Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις πιό πάνω έχει δωθεί διεύθυνση με πλήρη οδηγό για τον USB Loader και μιά σελίδα πιό πρίν οδηγός για αναβάθμιση σε 4.0 και ζητάς πιό καθαρή εξήγηση????

Αν δεν τα καταλαβαίνεις μή κάνεις τίποτε.

kαλά μη βαράς ντε...μια διεκρινιση ζητάω,anyway τα πέρασα στην sd έκανα k update k ο θεός βοηθός

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εψαξα αρκετα και διαβασα εναν οδηγο για να βαλω homebrew στο wii μου και για να μπορω να παιζω και backup χωρις καποιο τσιπ!απλα δεν εχω το παιχνιδι zelda και ουτε καποιο βιντεο club εδω κοντα εχει games για wii!αμα μπορει καποιος που μενει αθηνα να με βοηθησει λιγο η αμα ξερετε καποιο μαγαζι που κανει αυτη την διαδικασια χωρις ομως μεγαλο κοστος?οποιος θελει να μου στειλει πμ!ευχαριστω

Δημοσ.

τελικά έβαλα το cIOS36_rev9 μιας και ειναι το πιο τελευταίο που βρηκα κ μετά έκανα το update

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ----------

να ρωτήσω κάτι...κάνω "install" κάτι "wad's" παιχνίδια με wad manager και μετά που πάω να τα παίξω m λέει this "channel cannot be used" ξέρουμε γιατί?

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα.

Έχω κάνει το twilight hack, έχω βάλει το homebrew channel και τα wad installer / uninstaller channels.

Και προσπάθησα να βάλω το CIOS 36 για να έχω το usb loader αλλα μου έβγαζε συνέχεια error = -1 και κάπου διάβασα ότι πρέπει να σβήσω τα παλιά ios για να μπορέσει να μπει αυτό.

Και το έκανα με το AnyTitle Deleter και ότι εχει brick security και όντως δεν με άφησε να σβήσω κάποιο ios.

Έλα μου όμως που τώρα δεν δουλεύει το homebrew channel.

Και προσπαθώ να το ξαναπεράσω αφού έχω ήδη από πρίν το twilight hack, αλλά όταν βάζω το dvd με το Zelda μέσα μου γράφει ότι το σύστημα πρέπει να κάνει update για να τρέξει το παιχνίδι.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά ελληνικά (και όχι με ορολογίες που μπορεί να θεωρούνται αυτονόητα γιατί δεν τα ξέρω πολύ καλά, σημείωση: δεν ειρωνεύομαι) τι πρέπει να κάνω και αν χρειάζονται κάποια αρχεία τι πρέπει να κάνω?

Θέλω να κάνω στο wii μου να λειτουργεί ο usb loader και να δουλεύει το homebrew channel.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ποιά ios διάβασες ότι πρέπει να σβήσεις?

Διότι εγώ το μόνο που ε'ιδα ήταν σε ένα φόρουμ να συμβουλεύεται η διαγραφη του ios36 αν και εφόσον δεν είχες κάνει αναβάθμιση σε 4.0.

Τί ακριβώς έσβησες εσύ ώστε να φτάσεις στο σημείο το Zelda να σου ζητάει update, το οποίο και το πιό λογικό είναι να το κάνεις?

Δημοσ.
Ποιά ios διάβασες ότι πρέπει να σβήσεις?

Διότι εγώ το μόνο που ε'ιδα ήταν σε ένα φόρουμ να συμβουλεύεται η διαγραφη του ios36 αν και εφόσον δεν είχες κάνει αναβάθμιση σε 4.0.

Τί ακριβώς έσβησες εσύ ώστε να φτάσεις στο σημείο το Zelda να σου ζητάει update, το οποίο και το πιό λογικό είναι να το κάνεις?

Αν σου πω ότι έσβησα σχεδον όλα τα ios εκτος από το 30 νομίζω που δεν ε άφησε το πρόγραμμα για να μην γίνει brick. Πίστευα ότι δεν θα με άφηνε να σβήσω κάποιο άλλο ios αν δεν πρέπει.

Αν πατήσω ότι δέχομαι να κάνει update, θα το κάνει από το dvd του Zelda?

Και αν το κάνει μετά συνεχίζω κανονικά να έχω το twilight hack ώστε να προχωρήσω στην εγκατάσταση του homebrew channel ?

Δημοσ.

Θα το κάνει λογικά το update και θα σου προσθέσει κάποια IOSes.

Από κεί και πέρα βλέπεις και κάνεις, μιάς και είσαι ο μοναδικός εδώ πέρα που τα έκανε όπως τα έκανες.

Δημοσ.
Θα το κάνει λογικά το update και θα σου προσθέσει κάποια IOSes.

Από κεί και πέρα βλέπεις και κάνεις, μιάς και είσαι ο μοναδικός εδώ πέρα που τα έκανε όπως τα έκανες.

