Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αν έχεις το homebrew channel, τότε ναί, τη σώζεις τη κατάσταση.

Αν δεν έχεις καν το homebrew channel, τότε την πάτησες.

Αν θυμάμαι καλά όμως, εσύ έχεις τσιπάκι.

Ίσως να μπορείς να εγκαταστήσεις το Homebrew channel με το self-boot iso που δίνεται στο site τους.

No chip here man....

Ουτε κανεναν emulator δεν μπορω να βαλω , να παιζω πχ snes games?

Xωρις hbc μπορω να κάνω downgrade σε παλαιότερο firmware?

Επεξ/σία από Braveheart1980
typo
Δημοσ.

το cIOS_rev10 ειναι απαραιτητο για την εκδοση 1.5 του usb loader?

γιατι το εβαλα στην SD μεσα στο apps και δεν το βλεπει το ΗΒChannel.

βλεπει μονο την 1.1 εκδοση.

κατι κανω λαθος, αλλα τι?

ΥΓ.

ο εξωτερικος σκληρος κ***λεει.

αξιζει 1000%

το δε WBFS 2.2.2 ειναι φανταστικο.

περναει ολα τα παιχνιδια σε dt. 2-3 λεπτα max

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:01 ----------

YΓ2

νομισα για λιγο οτι μου χαλασε το wii στα καλα καθουμενα και φρικαρα.

μετα απο ωρα παιχνιδιου, μπαινω στο HBC και παταω παλι να ξεκινησει ο usb loader να φορτωσω αλλο παιχνιδι.

και τρωω μαυρη οθονη, και μενει κολλημενο με ανοιχτο το πρασινο φωτακι.

ενταξει δεν ειναι η πρωτη φορα που κολλησε, βγαζω την πριζα.

απο εκει και μετα το wii δεν αναβει καθολου. ουτε κοκκινο φωτακι ουτε τιποτα.

το αφησα για λιγη ωρα εκτος πριζας και μετα αναψε, φιου.

τι εγινε?

υπερθερμανθηκε?

Δημοσ.

Για τα περι cIOS θα πρέπει να μας τα πείς λίγο πιό αναλυτικά, γιατί δεν πολυκατάλαβα.

Μήπως δεν έκανες rename το USB_Loader1.5.dol σε boot.dol?

Το λάθος σου μοιάζει για τέτοιο.

Από κεί και πέρα, τα υπόλοιπα που γράφεις για μαύρη οθόνη και μή επανεκίννηση του Wii σου μοιάζει τελείως hardware περίπτωση. Να τσεκάρεις αν το ανεμιστήρι του Wii λειτουργεί κανονικά, δοκίμασε άλλο πολύμπριζο, ενώ αν ο σκληρός τραβάει ρεύμα από το Wii, ίσως να παίζει ρόλο.

Δημοσ.
Για τα περι cIOS θα πρέπει να μας τα πείς λίγο πιό αναλυτικά, γιατί δεν πολυκατάλαβα.

Μήπως δεν έκανες rename το USB_Loader1.5.dol σε boot.dol?

Το λάθος σου μοιάζει για τέτοιο.

Από κεί και πέρα, τα υπόλοιπα που γράφεις για μαύρη οθόνη και μή επανεκίννηση του Wii σου μοιάζει τελείως hardware περίπτωση. Να τσεκάρεις αν το ανεμιστήρι του Wii λειτουργεί κανονικά, δοκίμασε άλλο πολύμπριζο, ενώ αν ο σκληρός τραβάει ρεύμα από το Wii, ίσως να παίζει ρόλο.

ρωτησα αν το cIOSrev 10 ειναι υποχρεωτικο να το βαλει κανεις.

ναι αυτο δεν ειχα κανει με το boot.dol. μετα το πηρα χαμπαρι. τωρα παιζει.

ειχα δοκιμασει πολλες πριζες. το εβγαλα και τελειως και το εβαλα αλλου μονο με το ρευμα, χωρις τιποτα αλλο επανω, ουτε οθονη ουτε sensor, αλλα τιποτα.

τελικα μολις το αφησα λιγο, ξαναπηρε μπρος.

το ανεμιστηρι δεν ξερω πως να το κοιταξω.

Δημοσ.
ρωτησα αν το cIOSrev 10 ειναι υποχρεωτικο να το βαλει κανεις.

ναι αυτο δεν ειχα κανει με το boot.dol. μετα το πηρα χαμπαρι. τωρα παιζει.

ειχα δοκιμασει πολλες πριζες. το εβγαλα και τελειως και το εβαλα αλλου μονο με το ρευμα, χωρις τιποτα αλλο επανω, ουτε οθονη ουτε sensor, αλλα τιποτα.

τελικα μολις το αφησα λιγο, ξαναπηρε μπρος.

