Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα αυτό είναι utility για τα windows που σου επιτρέπει να περνάς τα παιχνίδια χωρίς να χρησιμοποιήσεις το Wii:

Δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται μιας και δεν με ενδιαφέρει το USB loader...

Εγώ αυτό που είδα στο παραπάνω λινκ είναι ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιούν το usb loader για να κάνουν rip παιχνίδια στο δίσκο μέσα από το wii! Τεσπα δεν επιμένω αν και από το διάβασμα στο gtatemp δε διατηρώ πολλές ελπίδες. Μακάρι να κάνω λάθος...

Δημοσ.
O USB LOADER μόλις κυκλοφόρησε!!!

Μόλις κυκλοφόρησε ο USB Loader του Waninkoko.

Τί σημαίνει αυτό?

Σημαίνει ότι συνδέετε ένα USB stick ή external HD στο Wii με τα παιχνίδια γραμμένα επάνω και παίζετε τα παιχνίδια από εκεί!

Επίσης τα φορτώματα είναι γρηγορότερα απ'ότι με το κανονικό DVD.

Επίσης σημαίνει ότι το update σε 4.0 είναι ουσιαστικά άχρηστο, μιάς και τί να την κάνεις την SD, όταν μπορείς να έχεις σκληρό δίσκο?

Μήν βιάζεστε όμως να τα κάνετε μαντάρα και να κλαίτε τα Wii σας.

Πλήρης συζήτηση, τα links για να κατεβάσετε τον loader και το cIOS36_rev9 και εμπειρίες από πολλά "πειραματόζωα" εδώ:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144296

Διαβάστε καλά και παρακολουθήστε τις εξελίξεις πρίν αρχίσετε να πειραματίζεστε με τα Wii σας.

καμερα χριαζεται και το homebreaw chanell?

Δημοσ.
Εγώ αυτό που είδα στο παραπάνω λινκ είναι ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιούν το usb loader για να κάνουν rip παιχνίδια στο δίσκο μέσα από το wii! Τεσπα δεν επιμένω αν και από το διάβασμα στο gtatemp δε διατηρώ πολλές ελπίδες. Μακάρι να κάνω λάθος...

O loader εχει ενσωματωμενο προγραμμα που δημιουργει partition WBFS και μετα κανει dumping το δισκακι.Αυτο μπορει να γινει και στο pc αλλα προς το παρον σε περιβαλλον linux μονο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:45 ----------

Προκυπτει ακομη ενα θεμα.Το χρονοδιαγραμμα της αρπαχτης με την ηθελημενη μη ενσωματωση νεων τεχνολογιων.Εδω εχουμε την κυρια νιντεντο.Συμφωνα με ολους με τον loader τα παιχνιδια φορτωνουν σε χρονο dt και κανουν loading κατα τη διαρκεια τους απιστευτα γρηγορα.Και εμας μας εχουν πασαρει ενα μηχανημα που σκουζει τρεις και λιγο φορτωνοντας λες και δεν μπορουσαν να μεριμνησουν ελαχιστα για αυτο.Αλλα πως θα πουλησουν σε 2-3 χρονια το καινουριο?Θα το βγαλουν με σκληρο δισκο.Ευγε.

Δημοσ.
Και εμας μας εχουν πασαρει ενα μηχανημα που σκουζει τρεις και λιγο φορτωνοντας λες και δεν μπορουσαν να μεριμνησουν ελαχιστα για αυτο.Αλλα πως θα πουλησουν σε 2-3 χρονια το καινουριο?Θα το βγαλουν με σκληρο δισκο.Ευγε.

Με αυθεντικά δεν νομίζω ότι σκούζει... τουλάχιστον δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... άλλωστε δεν είναι δα και η εταιρία με τον πιο αργό driver... και το xbox αλλά και ειδικά το ps3 έχουν αργούς drivers... αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζουν το gaming... μόνο τους χρόνους φορτώματος.

Όσον αφορά το σκληρό δίσκο... πάντα η ταχύτητα ανάγνωσης του σκληρού είναι σαφώς γρηγορότερη από ότι ενός οπτικού δίσκου

Δημοσ.
O loader εχει ενσωματωμενο προγραμμα που δημιουργει partition WBFS και μετα κανει dumping το δισκακι.Αυτο μπορει να γινει και στο pc αλλα προς το παρον σε περιβαλλον linux μονο.