Εκανα τελικά το update από το Zelda και εγκατέστησα και το homebrew channel και δουλεύει μια χαρά.

Βάζω όμως στην sd κάρτα στον φάκελο apps έναν φάκελο με όνομα cIOS36_rev9-installer και μέσα το boot.dol του ios36 αλλά όταν το τρέχω από το homebrew channel φτάνει μέχρι εκεί που ρωτάει αν δέχομαι να συνεχίσω και μετά βγάζει το εξής μήνυμα:

Mounting SD card ….. OK!

Reading “IOS36-64-v1042.wad”, please wait… ERROR! (ret =-1)

Press any key to restart Wii…..

Τι φτάει?

Δημοσ.
τελικά έβαλα το cIOS36_rev9 μιας και ειναι το πιο τελευταίο που βρηκα κ μετά έκανα το update

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ----------

να ρωτήσω κάτι...κάνω "install" κάτι "wad's" παιχνίδια με wad manager και μετά που πάω να τα παίξω m λέει this "channel cannot be used" ξέρουμε γιατί?

Μάλλον τα wads σου είναι ntsc και όχι pal για αυτό και δε σε παίζουν. Μια αναζήτηση στο google με το "Freethewads" είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις ;)

@tpctsu2. Σε τι σύστημα παίζεις? Επίσης δοκίμασε αν σου παίζει γενικά ο wad installer/unistaller. Δοκίμασε δηλαδή αν το ERROR! (ret =-1) στο βγάζει μόνο για το cIOS36_rev9-installer ή για οποιοδήποτε wad προσπαθείς να εγκαταστήσεις/απεγκαταστήσεις...

Δημοσ.
Εκανα τελικά το update από το Zelda και εγκατέστησα και το homebrew channel και δουλεύει μια χαρά.

Βάζω όμως στην sd κάρτα στον φάκελο apps έναν φάκελο με όνομα cIOS36_rev9-installer και μέσα το boot.dol του ios36 αλλά όταν το τρέχω από το homebrew channel φτάνει μέχρι εκεί που ρωτάει αν δέχομαι να συνεχίσω και μετά βγάζει το εξής μήνυμα:

Mounting SD card ….. OK!

Reading “IOS36-64-v1042.wad”, please wait… ERROR! (ret =-1)

Press any key to restart Wii…..

Τι φτάει?

Μου το έβγαλε κι εμένα το error. Στο σημείο που σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις Wad Installation(νομίζω έτσι το λέει,δεν θυμάμαι καλά) ή Network Installation, διάλεξε το Network και θα κατεβάσει το CIOS από το internet. Όλα αυτά εφόσον βέβαια έχεις συνδέσει το Wii σου με το internet :P.

Δημοσ.

Αν δεν μου δουλεύει ο wad installer / unistaller (θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω από την δουλειά), μπορώ να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω? Και με ποιόν τρόπο?

Vdanasto, αν κάνω το network πρώτα δεν θα έχω πρόβλημα? Αφού σε όλα τα site λέει να κάνω πρώτα το wad install.

Δημοσ.

To IOS36-64-v1042.wad το έχεις ή πάς να κάνεις εγκατάσταση μόνο με τον installer?

Πέρα από το φάκελο με τον installer, στο root της sd πρέπει να υπάρχει και το αρχείο IOS36-64-v1042.wad για να γίνει η εγκατάσταση.

Στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να επιλέξεις network install.

Δημοσ.
To IOS36-64-v1042.wad το έχεις ή πάς να κάνεις εγκατάσταση μόνο με τον installer?

Πέρα από το φάκελο με τον installer, στο root της sd πρέπει να υπάρχει και το αρχείο IOS36-64-v1042.wad για να γίνει η εγκατάσταση.

Στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να επιλέξεις network install.

Mα στον φάκελο που κατέβασα από το waninkoko έχει μόνο ένα dol αρχείο και όχι το IOS36-64-v1042.wad, πρέπει να βρώ και αυτό το αρχείο και να το βάλω χύμα στην SD?

Δημοσ.

λοιπον για οσους παιδευονται

κατευαζουμε το cIOS36_rev9-Installer και το IOS36-64-v1042.wad φτιαχνουμε ενα φακελο στην sd καρτα με ονομασια apps μεσα στο φακελο βαζουμε το cIOS36_rev9-Installer.dol αφου το μετονομασουμε σε boot.dol και στο ροοτ της καρτας βαζουμε και το IOS36-64-v1042.wad χυμα

το IOS36-64-v1042.wad το ψαχνετε και το βρισκετε δεν ειναι μεσα στα αρχεια που δινουν πιο πανω τα παιδια εκτος αν κανετε μεσω network install (οπως λεει panther_512) και θα το βρει μονο του να το βαλει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...