Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να λοιπόν που επανήλθα δριμύτερος με νέα. Λοιπόν πήρα τηλέφωνο και επιβεβαίωσα πως τελικά έχω το wiikey2. Έγραψα ξανά το smg με imgburn σε 2,4χ και με την χρήση tdk dvd+r και τελικά παίζει κανονικά. Είχες δίκιο στο οτι δεν έπρεπε να μου τα σπάσω άλλο χθές :) Άρα ήταν θέμα ενγραφής και μόνο! Ευχαριστώ ξανά antretng για την ηθική συν της άλλης συμπαράσταση! ;)

Επίσης ευχαριστώ και σένα για την ανταπόκρισή σου soker!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να λοιπόν που επανήλθα δριμύτερος με νέα. Λοιπόν πήρα τηλέφωνο και επιβεβαίωσα πως τελικά έχω το wiikey2. Έγραψα ξανά το smg με imgburn σε 2,4χ και με την χρήση tdk dvd+r και τελικά παίζει κανονικά. Είχες δίκιο στο οτι δεν έπρεπε να μου τα σπάσω άλλο χθές :) Άρα ήταν θέμα ενγραφής και μόνο! Ευχαριστώ ξανά antretng για την ηθική συν της άλλης συμπαράσταση! ;)

Επίσης ευχαριστώ και σένα για την ανταπόκρισή σου soker!

Τουλάχιστον σου αρέσει το smg; Άξιζε το κόπο; :-)

Πάντως άσχημο πράγμα να σου σπαν τα νεύρα με κονσόλα... οι κονσόλες είναι για διασκέδαση και όχι για σπάσιμο νεύρων. Αντε καλά games ;)

Υ.Γ. @Chaos3x κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει τρόπος να το ξεμπρικάρεις (αν είναι semibrick) και με softmod.... Αν την έχεις κάτσει για τα καλά τότε μοναδική λύση είναι με chip. Μακάρι να ήξερα να σου πω περισσότερα. Google is your power. Ψάξε και εύχομαι να βρεις την άκρη

Η καινούρια έκδοση του SoftMii:

http://softmii.org/download.html

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Παιδιά SOS!!!!!

Πήγα να βάλω το SoftMii v2.1.1 και μάλλον το μπρίκαρα το Wii!!!!!

Μετά το βήμα 25 παίρνω το μήν: "The system files are corrupted. Please refer to the Wii oparations manual for help troubleshooting" ότι και να κάνω!!!

Βασικά στις οδηγίες στο βήμα 10 λέει να φορτώσουμε το cIOSrev7.wad ενώ δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει (πέραν του IOS16.wad) είναι το cIOS249r7.wad το οποίο και φόρτωσα νομίζοντας ότι αυτό εννοεί ο ποιητής. Μετά όλα πήγαν στραβά! Δεν μπορούσα να ολοκληρώσω σωστά το βήμα 12 (δεν μου εμφάνιζε το 00000045) με κορύφωση το βήμα 25 όπου έγινε το brick!!!

Παρακαλώ τα φώτα σας όποιος έχει όρεξη και διάθεση να ασχοληθεί...

Θέλω λίγες περισσότερες πληροφορίες για να μπορέσω να σε βοηθήσω.Όταν ανοίγεις το Wii τι μήνυμα σου εμφανίζει;Μπαίνει καθόλου στα κανάλια;Του έχεις βάλει τσιπάκι;Ότι και να χει φτιάχνει μην αγχώνεσαι.Στη χειρότερη να σου κοστίσει γύρω στα 30$ για να παραγγείλεις ένα εργαλείο σαν την pandora battery του PSP.

Θέλω λίγες περισσότερες πληροφορίες για να μπορέσω να σε βοηθήσω.Όταν ανοίγεις το Wii τι μήνυμα σου εμφανίζει;Μπαίνει καθόλου στα κανάλια;Του έχεις βάλει τσιπάκι;Ότι και να χει φτιάχνει μην αγχώνεσαι.Στη χειρότερη να σου κοστίσει γύρω στα 30$ για να παραγγείλεις ένα εργαλείο σαν την pandora battery του PSP.

Α, ρε gherudo θεέ!

