Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατι ασχετο.

Κατεβαζω το mario kart wii, την εκδοση ESPALwii και ειναι μοναχα 2.9 GB...

Τι τρεχει και δεν ειναι 4.5GB?Θα παιξει το παιχνιδι?

Ναι κανονικότατα! Είναι συμπιεσμένο με εναν ειδηκό τρόπο που "πετάει" όλες τις άχρηστες πληροφορίες από το .iso που η nintendo βάζει απλά για να μεγαλώνουν τα αρχεία και να είναι "πιο δύσκολο" να τα κατεβάσουμε. Το μόνο που δεν θα δουλεύει (μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι) είναι το Mario Kart Channel (έτσι και αλιώς είναι άχριστο, και εγλω που το έχω δεν το χρισημοποιώ ποτέ). Μην ανυσηχείς :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

άχρηστες πληροφορίες από το .iso που η nintendo βάζει απλά για να μεγαλώνουν τα αρχεία και να είναι "πιο δύσκολο" να τα κατεβάσουμε.

Δεν νομίζω να το κάνει για αυτό. Έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με το τρόπο που διαβάζει ο driver

Ευχαριστω παιδια...

Κατι ακομα.

Μολις το εβαλα να παιξει και μου ζηταει update.Ειμαι στην 3.2...να το κανω αφοβα ή θα με παει σε καμια 4.0 και θα τρεχω?

Αν οχι, τοτε πρεπει να το περασω απο brickblocker ε?

To Mario Kart Wii έχει την 3.1 έκδοση στο update του.

Πιθανότατα περιέχει νεότερες εκδόσεις στα IOSes από αυτά που έχεις.

Πέρνα το από Brickblocker και ποτέ μα ποτέ να μήν κάνεις update από οπουδήποτε εφόσον είσαι στην 3.2.

Στην 4.0 θα πάς μόνο όταν και αν το θέλεις εσύ και εφόσον ξέρεις τη σωστή διαδικασία για να πάς.

Aν χρησιμοποιούσες τον USB/SD Loader, τα updates θα προσπερνιούνταν αυτόματα.

Φτου...περιμενα να μου πεις οτι δε πειραζει, κανε το update, διοτι μου τελειωσαν τα αδεια dvd's....κριμα και ηθελα να το παιξω τωρα :-(

Δηλαδη, με τιποτα να μη το κανω να ξεμπερδευω τωρα ε? :P :p :P

Από homebrew τί έχεις περασμένο?

Αν έχεις Homebrew Channel και ένα cIOS36_rev 7 ή 8 ή 9, τότε είσαι καλυμμένος για το update του Mario Kart Wii και μόνο.

Αν δεν τα έχεις περασμένα, τότε πέρασέ τα και μετά κάνε το update.

Αν δεν μπορείς/θέλεις να τα περάσεις, τότε ή περιμένεις μέχρι αύριο να αγοράσεις δισκάκια ή ρισκάρεις με το update.

Τελικα το ρισκαρα και το περασα και ολα ΟΚ.

Εχω το Homebrew αλλα δεν νομιζω να εχω καποιο custom iso, εκτος κι αν εκεινα που που ειχες πει να περασω λιγο καιρο πριν για να παιξει το Madworld ηταν custom.

Παντως το Μαριο Καρτ πολυ γελιο...πρωτη φορα παιζω

Πού να δείς και το Excitebots.

Έτη φωτός μπροστά από το Mario Kart κατα την άποψή μου.

Όπως και να έχει, πάνε στο πρώτο πόστ του τόπικ και βάλε το νέο cIOS36_rev10 και τον USB/SD Loader.

Τέρμα μετά τα δισκάκια. Ακόμα και σκληρό δίσκο να μήν έχεις, με ένα 8-άρι USB-stick ή SD είσαι κομπλέ.

panther εχω ενα προβλημα.

Πηγα στο 1ο ποστ και ακολουθησα τις οδηγιες για το update στην 4.0

Εβαλα το cios36_rev10, το IOS36-64-1042, και στη συνεχεια περασα το ΙΟS60patched οπως λεει στις οδηγιες στο http://www.yafaze.com/wii/4.0updateguide.html

Οταν ομως ξεκιναω τον updater4.0 του waninkoko μου βγαζει το εξης error

Exception (DSI) occured!

GPR00 000000 GPR 08 00000 κλπ κλπ

και απο κατω CODE DUMP: και κατι παπαριες ( :P ) ...

Δε νομιζω πως εκανα κατι λαθος, τι λες να φταιει?

Έχει καταφέρει κανείς να παίξει το Monster Hunter 3 (tri) demo? Σε μένα, δεν ξεκινάει κάν με wiikey, 4.00E. Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές εκδόσεις του Gecko αλλά τίποτα. Ωστόσο, το Monster Hunter G, ξεκίνησε κανονικά με το Gecko 1.8.0.2. Και από ότι βλέπω και στο διαδίκτυο, και άλλοι έχουν πρόβλημα.

Sheik, το error που σου βγάζει είναι συχνό απ'ότι βλέπω και εμφανίζεται σε διάφορες περιπτώσεις.

Σε κάποιον για παράδειγμα το error αυτό του έβγαινε επειδή είχε το classic controller συνδεδεμένο στο Wiimote, ενώ σε άλλον επειδή είχε κάποια USB συσκευή συνδεμένη στο Wii, την ώρα που κάναν εγκαταστάσεις homebrew applications.

