Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κυκλοφόρησε σήμερα (03.05.2009):

τι κάνει δηλαδή αυτό?

θα μπορέσω να βάλω το twilight hack στο wii μου? έχω firmware 2.1e?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά κ καλώς σας βρήκα στον κόσμο του wii.

Μόλις προχθές αγόρασα την κονσόλα κ η έκδοση του update που έχει είναι η 3,4Ε:confused: .Μπορώ με αυτήν την έκδοση να χρησιμοποιήσω τις οδηγίες για την έκδοση 3,4 που προτείνεται ή όχι.Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να κάνω downgrade σε 3,3 ή 3,2?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφόρησε το Bannerbomb

http://bannerbomb.qoid.us/

Με αυτό μπορείτε να τρέξετε homebrew σε οποιοδήποτε σύστημα 3.χ-4.0 χωρίς να έχετε Homebrew Enabled. Δουλεύει ακόμα και σε 4.0 virgin. Δε χρειάζεστε ούτε Twilight Hack ούτε Homenrew Channel. Απλά όπως λέει ο δημιουργός του δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση του HBC μέσα από το Bannerbomb (μάλλον μιλάει για το 4.0). Μπορείτε να τρέξετε όμως οποιοδήποτε boot.dol μεταξύ των οποίων εννοείται και τον wad manager.

Ίσως γίνεται όμως αυτό:

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2659423&postcount=2899

αλλά αντί να χρησιμοποιήσετε το HBC για να τρέξετε τα προγράμματα να χρησιμοποιήσετε το Bannerbomb.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος ή κάτι παραβλέπω

Πάντως σε κάθε περίπτωση έχουμε τον πρώτο τρόπο για να τρέξουμε Ηomebrew στο wii χωρίς το Twilight Hack

EDIT ΠΡΟΣΟΧΗ:Αυτό που έγραψα παραπάνω πρέπει να δουλεύει χωρίς πρόβλημα για όσους κάνανε αναβάθμιση σε 4.0 και δεν είχαν περασμένο HBC. Επίσης πρέπει να δουλεύει γενικά και σε 4.0αρια συστήματα αρκεί αυτά να μην είναι με σειριακό LE64/65 (κατά αντιστοιχία με τα LU 64/65) τα λεγόμενα unhackable wii (δουλεύουν μόνο με modchip).

Το πρώτο ποστ στο νήμα πρέπει να αλλαξει. Πρέπει να γράψουμε για όλους τους φίλους ότι το Zelda Twilight Princess ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλέον απαραίτητο για την εγκατάσταση Homebrew στο Wii. Μόνο με το Bannerbomb μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά σε όλα τα Wii 3.x και σε όλα τα Wii 4.0 (που δεν έχουν σειριακό 64/65ΧΧΧΧΧΧΧΧ)

@ Moderator: Συγγνώμη κιόλας, αλλά γιατί το παρόν νήμα δε γίνεται Sticky αφού έχει πολλλές περισσότερες απαντήσεις αλλά και προβολές από άλλα αντίστοιχα; Εκτός και αν είναι το περιεχόμενο του, οπότε πάω πάσο.

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.

Άψογα νέα..

Ευχαριστούμε πάρα πολύ epsilon :)

Nα προτείνω βέβαια, να περιμένει όποιος θέλει να κάνει δοκιμές, μιας και πάντα αυτές οι εκδόσεις ακολουθούνται απο "fixed" διανομές :)

Δημοσ.

Για τα μάτια του Klainmaingr μόνο

Είπαμε μόνο για τον Klainmaingr

Άντε ρε απο δώ που έχεις και το θράσος να μας δώσεις και συμβουλές :P

Πρέπει να έρθω από Τούμπα να στις βρέξω και να σου μάθω να παίζεις και τέννις.

Δημοσ.

