Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ, guyz. Aν παίζουν και τα gamecube games έτσι, τότε ψήθηκα. Αλλά έχω μέσα ένα chip. Τι να το κάνω αυτό;

Epsilon, πήγα στο site, έβαλα το serial, αλλά μου λέει δεν υπάρχει τίποτα.

To SN μου ξεκινάει από LEF100. Επίσης ο τυπάκλας στο EBW είχε προβληματιστεί επειδή τότε ήταν καινούριο το Wii και δεν ήξερε τι τσιπ να βάλει. Μήπως έβαλε ασύμβατο τσιπ γι' αυτό έχω problems ή είναι άσχετο; Τέλος, είδα ένα αυτοκολλητάκι απ' αυτούς κι έχει γράψει με στυλό πάνω: DC2....

Αν και κάτι έχει βγει και για gamecube αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει απροβλημάτιστα. Το ιδανικό νομίζω ότι είναι τσιπάκι.

Έχει κάποιος δοκιμάσει gamecube loader να πει εμπειρίες;

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@ikaros διάβασε σε αυτό το νήμα στο 1ο ποστ πως θα κάνεις με ασφάλεια την αναβάθμιση στο 4 και θα παίζουν όλα

@storm DC2 σημαίνει ότι είχες το σχετικά νέο τότε wii. Άρα σου έβαλε από τα πρωτα τσιπάκια που το υποστηριξαν το DC2 και μερικά από αυτά είχαν προβληματάκια. To DC2pro ήταν ένα από αυτά και χρησιμοποιήθηκε στην αρχή. Αντίθετα το D2Pro ήταν και είναι πάρα πολύ καλό.

Μπορεί να μη μας ενοχλεί που υπάρχει τσιπάκι. Για αυτό αξίζει να δοκιμάσεις τη softmod λύση. Ο GC Backup Launcher είναι και αυτός σε ανάπτυξη άρα μερικές ασυμβατότητες είναι δεδομένες.

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιο chip μου είχε βάλει. Νομίζω D2Pro και δεν έχω setup cd. Επίσης, επειδή θέλω να παίζω παιχνιδάκια του Gamecube, εμμένω στο chip. Απ' ότι ξέρω με το soft mod, δε γίνεται δουλειά, έτσι;

Τέλος, σε DVD-R γράφω πάντα, αλλά δεν έχω κανένα άλλο wii για δοκιμή. :( Σας πέθανα, ε;

Ψήνεται κανείς για βοήθεια; Αθήνα είμαι.

ελα ρε φιλε αν θες στειλε τηλ να μιλησουμε να κανονισουμε να φερω καποιο παιχνιδι μου να τσεκαρουμε ή να μου δωσεις δικο σου να δω αν θα παιξει σε εμενα

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι?

Έχω τσιπάρει το Wii μου με το WiiKey v1. Σε αρκετά παιχνίδια μου ζητάει να κάνει update και φυσικά χωρίς αυτό δεν παίζουν. Αν θυμάμαι καλά έχω το firmware 3.3 και όπως ξέρετε το τελευταίο είναι το 4.0. Να προχωρήσω σε update ή υπάρχει περίπτωση να αχρηστευθεί το Wiikey?

μπορεις να πεις μερικα που δε σου παιζουν?

Δημοσ.

Θέλω να κάνω twilight hack στο wii της αδερφής μου.

Έχει όμως firmware 2.1e και δεν με αφήνει να γίνει το twilight hack.

Πώς μπορώ να κάνω update στο firmware 3.2e ώστε να ολοκληρώσω το twilight hack?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ----------

Δημοσ.
μπορεις να πεις μερικα που δε σου παιζουν?

Mario Kart

Guitar Hero Aerosmith

Δε θυμάμαι άλλα γιατί όταν έβλεπα ότι δεν έπαιζαν πετούσα το dvd.

Δημοσ.

κατι κανεις λαθος. (επισης μου αρεσει που εισαι ριζοσπαστικος και τα πεταξες με τη μια τα dvd :)

το mario kart εμενα μου παιζει, αρα δε θελει 4.0

αμφιβαλλω δηλ και ποια θελουν στα αληθεια.

