Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
panther μπορεις να μου δωσεις ενα εγκυρο link για να κατεβασω τα IOSes για να μην κανω καμια γκαφα?

Μολις εβαλα το HC, ολα καλα...

Καλά, ξενύχτησες αγκαλιά με το Wii???

Να σου πω. Είπες ότι έχεις Wiikey 1.9s? Ρε μπάς και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να κάνει block τα updates και γι'αυτό δεν σου δείχνει τίποτα στη κόπια που έχει το update επάνω?

Αν ναί, τότε βάλε το config disk του Wiikey και απενεργοποίησέ το. Και μετά κάνε το update μέσα από το παιχνίδι.

Αλλιώς πάμε παρακάτω:

Τα IOSes μπορείς να τα πάρεις από το ίδιο το iso που έχεις κατεβάσει ;)

Με το Wiiscrubber, ανοίγεις το iso, πάς partition 1, μετά SYS, και θα δείς μιά λίστα με IOS wads. Δεξί κλίκ και κάνεις extract τα 38,53,55.

(IOS38-64-v3609.wad)

(IOS53-64-v4113.wad)

(IOS55-64-v4633.wad)

Μετά τα γράφεις στην SD και τα κάνεις install με το Wad Manager.

Αν δεν σου δουλεψει ούτε έτσι, τότε θα δοκιμάσουμε το Geck OS ( μέσω Homebrew Channel), αν δεν πετύχει ούτε εκείνο τότε θα κάνουμε softmod το σύστημά σου. Και απο εκεί που δεν είχες τίποτα homebrew μέσα στο Wii, θα το κάνεις τούρμπο-homebrew:lol:

Πάντως το homebrew channel δεν πρόκειται να το μετανιώσεις που το έβαλες. Τώρα θα μπορείς να περνας VC και Wiiware games εύκολα και απλά, να τρέχεις emulators, αν ποτέ τα φτύσει το τσίπ σου δεν θα σε πειράζει διότι θα μπορείς να το έχεις με softmod κλ κλ κλ κλ κλ κλ.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xaxaοχι δεν ξενυχτησα απλα μολις ειχα γυρισει και ειπαν πριν πεσω για υπνο να το βαλω.

Λοιπον τα updates δεν τα εχω βαλει block στο wiikey διοτι προηγουμενα παιχνιδια μου ζητουσαν update,αν ειχαν....

Θα κανω σε λιγο αυτο με το IOSes και επιστρεφω...

EDIT: Χμμμ, φορτωνω το ISO, παω partition 1-->_sys και το μονο που εχει ειναι 2 αρχεια

BOOT2-64-v2.wad

IOS9-64-v516.wad

Υποθετω επειδη τα εχω περασει απο brick blocker τα εβγαλε, οποτε πρεπει να ξανακατεβασω τα παιχνιδια?:fear:

Επεξ/σία από sheik
Δημοσ.
γεια σας. ειναι δυνατον να κετεβαζω virtualconsole games και να τα εγκαθιστω μεσω του homebrew??

πως γινεται αυτο??

(σημ: το wii δεν εχει συνδεση στο internet)

κανεις???????????????????????

Δημοσ.

panther βρηκα απο εδω

http://www.wiihacks.com/homebrew-downloads/7417-ios-38-53-55-a-10.html

τα 3 IOSes , αντι να περιμενω να κατεβουν τα παιχνιδια, να περασω αυτα, ειναι safe?

Επισης, εφοσον τα dvd που εχω γραψει μεχρι στιγμη για το Madworld τα εχω περασει απο το IOSpatcher πρωτα που του εδωσα 36 νομιζω οπως ειχες πει, αυτο δεν αποτελει προβλημα?

Δημοσ.

Μάλιστα.

Αν κατάλαβα καλά, όλα τα παραπάνω τα έκανες επάνω στο αρχικό iso που είχες.

Λάθος αυτό. Όταν δοκιμάζεις πατσαρίσματα επάνω στο iso, φροντίζεις πάντα να κρατάς ένα αντίγραφο του αρχικού iso, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να μπορείς να ξαναδοκιμάσεις από την αρχή στο αρχικό iso.

Τώρα έχεις ένα iso, το οποίο δεν έχει μέσα το update, ενώ παράλληλα του έχουμε πεί να δουλεύει με το IOS36, ενώ εσύ ψάχνεις να εγκαταστήσεις τα 38, 53, 55.

