Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω το zelda, (μπορω να το νοικιασω αυτο πουθενα? ή να το δανειστω στην Αθηνα?)

το wii ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο πριν ενα χρονο. Αν μπορει καποιος ας μου επιβεβαιωσει ποσο ειναι η εγγυηση. Αν ειναι 2 χρονια τοτε να μην το κανω. Αλλα μου ειπαν οτι ειναι 1, σωστα?

η φαση με το τσιπακι νομιζω κανει περιπου 60Ε.

οποτε συμφωνα με τα παραπανω, μαλλον συμφερει ετσι?

Δημοσ.
δεν εχω το zelda, (μπορω να το νοικιασω αυτο πουθενα? ή να το δανειστω στην Αθηνα?)

το wii ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο πριν ενα χρονο. Αν μπορει καποιος ας μου επιβεβαιωσει ποσο ειναι η εγγυηση. Αν ειναι 2 χρονια τοτε να μην το κανω. Αλλα μου ειπαν οτι ειναι 1, σωστα?

η φαση με το τσιπακι νομιζω κανει περιπου 60Ε.

οποτε συμφωνα με τα παραπανω, μαλλον συμφερει ετσι?

Κοίτα, με το τσιπάρισμα τι γλιτώνεις

α. Γλιτώνεις την όλη ενασχόληση του softmod, που σε αρκετούς μπορεί να αποτέλεσε σπάσιμο νεύρων

β. Κάποια παιχνίδια με softmod έχουν κάποια bugs όπως να lagarei, άλλο game σε κανά video να κάνει κολληματάκια ο ήχος... ενώ κάποια, πραγματικά όμως, ελάχιστα games να μην παίζουν ή να χουν προβλήματα (για συμβατότητες βλέπε εδώ ,,, το gamma loader κοιτα μιας και αυτόν θα βάλεις)

γ. Αν θες να παίζεις gamecube, snes κλπ πρέπει να ασχοληθείς και άλλο με το softmod... με το τσιπάκι θα τα χεις χωρίς κόπο.

Γνώμη μου είναι ότι το softmod πλέον είναι αρκετά καλό και σχεδόν κάνει ότι κάνει το τσιπάκι. Αν κάνεις softmod καλό είναι να το χεις το zelda... πες αύριο μεθαύριο κάτι πάει στραβά, άντε να το ξαναβρίσκεις πάλι.

Δεν νομίζω ότι θα βρεις να το νοικιάσεις (η nortec δεν επιτρέπει ενοικιάσεις) όμως από το play.com μπορείς να το βρεις με 35 ευρώ.

Μάθε ακριβή τιμή για το τσιπάρισμα, δες και πόσο το βρίσκεις το zelda και αναλόγως κρίνεις τι βολεύει για σένα... αν δεν είσαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος ίσως το τσιπάρισμα να είναι καλύτερο (αναλόγως και τη τιμή σου πουν και τι τιμή βρίσκεις το zelda twilight princess)

Δημοσ.

οκ , σε ευχαριστω πολυ.

οπως τα λες μου τα ξεκαθαρισες απολυτα, γιατι οντως απο το να μπλεκω και να παιδευομαι, και αφου ετσι κι αλλιως θα πληρωνα το Zelda, πολυ καλυτερα μου ερχεται να δωσω τα 60Ε, να το κανει καποιος αλλος, να μου δωσει και την 3μηνη εγγυηση που λεει, και να ξεμπερδευω μια και καλη με το hack.

οποτε εχω 2 ακομα ερωτησεις :)

- ειναι 1 ο χρονος εγγυησης ετσι? (γιατι αν δεν ισχυει αυτο, ανατρεπονται ολα τα παραπανω)

- εχει σημασια τι τσιπακι θα μπει? πρεπει να ζητησω κατι συγκεκριμενο? πρεπει να εχω κατι υπ΄οψιν μου πανω σε αυτο?

ΥΓ

σκεφτηκα και μια 3η :)

- με το τσιπακι, με νοιαζει τι εκδοση εχω, 3.2 , 3.3 , 3.4 κλπ ?

και αν ναι, να ζητησω μαζι upgrade/downgrade σε καποια?

Δημοσ.

Παιδια εγω ενα ξερω:

σιγα σιγα τα τσιπακια παιθενουν! για να μην πω οτι πεθαναν ηδη. για το XBOX360 εχει βγει πειραγμενο firmware οπως κ για το PSP, Wii αλλα κ για το PS2. νομιζω οτι να δινεις 60 κ 70 ευρω για να βαζεις ενα τσιπακι με τιμημα την εγγυηση που την χανεις ειναι mega λαθος. αλλοστε τα πειραγμενα firmware ολο κ καλυτερευουν. το μεγαλυτερο πλεονεκτυμα των πειραγμενων firmware απεναντι στα τσιπακια ειναι το βαζει2 χωρις να πληρωσεις τιποτα (αντε το πολυ να δωσεις 30 ευρω) κ σου μενει κ η γνωση

Δημοσ.
Παιδια εγω ενα ξερω:

