Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κατι ακομη.

Ολα αυτα να τα κανω στην εκδοση Espalwii ή στην wiisos(που κατεβαινει τωρα) ή δεν εχει σημασια?

EDIT: To WiiScrubber μου ζηταει ενα key.bin αρχειο απαραιτητο για να δουλεψει...το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι και που θα το βρω...:fear::fear::fear::o

Επεξ/σία από sheik
  • Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να κανω κ εγω μια ερωτηση.. τα παιχνιδια που εχω σε NTSC εκδοση υπαρχει κανενας τροπος να τα παιξω ενχρωμα σε pal tv ? υπαρχει καποια ρυθμιση στο gamma 0.3 στα settings?? ευχαριστω!

Δημοσ.
Και κατι ακομη.

Ολα αυτα να τα κανω στην εκδοση Espalwii ή στην wiisos(που κατεβαινει τωρα) ή δεν εχει σημασια?

EDIT: To WiiScrubber μου ζηταει ενα key.bin αρχειο απαραιτητο για να δουλεψει...το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι και που θα το βρω...:fear::fear::fear::o

http://gbatemp.net/index.php?download=4406

Χρειάζεσαι το παραπάνω ( MakeWiiKeyBin 1.1 )

Βάλτο στο φάκελο του Wiiscrubber.

Απο κεί και πέρα, αν η έκδοση που κατεβάζεις είναι πατσαρισμένη ήδη, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αλλά και να κάνεις τα παραπάνω σε ήδη πατσαρισμένο δεν πρόκειται να χαλάσει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεσπα την βρηκα την ακρη εκανα οτι επρεπε και τωρα καιω το iso.

Ελπιζω να δουλεψει, fingers crossed...

Μπα τζιφος παλι...start και μετα μαυρη οθονη και νεκρο wii...

Τεσπα panther ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το οτι ασχοληθηκες.

Ολα σωστα τα εκανα αλλα......γκαντεμια.

Επεξ/σία από sheik
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Πιθανών να μήν έχεις το IOS36. Θα μπορούσες να ξανακάνεις τη διαδικασία όπου αντί IOS36 να βάλεις IOS30.

ή

Κάνε update και τέλος το πρόβλημα. Θα πρέπει να σου τρέχει η πρώτη κόπια που της έκανες μόνο brickblock. Εκτός και αν σου βγάλει 002 error, οπότε θα πρέπει να φτιάξεις μιά τελευταία κόπια όπου θα το διορθώνεις.

Αντί να κάνεις κανονικό update, αν έχεις το Homebrew channel και Wad manager, τότε μπορείς να κατεβάσεις τα απαραίτητα 3 IOSes (38, 53, 55)και να ξεμπερδεύεις χωρίς κανονικό update.

Βασικά πρέπει να το λύσεις το πρόβλημά σου, αλλιώς θα το αντιμετωπίζεις συχνά από δώ και πέρα.

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=140218&st=0&start=0

Δημοσ.
Πιθανών να μήν έχεις το IOS36. Θα μπορούσες να ξανακάνεις τη διαδικασία όπου αντί IOS36 να βάλεις IOS30.

ή

Κάνε update και τέλος το πρόβλημα. Θα πρέπει να σου τρέχει η πρώτη κόπια που της έκανες μόνο brickblock. Εκτός και αν σου βγάλει 002 error, οπότε θα πρέπει να φτιάξεις μιά τελευταία κόπια όπου θα το διορθώνεις.

Αντί να κάνεις κανονικό update, αν έχεις το Homebrew channel και Wad manager, τότε μπορείς να κατεβάσεις τα απαραίτητα 3 IOSes (38, 53, 55)και να ξεμπερδεύεις χωρίς κανονικό update.

Βασικά πρέπει να το λύσεις το πρόβλημά σου, αλλιώς θα το αντιμετωπίζεις συχνά από δώ και πέρα.

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=140218&st=0&start=0

To θεμα ειναι οτι εχω αυτη τη στιγμη 3 κοπιες του madworld.

Μια σκετη χωρις να την περασω απο τιποτα.

Μια περασμενη απο brick blocker.

Μια περασμενη απο ολα αυτα που λεγαμε πριν.

ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν παιζει.ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν μου βγαζει error message,ολες απλα κολανε σε μια μαυρη οθονη.

ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν μου ζηταει να κανει καποιο update(ουτως η αλλως μονο η 1η φανταζομαι θα μπορουσε να το ζητησει).

Τι να πω, εχω απηυδησει!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

Δημοσ.

Κοίταξε.

Αν έχεις το Homebrew channel τότε κατέβασε από το νέτ τα 3 IOSes και κάνε τα install. Μετά δοκίμασε τη brickblocked κόπια.

Αλλιώς, βάλε τη πρώτη κόπια που έχει και το update επάνω και κάνε το. Θα παραμείνεις στην 3.2Ε.

Επίσης, πόση ώρα άφησες τη 2η κόπια να δείχνει μαύρη οθόνη πρίν κλείσεις τη κονσόλα?

Καμιά φορά τυχαίνει να πάρει και μέχρι ένα λεπτό ( ή και παραπάνω) για να φορτώσει το παιχνίδι. Συνήθως το κάνει αυτό τη πρώτη φορά που το βάζεις να παίξει.

Δημοσ.
Κοίταξε.

Αν έχεις το Homebrew channel τότε κατέβασε από το νέτ τα 3 IOSes και κάνε τα install. Μετά δοκίμασε τη brickblocked κόπια.

