Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολυ ενδιαφερον αυτο...

Αλλα ATMEGA8L που βρισκει κανεις?:oops: :oops:

H Arrow Hellas είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Atmel στην Ελλάδα. Μπορείτε να τους στείλετε ένα e-mail ή να τους πάρετε ένα τήλ και να τους ρωτήσετε πού μπορείτε να βρείτε ή να σας στείλουν ένα δείγμα τζάμπα (αρκεί να έχουν stock).

Νομίζω και στην ίδια την Atmel μπορείτε να αιτηθείτε δωρεάν δειγμάτων....

Από κεί και πέρα, μπορείς κάλυστα να χρησιμοποιήσεις τον φθηνότερο και πιό εύκολο να βρεθεί AT90S2313 και να φτιάξεις το Wiip, το οποίο είναι το ίδιο εύκολο να φτιαχτεί.

Κάτσε να το βάλω κι εδώ να είναι πρώτο πρώτο. Απορώ πώς κανένας από αυτούς που πήραν Wiikey δεν το παρατήρησαν, αν και έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη παρτίδα Wiikeys, έξυναν την επιφάνεια του τσίπ για να μή φαίνεται τί είναι.

Η απομυθοποίηση του Wiikey

Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το Wiikey από επίσημο reseller (cheapmod). Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το περίφημο Wiikey είναι στην ουσία ένας ATMEGA8L !!!!!

Σας θυμίζει τίποτα αυτό το όνομα?

Wiikey = ATMEGA8L = Chiip (open source modchip)

Επίσης το open source Wiip βασίζεται στον AT90S2313, ο οποίος είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα.

Τί θέλω να πώ? Ότι ότι δυνατότητες έχει το Wiikey, σύντομα θα τις έχουν, αν δεν τις έχουν ήδη και τα open-source modchips, με τη διαφορά όμως ότι τα open source modchips βγάζουν πολύ γρηγορότερα fixes και updates μιάς και ασχολούνται πολλά περισσότερα άτομα επάνω στο πρόγραμμα.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μόλις εγκατέστησα το Wiikey αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Το Wii λειτουργεί κανονικά με τα αυθεντικά αλλά μόλις βάλω ένα του θείου δεν το αναγνωρίζει. Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει εγκατασταθεί σωστά το chipaki και απλά φταίνε τα dvd-r? Τα γράφω σε Toyo Yuden - R.

Δημοσ.

Τι μέγεθος έχει το iso; Τσέκαρε ΑΚΡΙΒΩΣ πόσο μέγεθος έχει [click πάνω στο iso-->properties-->size (όχι το " size on disk")] και δες τι είναι:

4 699 979 776 bytes --> unscrambled (είσαι ok)

4 700 012 544 bytes --> unscrambled με unscrambler 0.4 και απλώς προσθέτει 32 768 bytes παραπάνω στο αρχείο (είσαι ok και εδώ)

4 736 698 368 bytes --> raw format και πρέπει να το κάνεις unscramble με το unscrambler 0.4

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις με απλό burn image πρέπει να σου δουλεύει. Εάν τσεκάρεις το αρχείο σου και είναι ok, δοκίμασε να το γράψεις με χαμηλή ταχύτητα (4x).

Δημοσ.

Katebase kai kapse to programma anabathmisis tou wiikey.cn

to opoio anabathmizei to chip na paizei kai ta amerikanika,

kai dokimase xana ta paixnidia sou...

Mallon tha paixei!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τελικά έφταιγε το δισκάκι. Το έγραψα σε DVD+R της ίδιας εταιρίας (Tayo Yuden) και έπαιξε κανονικά.

Δημοσ.

paidia mia xarh, epeidh kata pasa pi8anotata mporo na daneisto triwing katsabidi

mporei kapoios na postarei mia high res pic tis kefalhs? den mporesa na bro pou8ena. ap'oti exo katalabei, einai se sxima "Y" ?

Δημοσ.

ρε παίδες γιατί τα videaκια για το installation του wiikey εξαφανίζονται μετά από τρεις μέρες. Σήμερα δεν έχει ούτε ένα. Ούτε του παιδιού που ρόκαρε με παύλο..τι πολιτική είναι αυτή??Ξέρει κανείς τι πάιζει????

Δημοσ.

Ναι έκανε μήνυση η Nintendo στο youtube και συμβιβάστηκαν να διαγράψουν όλα τα βίντεο τα οποία προβάλλουν Wii με τσιπάκια...

Δημοσ.

toso dyskolo einai na katalabei kapoios ti ennoo? otan leme: "mporei kapoios na postarei mia high res pic tis kefalhs?" ennooume "mporei kapoios na postarei mia high res pic tis kefalhs?" file fisherman, an h8ela na do mia apli genikh pic tou katsabidiou san ayth poy postares, do3a to 8eo ka8ysterimenos den eimai, 8a ebriska eykolotera.

Δημοσ.

επειδή είναι τόσο δύσκολο...πάρε μια της κεφαλής της βίδας..Τώρα high res του κατσαβιδιού ούτε εγω είχα βρει πουθενά όταν έψαξα.Δοκίμασα να σου βγάλω τώρα αλλά με τόσο λεπτή μύτη και μαύρη φώτο δεν βγαίνει σωστή..γιαυτό ισως και σε ολα τα site έχει πλάγιες.Το ψιρίζεις πολύ το θέμα πάντως...καλή επιτυχία παω να πάιξω λίγο godfather να ηρεμήσω..:-P

post-1891-129062944054_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα ξεβιδώσει το gamecube με ένα στυλό BIC,λυώνοντας την πίσω μεριά του στυλό και τοποθετώντας πάνω σε μια βίδα έπαιρνε το καλούπι της και χρησιμοποιούσα το στυλό για κατσαβίδι,δεν κάνω πλάκα το έχω ακόμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...