Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μη κάνεις αναβάθμιση!!!Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς brickblocked παιχνίδια μέχρι κάποιος να ενσωματώσει το update removal στο νέο IOS.Δεν μπορείς να τα πετάξεις χύμα πρέπει να τα αντιγράψεις από την μνήμη του Wii.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Έπειτα πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και θα σας πάει στο homebrew channel.Στη συνέχεια κάνετε restart το Wii σας και πηγαίνετε στα system settings και κατεβάστε το επίσημο FW 4.0" το έκανα μια φορά με βάση τις οδηγείες σου. Δεν το ξαναέκανα (μάλλον ευτυχώς) τώρα που μου ξαναέβγαλε μύνημα η κονσόλα.

'Ελεγξες αν γράφει 4.0Ε στο system menu;Δοκίμασες να τρέξεις VC games από την SD;Γιατί σε κάποιους δεν λειτούργησε με την 1η.Πάντως αναφερόμουν στα Updates των παιχνιδιών,νόμιζα ότι σου ζήτησε το Madworld να κάνει update.

παντος το pro evo 2009που το εχω σε ntsc εκδοση δεν λεει με τπτ να παιξει με χρωμα.. ουτε με Gecko Loader.. εχω δοκιμασει τα παντα.. το εχει καταφερει κανεις??

καινουργια ειναι η tv μου και υποστιριζει 60hz μιας κ το εχω γενικα ρυθμισμενο το wii στα 60hz.. μηπως εχει καποια ασυμβατοτητα το συγκεκριμενο παιχνιδι?

Aν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις που εχεις μηπως βαζω κατι λαθος? ευχαριστω!

Τώρα είμαι στο μενού και λέει 4.0Ε παρόλα αυτα τώρα το έβαλα και κάνει αναβάθμιση μόλις μάλλον ξέσκισα το μηχάνημα μου κάνω επανεκίνηση και κλαίω....μπα ολα οκ παιζουν ολα!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα εντελως αχρηστος με το wii θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις που δεν εχω καταφερει να λυσω μεχρι στιγμης απο αναζητηση στο google.

εχω τσιπαρισμενο wii με συστημα v4.0 το οποιο πεζει τα αντεγραμμενα pal δισκακια χωρις κανενα προβλημα. Εχω διαβασει αρκετα για homebrew + mplayer και θελω να μαθω πως μπορω να τα εγκαταστησω σωστα και απροβληματιστα?

Επισης θα ηθελα να μαθω αν στις 2 θυρες usb που μας παρεχει μπορω να συνδεσω καποιους εξωτερικους σκληρους wd passport για να βλεπω ταινιες ή μουσικη ή να παιζει παιχνιδια ή κ ολα αυτα μαζι?

Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Ευχαριστω. καθε βοηθεια δεκτη.

Τώρα είμαι στο μενού και λέει 4.0Ε παρόλα αυτα τώρα το έβαλα και κάνει αναβάθμιση μόλις μάλλον ξέσκισα το μηχάνημα μου κάνω επανεκίνηση και κλαίω....μπα ολα οκ παιζουν ολα!!!!!!!!!!!

Αν έχεις κάνει αναβάθμιση στο 4.0 χωρίς να βάλεις το cIOS36_v8 πρώτα, την έχεις πατήσει για την ώρα, τουλάχιστον όσον αφορά τα Trucha games...

Και το πιό πιθανό να μή σου λειτουργεί ο Wad manager , με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να εγκαταστήσεις wads.

Και χωρίς το προαναφερθέν cIOS δεν μπορείς να κάνεις downgrade σε 3.2.

Κι εγώ δεν το έχω το cIOS36_v8 και το έκανα όπως περιέγραψα στον οδηγό μου,όλα λειτουργούν μια χαρά.Αν ακολούθησε τον οδηγό μου κατά γράμμα θα μπορεί να παίζει ακόμα trucha signed παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...