Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να ευχαριστήσω τους απανταχού χάκερς που κάνουν αυτόν τον τόπο easier to live in. :lol: Χάκαρα κι εγώ με τους καταπληκτικούς οδηγούς panther, maxairo και τώρα φορτώνονται isos στο σκληρό. Special thanx to Klainmain. Cheers bro!

Μια σημείωση είναι ότι το Wii μου που το αγόρασα Ιούνιο (θα 'λεγα) του 2008, έχει D2C chip και τα Verbatim σχεδον δε μου τα διάβαζε, ενώ αντίθετα τα Tayiu Yuden και ακόμα περισσότερο τα TDK τα διάβαζε νερό. Πιστέψτε με έκανα ΠΟΛΛΕΣ εγγραφές. Θέλω να πω ότι το Verbatim δεν είναι ο κανόνας δλδ, εκτός αν εγώ είμαι η εξαίρεση που τον επιβεβαιώνει. :P

Τέλος, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Με τα Gamecube isos τι μπορώ να κάνω; Φορτώνουν με τον USBLoader; Αν τα κάνω ένα iso με το MultiGame_Iso Creator;

Έκανα φορμάτ έναν εξωτερικό με WFBS και περνάω τα isos εκεί μέσα κι αναρωτιέμαι αν μπορώ να το κάνω και με τα gamecube isos και να φορτώνουν με το USBLoader.

Many thanx και πάλι σε όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτυχια και σε μενα.Παρολο που εχω wiikey με ετρωγε και εκανα και το softhack αφου φαινετε οτι εχει τρελο μελλον.

ΕΙμαι με 3.2Ε περασα homebrew channel με το twilight hack πανευκολα.Εκανα και το update του σε 1.0.1.

Περασα και το opera(thanx GhostRider13).

Και επειδη εχω χαθει λιγο τωρα 2 ερωτησεις και απο μενα:

1)Αν περασω το cios10 χρειαζομαι και προηγουμενα πχ.cios7/8/9?Η αρκει το 10? εννοειτε μαζι περναω και το IOS36-64-1042 σωστα?

2)Για το usb loader χρειαζομαι κατι αλλο? Ολα τα αλλα IOS60 cIos κτλ χρειαζεται τιποτα?

To cIO36_rev10 αντικαθιστά το οποιοδήποτε cIOS είχες πρίν εγκατεστημένο, μιάς και όλα πέρνουν τη θέση 249 στο Wii σου (IOS249). Συνεπώς δεν χρειάζεσαι κάποια άλλη έκδοση προεγκατεστημένη.

Το IOS36-64-1024 το χρειάζεσαι στο root της SD πάντα όταν εγκαθιστάς κάποιο cIOS, διότι αυτό είναι το αυθεντικό buggy-IOS το οποίο και ο εκάστοτε cIOS installer, το παίρνει, το πατσάρει και το μεταμορφώνει στο cIOS36_rev7 ή 8 ή 9 ή 10.

Από κεί και πέρα χρειάζεσαι και τον USB Loader και είσαι καλυμμένος.

Βασικά στο πρώτο πόστ του τόπικ τα έχει όλα όσα χρειάζεσαι με δοκιμασμένες και σωστές διαδικασίες.

Τα IOS60 κλ κλ είναι για την αναβάθμιση σε 4.0, η οποία και δεν χρειάζεται παρα μόνο αν θές να παίζεις Wiiware και VC games από την SD.

Storm1672, τα Gamecube παιχνίδια επι του παρόντως μόνο με τσιπάκι ή με τον Gamecube Launcher (όμοιο με τον Backup Launcher).

Ghost Dog 13, ευχαριστούμε για τον οδηγό για τον opera. Θα τον προσθέσω στο πρώτο πόστ του τόπικ.

Επιτυχια και σε μενα.Παρολο που εχω wiikey με ετρωγε και

Περασα και το opera(thanx GhostRider13).

Και επειδη εχω χαθει λιγο τωρα 2 ερωτησεις και απο μενα:

No Prob

Ενοεις "Την" Opera... και το nick μου ειναι Ghost Dog 13... lol... oxi Ghost Rider :P

Το αποδικνιει και καποιος οτι μπαινει.. χαχαχα

To cIO36_rev10 αντικαθιστά το οποιοδήποτε cIOS είχες

Ghost Dog 13, ευχαριστούμε για τον οδηγό για τον opera. Θα τον προσθέσω στο πρώτο πόστ του τόπικ.

Again: Της Opera...

Original Title: Nintendo Wii Opera Internet Browser

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

vasillis_pap, βασικά τα παιχνίδια που δεν παίζουν στάνταρ με τους USB Loaders, είναι εκείνα τα παιχνίδια που θέλουν πατσάρισμα όταν παίζουν από Backup Launchers, διότι ζητάνε δικό τους IOS.

Τα παιχνίδια αυτά ότι και να τους κάνεις δεν παίζουν στους USB Loaders.

Είναι καμιά 10-ριά.

Έβαλα το compatibility matrix στον οδηγό στο πρώτο πόστ του τόπικ.

Επεξ/σία από panther_512

ΟΚ, το αφαίρεσα από το πρώτο πόστ.

Αν θέλει ο Ghost Dog 13 να τροποποιήσει τον οδηγό του ώστε να προστεθεί ξανά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, αλλά τα παιδιά έχουν δίκιο και κακώς που δεν το παρατήρησα από την αρχή.

Πρέπει να αφαιρέσεις τα links που δίνουν copyrighted υλικό.

Αυτοί που ενδιαφέρονται θα πρέπει να τα βρούν μόνοι τους.

Αλλιώς το πόστ σου θα διαγραφεί σύντομα από τους moderators....

παιδες καλησπερα να ρωτησω αν φορτωνοντας απο sd παιχνιδι σας βγαζει καποιο σφαλμα γιατι εμενα δεν με αφηνει να φορτωσω απο sd ενω φτανει στο σημειο να αλλαξει χρωματα η οθονη (ξερετε λιγο πριν ξεκινησει το παιχνιδι) μετα κολλαει ενω απο usb με φλασακι κανονικα ολα οκ

συγκεκριμμενα γραφει

an error has occured

press the eject button

remove the game disc and turn the power

off please read the wii operations manual

και πρεπει να βγαλω την πριζα για να επανελθει

Με την εκδοση 4.0 τι γινεται; Την εχουν σπασει;

Επισης επειδη σκεφτομαι να αγορασω το Wii υπαρχει καποιος τροπος να ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει την εκδοση 4.0, αλλα καποια παλιοτερη ωστε να μπορω να βαλω το Homebrew channel και τα συναφη;

Πότε την αγόρασες και πού την βρήκες???

Επίσης υπάρχει κάποιο serial επάνω στο κουτί ή κάτι άλλο ενδεικτικό?

Τί serial έχει το Wii σου? Θα το βρείς στο πίσω μέρος του. Θέλουμε τα πρώτα γράμματα και 3-4 ψηφία. Μήν το πείς όλο.

Προτιμότερη η φωτογραφία, όπου θα έχεις σβήσει τα τελευταία ψηφία του serial...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...