Αλλιώς, βάλε τη πρώτη κόπια που έχει και το update επάνω και κάνε το. Θα παραμείνεις στην 3.2Ε.

Επίσης, πόση ώρα άφησες τη 2η κόπια να δείχνει μαύρη οθόνη πρίν κλείσεις τη κονσόλα?

Καμιά φορά τυχαίνει να πάρει και μέχρι ένα λεπτό ( ή και παραπάνω) για να φορτώσει το παιχνίδι. Συνήθως το κάνει αυτό τη πρώτη φορά που το βάζεις να παίξει.

Οχι το homebrew δεν το εχω, φανταζομαι κακως ε?

Αυτο λεω, οτι η κοπια που υποτιθεται εχει το update επανω δεν μου βγαζει να κανω κανενα update....

(τα εχω αφησει και παραπανω απο λεπτο παντως....)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπάς και το iso που κατέβασες δεν είναι καλό? Τα σχόλια τα είδες?

Εφόσον έχεις modchip επάνω, είναι πανεύκολο να εγκαταστήσεις το homebrew channel.

http://hbc.hackmii.com/get.php?file=the_homebrew_channel-beta_8-iso-EUR.tar.gz&key=a80aa3f055511c23f4e72a81b916b30afda878c5

είναι self-booting iso και θα σου το εγκαταστήσει αυτόματα. Το μόνο που χρειάζεσαι από κεί και πέρα είναι μιά κάρτα sd όπου θα γράψεις επάνω τα applications που θα τρέχει το homebrew channel.

Ένα πρώτο πακέτο σου δίνεται από το Homebrew channel team.

http://hbc.hackmii.com/get.php?file=hbc_apps.tar.gz&key=a80aa3f055511c23f4e72a81b916b30afda878c5

Μετά χρειάζεται να βάλεις στην SD και το application Wad Manager

http://www.teknoconsolas.tv/wanin/WAD-Manager_v1.3.zip

Kαι εν συνεχεία βάζεις στην SD και τα 3 IOSes που κατέβασες και με το Wad Manager τα εγκαθιστάς.

Αν το Wii σου το έχεις στο ίντερνετ, το homebrew channel θα κάνει update μόνο του στην τελευταία έκδοση.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Mπα τα σχολια σχεδον σε ολες τις εκδοσεις απλα αναφερουν το προβλημα που εχω κι εγω,ενω αλλοι λενε οτι δουλευει μια χαρα, φανταζομαι αφου περασουν απο καποια παρομοια διαδικασια.

Οκ το πηρα αποφαση , θα βαλω το homebrew να ξεμπερδευω.

Απλα, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Μεχρι ποιο firmware περαν του 3.2Ε μπορει να δουλεψει το HC στο Wii?

Αφηνει τιποτα καταλοιπα τα οποια μπορουν να ανιχνευθουν αν παιξει κανεις online?

Τωρα προς το παορν λογω καποιων προβληματων δεν το εχω στο ιντερνετ αλλα μεσα στην εβδομαδα θα το ξαναβαλω..

Δημοσ.
Mπα τα σχολια σχεδον σε ολες τις εκδοσεις απλα αναφερουν το προβλημα που εχω κι εγω,ενω αλλοι λενε οτι δουλευει μια χαρα, φανταζομαι αφου περασουν απο καποια παρομοια διαδικασια.

Οκ το πηρα αποφαση , θα βαλω το homebrew να ξεμπερδευω.

Απλα, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Μεχρι ποιο firmware περαν του 3.2Ε μπορει να δουλεψει το HC στο Wii?

Αφηνει τιποτα καταλοιπα τα οποια μπορουν να ανιχνευθουν αν παιξει κανεις online?

Τωρα προς το παορν λογω καποιων προβληματων δεν το εχω στο ιντερνετ αλλα μεσα στην εβδομαδα θα το ξαναβαλω..

To Homebrew Channel είναι από τα πλέον ασφαλή προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις.

Δεν αφήνει κατάλοιπα και ούτε και ανιχνεύεται από το ίντερνετ. Αντίθετα, αν το εγκαταστήσεις, ακόμα και το τελευταίο firmware update να κάνεις, ενώ οτιδήποτε άλλο homebrew εγκατεστημένο θα διαγραφεί από το update, το homebrew channel παραμένει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις update αλλά λέμε τώρα. Το ιδανικό firmware στο οποίο πρέπει να παραμείνεις είναι το 3.2

Από κεί και πέρα, θα αποτελεί το μέσο με το οποίιο θα μπορέσεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα με το Wii σου, αλλά για αρχή θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να παίξεις τα παιχνίδια που δεν σου παίζουν.

Είτε αυτό θα γίνει με την εγκατάσταση των IOSes, είτε μέσω softmod. Απο δώ απο κεί σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Δημοσ.
Παιδια να κανω κ εγω μια ερωτηση.. τα παιχνιδια που εχω σε NTSC εκδοση υπαρχει κανενας τροπος να τα παιξω ενχρωμα σε pal tv ? υπαρχει καποια ρυθμιση στο gamma 0.3 στα settings?? ευχαριστω!

κανεις καμια ιδεα??

Δημοσ.

panther μπορεις να μου δωσεις ενα εγκυρο link για να κατεβασω τα IOSes για να μην κανω καμια γκαφα?

Μολις εβαλα το HC, ολα καλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας. ειναι δυνατον να κετεβαζω virtualconsole games και να τα εγκαθιστω μεσω του homebrew??

πως γινεται αυτο??

(σημ: το wii δεν εχει συνδεση στο internet)

Επεξ/σία από hack_everything

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...