Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα για αυθεντικό μιλάω...

Διευκρινιστικά το είπα :-)

Ακριβώς, δεν έχω κάνει τίποτα σχετικά με το σοφτμοντ γιατί δεν μπορώ να βρω την κάρτα μνήμης στην κονσόλα. Δεν υπάρχει επιλογή στο μενού του Wii. Και από ότι βρήκα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_System_Software#Wii_System_Update_releases , μόνο αν αναβαθμίσω στην έκδοση 2.0 θα μπορώ να δω τις επιλογές για την κάρτα sd.

Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω την κονσόλα στην έκδοση 2.0 με κάποιον άλλον τρόπο ο οποίος να μην περιλαμβάνει ίντερνετ ή κάρτα μνήμης ;

Θα μπορούσα να βάλω την έκδοση 4.0 έτσι ώστε να βρω την κάρτα μνήμης και μετά να κάνω downgrade ?

Όταν κάνω update μέσω ίντερνετ, μπορώ να επιλέξω την έκδοση που θα περάσω ή αυτόματα γίνεται η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση ;

Πάρε κάποιο game που να βγήκε το 2007-2008 (προσοχή όχι πιο πρόσφατο) και κάνε το update που χει μέσα. Standard θα βρεις κάποιο game σε χαμηλή τιμή που να χει το update. Από εκεί και πέρα όλα θα είναι απλά

Υ.Γ. Νόμιζα ότι το zelda περιέχει την 2.0 .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:39 ----------

Πάρε αυτό εδώ με 15 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/43451/Alone-in-the-Dark.html

Δημοσ.

@nkarafo υπάρχει στο πρώτο ποστ του νήματος οδηγός για σένα που έχει 4 και HBC. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά μέσω του πειραγμένου DVDx

@cynic, κανένα πρόβλημα

Δημοσ.
@nkarafo υπάρχει στο πρώτο ποστ του νήματος οδηγός για σένα που έχει 4 και HBC. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά μέσω του πειραγμένου DVDx

@cynic, κανένα πρόβλημα

Το έχω δοκίμασει, αν εννοείς αυτό:

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2659423&postcount=2899

και μου βγάζει error 1035 στην εγκατάσταση του ciosv9.wad, στο βήμα 8. Δεν ξέρω τι να πω.

Δημοσ.

Ολα οκ μεχρι τωρα, τα παντα δουλευουν οπως πρεπει.Δυο απορειες που εχω:

1)Ειχα διαβασει παλιοτερα για μια εφαρμογη που επαιζε τα gamecube games σε 480p mode.Το ονομα της? Δεν με ενδιαφερουν backups gamecube, τα γνησια απλα σε 480p.

2)Οσον αφορα τα VC/Wiiware games, τα εγκαθιστω με τον wadmanager σαν καναλια?

Κατι που λεγανε οτι ειναι προτιμοτερο να μην παιζουμε vc backups λογω tickets που αφηνουν και ειναι traceable απο την Νιν.Σε wii που δεν προκειται να μπει online εχουν καποιον κινδυνο για το μηχανημα Επειδη γραφονται στην Nand ?Επισης ειναι πιθανο να παιξουν απευ8ειας απο την sd χωρις install στην nand?

Thanks για τυχων απαντησεις, και links απο gba ευπροσδεκτα :) Γινεται χαμος εκει μεσα :D

Δημοσ.
Κυκλοφόρησε το Bannerbomb

http://bannerbomb.qoid.us/

Με αυτό μπορείτε να τρέξετε homebrew σε οποιοδήποτε σύστημα 3.χ-4.0 χωρίς να έχετε Homebrew Enabled. Δουλεύει ακόμα και σε 4.0 virgin. Δε χρειάζεστε ούτε Twilight Hack ούτε Homenrew Channel. Απλά όπως λέει ο δημιουργός του δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση του HBC μέσα από το Bannerbomb (μάλλον μιλάει για το 4.0). Μπορείτε να τρέξετε όμως οποιοδήποτε boot.dol μεταξύ των οποίων εννοείται και τον wad manager.

Ίσως γίνεται όμως αυτό:

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2659423&postcount=2899

αλλά αντί να χρησιμοποιήσετε το HBC για να τρέξετε τα προγράμματα να χρησιμοποιήσετε το Bannerbomb.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος ή κάτι παραβλέπω

Πάντως σε κάθε περίπτωση έχουμε τον πρώτο τρόπο για να τρέξουμε Ηomebrew στο wii χωρίς το Twilight Hack

EDIT ΠΡΟΣΟΧΗ:Αυτό που έγραψα παραπάνω πρέπει να δουλεύει χωρίς πρόβλημα για όσους κάνανε αναβάθμιση σε 4.0 και δεν είχαν περασμένο HBC. Επίσης πρέπει να δουλεύει γενικά και σε 4.0αρια συστήματα αρκεί αυτά να μην είναι με σειριακό LE64/65 (κατά αντιστοιχία με τα LU 64/65) τα λεγόμενα unhackable wii (δουλεύουν μόνο με modchip).

