Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Λοιπον εχω ενα Wii περιπου 2 χρονια απο τις πρωτες κονσολες που κυκλοφορησαν, εχω τοποθετησει ενα Wiikey version 1,9S η κονσολα εχει version 3.2e και παιζει ολα τα αντιγραμμενα παιχνιδια που εχω Mario Galazy, mario kart, Rayman TV party κλπ. Πριν απο 3 εβδομαδες εκανα update στο Wii και μου εγινε version 3.4e με αποτελεσμα να μην μου διαβαζει τα αντιγραμμενα παιχνιδια που εχω ολα πλην του Zelda Twilight ετσι μετα απο πολλες ωρες καταφερα και περασα το homebrew channel και απο εκει το downgrade iso και καταφερα να το επαναφερω σε 3.2e. Τωρα η ερωτηση μου ειναι μπορω να κανω update στο wii με τα καινουργια παιχνιδια που το ζητανε πχ Wii Music η πρεπει να χρησιμοποιω καποιο αλλο τροπο κατι ακουσα για καποιον loader μεσω του homebrew channel και καποιο προγραμμα που αφαιρει το update απο τα iso. ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε christofer και εγώ τα ίδια...

Κι έχω την ίδια απορία. Πες ότι το κάνουμε σε 3.2, αλλά αν βάλουμε ένα νέο παιχνίδι που μας ζητάει update για να παίξει, θα έχουμε πάλι τα ίδια?

Καλημέρα!

Έχω μείνει σε 3.1Ε, το νέο Mario Tennis διαβάζω έχει 3.4Ε. Δεν με ενδιαφέρει πολύ homebrew, αλλά προτιμώ να κρατήσω ο,τι έχω περάσει. Με λίγα λόγια θέλω να κάνω update τόσο όσο να παίζει το παιχνίδι, αλλά να μη χάσω τπτ (δεν ξέρω αν γίνεται...)

Σκέφτηκα καλύτερα να πειράξω το iso με το Wii Update Manager, και να αντικαταστήσω την 3.4E που έχει με την 3.2E και να κάνω Update μετά κανονικά. Θα είμαι Ok?

update: Τελικά αυτό έκανα (ανυπόμονος...) και δούλεψε μια χαρά.

Προς απάντηση... :-)

Γεια σας! Λοιπον εχω ενα Wii περιπου 2 χρονια απο τις πρωτες κονσολες που κυκλοφορησαν, εχω τοποθετησει ενα Wiikey version 1,9S η κονσολα εχει version 3.2e και παιζει ολα τα αντιγραμμενα παιχνιδια που εχω Mario Galazy, mario kart, Rayman TV party κλπ. Πριν απο 3 εβδομαδες εκανα update στο Wii και μου εγινε version 3.4e με αποτελεσμα να μην μου διαβαζει τα αντιγραμμενα παιχνιδια που εχω ολα πλην του Zelda Twilight ετσι μετα απο πολλες ωρες καταφερα και περασα το homebrew channel και απο εκει το downgrade iso και καταφερα να το επαναφερω σε 3.2e. Τωρα η ερωτηση μου ειναι μπορω να κανω update στο wii με τα καινουργια παιχνιδια που το ζητανε πχ Wii Music η πρεπει να χρησιμοποιω καποιο αλλο τροπο κατι ακουσα για καποιον loader μεσω του homebrew channel και καποιο προγραμμα που αφαιρει το update απο τα iso. ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?

ο παραπανω

έχω wiikey και πάιζει το mario galaxy, άρα μάλλον έχω το 1.9s (μου το χε περάσει ένας φίλος και δεν θυμάμαι). το προβλημάμου είναι ότι κάνει πολύ θόρυβο το drive όταν διαβάζει τους δισκους. αυτο πως διορθώνεται? έχω ακούσει ότι μεσω του wiikey γινεται η δουλεια.

Ναι ρε μακη αφου τα ξερεις γιατι κουραζεσε.

Βαλε το config disk και ριξε το λαιζερ στο χ3.

Αλλα θα εχεις πιο αργα loading times.Ετσι λενε.Αλλα λιγοτερο θορυβο,λιγοτερα read errors και λιγοτερη κουραση.

μπα και εγω αμερικανικο το εχω και επαιζε κανονικα με τον γκαμα

Ασε το εχω καψει 3 φορες και τπτ.Απο χ1 θα το παω σε χ2 να δουμε ισως να φταιει κ αυτο.:-(

Παρεπιπτωντως εχω εγκαταστησει το homebrew channel και προσπαθω να εγκαταστησω διαφορα και δεν μπορω.Νομιζω οτι πρεπει να κανεις πρωτα εγκατασταση εναν wad manager και μετα θα μπορει να αναγνωριζει wad αρχεια.Εγω κατεβασα ενα wad manager που βρηκα στο google, το εβαλα στην micro sd ,το εχωσα στο wii αλλα το homebrew channel δεν μου κανει τπτ.Plz οποιος μπορει να βοηθησει.

Γεια σας. Μολις εκανα το hack και ειμαι ενθουσιασμενος. ολα παιζουν μια χαρα.

μονο ενα δεν παιζει. το need for speed undercover. το γνωστο ερρορ 002. τωρα κατεβαζω ενα αλλο με 002 error fix. θα δουλεψει ή θα μπρικαρω το wii??????????

Παρεπιπτωντως εχω εγκαταστησει το homebrew channel και προσπαθω να εγκαταστησω διαφορα και δεν μπορω.Νομιζω οτι πρεπει να κανεις πρωτα εγκατασταση εναν wad manager και μετα θα μπορει να αναγνωριζει wad αρχεια.Εγω κατεβασα ενα wad manager που βρηκα στο google, το εβαλα στην micro sd ,το εχωσα στο wii αλλα το homebrew channel δεν μου κανει τπτ.Plz οποιος μπορει να βοηθησει.

Οκ το βρηκα αυτο τελικα.

Αυτο που εχω τωρα ομως ειναι να μην μου παιζουν δυο δισκακια.Με το που παταω start η οθονη γινεται μαυρη και μετα απο εκει δεν κανει τιποτα το συστημα.Μηπως φταιει το homebrew channel η το starfall?btw δεν ειμαι εγω με lancher.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας. Πριν λιγες μερες εκανα softmod και ηθελα να μαθω αν ο θορυβος που κανει το wii διαβαζοντας το dvd-r που εγραψα σε 2x ειναι φυσιολογικος,

παρακαλω απαντηστε γιατι ειμαι αχετος!!!!!!!!!!!:-(

κανεις ρε παιδια να με βοηθησει??????????????????:shock::shock::confused:

Επεξ/σία από hack_everything
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...