Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα.......

Φίλε μου δυστυχώς εσύ την έχεις πατήσει επι του παρόντως.

Σίγουρα θα βρεθεί κάποια λύση, αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

Υπάρχει τουλάχιστον κάποιο διακριτικό στο κουτί ώστε να ξεχωρίζει κάπως?

Δημοσ.

Δεν ξέρω....

Ίσως το κουτί να είναι λίγο διαφορετικό ας πούμε απο τα προηγούμενα, ή στην ουτοπική έκδοση, να γράφει το serial κάπου στο κουτί...

Δημοσ.
Δηλαδή παιδιά εγώ που πήρα μια κονσόλα με firmware 4.0E τι κάνω, τη βλέπω μέχρι να παλιώσει?

Ωπα! Είσαι ο πρώτος!

Πες από ποιο mediamarkt την πήρες. Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν συνδέθηκες με κάποιο τροπο και αναβαθμισες την κονσόλα ή άνοιξες το wii connect 24.

Περίεργο μου φαίνεται να έφτασαν κιόλας στην Ελλάδα. Εκτός και αν πουλάει σαν τρελό το ρημαδογουι.

Αυτό που κάνεις είναι υπομονή. Περιμένουμε σύντομα την ανακοίνωση exploit που θα δουλεύει και σε 4. Αλλιώς παίρνεις ένα Modchip και είσαι μια χαρά.

Οι επιλογές σου είναι πλέον δυο:

1. Modchip με wiiclip μπαίνει πανεύκολα χωρίς κολλήσεις

2.Drivekey που συνδέεται και αυτό σου καλώδιο πριν το dvdrom και δε θέλει ούτε αυτό κολλήσεις και μπορείς και τα δύο να τα βάλεις μόνος σου χωρίς γνωσεις.

Δημοσ.
Δεν ξέρω....

Ίσως το κουτί να είναι λίγο διαφορετικό ας πούμε απο τα προηγούμενα, ή στην ουτοπική έκδοση, να γράφει το serial κάπου στο κουτί...

Ούτε το κουτί είναι διαφορετικό, ούτε το serial το βρήκα πάνω πουθενά.

Ωπα! Είσαι ο πρώτος!

Πες από ποιο mediamarkt την πήρες.

Αυτό που κάνεις είναι υπομονή. Περιμένουμε σύντομα την ανακοίνωση exploit που θα δουλεύει και σε 4. Αλλιώς παίρνεις ένα Modchip και είσαι μια χαρά.

Οι επιλογές σου είναι πλέον δυο:

1. Modchip με wiiclip μπαίνει πανεύκολα χωρίς κολλήσεις

2.Drivekey που συνδέεται και αυτό σου καλώδιο πριν το dvdrom και δε θέλει ούτε αυτό κολλήσεις και μπορείς και τα δύο να τα βάλεις μόνος σου χωρίς γνωσεις.

Βασικά το πήρα στις 11-ΑΠΡ-2009 και μάλιστα ύστερα από ψάξιμο γιατί δεν το έβρισκα ούτε σε Γερμανούς της περιοχής μου, ούτε και στο Πλαίσιο Κηφισιάς και γιαυτό κατέληξα στο mediamarkt στο Μαρούσι. Πάντως εκεί είχε μπόλικα. Υπέθεσα βέβαια που δεν το βρήκα Γερμανό & Πλαίσιο ότι ήταν περίοδος προ Πάσχα!!

Μπορείς να μου δώσεις κάποια links με τις επιλογές που μου είπες?

Δημοσ.

Ιδού το Drivekey από ελληνικό κατάστημα. Αξιόπιστο είναι, έχω παραγγείλει με αντικαταβολή

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5&products_id=874

Εκεί θα βρεις και το άλλο προιον που σου είπα.

γράφοντας bonus στο 2ο βήμα του ταμείου έχεις και επιπλέον έκπτωση 5% (μου έστειλαν e-mail)

Πάντως τα ίδια τα βρίσκεις και από καταστήματα του εξωτερικού και σίγουρα και φθηνότερα

Δημοσ.

Το θέμα είναι κατα πόσον η πλακέτα του drive του Wii του παιδιού είναι συμβατή με τα υπάρχων τσίπ.

Έχουμε κάποιο feedback?

Δημοσ.

Από ότι έχω διαβάσει το drivekey μπαίνει παντού γιατί μπαίνει στο καλώδιο και όχι στην πλακέτα.

Αλλά ας περιμένει ο φίλος λίγο. Ας δούμε λίγο τι γίνεται τις επόμενες μέρες

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλά όπως λέει και ο epsilon753 μήπως είναι συνετό να περιμένω λιγάκι μπας και βγεί κάτι ανάλογο και για μένα?

Ούτως ή άλλως εγώ το πήρα σε πρώτη φάση γιατί έχω πορωθεί με το tennis.

Τώρα αν περιμένω και λιγάκι για να κάνω το κάτι παραπάνω δεν με πειράζει.

Απλώς αυτό που ρωτάω είναι σ'αυτό το topic θα ανακοινωθεί αν βγήκε κάτι καινούργιο ή υπάρχει κάποιο άλλο site έστω και εξωτερικού που πρέπει να παρακολουθώ?

Δημοσ.

Όσο και να έψαξα, δεν έχω βρει αρκετές πληροφορίες για το stuttering στα cut-scenes (softmii 2.1.1, verbatim dvd-r, 4x rec). Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα; Τα ίδια συμβαίνουν και με τοn usb loader ή λύνεται αυτόματα το πρόβλημα;

Δημοσ.
Όσο και να έψαξα, δεν έχω βρει αρκετές πληροφορίες για το stuttering στα cut-scenes (softmii 2.1.1, verbatim dvd-r, 4x rec). Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα; Τα ίδια συμβαίνουν και με τοn usb loader ή λύνεται αυτόματα το πρόβλημα;

Στο Mario Glalaxy που δοκίμασα με τον USB loader, τα cutscenes έπαιζαν κανονικά, ενώ με τον Βackup Launcher είχε shuttering. Είναι θέμα software(του launcher) και όχι της εγγραφής που έχεις κάνει.

Δημοσ.
Ιδού το Drivekey από ελληνικό κατάστημα. Αξιόπιστο είναι, έχω παραγγείλει με αντικαταβολή

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5&products_id=874

Εκεί θα βρεις και το άλλο προιον που σου είπα.

γράφοντας bonus στο 2ο βήμα του ταμείου έχεις και επιπλέον έκπτωση 5% (μου έστειλαν e-mail)

Πάντως τα ίδια τα βρίσκεις και από καταστήματα του εξωτερικού και σίγουρα και φθηνότερα

49E για να το βαλεις μονος σου πολλα μου φαινονται.

εγω εδωσα 50 για να μου μονταρουν το wiikey2 και μου δωσαν και εγγυηση 3 μηνων.

Δεν ξερω αν αυτο που εβαλα δεν κανει για 4.0

Αλλα σχετικα με κολλήσεις, ειτε εχει ειτε δεν εχει, την κονσολα αμα την ανοιξεις, την εγγυηση τη χανεις, οποτε....

Δημοσ.

λαθος γιατι το wii δεν εχει ταινια ασφαλειας οποτε αν προσεξεις πως θα το ανοιξεις και βαλεις και τσιπακι χωρις κολλησεις δεν φαινεται οτι εχει πειραχτει

και εγω οταν εψαχνα για τσιπακι κατι τετποιο θα εβαζα αλλα τελικα εκανα softmod

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...