Αν γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα να σε βοηθήσει και να μάθουμε και εμείς καλώς, αλλιώς θα πρέπει να το διερευνήσεις στο gbatemp.net

Η αναβάθμιση σε 4.0 δέν χρειάζεται σε καμία περίπτωση, εκτός και αν θές να μεταφέρεις WIiware και VC games στην SD.

Κανένας Loader και κανένα παιχνίδι δεν χρειάζεται την έκδοση 4.0 για να παίζει.

Συνεπώς μένεις με την 3.2 έκδοση και παράλληλα αν θές διερευνάς το πρόβλημά σου.

Α οκ τοτε...ευχαριστω πολυ.

Δεν τρελαινομαι να παω στην 4.0 απλα για το "εφε" ηθελα ολα τα καλουδια που προσφερει...

Επισης ,οχι οτι χρησιμοποιω το Mii contest & το Wii shop, απλα ξερεις, ετσι για να λεω οτι το εχω πληρες...

Λοιπόν 2 πραγματάκια από εμένα σε περίπτωση που φανούν χρήσιμα και σε άλλους.

1) Το WBFS τελικά παίζει σε Vista και είναι και πολύ μουράτο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επιπλέον επιλογή τη "Run as administrator" ενεργοποιημένη κάτι που δε χρειάζεται στα XP όπου παίζει αυτόματα και με τη μία.

2) Είχα πει παλιότερα για κάποια παιχνίδια που δεν παίζουν. Ακολουθώντας την απλή συμβουλή του πάνθηρα (να υπάρχει δισκάκι δηλ στο DVD και να μην είναι άδειο) κατάφερα να τρέξω τα Metroid Prime 3 και De Blob. Εξακολουθεί να μη παίζει το Fifa 08 (όχι πως θα σκάσω κιόλας) και στο μεταξύ προέκυψε και το Sam n Max που επίσης δε παίζει. Γενικά υπάρχουν θέματα συμβατότητας (πολύ μικρά βέβαια) και καλό είναι να συμβουλεύεστε τη παρακάτω λίστα καλού κακού.

USB Launcher v1.x Compatibility Matrix

3) Συνολικά είναι καταπληκτικό πρόγραμμα και το συστήνω χωρίς επιφυλάξεις. Από τότε που το έβαλα έχω στη κυριολέξία καταευχαριστηθεί το wii μου.

4) (Ψιλοάσχετο) Οκ καλό το καινούργιο Excite ρε πάνθηρα αλλά όχι καλύτερο από Mario Kart! Εδώ διαφωνούμε :) Πάντως όσοι έχετε θείο στην Αμερική κοιτάχτε το είναι και μικρό και δε αργεί να ... έρθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ρε μαγκες...

Να... ηρθα και εγω... παρολο που ξερω το site περιπου 2 χρονια.... τωρα εκανα εγγραφη .. lol

Οσοι ειναι ή ηταν σε Warez... π.χ: Evolutionized,Warez-BB κλπ... θα με ξερουν...

Nintendo Wii Opera Channel - Εντελος ΔΩΡΕΑΝ... [ΠΡΟΣΟΧΗ: Εαν το λογισμικο του Wii ειναι 3.3-3.4 τοτε πρεπει να κανετε Downgrade. Το πως και γιατι ειναι εδω:

>http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/7199-3-1-3-4-twilight-downgrade-starfall-gammatutorial.html

] ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ!

Για οσους εχουν ιδι το Homebrew Channel... Κατεβαστε τα εξης:

2 Προγραματα (2 Διαφορετικοι φαγεκλοι) που μπαινουν στην Micro SD (Π.Χ: M:\apps)

και ειναι 2 Wad Manager... δεν θημαμε με ποιο δουλεψε... αλλα μαλον θα δουλεψει και στα δυο..

>http://rapidshare.com/files/225757446/wm_homebrew_Ghost_Dog_13.rar

Και το Wad της Opera (Τοποθετηση σε M:\WAD)

>~Removed by GD13~

Οταν βαλετε τα αρχεια στην Micro SD τοτε βαλτε την καρτα στο Wii, ανοιξτε το Homebrew Channel, ανοιξτε ενα απο τα 2...(Ειναι 2 επιδει δεν θυμαμε με ποιο απο τα 2 κανει τελικα την εγκατασταση... παντος αμα δεν το δεχεται το ενα,καντε το στο αλλο... τα ιδια κουμπια ειναι) και μετα απο τους ορους, Source: Micro SD, Εστιαστε στο Wad της οπερα και "+" απο το Wii Remote.... περιμενεται κανα 5λεπτο... και ετοιμο :D (Μετα απο το Restart του Wii θα πρεπει να ειναι στην Επιφανεια...) ... εχετε την Opera... Εντελος Δωρεαν στο Wii σας... μια φορα θα κατσω να τα γραξω αναλιτικοτερα και για τους καινουργιους μας εδω :)

Εχω το Wii σχεδον 2 χρονια... εχω γυρω στα 80κατι παιχνιδια... αλλα πεζω ελαχιστα....

τωρα τελεφτεια το εχω ριξει σε PC Gaming Και με το Wii εχω να ασχοληθω σχεδον ενα 3μηνο... οποτε θα χρειαστω να ξανα-διαβασω καποια tuts... χαχα

Επεξ/σία από Ghost Dog 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...