Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου ο οδηγός έχει αλλάξει την ίδια κιόλας μέρα που τον πόσταρες.

http://www.yafaze.com/wii/menu4.0hack.html

DO NOT UPDATE UNLESS YOU HAVE CIOS rev7 OR 8 & HBC INSTALLED

What You'll Need:

Homebrew Channel installed already

CIOSv7 or v8 installed already (Don't attemp any update unless this is installed)

SD Card

Waninkoko's 4.0 Updater (Method 2 only)

Δημοσ.

Με προβληματίζεται τέτοια ώρα...δοκίμασα hbc και άνοιξε..έβαλα τα παίξω τα vc που είχα από παλιά και παίξαν..wadmanager δεν δοκίμασα να τρέξω..το mad world έπαιξε...το mario kart που πριν έπαιζα δικτυακό επίσης οκ..πως μπορώ να δω αν την πάτησα και ποιο cios rev εχω?

panther and gherudos i tottaly respect you btw!

Δημοσ.

Πολύ απλά δοκιμάστε να τρέξετε τον wad manager και να εγκαταστήσετε/απεγκαταστήσετε κάποιο wad.

Αν δεν δουλεύει ο wad manager τότε δεν έχετε το cIOS36

Και χωρίς το cIOS36 χάνετε τη δυνατότητα εγκατάστασης wads, IOSes, downgrades, upgrades κλ κλ κλ κλ κλ

Δημοσ.

Μάλλον το εχω γιατί είχα κάνει παλιότερα downgrade 3.4->3.2 και είχε περάσει πολλά τέτοια κολπέτα ο οδηγός που ακολούθησα.Επίσης χθές πέρασα και 2 ios για να παίξει το madworld. Σήμερα βέβαια που ξαναέκανα αναβάθμιση απο 4.0 σε 4.0 δεν ξέρω αν παίζει το wadmanager αλλά όλα τα άλλα παίζουν. Ανοίγω να δω...

Δημοσ.

Εγώ έκανα την αναβάθμιση όπως είχε πει ο Gherudos, το wad manager τρέχει αλλά βγάζει έρρορ όταν πάω να βάλω κάποιο wad.

Τώρα τι κάνουμε;

Την φάγαμε τελείως;

Gherudos, panther έχουμε καμιά λύση;

Αλλιώς τζάμπα το κάναμε το update για τα καλούδια της sd

Φτου!

Δημοσ.

Τι να πω εμένα ο wad manager 1.3 δούλεψε και έκανα εγκατάσταση το golden axe.wad και τώρα παίζω κιόλας. Που στο καλό θα βρώ να κάνω update to cios να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τελικά μπορώ να πετάξω κάπου τα vc eu που εχω στην sd και να παίζω από εκέι;

Μάλλον έχω το cios v7 γιατί βρήκα από την μετατροπή από 3.4->3.2 το wiigator και το έτρεξα και λέει cIOS installer v7 by wiigator. Οπότε αυτό είχα και σώθηκα μάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το wad manager ανοίγει κανονικά, αφού ανοίγει κανονικά και το HBC.

Απλά μόλις πάω να βάλω κάποιο wad μας τα χαλάει, όταν πάει να κάνει

installing ticket ERROR! (ret= -2011)

Επίσης έχω και τσιπάκι στο wii, μήπως αυτό με βοηθάει να κάνω κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα;

Μπορώ να κάνω εγκατάσταση του cIOS36 v8 από Homebrew Channel, αφού αυτό λειτουργεί κανονικά και τρέχει τα dol αρχεία;

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.

O Fisherman σώθηκε, διότι είχε το cIOS36_v7.

Βρές τώρα το cIOS36_v8 από το link που έδωσα παραπάνω για να εξασφαλίσεις 100% το Wii σου.

epsilon753, εσύ είσαι μέσα σε αυτούς που την πατήσαν κανονικά.

Εν αναμονή μπάς και βρεθεί κάποια άλλη λύση....

Δημοσ.

OK το πέταξα μέσα το rev8.wad με τον μανατζερ 1.3 τσακ μπαμ το έβαλε. Μπορώ να μπω σε κανένα μενού να τον ρυθμίσω; Γίνεται ενας πανικός μέσα στην sd μου..τι χρειάζεται και τι οχι εκεί μέσα. Όλα αυτα τα IOS,cIOS,mIOS πως χωράνε στην μνήμη του wii. Υπάρχει κανένα εργαλείο να δω τι εχω τελικά μέσα στο wii μου; Τι μπάχαλο είναι τούτο γμτ...χιιχι panther i owe you!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Mε τον Any Title Deleter μπορείς να δείς τί υπάρχει μέσα στο Wii σου αλλά προς Θεού μή σβήσεις τίποτα.

Από κεί και πέρα, έχεις εξασφαλίσει τη δυνατότητα να κάνεις downgrade σε 3.2 αν αυτό χρειαστεί μελλοντικά.

epsilon753, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο exploit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...