αρκετά πραγματάκια, για τα οποία απαραίτητη προϋπόθεση να ερευνήσεις και λίγο μόνος σου τί πρέπει να κάνεις.

Στο παρακάτω φόσουμ θα βρείς παρα πάρα πολλές πληροφορίες, ειδικά στα sticky.

http://gbatemp.net/index.php?showforum=108

Από κεί και πέρα για τα wads και την εγκατάστασή τους χρειάζεσαι τον Wad Manager, ενώ για το homebrew channel, μπορείς να μάθεις πολλά στο ίδιο το site τους για να το κάνεις να δουλέψει σωστά.

Φίλε μου πρώτα απ'όλα να σε ευχαριστήσω που μου απάντησες.

Έχω ήδη ψαχτεί αρκετά μόνος μου και σε άλλα ελληνικά και ξένα forum, χωρίς να έχω κάνει κάποια ερώτηση σε αυτά βέβαια.

Όπως έγραψα και προηγουμένως έκανα install το homebrew, αλλά όταν βάζω την SD κάρτα με τον wad manager μέσα και διάφορα wads το homebrew δεν μου δείχνει τίποτα. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αφού τα έχω κάνει όλα βάση οδηγών.

Δημοσ.

Πάνθηρα επειδή με τα τρεχάματα μάλλον δε θα το έχεις πάρει χαμπάρι όταν με το καλό ξεμπερδέψεις ρίξε μια ματιά στο Little King's Story. Χαλαρά η έκπληξη της χρονιάς. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Όσοι δε γουστάρουν τα "παιδικά" παιχνίδια ας μην ασχοληθούν είναι πράγματι πολύ παιδικό στο στήσιμο του. Οι υπόλοιποι επιβάλλεται να το δουν. Είναι πολύ καλό!

Δημοσ.
Φίλε μου πρώτα απ'όλα να σε ευχαριστήσω που μου απάντησες.

Έχω ήδη ψαχτεί αρκετά μόνος μου και σε άλλα ελληνικά και ξένα forum, χωρίς να έχω κάνει κάποια ερώτηση σε αυτά βέβαια.

Όπως έγραψα και προηγουμένως έκανα install το homebrew, αλλά όταν βάζω την SD κάρτα με τον wad manager μέσα και διάφορα wads το homebrew δεν μου δείχνει τίποτα. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αφού τα έχω κάνει όλα βάση οδηγών.

Το πιό συχνό λάθος είναι να μήν έχεις μετονομάσει το μπλα-μπλά.dol σε boot.dol.

Η κάθε εφαρμογή πρέπει να είναι στο δικό της φάκελο μέσα στον φάκελο apps και το dol αρχείο της κάθε εφαρμογής να είναι με ονομασία boot.dol

Πάνθηρα επειδή με τα τρεχάματα μάλλον δε θα το έχεις πάρει χαμπάρι όταν με το καλό ξεμπερδέψεις ρίξε μια ματιά στο Little King's Story. Χαλαρά η έκπληξη της χρονιάς. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Όσοι δε γουστάρουν τα "παιδικά" παιχνίδια ας μην ασχοληθούν είναι πράγματι πολύ παιδικό στο στήσιμο του. Οι υπόλοιποι επιβάλλεται να το δουν. Είναι πολύ καλό!

Το Little King's Story είναι ήδη στον σκληρό και περιμένει να τελειώσω με τους γάμους......

Δημοσ.
Το πιό συχνό λάθος είναι να μήν έχεις μετονομάσει το μπλα-μπλά.dol σε boot.dol.

Η κάθε εφαρμογή πρέπει να είναι στο δικό της φάκελο μέσα στον φάκελο apps και το dol αρχείο της κάθε εφαρμογής να είναι με ονομασία boot.dol

Ωραίος, σ'ευχαριστώ πολύ το κατάφερα.

Δημοσ.

Έχω Wii με wiikey, 3.2Ε firmware, Homebrew Channel (τελευταία έκδοση) και Homebrew browser.

Θέλω να κάνω update στο 4.0 firmware, σύμφωνα με τον οδηγό: http://www.yafaze.com/wii/4.0updateguide.html

Ο συγκεκριμένος οδηγός αναφέρει ως προαπαιτούμενο το CIOS rev7 or higher. Πως το εγκαθιστώ αυτό?

Επίσης, ποιον video-dvd player (GeeXboX, MPlayer CE, MPlayer TT κτλ) θεωρείτε καλύτερο, κυρίως για παίξιμο DVDs?

Δημοσ.
Έχω Wii με wiikey, 3.2Ε firmware, Homebrew Channel (τελευταία έκδοση) και Homebrew browser.

Θέλω να κάνω update στο 4.0 firmware, σύμφωνα με τον οδηγό: http://www.yafaze.com/wii/4.0updateguide.html

Ο συγκεκριμένος οδηγός αναφέρει ως προαπαιτούμενο το CIOS rev7 or higher. Πως το εγκαθιστώ αυτό?

Επίσης, ποιον video-dvd player (GeeXboX, MPlayer CE, MPlayer TT κτλ) θεωρείτε καλύτερο, κυρίως για παίξιμο DVDs?

Κάνε επίσημα update σε 4.0 από τη Nintendo κι έπειτα ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό:

http://www.yafaze.com/wii/4.0softmodguide.html

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:05 ----------

όσοι ασχολείστε με USB iso loaders καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στο Loadstructor,σου εμφανίζει τα παιχνίδια που έχετε στο δίσκο ως ανεξάρτητα κανάλια στο system menu,έτσι με το που ανοίγετε το Wii έχετε πρόσβαση αμέσως στα παιχνίδια σας(αντίγραφα ασφαλείας σε μορφή ISO).

Δημοσ.

Μόλις έκανα και εγώ, επιτυχημένα, ανανέωση του Wii στην έκδοση 4.0 και μετά χρήση του οδηγού από το yafaze.com. Πολύ εύκολο, οι οδηγίες ήταν καλές και δεν συνάντησα κάπου πρόβλημα. Η όλη διαδικασία περιελάμβανε και την εγκατάσταση του Homebrew Channel. Προτείνω ανεπιφύλακτα τον οδηγό για καινουργιους στον θαυμαστό κόσμο του Wii όπως εγώ.

Δημοσ.
Μόλις έκανα και εγώ, επιτυχημένα, ανανέωση του Wii στην έκδοση 4.0 και μετά χρήση του οδηγού από το yafaze.com. Πολύ εύκολο, οι οδηγίες ήταν καλές και δεν συνάντησα κάπου πρόβλημα. Η όλη διαδικασία περιελάμβανε και την εγκατάσταση του Homebrew Channel. Προτείνω ανεπιφύλακτα τον οδηγό για καινουργιους στον θαυμαστό κόσμο του Wii όπως εγώ.

Kαι εγω έκανα με απόλυτη επιτυχια τα του οδηγου

Pretty straightforward , κανέναν πρόβλημα.

Σε λίγο θα φορτώσω και Games σε σκληρό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...