Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι... αφού σου είπα, απλά να μοιράζεις πρόσβαση στο net μέσω του wifi. Μετά πας στα settings του wii και το συνδέεις

Δημοσ.
Όχι... αφού σου είπα, απλά να μοιράζεις πρόσβαση στο net μέσω του wifi. Μετά πας στα settings του wii και το συνδέεις

ναι, αλλα δεν καταλαβα πως να την μοιρασω? ειμαι λιγο ασχετος απο οτι καταλαβες...:-(

Δημοσ.
ναι, αλλα δεν καταλαβα πως να την μοιρασω? ειμαι λιγο ασχετος απο οτι καταλαβες...:-(

Το λειτουργικό έχεις; Να υποθέσω windows XP;

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να "μοιράσω" ούτε έχω wifi... αλλά υποθέτω ότι αν μπεις στο Control Panel (πίνακα ελέγχου) -> Network Connection ... (μετα από 1-2 Next)... στη λίστα που σου βγάζει επιλέγεις "Set up a home or Small office Network" ή "Set up an Advanced Connection"... κάπου εκεί θα βρεις την άκρη.

Αν θες ρώτα σε άλλη ενότητα για το πως να στήσεις ένα δίκτυο (να μοιράζεις σύνδεση)... μετά τα πράγματα είναι απλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα καιρό να ανοίξω την κονσόλα αλλά τώρα ακολούθησα οδηγείες γερουδου και περιμενω την έκδοση 4 να εγκατασταθεί..ελπίζω να πάνε ολα καλά. 3.2Ε με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Τελικά όμως τι παίζει με την κάρτα μνήμης; Έχω κατεβασμένα πολλά vc games μπορώ να τα πετάξω στην κάρτα και να παίζω από εκεί; Στην κύρια μνήμη με το που είχα βάλει παλιά 4-5 μου γέμισε και με ξενέρωσε. Έχει κανένα έτοιμο πακετάκι; Παρακαλώ μια διαφώτηση γιατί στο gbatemp&maxconsole δεν βγάζω άκρη από τα άσχετα 100δες ποστ.

To madworld δεν έπαιζε και του έβαλα το ios53 ios55 και έπαιξε με την μια δίχως #002 κλπ.

Τώρα δοκιμάζω και το wirelless nunchuck από logic3

Επεξ/σία από FISHERMAN
Δημοσ.

Sorry τώρα ξύπνησα..οχι δεν έκανα κανένα φιξ κλπ. Απλά αφού εκάνα τις δικές σου οδηγίες και δεν έπαιζε πάλι το παιχνίδι πέρασα τα 2 παραπάνω ιος και έπαιξε. pal έκδοση κανονικά και χωρίς brickblock,patch e.t.c ούτε geckos

Δημοσ.

gheroudo, υπάρχει o v_0.3 gamma με 002 fix

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=114247

το δοκίμασες?

Αν ναί και σου το βγάζει πάλι το 002, κάνε αυτά που έγραψα σε προηγούμενο πόστ για τον sheik.

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2634119&postcount=2709

Βάλτο να ψάχνει άλλο IOS (IOS30)και αφαίρεσε το 002 fix με τον Generic game patcher

Δημοσ.

Έχω παλιό modchip εγώ,το 002 εξαφανίστηκε,το 001 παραμένει.Θέλω κάποιο custom IOS για να μη χρειάζεται να κάνω patch τα δισκάκια και φυσικά να μην μπαίνω από gamma με 002 fix.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το custom IOS36_v8 δουλεύει, αλλά στo Madworld το παιχνίδι κολλάει στο δεύτερο boss αν σηκώσεις ντενεκέ.

Βασικά αν εγκαταστήσεις τα 3 IOSes του Madworld θα είσαι εντάξει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:23 ----------

Waninkoko: USB LOADER

Αυτό που όλοι περίμεναν....

Βασικά πέραν από το ότι τρέχει κανονικά παιχνίδια μέσω του USB drive, στο τέλος δείχνει ότι η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα απευθείας εγκατάστασης παιχνιδιών στο drive μέσω του Wii.

Στο gbatemp.net κάνουν πάρτυ.

Ωραία πράματα....

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Πάντως παιδιά εγώ έχω το madworld το ntsc και το μόνο που έκανα είναι το cIOS36rev8. Μου κόλλησε μια φορά αλλά μετά μια χαρά.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν το πήγα μέχρι το δεύτερο αφεντικό για να δω αν κολάει αλλά πάντως πλεον παίζει. Με wiikey 1.9s. Gherudhos δοκίμασες αυτά που είπαμε; Τελικά μπορούμε να πετάμε χύμα vc games στην sd και να παίζουμε ή ακόμα δεν υπάρχει τρόπος;

ααα γιατί πάλι μου λέει να κάνω αναβάθμιση; Αφού λεει οτι ειναι στην 4;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...