Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαϊμού δηλαδή να στο πουλήσουν για wiikey αλλά να μην είναι... απλά να είναι ένα τσιπ που όντως παίζει αντιγραμμένα. Τώρα για το πως θα το καταλάβεις... νομίζω ότι απλά δεν θα χει το interface του wiikey.

Νομίζω ότι ένας φίλος εδώ μέσα την είχε πατήσει με μαιμού... αν μπορεί να Postarei να σε ενημερώσει καλό θα ήταν

ενας απο τους πολους που την πατησαν ειμαι και εγω. Δεν μου εμφανισε κανενα προβλημα. Δουλεθε κανονικα, και εγω νομιζα οτι ειναι wiikey. ετσι απο περιεγεια μια μερα το ανοιγω και βλεπω ενα τσιπακι με ΚΙΝΕΖΙΚΗ ονομασια!!!!δεν μου εμφανισε ακομα τιποτα αλλα κριμα γιατι εδωσα και 80€ για ενα που δεν κανει ουτε 10!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενας απο τους πολους που την πατησαν ειμαι και εγω. Δεν μου εμφανισε κανενα προβλημα. Δουλεθε κανονικα, και εγω νομιζα οτι ειναι wiikey. ετσι απο περιεγεια μια μερα το ανοιγω και βλεπω ενα τσιπακι με ΚΙΝΕΖΙΚΗ ονομασια!!!!δεν μου εμφανισε ακομα τιποτα αλλα κριμα γιατι εδωσα και 80€ για ενα που δεν κανει ουτε 10!

Και εγώ παιδιά την πάτησα (για wiikey 1 μιλάω) μου πήρανε για μούφα 99 ευρώ αλλά τότε δεν ήξερα... Ευτυχώς είναι ακριβώς όπως το κανονικό το δικό μου (του κάνω updates κανονικα :-) ). Αλλά να προσέχετε :P

Μολις "παρελαβα" το Pro 2009, το βαζω, το αναγνωριζει κανονικα αλλα οταν πατησω Start το Wii νεκρωνει και δεν ξεκινα καθολου...

Εχω το Wiikey τι μπορει να φταει?Χρειαζεται καποιο update το τσιπακι ή η κονσολα??

???????

:P:p

Μολις "παρελαβα" το Pro 2009, το βαζω, το αναγνωριζει κανονικα αλλα οταν πατησω Start το Wii νεκρωνει και δεν ξεκινα καθολου...

Εχω το Wiikey τι μπορει να φταει?Χρειαζεται καποιο update το τσιπακι ή η κονσολα??

NTSC ή PAL?Σε τι ρυθμιση εχεις την οθονη?Εβγαλες το update με brick blocker?

NTSC ή PAL?Σε τι ρυθμιση εχεις την οθονη?Εβγαλες το update με brick blocker?

PAL ειναι, η εκδοση ESPALwii, ολα τα παιχνιδια σε αυτες τις εκδοσεις τα εχω και παιζουν μια χαρα.

Τη οθονη τι εννοεις σε τι ρυθμιση την εχω? 60Hz(480i) σε 16:9...

Αυτο με το update και το brick blocker δεν το γνωριζω, για δωσε τα φωτα σου αν μπορεις :-)

Εμένα μου το κάνει αυτό όταν του βάζω κάποια NTSC (αμερικάνικα) παιχνίδια. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι με GeckoOS ;)

PAL ειναι, η εκδοση ESPALwii, ολα τα παιχνιδια σε αυτες τις εκδοσεις τα εχω και παιζουν μια χαρα.

Τη οθονη τι εννοεις σε τι ρυθμιση την εχω? 60Hz(480i) σε 16:9...

Αυτο με το update και το brick blocker δεν το γνωριζω, για δωσε τα φωτα σου αν μπορεις :-)

Περιεργο.Σε 3.3Ε εισαι ή σε αλλο?Πρωτη φορα ακουω να γινεται με PAL παιχνιδι αυτο.Τρεξε το Wii Brick Blocker στο pc σου και αφαιρεσε το update(αν εχει βεβαια).Δοκιμασε να το τρεξεις και στα 50Hz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Περιεργο.Σε 3.3Ε εισαι ή σε αλλο?Πρωτη φορα ακουω να γινεται με PAL παιχνιδι αυτο.Τρεξε το Wii Brick Blocker στο pc σου και αφαιρεσε το update(αν εχει βεβαια).Δοκιμασε να το τρεξεις και στα 50Hz.

