Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

vassilis_pap , tpctsu2 , panther_512 παιδες αν μου επιτρεπεται θα συμφωνησω εν μερει και με τους τρεις

διοτι καποιες φορες σε οδηγους οντως καποια πραγματα θεωρουντε αυτονοητα και ισως να παραλειπονται αλλα οπως ειπε και ο φιλος vassilis χρειαζεται χρονος και διαβασμα αν καποιος ξεκινησε τωρα ή αγορασε τωρα την κονσολα θα πρεπει να κατσει να διαβασει καλα και να κατανοησει τι ειναι το καθετι και τι κανει οπως ειπε και ο πανθηρας πρωτου ξεκινησει ή δοκιμασει οτιδηποτε και σιγουρα ψαχνοντας και διαβαζοντας θα του λυθουν ολες οι αποριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένας αγαπητός συμφορουμίτης ενώ είχε βάλει homebrew channel/twilight hack/bu launcher έκανε την εξυπνάδα και έκανε αναβάθμιση στην 4 μέσω ίντερνετ...

He's screwed?

Status μη ντρέπεσαι.. πες οτι έκανες noobιά :P

Κι εσύ τι το παίζεις ρε Klainmain;Ο συνήγορος του πολίτη; :P αν έχει περάσει κάποιο custom IOS απο αυτά που αναφερθήκαν μερικές σελίδες πίσω λογικά πρέπει να είναι ΟΚ.Διαφορετικά θα περιμένει λίγο καιρό μέχρι να λανσάρουν το νέο hack.

Προσοχή, προσοχή!

Όσοι έχετε το System Menu 4 και το Homebrew Channel και τίποτα άλλο έχετε σωθεί!

Είναι δοκιμασμένο από μένα και δουλεύει.

Όσοι διαβάσατε προηγούμενα ποστ θα δείτε ότι είχα κάνει λάθος και είχα πάει στο 4, πλέον σώθηκα και μπορώ και κάνω ξανά τα πάντα στο wii μου.

Επειδή και άλλοι είχατε το πρόβλημα διαβάστε προσεκτικά

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=146735

@klainmaingr, καταλαβαίνεις πως όχι, ο φίλος σου είναι μια χαρά εφόσον έχει HBC

Είπαμε System Menu+Homebrew Channel=HACKED!

Το τελειωτικό σπάσιμο του 4 είναι πλέον πάρα πολύ κοντά. Το μόνο που απομένει είναι να μπορεί κάποιος να τρέχει το HBC με κάποιον τρόπο. Ήδη αναφέρεται ένα banner hack και διάφορα άλλα. Σίγουρα τις επόμενες μέρες το "πολύ" system menu 4 θα έχει σπάσει.

epsilon743,

Μπορείς να βοηθήσεις και τους υπόλοιπους, αλλά και να προσθέσουμε τα παραπάνω στον οδηγό που φτιάχνουμε, αν μας πείς περιληπτικά τα κεντρικά σημεία της μεθόδου που ακολούθησες.

Όταν επιστράψω σπίτι θα τα τσεκάρω και εγώ.

Χαίρομαι που βρέθηκε λύση στο πρόβλημά σας.

Τώρα πάτε κατευθείαν για USB Loader!

Μεταφράζω-αντιγράφω από το gbatemp. Η μέθοδος είναι δοκιμασμένη και λειτουργεί.

ΟΔΗΓΟΣ:Downgrade σε System Menu 4 μόνο με χρήση του Homebrew Channel χωρίς την προηγούμενη εγκατάσταση cIOS

Προαπαιτούμενα

-System Menu 4

-Homebrew Channel Installed

-Wifi Connection / LAN Adapter

-Κάρτα SD

-Αυτό το αρχείο

Διαδικασία

1. Αποσυμπιέστε το αρχείο που κατεβάσατε

2. Κάντε πλήρες backup της κάρτας sd σας και στη συνέχει διαγράψτε ότι περιέχει

3. Αντιγράψτε το φάκελο apps που αποσυμπιέσατε στην κάρτα sd

4. Βάλτε την SD στο wii, ανοίξτε το Homebrew Channel και επιλέξτε CMDVDX34, μετά επιλέξτε Downgrade IOS35. Περιμένετε να τελειώσει και θα επιστρέψετε στο μενού, πατήστε Exit.

-Αν γράψει "Failed to add title, maybe you already ran this" βρείτε το IOS35-64-v1040.wad από ένα παιχνίδι όπως το SSB Brawl, Mario Kart, Wii Fit με τη χρήση του downgradehelper.bat ή κατεβάστε το από το δίκτυο (google it) και κάντε το εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το WMIOS35 ή τον κλασσικό Wad Manager. Στη συνέχεια ακολουθήστε τον οδηγό.

-Αν γράψει "you're a pirate" διαγράψτε τα VC/Wiiware πειρατικά κανάλια σας με το (Anytitle Deleter ή το WAD Manager), τρέξτε το shared2clean και δοκιμάστε ξανά τον οδηγό.

5. Στο φάκελο PC που αποσυμπιέσατε, τρέξτε το downgradehelper.bat, επιλέξτε το 1, γράψτε τα νούμερα που σας λέει στα πεδία του προγράμματος, τικάρετε το WAD pack, πατήστε Start NUS Download, όταν τελειώσει και το κλείσετε θα σας πει ότι όλα πήγαν καλά και θα έχει δημιουργήσει μέσα στο φάκελο PC το αρχείο ciosv9.wad

6. Αντιγράψτε το αρχείο στο φάκελο wad στην κάρτα SD. Διαγράψτε το φάκελο apps από την κάρτα σας. Αντιγράψτε το φάκελο apps2 που αποσυμπιέσατε στην κάρτα και μετονομάστε τον σε apps.

