Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας.Σημερα πηγα να βαλω το mario kart (αυθεντικο) και μου ζητησε update!! το wii δεν εχει συνδεθει στο internet, και δεν μου ξαναεβγαλε κατι παρομοιο. Τι να κανω? Η εκδοση 4.0 λετε να ειναι?? Απαντηστε γιατι δεν ξερω τι να κανω!!

Αποκλείεται να είναι η 4.0 μιας και όταν βγήκε το mario kart δεν νομίζω να είχε βγει νεότερο από 3.1 άντε 3.2

Ποια έκδοση έχεις ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την 3.1. Πλακα πλακα, τωρα που το ξανασκεφτομαι,μπορει να συνδεθηκε στο free internet της γειτονιας μου (Αμαν αυτος ο δημος)!!! λετε να κατεβασε την καινουρια?? Γιατι ομως δεν μου εμφανισε το ιδιο και πριν???

πες μας τι κονσόλα έχεις;

με τσιπάκι

με homebrew channel

δώσε λεπτομέρειες

πάντως και update να κάνεις δεν έχεις πρόβλημα με αυτό του μάριο καρτ

το θέμα είναι κλείσε το wiiconnect24 και είσαι εντάξει

την 3.1. Πλακα πλακα, τωρα που το ξανασκεφτομαι,μπορει να συνδεθηκε στο free internet της γειτονιας μου (Αμαν αυτος ο δημος)!!! λετε να κατεβασε την καινουρια?? Γιατι ομως δεν μου εμφανισε το ιδιο και πριν???

Μα για να συνδεθεί πρέπει τουλάχιστον στα settings να χεις ενεργοποιημένο το wifi (wii24 το λέει; Δεν θυμάμαι)

πες μας τι κονσόλα έχεις;

με τσιπάκι

με homebrew channel

δώσε λεπτομέρειες

πάντως και update να κάνεις δεν έχεις πρόβλημα με αυτό του μάριο καρτ

το θέμα είναι κλείσε το wiiconnect24 και είσαι εντάξει

ειναι με homebrew. ok ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τα φωτα σας λιγο.Ειμαι σε 3.1 διχως homebrew και τα λοιπα με chip d2pro.Να κανω update σε 4.0 αφοβα?Δεν ασχολουμαι με wads,vc και homebrew οποτε δεν με ενδιαφερουν.

Επισης εχω ανοικτη την επιλογη region free.Αν τυχον αναβαθμισω να την απενεργοποιησω πρωτα?Ευχαριστω.

Επεξ/σία από fearwhatnow

Παιδια τα φωτα σας λιγο.Ειμαι σε 3.1 διχως homebrew και τα λοιπα με chip d2pro.Να κανω update σε 4.0 αφοβα?Δεν ασχολουμαι με wads,vc και homebrew οποτε δεν με ενδιαφερουν.

Επισης εχω ανοικτη την επιλογη region free.Αν τυχον αναβαθμισω να την απενεργοποιησω πρωτα?Ευχαριστω.

Όχι να μήν κάνεις update άφοβα, αν δεν καταλαβαίνεις πλήρως το τί αλλαγές επιφέρεις στη κονσόλα σου.

Με κανονική εγκατάσταση στην 4.0, αφαιρείς από τη κονσόλα σου μελλοντικές δυνατότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ.

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει πρόγραμμα με το οποίο θα φορτώνεις τα παιχνίδια σε εξωτερικό δίσκο και θα τα παίζεις από εκεί. Τέρμα τα δισκάκια.

Αν θέλεις να αφαιρέσεις από το Wii σου αυτή τη δυνατότητα, μπορείς άφοβα να κάνεις κανονικό update σε 4.0

O USB LOADER μόλις κυκλοφόρησε!!!

Μόλις κυκλοφόρησε ο USB Loader του Waninkoko.

Τί σημαίνει αυτό?

Σημαίνει ότι συνδέετε ένα USB stick ή external HD στο Wii με τα παιχνίδια γραμμένα επάνω και παίζετε τα παιχνίδια από εκεί!

Επίσης τα φορτώματα είναι γρηγορότερα απ'ότι με το κανονικό DVD.

Επίσης σημαίνει ότι το update σε 4.0 είναι ουσιαστικά άχρηστο, μιάς και τί να την κάνεις την SD, όταν μπορείς να έχεις σκληρό δίσκο?

Μήν βιάζεστε όμως να τα κάνετε μαντάρα και να κλαίτε τα Wii σας.

Πλήρης συζήτηση, τα links για να κατεβάσετε τον loader και το cIOS36_rev9 και εμπειρίες από πολλά "πειραματόζωα" εδώ:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144296

Διαβάστε καλά και παρακολουθήστε τις εξελίξεις πρίν αρχίσετε να πειραματίζεστε με τα Wii σας.

Τι εγινε ρε παιδια?αναταραχη βλεπω στο ustream.ηρθαν κιολας οι εξελιξεις??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:11 ----------

Ωραια.Παντως δεν με βλεπω να μπλεκω απο τωρα με το θεμα.Θα περιμενω βελτιωτικες κινησεις καθως με φρεναρει καπως η διαδικασια dumping.Σιγουρα στο μελλον θα γινει και σε windows h δουλεια.

Τωρα μπορω να βαλω απλα το cIOS36_rev9 σε HBC και θα ειμαι οκ?Θυμιζω d2pro 3.1E ανευ HBC.

Πάντως από μια ματιά που έριξα το πρόγραμμα είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και με αρκετά μειωμένη χρηστικότητα. Χρησιμοποιεί ένα custom FS που σημαίνει απαραίτητα format και απώλεια δεδομένων, και (το ακόμα χειρότερο) αδυναμία να κάνουμε mount τη συσκευή μας σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μετά. Επίσης είναι ακόμα αδύνατο να περάσουμε με κάποιο πλάγιο τρόπο περιεχόμενα στο usb/δίσκο. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω του προγράμματος και του wii πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να έχουμε το παιχνίδι πρώτα σε δισκάκι. Σαν να μην έφτανε αυτό πολλοί λένε πως δε δουλεύει με αντίγραφα (ασφαλείας πάντα!) αλλά μόνο με original δισκάκια. Σε όσους δούλεψε με αντίγραφα έκανε πολύ μεγάλους χρόνους ανάγνωσης. Τέλος δείχνει να έχει αρκετά bugs ακόμα (σχεδόν όλοι αναφέρουν πως τους λέει λάθος ενδείξεις για τις χωρητικότητες της συσκευής). Νομίζω πως η αναμονή είναι επιβεβλημένη ακόμα όπως λέει και ο πάνθηρας. Κατά τη δική μου εκτίμηση αν δε βρεθεί τρόπος να περνάνε τα ISO από το PC στο usb/δίσκο τότε έχει γίνει η μισή δουλειά μόνο. Πάντως το ότι βγήκε έστω και έτσι μόνο καλό είναι. Αναμένω με αγωνία βελτιώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...