Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ βρήκα και τα pics και τα 8pin sockets για να μπαίνουν σε βασούλα έξω ακριβώς κάτω από τις USB και να βγάινουν εύκολα να επαναπρογραμματίζοντε!Εύχομαι να πάνε ολα καλα...Αϊντε δεχόμαστε και παραγγελείες!!! :P

post-1891-129062943152_thumb.jpg

post-1891-129062943153_thumb.jpg

post-1891-129062943153_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε FISHERMAN μπορείς να μου πεις κάποιο μαγαζί στην Ξάνθη για να βρω το PIC; Ψάχνω και δεν βρίσκω κανένα!

Βασικά λέω να πάω να πάρω τώρα ένα πλήρες σετάκι (PIC, programmer, καλωδιάκια, solder κλπ) και ελπίζω να τα καταφέρω! :-D

Το περίμενα.. Τέσπα, ευχαριστώ.

Και τώρα θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για να τα ξεκαθαρίσω λίγο μιας και έχω μπερδευτεί.

Λοιπόν, συνολικά κάποιος για να μπορέσει να προγραμματίσει ένα PIC θα χρειαστεί:

1. το PIC (οποιοδήποτε κάνει δουλειά ή θέλει το PIC12F629-I/P που είχε αναφερθεί πριν κάποιες σελίδες; )

2. το programmer για το PIC και

3. τα καλωδιάκια και το κολλητήρι.

Χρειάζεται τίποτα άλλο; :confused:

Ααα, και αν μπορεί κάποιος να βάλει και κάποιο link για το κάθε εξάρτημα ώστε να καταλάβουμε όλοι για το τι ακριβώς μιλάμε και πόσο ακριβώς κοστίζει..

Σωστά...έχω καεί να διαβάζω μέρα νύχτα για το Wii-dev-homebrew-chips κλπ..Όντως αυτό το κατσαβίδι δόξα το θεό περιμένω και εγω..κάπου στο δρόμο είναι.

Ναι, το κατσαβίδι πιστεύω πως είναι αυτονόητο και γι' αυτό δεν το ανέφερα. Το έχω παραγγείλει κι έρχεται..

Απλά όπως είπα και πιο πάνω, έχω την απορία ποια ακριβώς εξαρτήματα χρειάζεται κάποιος για να προγραμματίσει ένα τέτοιο PIC-modchip.

Εγώ πάντως το κατσαβίδι το προμηθεύτηκα από cheapmod.net, διότι στο play-asia διάβασα ότι η μύτη δεν είναι πολύ καλής ποιότητας....

Το παρέλαβα σήμερα και ήδη το τέσταρα σε DS Lite και Wii.

Ο κώδικας του Wiip πάντως μας τα έχει πρήξει λίγο με τη καθυστέρηση και με βλέπω και μένα να γλυκοκοιτάω κάνα Wiikey.

Παράλληλα τσέκαρα τη reassembled version του Wiinja και η μετατροπή για AVR είναι απίστευτα χρονοβόρα διαδικασία.

Του Chiip είναι πολύ πιό εύκολη υπόθεση, τον τσέκαρα το κώδικα αλλά θέλει πολύ όρεξη και χρόνο για να καταφέρεις να βάλεις σε μία λογική συνέχεια τη ροή του κώδικα και να μπείς στο μυαλό του δημιουργού του κώδικα.

Η μετατροπή όμως για να τρέχει στο Wiip είναι πολύ εύκολη και ας μή καταλαβαίνω τη ροή του προγράμματος. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο κώδικας δεν επιτρέπει να παίζεις αυθεντικά παιχνίδια οπότε είναι άχρηστος.

Και επειδή δεν έχω τη λογική ροή του προγράμματος δεν μπορώ να κάνω βελτιώσεις στο κώδικα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Τελικά μου φαίνεται αυτά τα "open source" modchips είναι μόνο στα λόγια.

Τελευταία ελπίδα είναι το Wiip....

Συμφωνα με το site toy chiip με το νεο firmware(beta 4) τα αυθεντικα παιχνιδια θα παιζουν κανονικα και καποια αλλα χαρακτηριστικα οπως audio fix & region free θα ερθουν στη συνεχεια

Για να δουμε...ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια...

Aυτο για το κατσαβιδι θα μπορουσες να πεις που το διαβασες?

(αν και λιγο αργα αφου ηδη εκανα παραγγελία αλλα θα ηθελα να μαθω)

Εγώ πάντως παράγγειλα και μου ήρθε το wiininja deluxe και το μηχάνημα φυσάει παιδιά.Τί ψάχνετε και τρελένεστε?Και είναι και upgradable με dvd...

den to blepo drastirio to topic. sxetika me to WiiXT, lete na perimenoume na doume ti 8a ginei? an einai ontos 2nd gen kai trexei Wii homebrew, kai ta dipla lefta na kanei, a3izei. exoume kammia egkyiri pliroforia ?

deite merika deigmata apo edo: http://wiki.gbatemp.net/index.php/WiiXT

Explain the "Boot Any Virtual Console Games" Function.

"This function allows you to run virtual console games downloaded from any Wii."

Posibility of running ISO's off an external Hard Drive.

Boots ANY REGION Wii Backups

kai edo: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14469

"Is the New WiiXT Mod for Real? Of Course Not!

We were informed by the WiiXT team of their new mod who happen to have a GMAIL account. When we first glanced at their website, it was designed remarkably similar to the 'Wiisile' - the missile shaped Wii mod which promised a wealth of unlikely and false functionality. It is claimed that this chip will enable region DVD playback on the Wii as well as Wii homebrew. To us it is clearly a FAKE, the specs are way beyond what a DVD drive mod can do and the website is done in the same style as the fake wiisile mod. Conclusion? FAKE." (apo maxconcole)

Telos, diabasa kai ayto: Cheapest Wii Modchip soon to be on the maket! Priced at £10 but still has all the features of a normal modchip! http://www.wiili.org/index.php/Main_Page

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...