το ανεμιστηρι δεν ξερω πως να το κοιταξω.

To cIOS_rev10 το χρειάζεσαι αν θέλεις να δουλέψεις τον USB Loader1.5 χωρίς προβλήματα και αν θές να φορτώνεις isos από την SD. Ο USB Loader1.1 είναι πλήρως συμβατός με το νέο cIOS.

Αλλά ακόμα και αν για τον οποιοδήποτε λόγο θέλεις να πάς στο προηγούμενο cIOS_rev9, πολύ απλά το επαναγκαθιστάς και θα αντικαταστήσει το 10.

Για το ανεμιστήρι, όταν θα είναι αναμένο το Wii σου, βάλε το χέρι από πίσω και δές αν φυσάει αέρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δουλευει το ανεμιστηρακι. τεσπα, θα δω αν το ξανακανει.

προς το παρον μονο το Metroid Prime 3 Corruption δεν δουλευει με κανεναν usb loader, ουτε με τον 1.1 ουτε τον 1.5

μου ζηταει να βαλω μεσα το dvd

--- edit τωρα ειδα το κολπο να εχεις μεσα ενα δισκακι ---

ολα τα αλλα μου παιζουν αψογα και με τους 2

Ενω αρχικα ειχα αφησει το Wii Sports σε pause για 45 λεπτα και συνεχισε κανονικα,

σε δυο αλλα παιχνιδια ετυχε να το αφησω πολυ ωρα και κολλησε.

Αλλα δεν θα ασχοληθω με το θεμα αυτο του δισκου, γιατι δεν μου δημιουργει προβλημα στο παιξιμο. Δεν εχω αναγκη να το αφηνω μιση ωρα και να συνεχιζω.

--- edit πολυ γρηγορα αλλαξα γνωμη :) μιας και ειναι πανευκολο το προγραμματακι seagate freeagent που ειπε ο panther οποτε θα πειραματιστω λιγακι. να δω αν ανεβαζει και τη Θ. ---

σε ενα λινκ της 1ης σελιδας βρηκα ενα αρχειο για το Wii που λεει "USB2.0(IOS222) - usb2 beta dip install"

αυτο πρεπει/αξιζει να το βαλουμε ή καλυτερα οχι?

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Υπάρχει μιά λίστα 10-κάτι παιχνιδιών που δεν παίζουν στον USB Loader και είναι τα ίδια παιχνίδια που δεν παίζουν στους Backup Launchers αν πρώτα δεν πατσαριστούν.

Στους USB Loaders πατσαρισμένα ξεπατσαρισμένα δεν παίζουν.

To USB2.0 το οποίο σε ενδιαφέρει, υπάρχει ήδη ενσωματωμένο μέσα στο cIOS_rev9 και rev10 ;)

Χάρης σε αυτό επικοινωνεί το Wii με τις USB συσκευές.

Δημοσ.
κατι κανεις λαθος. (επισης μου αρεσει που εισαι ριζοσπαστικος και τα πεταξες με τη μια τα dvd :)

το mario kart εμενα μου παιζει, αρα δε θελει 4.0

αμφιβαλλω δηλ και ποια θελουν στα αληθεια.

πχ εμενα επαιξαν ανετα με τη μια τα madworld, pro ev soccer 09, monsters vs aliens, Bolt, Spiderman, Super Smash Brawl κλπ

αρα δεν εχεις λογο να πας σε 4.0

κανε αυτο που εκανα κι εγω, με τον οδηγο που βρηκε ο danny και ειναι στην πρωτη σελιδα. http://breakell20.byethost22.com/wiihacks/WAD%20Error%20Fixer.php

δεν ειμαι ειδικος, αλλα απο τη στιγμη που το εκανα, δεν ειχα κανενα προβλημα με οτιδηποτε.

θελω να πιστευω οτι χαρη σε αυτο θα σου παιξουν.

ok, θα κοιτάξω τον οδηγό. thanks.

Δημοσ.

Κατι ασχετο.

Κατεβαζω το mario kart wii, την εκδοση ESPALwii και ειναι μοναχα 2.9 GB...

Τι τρεχει και δεν ειναι 4.5GB?Θα παιξει το παιχνιδι?

Δημοσ.
Κατι ασχετο.

Κατεβαζω το mario kart wii, την εκδοση ESPALwii και ειναι μοναχα 2.9 GB...

Τι τρεχει και δεν ειναι 4.5GB?Θα παιξει το παιχνιδι?

Νο πρόμπλεμ είναι scrubbed

Μόλις το αποσυμπιέσεις θα είναι κανονικό μέγεθος

Το πιο μικρό που χω δει είναι το wii music ... μόλις 500 MB τα οποία γίνονται πάλι ~4.3 μετά την αποσυμπίεση

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...