Λοιπόν, όταν ανοίγω το Wii παίρνω το μην: "The system files are corrupted. Please refer to the Wii oparations manual for help troubleshooting" και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Ούτε κανάλια ούτε καν την αρχική οθόνη που λέει press A δεν μου βγάζει. Μόνο το παραπάνω μην. σε μαύρο φόντο.

Όχι τσιπάκι δεν έχω βάλει. Το θέμα είναι πως ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με το moding (PC, PSP, Wii), μάλλον το συγκεκριμένο mod (SoftMii v2.1.1) ή έχει πρόβλημα ή είναι λάθος ο οδηγός που έχει και αναφέρω κάποια παραδείγματα στο προηγούμενο post...

Το softmii δεν είχε δικό του bootstrap ώστε κρατώντας πατημένα κάποια πλήκτρα από ένα gamecube controller να μπαίνει σε service mode?Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες μήπως και σωθείς εναλλακτικά θα πρέπει να αγοράσεις το εργαλείο που σου ανέφερα και θα το σώσεις το Wii σου.

Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ με 25Ε και δωρεάν έξοδα αποστολής:

http://savemii.net/

το τοποθετείς στην memory card slot του gamecube και σε φτιάχνει ;)

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να σας πώ. Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν κάτι πολύ απλό. Το πήγα στην Nortec γιατί είναι μέσα στην εγγύηση αλλά όλο μου τα μασάγανε και όλο με στραβοκοιτούσαν και μου λέγανε ότι δεν έχουνε ξαναδεί κάτι τέτοιο και ότι μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση(!)

Λογικά ένα φλασάρισμα στην μνήμη nand του συστήματος και πέρασμα του λογισμικού απ'την αρχή θα κάνουν. Τι μ@λ@κίες μου λένε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν εφοσον δεν εχεις βαλει τσιπ. σου κρατησαν την κονσολα?

Ναι, μου την κράτησαν την κονσόλα, μέχρι την παρασκευή θα έχω νέα τους αλλιώς τρίτη, είπαν. Λέτε να βρουν ότι προσπαθούσα να βάλω "ύποπτο" λογισμικό και να μου πουν κανένα "η εγγύηση δεν ισχύει"? Θα έχουμε άλλα μετά.

Με το SoftMii v2.1.1 τελικά τι παίζει? Το δοκίμασε κανένας? Τελικά έχει σε κάτι λάθος? Είτε στα αρχεία που περιέχονται σ' αυτό είτε στον οδηγό του??? Δεν μπορώ να σκεφτώ που ακριβώς έκανα την πατάτα... :X

Επεξ/σία από Chaos3X
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Για το softmii2.1.1 δεν ξέρω να σου πω, αλλά για το v1.0 σου βεβαιώνω ότι δουλεύει κανονικότατα (αν και έχω wiikey και δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου, το έχω βάλει σε φίλο και από άλλους που το έχουν κατεβάσει δουλεύει άψογα).

>http://rapidshare.com/files/192911692/SoftMii_v1.0.rar

Για το softmii2.1.1 δεν ξέρω να σου πω, αλλά για το v1.0 σου βεβαιώνω ότι δουλεύει κανονικότατα (αν και έχω wiikey και δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου, το έχω βάλει σε φίλο και από άλλους που το έχουν κατεβάσει δουλεύει άψογα).

>http://rapidshare.com/files/192911692/SoftMii_v1.0.rar

Για το v1.0 το ξέρω ότι δουλεύει σωστά, το v2.1.1 όμως κάτι πρέπει νά έχει λάθος...

Ας το δοκιμάσει κάποιος να μας πεί εντυπώσεις αν θέλει.

Πάντως οι SoftMii team υπόσχονται νέες εκδόσεις και 3.4E compatibility σύντομα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά μου το αντικατέστησαν το μηχάνημα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Ξαναεπιχείρησα να εγκαταστήσω το v2.1.1 με διαφορετικό οδηγό αυτή τη φορά και τα κουτσοκατάφερα με πολλές επιφυλάξεις και ανακρίβειες. ΔΕΝ παίζει τα converted (patched) iso's που χρησιμοποιούσαμε με τον 0.3 Gamma Loader αλλά δεν πειράζει. Τους βάζεις και τους δύο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...