Τα IOSes που βρήκες είναι ασφαλή, αλλά μήν ξαφνιαστείς αν δεν σου παίζει πάλι το παιχνίδι.

Εγκατέστησέ τα και μετά πές του iso με το isopatcher να ψάχνει για το IOS 53.

Εντωμεταξύ, πειραματίστηκα λίγο και έκαψα ένα iso όπου έκανα όλα τα παραπάνω (αυτά που σου είπα στην αρχή για να αποφύγεις τα έξτρα IOSes) με τη μόνη διαφορά ότι του είπα να ψάχνει το IOS30, το οποίο και εσύ το έχεις 10000%.

Το παιχνίδι παίζει κανονικότατα.

Συνεπώς, πρίν αρχίσεις να εγκαταστείς IOSes, πές του iso να ψάχνει για το IOS30. Αν πάλι σου κάνει τα ίδια, τότε κάνε τα παραπάνω...

Δημοσ.

Panther σε υπερ-ευχαριστω για την βοηθεια σου.

Πριν δω το ποστ σου, περασα τα IOSes μεσα, και ετρεξα τα παιχνιδια οπως ακριβως τα ειχα,χωρις να κανω τις αλλαγες που προτεινες με το isopatcher και τρεχουν κανονικατα!!!

Και το MadWorld και το Pro 2009!!Μαλλον το δισκακι που εβαλα ειναι το πρωτο, που απλα εχω αφαιρεσει το update, διοτι το αλλο με τα πατσαρισματα μεσα και το iospatcher δεν τρεχει.

Οποτε τελος καλο,ολα καλα και thanks ξανα για την βοηθεια σου.

Επισης το homebrew channel τελικα ειναι πολυ ωραιο και απο το λιγο που εψαξα στο internet εχει ενα σωρο εφαρμογες, μεχρι και για dvd playback!Καποια στιγμη θα ασχοληθω εκτενεστερα...

By the way, το Madworld τα σπαει :P

Δημοσ.

Άντε ωραία!

Λογικά το δισκάκι που σου παίζει όπως είπες κι εσύ είναι αυτό που είχες απλώς brickblock-άρει, διότι το άλλο ψάχνει άλλο IOS (36) το οποίο μάλλον δεν το έχεις ή δεν είναι η version που θέλει.

Το θέμα είναι ότι έλυσες το πρόβλημά σου, αλλά το κυριότερο ότι εγκατέστησες το Homebrew Channel και έμαθες σημαντικές διαδικασίες όπως αφαίρεση των 001 και 002 error, πατσάρισμα των iso, εγκατάσταση IOSes, wads κλ κλ.

Όπως εγκατέστησες τα IOSes, με το ίδιο ακριβώς τρόπο κάνεις install VC και Wiiware games (αυτό απαντά και την ερώτηση του παιδιού παραπάνω που αναρωτιέται για VC games μέσω Homebrew Channel).

Αρκεί τα παιχνίδια να είναι PAL. Αν δεν είναι, τότε τα κάνεις region free με το "Freethewads".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφόρησε και το firmware 4.0

όσοι έχουν τσιπάκια η/και μονταρισμένη κονσόλα καλό θα ήταν να μην το κάνουν με τον παραδοσιακό τρόπο,ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό και θα έχετε όλα τα καλλούδια του firmware 4.0 χωρίς να χάσετε όλα όσα σας πρόσφερε το καλό μας 3.2/3.3 firmware:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟ CIOS Η ΤΟ IOS249!!!

Εφόσον έχετε το homebrew channel κατεβάζετε αυτό:

IOS6X

κάνετε αποσυμπίεση στην SD σας το φάκελο apps,ξεκινάτε το homebrew channel και τρέχετε το

IOS60 installer,θα σας ρωτήσει:

do you want to download and install IOS61? <--- Εδώ πατάμε το Β

έπειτα θα σας ρωτήσει:

do you want to download and install IOS60? <--- Εδώ πατάμε το Α

έπειτα θα σας ρωτήσει:

do you want to patch IOS60? <--- Εδώ πατάμε το Α

έπειτα θα σας ρωτήσει:

do you want to download and install the newest shop channel? <--- Εδώ πατάμε το Β

Έπειτα πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και θα σας πάει στο homebrew channel.Στη συνέχεια κάνετε restart το Wii σας και πηγαίνετε στα system settings και κατεβάστε το επίσημο FW 4.0

Μην ανησυχείτε δεν θα χάσετε τίποτα(ούτε καν το trucha bug) κι επίσης θα έχετε όλα τα καλά του firmware 4.0 όπως τη δυνατότητα να παίζετε τα VC/WiiWare παιχνίδια σας από την SD card.

