Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν μου δουλεύει ο wad installer / unistaller (θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω από την δουλειά), μπορώ να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω? Και με ποιόν τρόπο?

Vdanasto, αν κάνω το network πρώτα δεν θα έχω πρόβλημα? Αφού σε όλα τα site λέει να κάνω πρώτα το wad install.

Ούτε εμένα είχε το WAD αρχείο μέσα, παρά μόνο το DOL. Γι αυτό αποτύγχανε ο installer. Με Network Install δουλεύει μιά χαρά, εγώ μόνο αυτό έκανα και λειτουργούν όλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ούτε εμένα είχε το WAD αρχείο μέσα, παρά μόνο το DOL. Γι αυτό αποτύγχανε ο installer. Με Network Install δουλεύει μιά χαρά, εγώ μόνο αυτό έκανα και λειτουργούν όλα.

ε ρε παιδια, κανεις δεν το αναφερει αυτο.

αυτό είναι το κακό με όσους γράφουν τα tutorials ότι θεωρουν κάποια πράγματα αυτονόητα ενώ δεν είναι για πολλούς και μετά αρχίζουν όλοι να σας ζαλίζουν με ερωτήσεις.

Θα το δοκιμάσω όταν πάω στο σπίτι.

Χίλια ευχαριστώ.

Ελπίζω να τελειώσω σήμερα

O vassilis_pap, στον οδηγό που έδωσε 2 σελίδες πρίν και τον οποίο είπα να κοιτάξετε αναφέρει:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144349

First, what's required;

-Newest Homebrew Channel installed

-This file pack (v1.1+IOS rev 9)

-The original IOS36-64-v1042.wad file (GOOGLE!)

Prep:

-Extract the usbloader.rar file into the root of your SD card.

-Stick the IOS36-64-v1042.wad file into the root of the SD card.

-Boot the Homebrew Channel, run the IOS installer

-Select "WAD Install", it should install automatically

-Reset Wii

Μάλλον να υποθέσω ότι έψαχνες για οδηγούς οπουδήποτε αλλού εκτός από το φόρουμ και τόπικ στο οποίο βρισκόμαστε.....

O vassilis_pap, στον οδηγό που έδωσε 2 σελίδες πρίν και τον οποίο είπα να κοιτάξετε αναφέρει:

Μάλλον να υποθέσω ότι έψαχνες για οδηγούς οπουδήποτε αλλού εκτός από το φόρουμ και τόπικ στο οποίο βρισκόμαστε.....

Όχι έψαχνα εδώ, αλλά ειλικρινά με το να γράφονται σκόρπιες πληροφορίες από εδώ και από εκεί και να πρέπει κάποιος να ψάχνει παντού για τις υπόλοιπες, μόνο σύγχυση προκαλούν, φυσικά δεν κριτικάρω κανέναν και μπράβο που βοηθάτε εμάς που δεν τα ξέρουμε.

Αλλα θα ήταν πολύ καλύτερο να υπήρχε ένας ξεκάθαρος οδηγός που να εξηγούσε βήμα βήμα τι κάνουμε και πώς και κάθε φορά που μία καινούρια πληροφορία έπρεπε να υπάρχει να συμπληρωνόταν.

Μακάρι να ήξερα καλά να το έκανα εγώ, αλλά όπως θα κατάλαβες με αυτά που έκανα τα έκανα σαλάτα.

Τουλάχιστον είστε εδώ για να μας βοηθάτε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο οδηγός αυτός θα μπεί στο 1ο πόστ του τόπικ.

Gherudos, αν ο δημιουργός του οδηγού στο pspgr έχει κάποια αντίρρηση με το ποστάρισμα του λίνκ, να μου πείς να το βγάλω.

Λοιπόν.

Καιρός να γράψουμε έναν μίνι οδηγό, μιάς και τα πράματα από τότε που βγήκε το Wii μέχρι τώρα αλλάξαν πολύ.