Ναι αυτό έλεγα και εγώ εχθές ότι δηλαδή απαιτείται wii για τη διαχείριση του partition και δισκάκι για να γίνει το dumping (όχι iso) και μάλιστα πολλοί λένε πως δουλεύει σωστά μόνο με γνήσια δισκάκια. Το πρόγραμμα που λες στο linux πράγματι υπάρχει αλλά είναι ακόμα σε εντελώς "πρωτόγονη" μορφή και αμφιβάλλω αν το χρησιμοποιεί κανείς στη φάση αυτή τουλάχιστον. Το σίγουρο είναι πως το πρώτο βήμα έγινε αλλά απαιτείται ακόμα κάποιος (λίγος ελπίζω) χρόνος για να οριμάσουν κάπως τα πράγματα.

Με τα υπόλοιπα ... διαφωνώ αλλά δεν έχει και πολύ σημασία :) Άλλο είναι το θέμα μας έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

Ήδη κυκλοφορεί πρόγραμμα για τα windows με το οποίο από το PC σου γράφεις απευθείας στο σκληρό τα iso.

Και η όλη διαδικασία είναι ένα drag n drop.

O χρόνος που απαιτείται για να ωριμάσουν τα πράγματα κυμαίνεται από λίγες ώρες μέχρι λίγες μέρες απ'ότι φαίνεται :-)

Δημοσ.

Κρίμα που δεν θα το δοκιμάσω.

Αν και γενικά δε θα με ενδιέφερε, καθώς λίγα είναι τα παιχνίδια που αξίζουν. Και αυτά τα καίς, τα παίζεις, τα τελειώνεις και μετά...

Δημοσ.

Εμένα πάλι που με ενδιαφέρει έχω αρχίσει να ψήνομαι άγρια. Έτσι και αλλιώς εξωτερικό πρόγραμμα είναι που το τρέχεις από το HC οπότε λογικά οι κίνδυνοι για brickαρίσματα και άλλα τέτοια εξωτικά δε πρέπει να υπάρχουν. Δε δίνεις ρε πάνθηρα κανένα λινκ για το πρόγραμμα που λες να δούμε τι παίζει???

Δημοσ.

Παιδιά όλη αυτή η συζήτηση που κάνετε που αναφέρεται? Στο να μπορείς να παίζεις μέσω homebrew channel? Ή γενικά να παίζεις κόπιες?

Εγώ που έχω το 3.4 update έχω κάποιο πρόβλημα πχ?

Δημοσ.

Το ολο θεμα γινεται για να δουλευει το HBC polakis21.Εσυ εισαι σε soft ή με chip?To advantage του σκληρου δισκου ειναι οτι μειωνει αισθητα το χρονο φορτωσης.Παντως θα βελτιωθουν και αλλο στο κοντινο μελλον τα πραγματα.Αυτα ισχυουν για οσους ειδικα θελουν το HBC.Εμενα τα τελευταια games αρχισαν τις μαυρες οθονες καθως ειμαι σε 3.1 ακομα και βαριεμαι να κανω τη διαδικασια με patching cΙΟS.Μαλλον θα κανω την ενημερωση στο 4.0 και ελπιζω να συνεχισει να δουλευει το d2pro.

Δημοσ.

Εγώ έχω wiikey και είμαι με 3.4 firmware. Αλλά δεν έχω παίξει παιχνίδια-αντίγραφα τελευταία. Αν βάλω πχ το madworld θα μου παίξει ας πούμε?

Εγώ ανυπομονώ τον Ιούνιο για το υπέρτατο παιχνίδι για wii κατα την γνώμη μου, το Grand Slam Tennis! Θα μου παίζει τότε ή θα έχω πρόβλημα? Και αν κάποιο παιχνίδι ζητάει Update τί κάνουμε?

Δημοσ.

Δεν θα σου παιξει το madworld.Πρεπει να το πατσαρεις ή να πας σε 4.0.Θα δοκιμασω με το Fritz να παω στο 4.0 μιας και δεν το εχω στο δικτυο το wii.

Δημοσ.

Όταν λέμε να το πατσάρω τί εννοούμε?

Και αν βάλω το 4 update, θα μου παίζουν οι κόπιες μετά? Και τί χάνω με το 4 update?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...