Επίσης πλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SDHC cards μέχρι 32GB ;)

Επεξ/σία από gherudos
Δημοσ.
Κυκλοφόρησε και το firmware 4.0

όσοι έχουν τσιπάκια η/και μονταρισμένη κονσόλα καλό θα ήταν να μην το κάνουν με τον παραδοσιακό τρόπο,ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό και θα έχετε όλα τα καλλούδια του firmware 4.0 χωρίς να χάσετε όλα όσα σας πρόσφερε το καλό μας 3.2/3.3 firmware:

Εφόσον έχετε το homebrew channel κατεβάζετε αυτό:

IOS6X

κάνετε αποσυμπίεση στην SD σας το φάκελο apps,ξεκινάτε το homebrew channel και τρέχετε το

IOS60 installer,θα σας ρωτήσει:

do you want to download and install IOS61? <--- Εδώ πατάμε το Β

έπειτα θα σας ρωτήσει:

do you want to download and install IOS60? <--- Εδώ πατάμε το Α

έπειτα θα σας ρωτήσει:

do you want to patch IOS60? <--- Εδώ πατάμε το Α

έπειτα θα σας ρωτήσει:

do you want to download and install the newest shop channel? <--- Εδώ πατάμε το Β

Έπειτα πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και θα σας πάει στο homebrew channel.Στη συνέχεια κάνετε restart το Wii σας και πηγαίνετε στα system settings και κατεβάστε το επίσημο FW 4.0

Μην ανησυχείτε δεν θα χάσετε τίποτα(ούτε καν το trucha bug) κι επίσης θα έχετε όλα τα καλά του firmware 4.0 όπως τη δυνατότητα να παίζετε τα VC/WiiWare παιχνίδια σας από την SD card.

Επίσης πλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SDHC cards μέχρι 32GB ;)

Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Το Shop Channel θα δουλεύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αν το κάνω απευθείας από 3.2 θα είμαι εντάξι? :-)

Δημοσ.
Κι εγώ από 3.2 το έκανα.Τι να το κάνεις το Shop channel? :P

Πολύ καλή ερώτηση!!! :lol::lol::lol: Ναι βασικά το μόνο που το έχω χρισημοποιήσει είναι για να κατεβάσω το Opera (όταν ήταν free :devil:) αλλά ξέρεις... Να λέω ότι το έχω και δουλεύει :P. Αν εκεί που ρωτάει να το εγκαταστήσει του πατήσουμε ναι? Όπως επίσης και αν βάλουμε το IOS61 θα έχουμε μετά προβλήματα? Ά. Να χρισημοποιήσουμε αυτό η του waninkoko? Ή είναι το ίδο? Ευχαριστώ και πάλι :-D

Δημοσ.

Εγώ σου παρέχω τον τρόπο για να πας με ασφάλεια στην 4.0 τώρα αν εσύ θέλεις να πειραματιστείς με το Wii σου be my guest :P αν σου brickarei όμως μη χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο :P

Δημοσ.

γεια σας. Θελω να συνδεση το wii μου στο ιτερνετ χωρις να πληρωσω καμια 50αρια ευρω. Μπορω με την ενσυρματη συνδεση μου και το ασυρματο ενσωματομενο μοντεμ στο λαπτοπ μου να συνδεθω στο wii??

Δημοσ.
γεια σας. Θελω να συνδεση το wii μου στο ιτερνετ χωρις να πληρωσω καμια 50αρια ευρω. Μπορω με την ενσυρματη συνδεση μου και το ασυρματο ενσωματομενο μοντεμ στο λαπτοπ μου να συνδεθω στο wii??

Ναι αρκεί να "μοιράσεις" τη σύνδεση μέσω του wifi του laptop.

Υ.Γ. Ασύρματο ενσωματωμένο modem; Μάλλον ασύρματη θύρα διασύνδεσης θέλεις να πεις... δηλαδή wifi ;)

Δημοσ.
Ναι αρκεί να "μοιράσεις" τη σύνδεση μέσω του wifi του laptop.

Υ.Γ. Ασύρματο ενσωματωμένο modem; Μάλλον ασύρματη θύρα διασύνδεσης θέλεις να πεις... δηλαδή wifi ;)

ναι αυτο θελω να πω!! και πως το κανουμε αυτο?? με κανενα προγραμμα??

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...