Κύριο μέλημα αυτού που διαβάζει αυτό το τόπικ το πώς να παίζει στο Wii του αντίγραφα των αυθεντικών παιχνιδιών που κατέχει και/ή πώς να παίζει homebrew προγράμματα και παιχνίδια.

Πρώτα από όλα να τονίσουμε ότι παρ'όλο πλέον που το "σπάσιμο" του Wii δεν χρειάζεται άνοιγμα της κονσόλας και την εγκατάσταση τσίπ, οποιαδήποτε επέμβαση κάνετε επάνω του με εγκατάσταση λογισμικού μή εγκεκριμένου από την κατασκευάστρια εταιρία ακυρώνει άμεσα την εγγύηση της κονσόλας.

Επίσης η αναπαραγωγή αντιγράφων ασφαλείας είναι παράνομη σε κάποιες χώρες, οπότε να τσεκάρετε τους νόμους εκεί που βρίσκεστε.

Τέλος, οι επεμβάσεις που παρουσιάζονται παρακάτω δίνονται χωρίς καμία ανάλειψη οποιασδήποτε ευθύνης στη περίπτωση που βλάψετε τη κονσόλα σας, τα παιχνίδια σας, τον εαυτό σας ή τους γύρω σας.

Αφού ξεμπερδέψαμε με τα παραπάνω ας τα πούμε λίγο περιληπτικά.

-Το Wii πλέον χακάρεται μόνο με software. Δεν χρειάζεται τσιπάκι.

- Ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε update το Wii από το ίντερνετ ή από παιχνίδια

-Η κονσόλα λειτουργεί με μίνι λειτουργικά συστηματάκια. Η κάθε εφαρμογή ή παιχνίδι ζητάει κάποιο από αυτά. Τα λειτουργικά μίνι συστηματάκια λόγονται IOSxχ, όπου χχ κάποιος αριθμός. Αν τα κάνετε μαντάρα με τα IOS, μπορείτε να χαλάσετε μόνιμα το Wii σας.

Για παράδειγμα, το μενού του Wii λειτουργεί με το IOS30 και στη περίπτωση που έχετε firmware 4.0, και με το IOS60. Το Madworld θέλει το IOS53 και ούτω καθεξής. Όταν λειτουργεί μιά εφαρμογή, λειτουργεί αυτή και μόνο αυτή με το αντίστοιχο IOS.

Όλο το χακάρισμα του Wii έχει να κάνει με τα παραπάνω λειτουργικά συστηματάκια. Βασικά ανακαλύφθηκαν τρύπες στα IOS16 και IOS36 και τις οποίες εκμεταλευόμαστε για να χακάρουμε το Wii.

Το Wii, μέχρι την έκδοση 3.2 είχε IOS που ήταν εύκολα στο σπάσιμο και την εκμετάλευσή τους. Από την 3.3 και μετά τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν και στην 4.0 έκδοση τα πράματα είναι πολύ σκούρα, μιάς και αντικαθίστανται τα IOS16 και 36 με άλλες εκδόσεις που δεν έχουν τρύπες.

Λοιπόν, για να μπορείτε να παίζετε ότι θέλετε στο Wii θα πρέπει να έχετε Wii έκδοσης 3.1 έως 3.4. Μπορείτε να κάνετε ειδικό update σε 4.0 κρατώντας το Wii "σπασμένο". αλλά αν αγοράσετε Wii και έχει την 4.0 την πατήσατε επι του παρόντως.

Αυτό που γίνεται στην ουσία είναι ότι λέμε του παιχνιδιού να μήν παίζει από το λειτουργικό που κανονικά ήθελε, αλλά αντίθετα να παίξει μέσω του special IOS που βάλαμε εμείς.

Από κεί και πέρα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια είτε με δισκάκι, είτε με σύνδεση εξωτερικού δίσκου. Καί για τις 2 περιπτώσεις πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Homebrew Channel.

