Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@grcd

Τι διαφορά έχει ο οδηγός που προσπαθείς να φτιάξεις με αυτόν που δίνουν από το SoftMii;

edit: Μπορεί κάποιος από το Ηράκλειο Κρήτης, να μου δανείσει το Zelda;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@grcd

Τι διαφορά έχει ο οδηγός που προσπαθείς να φτιάξεις με αυτόν που δίνουν από το SoftMii;

edit: Μπορεί κάποιος από το Ηράκλειο Κρήτης, να μου δανείσει το Zelda;

Στο Video Land στην Παπανδρέου μπορείς να το ενοικιάσεις,αλλιώς περίμενε με σε 3.5 εβδομάδες κατεβαίνω.

Στο Video Land στην Παπανδρέου μπορείς να το ενοικιάσεις,αλλιώς περίμενε με σε 3.5 εβδομάδες κατεβαίνω.

το βρήκα από ένα γνωστό! το softmod-αρα!

ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στο forum! να ρωτήσω ρε παιδιά..έχω ένα "τσιπ" wii με version 3.2,εγκατέστησα το homebrew channel , μέχρι εκεί όλα καλά! ανοίγω το homebrew channel και πατάω start και μετά μαυρίζει η οθόνη και δεν γίνεται τίποτα..γιατί??

επίσης κάτι wads που έκανα install με πάλι wad-iso dvd δεν μου τα παίζει λέγοντας ότι cannot play the channel

Επεξ/σία από madtracker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά έγραψα το snes emulator, το έβαλα στο wii και ενώ μου τρέχει, σταματάει και δεν μπορώ να το κουνήσω εκεί που λέει boot dvd και credits.

Θέλει άλλο χειρηστήριο? Δεν έχω. Και αν ναι ποιό να πάρω? Το gamecube controller ή το classic controller?

Και κάτι άλλο:

Έχω το wiikey. Πως μπορώ να παίξω κατεβασμένα virtual console games και με ποιό controller?

Επεξ/σία από polakis21

Ρε παιδιά έγραψα το snes emulator, το έβαλα στο wii και ενώ μου τρέχει, σταματάει και δεν μπορώ να το κουνήσω εκεί που λέει boot dvd και credits.

Θέλει άλλο χειρηστήριο? Δεν έχω. Και αν ναι ποιό να πάρω? Το gamecube controller ή το classic controller?

Και κάτι άλλο:

Έχω το wiikey. Πως μπορώ να παίξω κατεβασμένα virtual console games και με ποιό controller?

αλλο χειριστιριο. ενα απο τα 2 8α παρεισ

Πήρα classic controller και δεν δουλεύει!Κλαψ...

Ρε παιδιά απαντήστε please:

Πως βάζω homebrew channel, πως το duplicate channel removal και πως παίζω τα κατεβασμένα virtual console games?

Αν έχεις τσίπ, είναι πανεύκολο να βάλεις το homebrew channel, αρκεί να έχεις firmware 3.2 και κάτω.

http://hbc.hackmii.com/download/

κατεβάζεις το "Selfbooting disc image for people with drivechips" για ευρωπαϊκή κονσόλα.

Συμπεριλαμβάνεται και πλήρης οδηγός.

Από κεί και πέρα θα πρέπει να περάσεις στο homebrew channel κάποιες εφαρμογές, όπως το Wad manager, με το οποίο και θα μπορείς να εγκαθιστάς ή να απεγκαθιστάς τα wads των VC παιχνιδιών και όχι μόνο.

http://www.teknoconsolas.tv/wanin/WAD-Manager_v1.3.zip

Μέσω του homebrew channel θα τρέξεις και το duplicate channel remover:

http://wiibrew.org/wiki/Duplicate_Channel_Remover

Το πρόβλημα είναι ότι έχω 3.4Ε firmware. Πως θα το κάνω downgrade? Γίνεται?

Και πρέπει να έχω και sd card? Γιατί δεν έχω...

Και αν ναι, ποιά sd card να πάρω?

Το πρόβλημα είναι ότι έχω 3.4Ε firmware. Πως θα το κάνω downgrade? Γίνεται?