πχ εμενα επαιξαν ανετα με τη μια τα madworld, pro ev soccer 09, monsters vs aliens, Bolt, Spiderman, Super Smash Brawl κλπ

αρα δεν εχεις λογο να πας σε 4.0

κανε αυτο που εκανα κι εγω, με τον οδηγο που βρηκε ο danny και ειναι στην πρωτη σελιδα. http://breakell20.byethost22.com/wiihacks/WAD%20Error%20Fixer.php

δεν ειμαι ειδικος, αλλα απο τη στιγμη που το εκανα, δεν ειχα κανενα προβλημα με οτιδηποτε.

θελω να πιστευω οτι χαρη σε αυτο θα σου παιξουν.

Δημοσ.

κανείς να βοηθήσει?

Δημοσ.

tpctsu2, να σε βοηθήσουμε αλλά αυτό το firmware που λες... δεν υπάρχει.

fonsde, ναι μπορείς, αρκεί με το που το πάρεις να μην κάνεις αναβάθμιση μέσω ιντερνετ

το 4.0 προς το παρόν δεν είναι απαραίτητο για κανένα παιχνίδι

μόνη καινοτομία το SD Menu με το οποίο βάζουμε wiiware και vc games στην κάρτα μνήμης και τα παίζουμε από εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tpctsu2, τα πράγματα είναι αρκετά απλά πιστεύω.

Αν το Wii σου για κάποιο λόγο έχει πολύ παλιό firmware, τότε βρές ένα πιό καινούργιο από το Wii σου αυθεντικό παιχνίδι και κάνε update απο το δισκάκι. Το Mario Kart Wii ή το Super Mario Galaxy θα σε πάει στην 3.1 και από κεί είσαι μιά χαρά.

Επίσης ο Waninkoko κυκλοφόρησε τον USB/SD Loader 1.5, ο οποίος και λέει ότι είναι σχεδόν τέλειος, συνεπώς και δεν θα θα σσχοληθεί με μελλοντικές εκδόσεις.

Φυσικά μας δίνει και τον source κώδικα, οπότε, πολλοί ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν στο μέλλον νέες εκδόσεις, όπως συμβαίνει ήδη....

Η έκδοση 1.5 δεν θα δωθεί στο πρώτο πόστ ακόμα. Να περάσουν λίγες μέρες να ξέρουμε ότι όντως είναι εντάξει.

Επίσης να τονίσουμε ότι από την έκδοση 1.4 και μετά, έχουμε τη δυνατότητα να φορτώνουμε τα isos καί από την SD κάρτα (για αυτούς που την προτιμάνε αντί του εξωτερικού δίσκου/flash drive).

UPDATE: Ο συνδυασμός cIOS_rev10 και USB Loader1.5 προσφέρει μεγαλύτερη συμβατότητα με εξωτερικούς δίσκους (πλέον υποστηρίζονται δίσκοι άνω των 512GB). Έχει και άλλα ατού, αλλά έχει και ελάχιστα drawbacks, όπως προβλήματα με ένα-δύο παιχνίδια ίσως.

Απ'ότι φαίνεται, προτείνεται η αναβάθμιση σε cIOS_rev10 και USB Loader1.5. Ακόμα και αν δεν σας αρέσει για κάποιο λόγο, μπορείτε να έχετε καί τον USB Loader1.1 στην SD σας.

Επίσης αναμένεται cIOS_rev11, στο οποίο θα λύνονται κάποια μικροπροβληματάκια που παρουσιάζονται στην έκδοση10.

Ο οδηγός στο πρώτο πόστ ανανεώθηκε.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Εχω μια ερωτησουλα : Εχω το Wii με το τελευταιο update στην έκδοση 4.0 ΧΩΡΙΣ ιχνος homebrew κτλ κτλ.

Υπάρχει φώς;

Ακολουθω αυτα:?

...

Σε περίπτωση που κάνατε update σε 4.0 χωρίς να έχετε εγκατεστημένο κάποιο cIOS, με αποτέλεσμα να μήν λειτουργεί ο Wad Manager ακολουθήστε το παρακάτω οδηγό (απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη του Homebrew Channel):

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2659423&postcount=2899 (ελληνικά)

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=146735 (Αγγλικά)

...

Δημοσ.

Αν έχεις το homebrew channel, τότε ναί, τη σώζεις τη κατάσταση.

Αν δεν έχεις καν το homebrew channel, τότε την πάτησες.

Αν θυμάμαι καλά όμως, εσύ έχεις τσιπάκι.

Ίσως να μπορείς να εγκαταστήσεις το Homebrew channel με το self-boot iso που δίνεται στο site τους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...