σιγα σιγα τα τσιπακια παιθενουν! για να μην πω οτι πεθαναν ηδη. για το XBOX360 εχει βγει πειραγμενο firmware οπως κ για το PSP, Wii αλλα κ για το PS2. νομιζω οτι να δινεις 60 κ 70 ευρω για να βαζεις ενα τσιπακι με τιμημα την εγγυηση που την χανεις ειναι mega λαθος. αλλοστε τα πειραγμενα firmware ολο κ καλυτερευουν. το μεγαλυτερο πλεονεκτυμα των πειραγμενων firmware απεναντι στα τσιπακια ειναι το βαζει2 χωρις να πληρωσεις τιποτα (αντε το πολυ να δωσεις 30 ευρω) κ σου μενει κ η γνωση

Σωστο αλλα με το τσιπακι ξενοιαζεις μια και καλη.Π.χ. εγω με d2pro δεν εχω ποτε προβλημα και παιζουν τα παντα NTSC+PAL με συνοπτικες διαδικασιες διχως μπλεξιμο με software mods/upgrades/ios/downgrades κ.α.Απλα wii brick blocker για αφαιρεση του update και σε NTSC και σε PAL.Σταθερα μενω λοιπον σε 3.1Ε και με το clip διατηρω και την εγγυηση.

Δημοσ.
Παιδια εγω ενα ξερω:

Αφού δεν έχει άλλη εγγύηση πλέον!

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια για το House of the Dead Overkill. Έχω την Pal έκδοση και δεν τρέχει με τίποτα. Το έκανα και με το ios patcher 249 έκδοση και δοκίμασα και με το backup launcher gamma 0.3 και με το geckos 002 fix, αλλά τίποτα. Δοκίμασα και με ntsc αφού του άλλαξα το region αλλά πάλι τίποτα. Έχω 3.2 έκδοση και έκανα και το cIOS36 rev8 εγκατάσταση.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει αν πρεπει να ζητησω καποιο συγκεκριμενο τσιπακι?

και επισης, βλεπω εχω την 3.4Ε εκδοση.

(μαλλον ειχα κανει update οταν δεν ηξερα γενικως τι παιζει.)

πειραζει αυτο οταν θα εχω το τσιπακι?

αν ειναι να τους πω να κανουν και downgrade στην 3.2?

Δημοσ.
μπορει καποιος να μου πει αν πρεπει να ζητησω καποιο συγκεκριμενο τσιπακι?

και επισης, βλεπω εχω την 3.4Ε εκδοση.

(μαλλον ειχα κανει update οταν δεν ηξερα γενικως τι παιζει.)

πειραζει αυτο οταν θα εχω το τσιπακι?

αν ειναι να τους πω να κανουν και downgrade στην 3.2?

wiikey νομίζω είναι το ιδανικό.

Οσον αφορά την έκδοση... γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους να σου πουν με σιγουριά;

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια για το House of the Dead Overkill. Έχω την Pal έκδοση και δεν τρέχει με τίποτα. Το έκανα και με το ios patcher 249 έκδοση και δοκίμασα και με το backup launcher gamma 0.3 και με το geckos 002 fix, αλλά τίποτα. Δοκίμασα και με ntsc αφού του άλλαξα το region αλλά πάλι τίποτα. Έχω 3.2 έκδοση και έκανα και το cIOS36 rev8 εγκατάσταση.

Εμένα μου παίζει κάνονικα η pal με gamma backup launcher. Μήπως φταίει η έκδοση που κατέβασες ή το αντιγραφικό ή dvd που το γραψες;

Τι σφάλμα σου βγάζει;

Δημοσ.
wiikey νομίζω είναι το ιδανικό.

Οσον αφορά την έκδοση... γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους να σου πουν με σιγουριά;

ok, ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.

ο λογος που ρωτησα αυτα, ειναι ωστε αν υπαρχει κατι "κραχτό" να το μαθω και να μη με πιασουν κοτσο. ;)

Δημοσ.
ok, ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.

ο λογος που ρωτησα αυτα, ειναι ωστε αν υπαρχει κατι "κραχτό" να το μαθω και να μη με πιασουν κοτσο. ;)

Το "κραχτό" που πρέπει να προσέξεις είναι ότι ορισμένοι επιτήδειοι βάζουν "μαϊμού" τσιπάκι που τους κοστίζει μόλις 10 ευρώ.

Δημοσ.

Μολις "παρελαβα" το Pro 2009, το βαζω, το αναγνωριζει κανονικα αλλα οταν πατησω Start το Wii νεκρωνει και δεν ξεκινα καθολου...

Εχω το Wiikey τι μπορει να φταει?Χρειαζεται καποιο update το τσιπακι ή η κονσολα??

Δημοσ.
Το "κραχτό" που πρέπει να προσέξεις είναι ότι ορισμένοι επιτήδειοι βάζουν "μαϊμού" τσιπάκι που τους κοστίζει μόλις 10 ευρώ.

τωρα με μπερδεψες και με φοβισες!

δηλ τι μαιμου?

και πως μπορω εγω να το καταλαβω αυτο?

Δημοσ.
τωρα με μπερδεψες και με φοβισες!

δηλ τι μαιμου?

και πως μπορω εγω να το καταλαβω αυτο?

Μαϊμού δηλαδή να στο πουλήσουν για wiikey αλλά να μην είναι... απλά να είναι ένα τσιπ που όντως παίζει αντιγραμμένα. Τώρα για το πως θα το καταλάβεις... νομίζω ότι απλά δεν θα χει το interface του wiikey.

Νομίζω ότι ένας φίλος εδώ μέσα την είχε πατήσει με μαιμού... αν μπορεί να Postarei να σε ενημερώσει καλό θα ήταν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...