Και πρέπει να έχω και sd card? Γιατί δεν έχω...

Και αν ναι, ποιά sd card να πάρω?

Ναι η sd ειναι απαραιτητη. Παρε μια το ΠΟΛΥ 2gb, αν και πιστευω 1 φτανει.:-)

Οσον αφορα το downgrade, τι το θες ακριβως? αφου μπορεις να περασεις το homebrew και με το 3.4E! Αν θεσ να κανεις downgrade, ρωτα το google! θα σου πει!:-):-):lol:

Επιτελους σημερα εκανα τη παραγγελια του zelda για να κανω αυτο το περηφιμο twilight hack! το προτιμησα απο το να βαλω chip. εχω την εκδοση 3.1Ε πρεπει να βαλω την 3.2Ε???

:-(

Ναι η sd ειναι απαραιτητη. Παρε μια το ΠΟΛΥ 2gb, αν και πιστευω 1 φτανει.:-)

Οσον αφορα το downgrade, τι το θες ακριβως? αφου μπορεις να περασεις το homebrew και με το 3.4E! Αν θεσ να κανεις downgrade, ρωτα το google! θα σου πει!:-):-):lol:

Επιτελους σημερα εκανα τη παραγγελια του zelda για να κανω αυτο το περηφιμο twilight hack! το προτιμησα απο το να βαλω chip. εχω την εκδοση 3.1Ε πρεπει να βαλω την 3.2Ε???

:-(

Για να γίνει το hack όχι... εκτός αν εσύ θέλεις να βάλεις πιο πρόσφατο firmware

Για να γίνει το hack όχι... εκτός αν εσύ θέλεις να βάλεις πιο πρόσφατο firmware

ΟΚ. ευχαριστω. Για να βαλω το backup loader χρειαζεται συνδεση στο internet μεσω του wii???

Σύνδεση στο internet χρειάζεται μόνο για downgrade που προφανώς δεν σου χρειάζεται (αν και υπάρχει τρόπος και να το κατεβάσεις από το net , αλλά είναι ταλαιπωρία)

Σε συμβουλεύω πριν το κάνεις να μην πας τυφλά να ακολουθήσεις τις οδηγίες... διάβασε το πρώτα, δηλαδή να καταλάβεις το "γιατί κάνω το κάθε βήμα"... έτσι δεν θα συναντήσεις προβλήματα

(πχ το downgrade θα το έκανες αναγκαστικά αν είχες 3.4 και πάνω γιατί κάθε φορά που κλείνεις - ανοίγεις κονσόλα βρίσκει και σβήνει οτιδήποτε μη official κανάλι )

Σύνδεση στο internet χρειάζεται μόνο για downgrade που προφανώς δεν σου χρειάζεται (αν και υπάρχει τρόπος και να το κατεβάσεις από το net , αλλά είναι ταλαιπωρία)

Σε συμβουλεύω πριν το κάνεις να μην πας τυφλά να ακολουθήσεις τις οδηγίες... διάβασε το πρώτα, δηλαδή να καταλάβεις το "γιατί κάνω το κάθε βήμα"... έτσι δεν θα συναντήσεις προβλήματα

(πχ το downgrade θα το έκανες αναγκαστικά αν είχες 3.4 και πάνω γιατί κάθε φορά που κλείνεις - ανοίγεις κονσόλα βρίσκει και σβήνει οτιδήποτε μη official κανάλι )

ok. thanks!!

to madworld βγηκε και σε παλ βερσιον και τρεχει μια χαρα. Ημουνα στο παλιο γκαμα λοαντερ και εβγαζε ερορ002, αλλα περασα ενα ποιο καινουριο με το 002φιξ (φυσικα ειχα κανει brickbloak πριν το γραψο) και δουλευει κανονικα. Δεν χρειαστηκε να περασω τιποτα αλλο (λεγανε οτι πρεπει να περασεις 3 ιος).

Το παιχνιδακι μαμει και παραειναι mature (για οσους λενε οτι στο γουι βγαζουν μονο ελαφρια παιδικα παιχνιδακια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...