Σε 3.2Ε ειμαι...

Δοκιμασα και σε 50Hz αλλα τιποτα.

Θα δοκιμασω τωρα το brick blocker, αν και εχω την εντυπωση οτι αυτο που θα μεινει ειναι αλλο ενα τσαμπα καμμενο dvd :cry:

Εμένα μου το κάνει αυτό όταν του βάζω κάποια NTSC (αμερικάνικα) παιχνίδια. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι με GeckoOS

Δεν εχω το homebrew channel ομως...

Ασε που το παιχνιδι σιγουρα δεν ειναι ntsc..

Τι να πω....

Eλεος ρε φουστη μου, ελεος.

Μολις εκαψα και το MadWorld αφου πρωτα το περασα απο το brick blocker για σιγουρια και παλι το ιδιο συμβαινει...ΕΛΕΟΣ.

Εχει κανεις καμια ιδεα ρε παιδια , γιατι τα εχω παρει :P :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Επεξ/σία από sheik
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σε 3.2Ε ειμαι...

Eλεος ρε φουστη μου, ελεος.

Μολις εκαψα και το MadWorld αφου πρωτα το περασα απο το brick blocker για σιγουρια και παλι το ιδιο συμβαινει...ΕΛΕΟΣ.

Εχει κανεις καμια ιδεα ρε παιδια , γιατι τα εχω παρει :P :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Περίμενε φίλε μου.

Για το Madworld θέλει διαδικασία, διότι ζητάει συγκεκριμένα IOSes.

To update του Madworld είναι πιθανότατα άκακο, διότι είναι version 3.1E_v5 αν δεν κάνω λάθος, αλλά αν θέλεις να έχεις τα ρούχα σου φυλαγμένα, πρέπει να κάνεις τα παρακάτω:

Πρώτα από όλα το κάνεις brickblock.

Μετά χρησιμοποιείς το IOSPATCHER και λές του παιχνιδιού να ζητάει το IOS36 που υπάρχει στη κονσόλα σου.

Τέλος τρέχεις το Wiiscrubber, κάνεις extract το main.dol από το partition 2 και μετά τρέχεις το main.dol στο Generic Wii patcher και αφαιρείς 001 error και 002 error.

Μετά κάνεις replace παλιό main.dol με το νέο και μετά καίς το iso.

Αν τα βρίσκεις πολύ σκούρα, μήν κάνεις brickblock. Κάνε το update. Δεν γνωρίζω όμως αν θα έχεις πρόβλημα με Trucha signed games. Με homebrew θα είσαι οκ σίγουρα.

Αν σου βγάζει όμως 002 error, τότε δεν αποφεύγεις τη διαδικασία με το Wiiscrubber.

http://my.opera.com/ant22/blog/2008/12/26/error-002-fix

Επεξ/σία από panther_512

Nice...

Δηλαδη αν καταλαβα καλα χρειαζομαι τα εξης tools: iospatcher, wiiscrubber, generic win patcher & brick blocker.

Τα κατεβαζω, τα δοκιμαζω και ποσταρω...

ΕDIT: Και για το pro 2009 το ιδιο χρειαζεται?

Κοίταξε, από τώρα και στο εξής τα παραπάνω είναι στάνταρ διαδικασία, οπότε καλό είναι να την μάθεις.

Και το Need for speed τα ίδια θέλει.

περι madworld εχω το παλ και το μονο που εκανα ειναι μπρικμπλοκ και βρηκα ενα λοαντερ με 002 φιξ ενσωματομενο (BLC_Wii-ish_EN_002_FIX.). Χωρις αυτο μου εβγαζε μπλε οθονη, με τον 002 λοαντερ δουλεψε μια χαρα. Δεν περασα τιποτα απο ιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...