Συνεπώς ότι και αν θέλετε από τα 2, ακολουθήσε τον πρώτο οδηγό μέχρι καί την εγκατάσταση του Homebrew channel και εν συνεχεία πάτε στον 2ο.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε καί τους 2 οδηγούς και να έχετε καί τις 2 δυνατότητες.

Οδηγός για εγκατάσταση Homebrew Channel + Backup Launchers (Παίξιμο αντιγράφων ασφαλείας)

http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=61&t=8066

Οδηγός για USB Loader (Παίξιμο αντιγράφων ασφαλείας από εξωτερικό δίσκο)

Προεραιτικά:

Οδηγός για αναβάθμιση σε 4.0 έκδοση ( Προτείνεται η μέθοδος 2 αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα να χαλάσει το Wii σας)

http://www.yafaze.com/wii/4.0updateguide.html

Για την αφαίρεση των update από τα παιχνίδια:

http://wbb.rockman18.com/?page=home&ln=en

Homebrew wiki:

http://wiibrew.org/wiki/Main_Page

Waninkoko (Wii hacking guru)apps:

http://teknoconsolas.es/blogs/waninkoko

Wii Hacking global forum:

http://gbatemp.net/index.php?showforum=108

Διαβάστε τους οδηγούς καλά και μήν κάνετε τίποτα αν πρώτα δεν είστε σίγουροι ότι ξέρετε τί κάνετε.

Επεξ/σία από panther_512

εχω ενα προβλημα στην αναβαθμιση σε εκδοση 4.0!κατεβασα το wad manager 1.3 και το IOS60!πηγα εβαλα μεσα στον φακελο apps το wad manager 1.3 μετα μεσα στην sd εφτιαξα εναν φακελο wad και εκανα extract το IOS60 που ειχα κατεβασει!παω τα βαζω στο wii κανονικα ολα παταω + και μετα A αλλα μου βγαζει error ret(-2011)!ξερετε τι ειναι αυτο?μηπως δεν εχω CIOS rev7 και παραπανω οπως λεει το site?πως μπορω να το δω και αμα εχω λιγοτερο πως το φτιαχνω?!(μου εβαλε αλλος το homebrew για αυτο δεν ξερω τι εχω)

αυτό είναι το κακό με όσους γράφουν τα tutorials ότι θεωρουν κάποια πράγματα αυτονόητα ενώ δεν είναι για πολλούς και μετά αρχίζουν όλοι να σας ζαλίζουν με ερωτήσεις.

Όχι έψαχνα εδώ, αλλά ειλικρινά με το να γράφονται σκόρπιες πληροφορίες από εδώ και από εκεί και να πρέπει κάποιος να ψάχνει παντού για τις υπόλοιπες, μόνο σύγχυση προκαλούν, φυσικά δεν κριτικάρω κανέναν και μπράβο που βοηθάτε εμάς που δεν τα ξέρουμε.

Αλλα θα ήταν πολύ καλύτερο να υπήρχε ένας ξεκάθαρος οδηγός που να εξηγούσε βήμα βήμα τι κάνουμε και πώς και κάθε φορά που μία καινούρια πληροφορία έπρεπε να υπάρχει να συμπληρωνόταν.

Μακάρι να ήξερα καλά να το έκανα εγώ, αλλά όπως θα κατάλαβες με αυτά που έκανα τα έκανα σαλάτα.

Τουλάχιστον είστε εδώ για να μας βοηθάτε.

Ευχαριστώ.

Εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση αντιδικίας θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω δύο πραγματάκια. Όχι τόσο για να απαντήσω σε αυτά που λες όσο για να ακουστούν κάποια πράγματα που είναι χρήσιμα να ακούγονται γενικότερα σε τέτοια forum.

Πρώτα από όλα θα μου επιτρέψεις να σου πω πως οδηγός πληρέστατος (και καθόλου σκόρπιες πληροφορίες) για αυτό που ήθελες να κάνεις, είχε δοθεί. Αρχικά από εμένα και λίγο παραπάνω από το πάνθηρα.