Το πρώτο ποστ στο νήμα πρέπει να αλλαξει. Πρέπει να γράψουμε για όλους τους φίλους ότι το Zelda Twilight Princess ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλέον απαραίτητο για την εγκατάσταση Homebrew στο Wii. Μόνο με το Bannerbomb μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά σε όλα τα Wii 3.x και σε όλα τα Wii 4.0 (που δεν έχουν σειριακό 64/65ΧΧΧΧΧΧΧΧ)

@ Moderator: Συγγνώμη κιόλας, αλλά γιατί το παρόν νήμα δε γίνεται Sticky αφού έχει πολλλές περισσότερες απαντήσεις αλλά και προβολές από άλλα αντίστοιχα; Εκτός και αν είναι το περιεχόμενο του, οπότε πάω πάσο.

Παιδιά, σόρρι για την απουσία μου τις τελευταίες μέρες, αλλά παντρεύομαι σε λίγες μέρες και έχω απίστευτα τρεχάματα.

epsilon753, επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο να τσεκάρω αυτά που λές, σε παρακαλώ αν θές να γράψεις εδώ λίγο αναλυτικά τί παίζει με το Bannerbomb και πόσο safe και δοκιμασμένη είναι η όλη φάση.

Μετά θα το προσθέσω στο πρώτο πόστ του τόπικ.

Δημοσ.
Παιδιά, σόρρι για την απουσία μου τις τελευταίες μέρες, αλλά παντρεύομαι σε λίγες μέρες και έχω απίστευτα τρεχάματα.

Χαχαχαχαχα καλά ξεμπερδέματα!

Καλώς ήρθες στο κλαμπ των παντρεμένων και ...σιδεροκέφαλος

Δημοσ.

Καλά αν ήξερα τα τρεχάματα που θα είχα, δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν.

Εν πάση περιπτώση, έκανα ένα γρήγορο τσεκάρισμα της όλης κατάστασης και έχω ανανεώσει το πρώτο πόστ του τόπικ με πλήρη οδηγό για χακάρισμα των 4.0 Wii.

Η μόνη διαφορά από τον οδηγό που έδωσε ο epsilon753 είναι ότι περιλαμβάνει την εγκατάσταση του homebrew channel (δεν είναι προαπαιτούμενο), κάτι που είναι πολύ βασικό.

Δημοσ.

σιδεροκεφαλος.

δεν ηξερες, δεν ρωταγες? :)

μερικες αποριες:

Εχω μερικα wad και τα δοκιμαζω. Μερικα, ενω γινονται εγκατσταση και φαινονται νορμαλ, οταν τα επιλεξω και πατησω το start μου βγαζει "this channel cannot be used" και κολλαει.

Mετα ξεκολαει μονο με το on/off κουμπι της κονσολας.

Επειδη αυτο μου ετυχε και σε ενα wad που το ειχα 2 φορες, και το πρωτο δουλεψε ενω το 2ο εκανε ετσι, να υποθεσω οτι ειναι corrupted? (αλλα τοτε γιατι φαινεται και εικονιδιο κλπ?)

ή μηπως παιζει τιποτα PAL/NTSC σε αυτα?

Τελος, γεμισε η μνημη και ειπα να περασω μερικα saves στην SD και να τα σβησω.

Αλλα πολλα απο αυτα δεν γινονται λεει copy στην SD !

ειναι λογικο αυτο?

πως θα σωσω τα σωσιματα μου? :)

(και πως θα τα μεταφερω στο wii ενος φιλου?)

Δημοσ.

To μήνυμα που σου βγάζει με τα wads σημαίνει κατα πάσα πιθανότητα ότι είναι από διαφορετικό region.

Πρίν τα περάσεις στο Wii, θα πρέπει πρώτα να τα πατσάρεις με το "Freethewads".

Το θέμα με τα saves είναι νορμάλ και ισχύει για κάποια από τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να τα μεταφέρεις. Μόνο να τα σβήσεις.

Δημοσ.

Πάνθηρα παντρεύεσαι αγόρι μου;Τι να σου ευχηθώ τώρα;Α το βρήκα!!!

Και του χρόνου!!!!χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχα.

Πέραν από την πλάκα,σας εύχομαι να ζήσετε και βίον ανθόσπαρτον...

(τα πανθηράκια ελπίζω να έρθουν σύντομα).

Δημοσ.
Και από μένα καλούς και πολλούς απογόνους!!!

Δηλαδή βρέθηκε λύση για εμάς που έχουμε firmware 4.0 ?

Ναι,χθές μόνταρα ένα 3.4Ε,το πήγα επίσημα σε 4.0Ε και μετά ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό ο οποίος δεν χρησιμοποιεί το twilight hack

http://www.yafaze.com/wii/4.0softmodguide.html

Δημοσ.
Να ζήσετε panther :) Τυχερά τα παιδιά σου που θα έχουν gamer father ;)

Άντε τώρα να παίρνει σειρά και ο γκερούντος. :P

Βλέπω πατέρα να καβγαδίζει με γιο για το ποιος θα παίξει... όπου στο τέλος θα το στέλνει για διάβασμα ώστε να μπορεί να παίξει ήσυχος :lol:

Άντε βίος ανθόσπαρτων :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...