Εμένα πάντως που το wii είναι με wiikey, 4.0E και cIOS 36 v12.22 όλα τα έχω δοκιμάσει και δεν γίνεται τίποτα. Είτε downgrader, είτε Waninkoko's wad manager+firmware-downgrade, είτε Bannerbomb. Έχω το HBC και δουλεύει αλλά όταν βάζω wad manager για να κάνω εγκατάσταση wad αρχεία, μου εμφανίζει συνέχεια errors.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, καινούργιος και γω στο θέμα το Wii, χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Αγόρασα μεταχειρισμένο το Wii από έναν τύπο που το είχε αγοράσει 2 μέρες αφότου βγήκε στην αγορά και δεν το ανανέωσε ποτέ απ'ότι είπε.

Προσπαθώ να του περάσω το HBC και όλα τα υπόλοιπα καλούδια για να μπορώ να παίζω "παιχνίδια". Έχω όμως τα εξής πρόβληματα :

1. Δεν μπορώ να δω την υπάρχουσα έκδοση του Wii για να ξέρω ποιο hack να περάσω. Συγκεκριμένα, όταν πηγαίνω στα settings δεν μου εμφανίζεται επάνω δεξιά η έκδοση που έχω. Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι τα εξής :

>Wii Model number and video region

Serial number: LEH100715774

The Wii has a RVL-001(EUR) model number and is produced for the European market. The copyright year is 2006.

DVD drive and chipset features

Your drive most likely has the following chipset:

* There is a 100% chance the chipset is GC2-DMS.

Επίσης, δεν μπορώ να αντιγράψω από την κονσόλα στην κάρτα μνήμης. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας αυτο http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/data.jsp#SDcopy , δεν μου εμφανίζεται η επιλογή Save Data.

Υποθέτω ότι όλα έχουν να κάνουν με το ότι έχω την πρώτη-πρώτη έκδοση λογισμικού για την κονσόλα. Φοβάμαι όμως να κάνω αναβάθμιση μέσω ίντερνετ μήπως και αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.0 και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Τι μου προτείνετε για να καταφέρω να δω ποια έκδοση έχω ;

Να δοκιμάσω να αναβαθμίσω μέσω ίντερνετ ;

Μπορώ να επιλέξω σε ποια έκδοση θα αναβαθμίσω έτσι ώστε να παραλείψω την τελευταία ;

Τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ να δω την επιλογή για την κάρτα μνήμης και την αποθήκευση σε αυτήν ;

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

Νεος κατοχος wii 3.4Ε, απο προχθες.Αποφασισα σημερα να το hackepsw με τη βοηθεια του bannerbomb, και των οδηγων εδω και gbatemp.Ολα πηγαν καλα σε πρωτη φαση.Το εκανα downgrade σε 3.2, αλλα στο menu του wii λεει ακομα 3.4Ε.Παντως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, παρολο που το ρισκαρα με bannerbomb και οχι με zelda hack.Περασα hbc, και backup launcher , usb loader 1.5 σε wad channels.Δεν σβηνει τιποτα μετα απο ρεσταρτ (λογω 3.4).Οποτε να φανταστω οτι ειμαι οκ?Games δεν εχω δοκιμασει ακομα.

Δημοσ.

τι προτεινετε seagate free go h western digital passport? μαλον 320γβ, αποκλειστικα το θελω για να δοκιμασω το usb loader. Επισης εχω homebrew channel kai twilight hack και wad manager σε 3.3menu περασμενα ηδη, χρειαζεται να κανω καμια αναβαθμιση σε αυτα? πχ το HC einai beta 9. Απο οτι θυμαμαι ειχα περασει τοτε CIOS36REV7 και κατι με ενα IOS249.

Πρεπει να περασο τωρα το cios36 rev10, meta να κανω update ta IOS38-64-v3609, IOS53-64-v4113, IOS55-64-v4633 και μετα εγκατασταση τον usb loader, ειναι τοσο απλο, 3 βηματα?

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά, καινούργιος και γω στο θέμα το Wii, χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Αγόρασα μεταχειρισμένο το Wii από έναν τύπο που το είχε αγοράσει 2 μέρες αφότου βγήκε στην αγορά και δεν το ανανέωσε ποτέ απ'ότι είπε.