Προτρέπω όσους ενδιαφέρονται να περάσουν το usb loader να τον ακολουθήσουν πιστά. Είναι ακριβής και δουλεύει. Μπορώ να το διαβεβαιώσω αφού και εγώ αυτόν ακολούθησα και δε συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα παίρνοντας αφορμή από τη φράση σου "αυτό είναι το κακό με όσους γράφουν τα tutorials ότι θεωρουν κάποια πράγματα αυτονόητα ενώ δεν είναι για πολλούς και μετά αρχίζουν όλοι να σας ζαλίζουν με ερωτήσεις" θα πω το εξής πάρα πολύ απλό. Κανείς μας εδώ δε διεκδίκησε το τίτλο του γκουρού. Ακόμα και αυτοί που μπαίνουν στο κόπο να γράψουν κάποιους οδηγούς για να διευκολύνουν τους υπόλοιπους (όπως έκανε παραπάνω ο panther512 ή ο Gheroudos) είναι απλοί χρήστες με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους και σε καμιά περίπτωση δε μπορούν να εγγυηθούν οτιδήποτε.

Ειδικά σε τέτοιου είδους επεμβάσεις οι οποίες είναι σαφώς εκτός προδιαγραφών. Συνεπώς είναι εντελώς παράλογο αλλά και επικίνδυνο για την υγεία της συσκευής κάποιου να απαιτεί υπηρεσίες help desk με σαφείς και εξειδικευμένες απαντήσεις για το πρόβλημα ή τις ανάγκες του, από ένα απλό φόρουμ. Αυτό δε γίνεται πουθενά ακόμα και σε φόρουμ όπως το gbatemp (όπου πραγματι υπάρχουν αρκετοί γκουρού!) και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει.

Η δικιά μου εντελώς φιλική συμβουλή (το επαναλαμβάνω αυτό για να μη παρεξηγηθώ) είναι η εξής: Αν θέλετε να κάνετε πειράματα στη συσκευή σας για να κερδίσετε από αυτή πλεονεκτήματα τα οποία δε προβλέπονται από πουθενά οφείλεται να έχετε μια στοιχειώδη ενημέρωση/εκπαίδευση. Δε μιλάμε για τίποτα τραγικά πράγματα. Λίγο διάβασμα αρκεί και τα λινκς δεν είναι απόρρητα, ήδη σε αυτό το νήμα έχουμε δώσει παραπάνω από αρκετά. Αν δεν είστε διατεθημένοι να κάνετε αυτή την μικρή επένδυση σε χρόνο και κόπο τότε είναι καλύτερα να αφήσετε το μηχανάκι σας ήσυχο. Το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να γίνει η στραβή.

πολυ καλη ηταν αυτη η συνοψη για μας τους αρχαριους που ψαχνουμε χαμενοι ολες αυτες τις πληροφοριες. (τα wad δεν εχω καταλαβει τι ειναι. εχει νοημα μια διευκρινηση?)

εγω, επειδη ειμαι αρχαριος προτιμησα και εδωσα τα 50Ε και εβαλα το wiikey2

θα προσπαθησω τωρα να βαλω και το homebrew και το usb loader συμφωνα με τους οδηγους.

διαβασα λιγο τον οδηγο για το homebrew,

απο οτι ειδα και παλι χρειαζομαι το Zelda, απλα σε αντιγραφο, και δεν εχω αναγκη το Wiigator Backup Launcher.

θελω να ρωτησω το εξης:

πρεπει να περναω τα παιχνιδια απο καποια επεξργασια?

κατι ειχα δει (νομιζω brick blocker), μπορει καποιος να μου εξηγησει ή να δωσει link?

Τα πρόσθεσα και αυτά. Νομίζω τώρα θα καλυφθεί η ερώτησή σου.