7. Ανοίξτε το Homebrew Channel και τρέξτε το WMIOS35

8. Κάντε εγκατάσταση το ciosv9.wad

9. Μόλις τελειώσεις βγείτε και ξανά στο Homebrew Channel τρέξτε το IOSDowngraderv1

Αυτό είναι και λίγο ζόρικο. Αν δεν πετύχει με την πρώτη δοκιμάστε το ξανά. Δοκιμάστε να κλείσετε-ανοίξετε το wii και δοκιμάστε ξανά. Κατεβάζει και διορθώνει όλα τα IOSes του συστήματος σας. Εμένα πέτυχε με τη 2η καθώς την 1η δεν μπορούσε να συνδεθεί ασύρματα.

10. Αν θέλετε να φύγετε από το μενού 4, χρησιμοποιείστε το cIOSDowngrader από το Homebrew Channel. Εγώ προσωπικά δεν το έκανα γιατί ήθελα το SD Menu.

Είστε πλέον έτοιμοι να βάλετε όποιο wad θέλετε. Σωθήκατε!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:44 ----------

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

Ας μπει και για το παραπάνω μια παραπομπή στο αρχικό ποστ του νήματος.

Έχω μερικές ερωτήσεις για το USB Loader, ας με βοηθήσει όποιος μπορεί:

-Πως βάζω αντίγραφα στον εξωτερικό δίσκο χωρίς τη χρήση του wii γιατί κάνει άπειρη ώρα και φοβάμαι για το laser

-Πως επαναφέρω ένα δίσκο από το partition του loader σε κανονικό

-Ποιος δίσκος έχει δοκιμαστεί από εσάς και δουλεύει καλά

Θέλω την πιο αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση τόσο για το software όσο και για το hardware γιατί στο gbatemp γίνεται χαμός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
κανεις δεν μπορει να με βοηθησει με το προβλημα που εχω!?εχω προσπαθησει τοσα πραγματα και τιποτα!

Χρησιμοποίησε το IOSdowngrader για να διορθώσεις τα IOSes που έχεις και να ξαναδοκιμάσεις τις διαδικασίες από την αρχή.

O Οδηγός στην 1η σελίδα του τόπικ ανανεώθηκε με τα νέα δεδομένα.

Επεξ/σία από panther_512

ok, μεγαλο προβλημα εδω :(

εχω wii 3.4E με wiikey2

εχω το Zelda PAL, εχω παιξει και σωσει ενα παιχνιδι.

εχω 2 καρτες SD, σε μια εχω σωσμενα ολα τα παιχνιδια (και το Zelda) κλπ και την αλλη την εχω για το homebrew hack

ακουλουθω τις οδηγιες απο το link, σβηνω απο το wii το save του Zelda, παω στην SD, λεω να φορτωσει απο εκει το save/hack....κανει τα κυκλακια του.... και μου απανταει οτι οτι δεν σωθηκε στην κονσολα !!!

"the data was not copied" λεει !!!

τι στο καλο συμβαινει και τι κανω λαθος?

το κανονικο απο την 1η SD το ξαναφορτωνω ανετα.

το hack δεν μπορω με τιποτα. γιατι?

αν μετα δεν σβησω το κανονικο απο το wii, λεει οτι δεν μπορει να το σωσει απο SD->wii γιατι υπαρχει ηδη.

επισης, οταν κοιταω στην SD με το hack, τις πιο πολλες φορες μου το δειχνει: πανω ενα μπλε φοντο/twilight hack και κατω ασπρο φοντο/EUR

μια φορα ομως μου το εδειξε και με το εικονιδιο του Zelda.

ποτέ ομως δεν μπορεσε να το περασει απο SD->Wii

Please βοηθεια.

sattack , είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς το σωστό Twilight Hack

αυτό που πρέπει να βάλεις είναι το 0.1beta2

και μετά κατευθείαν να το τρέξεις για να βάλεις το HBC.

Αν κάνεις οτιδήποτε άλλο μετά την αντιγραφή του από την SD θα χαθεί αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok το εκανα τελικα.

αυτο που εκανα στην αρχη, ηταν να ακολουθησω πιστα τον οδηγο. οποτε κατεβασα απο εκει απο ενα λινκ, ενα προγραμματακι που φτιαχνει αυτοματα την SD card

Δεν προσεξα τι version εβαλε, αλλα δεν δουλευε. (YΓ. εχει την 0.1beta1 τελικα. αυτο εφταιγε)

τελικα εψαξα και κατεβασα χειροκινητα απο το site του Homebrew τα αρχεια , και τα εβαλα χειροκινητα στην καρτα.

Και ετσι δουλεψε. ετσι εχει οντως το 0.1beta2 που λες.

Ισως θα πρεπει να το βαλετε στον οδηγο, οτι ο οδηγος περιεχει παλιο hack, και πρεπει κανεις να κατεβασει τα αρχεια χειροκινητα.

Επεξ/σία από sattack

τελικα τα καταφερα μετα απο πολλες ωρες ψαξιμο και βρηκα εναν οδηγο που αμα σου βγαζει errors οταν πας να περασεις wad το φτιαχνει(μου εβγαζε συνεχεια ενα error 2011,κατι τετοιο)!οποτε οποιος δεν μπορει να περασει wad και θελει βοηθεια να μου στειλει ενα πμ να του δωσω τον οδηγω και οτι αρχεια χρειαζεται!

danny7, δώσε μας το link του οδηγού, ώστε εφόσον βοηθάει πραγματικά να το συμπεριλάβουμε στον οδηγό του τόπικ.

Το απόγευμα θα συμπεριλάβω στον οδηγό και τα νέα αρχεία που είπε ο sattack.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...