Προσπαθώ να του περάσω το HBC και όλα τα υπόλοιπα καλούδια για να μπορώ να παίζω "παιχνίδια". Έχω όμως τα εξής πρόβληματα :

1. Δεν μπορώ να δω την υπάρχουσα έκδοση του Wii για να ξέρω ποιο hack να περάσω. Συγκεκριμένα, όταν πηγαίνω στα settings δεν μου εμφανίζεται επάνω δεξιά η έκδοση που έχω. Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι τα εξής :

>Wii Model number and video region

Serial number: LEH100715774

The Wii has a RVL-001(EUR) model number and is produced for the European market. The copyright year is 2006.

DVD drive and chipset features

Your drive most likely has the following chipset:

* There is a 100% chance the chipset is GC2-DMS.

Επίσης, δεν μπορώ να αντιγράψω από την κονσόλα στην κάρτα μνήμης. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας αυτο http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/data.jsp#SDcopy , δεν μου εμφανίζεται η επιλογή Save Data.

Υποθέτω ότι όλα έχουν να κάνουν με το ότι έχω την πρώτη-πρώτη έκδοση λογισμικού για την κονσόλα. Φοβάμαι όμως να κάνω αναβάθμιση μέσω ίντερνετ μήπως και αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.0 και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Τι μου προτείνετε για να καταφέρω να δω ποια έκδοση έχω ;

Να δοκιμάσω να αναβαθμίσω μέσω ίντερνετ ;

Μπορώ να επιλέξω σε ποια έκδοση θα αναβαθμίσω έτσι ώστε να παραλείψω την τελευταία ;

Τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ να δω την επιλογή για την κάρτα μνήμης και την αποθήκευση σε αυτήν ;

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Με αναβάθμιση μέσω internet θα πάς στην έκδοση 4.0. Κάνε αναβάθμιση από κανένα δισκάκι όπως το Mario Kart (νομίζω έχει την έκδοση 3.2 μέσα).

Δημοσ.
Με αναβάθμιση μέσω internet θα πάς στην έκδοση 4.0. Κάνε αναβάθμιση από κανένα δισκάκι όπως το Mario Kart (νομίζω έχει την έκδοση 3.2 μέσα).

Μόνο αν το χει αυθεντικό... διαφορετικά με backup launcher 0.3 δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση μιας και μπλοκάρει τα updates (αν κατάλαβα καλά με softmod δεν προσπαθεί ή με τσιπάκι; )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:16 ----------

Χμμμ, τώρα κατάλαβα ότι δεν έχει καν ξεκινήσει το softmod.

Καταρχην εχεις ευρωπαϊκή έκδοση οπότε είναι σαφές ποια έκδοση twilight hack θα βάλεις. Από τη κάρτα μνήμης στο wii μπορείς να περάσεις αρχεία;

Δημοσ.
Μόνο αν το χει αυθεντικό... διαφορετικά με backup launcher 0.3 δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση μιας και μπλοκάρει τα updates (αν κατάλαβα καλά με softmod δεν προσπαθεί ή με τσιπάκι; )

Καταρχην εχεις ευρωπαϊκή έκδοση οπότε είναι σαφές ποια έκδοση twilight hack θα βάλεις. Από τη κάρτα μνήμης στο wii μπορείς να περάσεις αρχεία;

Ακριβώς, δεν έχω κάνει τίποτα σχετικά με το σοφτμοντ γιατί δεν μπορώ να βρω την κάρτα μνήμης στην κονσόλα. Δεν υπάρχει επιλογή στο μενού του Wii. Και από ότι βρήκα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_System_Software#Wii_System_Update_releases , μόνο αν αναβαθμίσω στην έκδοση 2.0 θα μπορώ να δω τις επιλογές για την κάρτα sd.

Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω την κονσόλα στην έκδοση 2.0 με κάποιον άλλον τρόπο ο οποίος να μην περιλαμβάνει ίντερνετ ή κάρτα μνήμης ;

Θα μπορούσα να βάλω την έκδοση 4.0 έτσι ώστε να βρω την κάρτα μνήμης και μετά να κάνω downgrade ?

Όταν κάνω update μέσω ίντερνετ, μπορώ να επιλέξω την έκδοση που θα περάσω ή αυτόματα γίνεται η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση ;

Δημοσ.

Μα για αυθεντικό μιλάω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...