Για την αφαίρεση των update από τα παιχνίδια:

http://wbb.rockman18.com/?page=home&ln=en

Homebrew wiki:

http://wiibrew.org/wiki/Main_Page

Waninkoko (Wii hacking guru)apps:

http://teknoconsolas.es/blogs/waninkoko

Wii Hacking global forum:

http://gbatemp.net/index.php?showforum=108

Εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση αντιδικίας θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω δύο πραγματάκια. Όχι τόσο για να απαντήσω σε αυτά που λες όσο για να ακουστούν κάποια πράγματα που είναι χρήσιμα να ακούγονται γενικότερα σε τέτοια forum.

Πρώτα από όλα θα μου επιτρέψεις να σου πω πως οδηγός πληρέστατος (και καθόλου σκόρπιες πληροφορίες) για αυτό που ήθελες να κάνεις, είχε δοθεί. Αρχικά από εμένα και λίγο παραπάνω από το πάνθηρα.

Προτρέπω όσους ενδιαφέρονται να περάσουν το usb loader να τον ακολουθήσουν πιστά. Είναι ακριβής και δουλεύει. Μπορώ να το διαβεβαιώσω αφού και εγώ αυτόν ακολούθησα και δε συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα παίρνοντας αφορμή από τη φράση σου "αυτό είναι το κακό με όσους γράφουν τα tutorials ότι θεωρουν κάποια πράγματα αυτονόητα ενώ δεν είναι για πολλούς και μετά αρχίζουν όλοι να σας ζαλίζουν με ερωτήσεις" θα πω το εξής πάρα πολύ απλό. Κανείς μας εδώ δε διεκδίκησε το τίτλο του γκουρού. Ακόμα και αυτοί που μπαίνουν στο κόπο να γράψουν κάποιους οδηγούς για να διευκολύνουν τους υπόλοιπους (όπως έκανε παραπάνω ο panther512 ή ο Gheroudos) είναι απλοί χρήστες με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους και σε καμιά περίπτωση δε μπορούν να εγγυηθούν οτιδήποτε.

Ειδικά σε τέτοιου είδους επεμβάσεις οι οποίες είναι σαφώς εκτός προδιαγραφών. Συνεπώς είναι εντελώς παράλογο αλλά και επικίνδυνο για την υγεία της συσκευής κάποιου να απαιτεί υπηρεσίες help desk με σαφείς και εξειδικευμένες απαντήσεις για το πρόβλημα ή τις ανάγκες του, από ένα απλό φόρουμ. Αυτό δε γίνεται πουθενά ακόμα και σε φόρουμ όπως το gbatemp (όπου πραγματι υπάρχουν αρκετοί γκουρού!) και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει.

Η δικιά μου εντελώς φιλική συμβουλή (το επαναλαμβάνω αυτό για να μη παρεξηγηθώ) είναι η εξής: Αν θέλετε να κάνετε πειράματα στη συσκευή σας για να κερδίσετε από αυτή πλεονεκτήματα τα οποία δε προβλέπονται από πουθενά οφείλεται να έχετε μια στοιχειώδη ενημέρωση/εκπαίδευση. Δε μιλάμε για τίποτα τραγικά πράγματα. Λίγο διάβασμα αρκεί και τα λινκς δεν είναι απόρρητα, ήδη σε αυτό το νήμα έχουμε δώσει παραπάνω από αρκετά. Αν δεν είστε διατεθημένοι να κάνετε αυτή την μικρή επένδυση σε χρόνο και κόπο τότε είναι καλύτερα να αφήσετε το μηχανάκι σας ήσυχο. Το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να γίνει η στραβή.

Κοιτα, φυσικά και ψάχνω να μάθω να κάνω αυτά τα πράγματα μόνος μου όπως θα τα έχετε μάθει και εσείς που είστε πιο ενημερωμένοι.

Αλλά ειλικρινά (με το παράδειγμά μου που δεν είχα καταλάβει ότι το wad αρχείο πρέπει να το κατεβάσω ξεχωριστά και ότι δεν είναι το dol αρχείο που υπάρχει μέσα στον φάκελο που σου δίνει το Link). Φυσικά απορούσα που το dol αρχείο είχε διαφορετικό όνομα από το wad που έλεγε ο οδηγός αλλά επειδή ήδη είχα κάνει λάθος και στα προηγούμενα βήματα δεν ήθελα απλά να κάνω κάτι που δεν έλεγε ξεκάθαρα ο οδηγός.

Γι αυτό λέω ότι πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός, όσο αναλυτικός γίνετε ώστε να μαθαίνουμε και εμείς που δεν το πιάνουμε με την πρώτη.

Και καθώς θα λύνονται οι απορίες που κάποιοι θα βρίσκουν από τον οδηγό που δεν θα είναι αυτά τα κομμάτια τόσο λεπτομερή, να συμπληρώνονται στον αρχικό οδηγό και στο τέλος θα γίνετε πλήρες ξεκάθαρος οδηγός.

Αυτό εννοώ, θα είναι και όμορφο να βλέπεις ότι ο τάδε έκανε έναν πολύ ξεκάθαρο οδηγό και πολύ κατανοητό και που θα αναβαθμίζει με τα κομμάτια που λείπουν.

Και όπως είπα μακάρι να ήξερα να έδινα εγώ έναν οδηγό και να τον ενημέρωνα αλλά δεν βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο γνώσεων, γι αυτό και το προτείνω σε εσάς και χαίρομαι που το κάνατε ήδη.

Σημείωση, θα ήταν προτιμότερο αυτός ο οδηγός να είναι στην πρώτη σελίδα ενός νέου άρθρου ώστε να μην χρειάζεται να τον αναζητούν οι νέοι που θέλουν να τον βρούν.

Ευχαριστώ και πάλι.

Αυτό που ζητάς δεν γίνεται, διότι στο Wii τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια και ταχύτατα.

Αυτά που συζητάμε τώρα, πρίν από ένα-δύο μήνες δεν υπήρχαν και μετά από ένα-δύο μήνες δεν θα ισχύουν.

Και δεν μιλάμε για μικροαλλαγές. ΜΙλάμε για ριζικές αλλαγές.

Και αυτή τη στιγμή ο οδηγός ισχύει για τις "παλιές" κονσόλες που δεν έρχονται συσκευασμένες με τις νέες προστασίες της Nintendo.

Πολύ σύντομα θα γεμίζει ο τόπος από version 4.0 Wiis στα οποία δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω.

Συνεπώς θα βρεθεί νέο exploit και μετά νέοι οδηγοί για νέες διαδικασίες και νέα προγράμματα και νέα αρχεία κλ κλ κλ κλ κλ κλ.

Οπότε, εκτός και αν δίδεται μισθός σε κάποιον να αναλάβει τη θέση του "Παρατηρητή των Wii εξελίξεων και δάσκαλο στο hacking", πολύ δύσκολο να γίνει αυτό που θα θέλαμε όλοι μας.

Εως ότου βγεί το περίφημο BootMii, το οποίο και καλά είναι το υπέρτατο hacking του Wii και το οποίο θα μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Wii...

PS: Αν πρόσεξες, το 1ο πόστ του τόπικ έχει αλλάξει....

Επιτέλους πρέπει να μάθετε να γράφετε σωστά το ψευδώνυμό μου, Gherudos με λένε,ούτε Gerudo ούτε Gheroudos ούτε Gherdos κτλπ :P

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο συγγραφέας του οδηγού αν αναφέρεται το όνομά του και η πηγή του οδηγού...

λοιπον μολις καταλαβα γιατι περνω ολα τα erros και δεν μπορω να παιξω games!απλα οταν κανω install και αυτο γινοταν απο την αρχη λογικα και δεν το ειχα δει το cIOS αυτο με το sonic που εχει στην εικονα κατεβαζει ολα τα αρχεια κανονικα και μετα πεταει ενα error -1017!downgrade δεν νομιζω να χρεαιζομαι εχω την 3.3E!το googlara και ολας αυτο το error και δεν μπορεσα να βρω τιποτα!ελπιζω καποιος να ξερει:D!ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...