Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηγαινε στην σελιδα 228 εχει ποσταρει ο DimitRi_Del ενα οδηγο μαζι με τα αρχεια που θα χρειαστεις κατεβασε τα και διαβασε πιστευω οτι θα τα καταφερεις κανε ενα format πρωτα για να τα περασεις απο την αρχη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τη βοήθεια.

Λοιπόν έκανα format και ξανα δοκίμασα και με άλλο dvd και game μάλιστα. Στο Disc channel δεν φορτώνει τίποτα ενώ στο Back up chanel όταν πατάω να φορτώσει το game μου βγάζει σφάλμα 324. Μήπως δεν γράφω σωστά το dvd ;

Και τα δύο τα έγραψα με το image burn, ήταν pal εκδόσεις τα images (συγκεκριμένα το Mario Galaxy και το No more heroes τα οποία από ότι θυμάμαι όταν είχα κοιτάξει τη λίστα ήταν 100% συμβατά) το πρώτο σε 4χ και το δεύτερο σε 2χ . Το δισκάκι που χρησιμοποίησα είναι dvd+R. Μήπως έπρεπε τα images να τα περάσω πρώτα από κάποιο πρόγραμμα; Γιατί εφόσoν ακολούθησα πιστά τα βήματα και μου επιβεβαιώνεις ότι δουλεύει μάλλον δεν ήμουν και τόσο ενημερωμένος :o

Anyway thnx και πάλι για τη βοήθεια. Όντως αυτός οδηγός είναι gigi :) . Απλά πες μου αν όντως χρειάζομαι κάποια εφαρμογή πριν την εγγραφή του image

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 01 : 25 : 23-----

Κάνοντας ένα γρήγορο search για το σφάλμα 324 κάτι έγραφαν για εγκατάσταση του "Cios36 Rev 7" . Μα είμαι σίγουρος ότι το έκανα σωστά. Τι να πω. Θα ξανα δοκιμάσω να το κάνω reinstall

Υ.Γ. Επειδή κάνω κατάχρηση του thread μήπως να ανοίξω καλύτερα κανένα blog:lol:

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 02 : 28 : 23-----

Λοιπόν μπήκα στο κόπο και διάβασα αρκετές σελίδες πίσω (έπρεπε να το κάνω από την αρχή και να μην σας πρήζω). Μάλλον φταίει ότι δοκιμάζω σε DVD + R ενώ θέλει "-" . Αύριο που θα πάρω dvd, αν μου δουλέψει θα ενημερώσω (μην τυχόν το χει και άλλος το πρόβλημα στο μέλλον)

Επεξ/σία από Antretng
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Μόλις κυκλοφόρησε και ο GC launcher,πλέον μπορείτε να παίξετε και αντίγραφα ασφαλείας των gamecube παιχνιδιών σας χωρίς να έχετε τσιπάκι...

Κατεβάστε το από εδώ:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=134170

Και η λίστα συμβατότητας(πολύ μεγάλη) από εδώ:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Gamecube_Backup_Launcher_Compatibility_List

Μόλις κυκλοφόρησε και ο GC launcher,πλέον μπορείτε να παίξετε και αντίγραφα ασφαλείας των gamecube παιχνιδιών σας χωρίς να έχετε τσιπάκι...

Κατεβάστε το από εδώ:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=134170

Και η λίστα συμβατότητας(πολύ μεγάλη) από εδώ:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Gamecube_Backup_Launcher_Compatibility_List

Όταν με το καλό το καταφέρω να δουλέψει θα το τιμήσω δεόντως. Μπράβο για το post σου:-)

Παίδες όποιος δεν καταφέρνει να "φτιάξει" το Wii του μπορεί να μου το στείλει και να το "φτιάξω" εντελώς δωρεάν φυσικά θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής/παραλαβής.Αν πάει κάτι στραβά δεν φέρω καμία ευθύνη(δεν πρόκειται αλλά πρέπει να το αναφέρω αλλά και brick να γίνει φτιάχνει με την αγορά ενός περιφερειακού).Ειδικά αν είστε Καβάλα/Δράμα/Ξάνθη/Θεσσαλονίκη μπορούμε να συναντηθούμε.

Παίδες όποιος δεν καταφέρνει να "φτιάξει" το Wii του μπορεί να μου το στείλει και να το "φτιάξω" εντελώς δωρεάν φυσικά θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής/παραλαβής.Αν πάει κάτι στραβά δεν φέρω καμία ευθύνη(δεν πρόκειται αλλά πρέπει να το αναφέρω αλλά και brick να γίνει φτιάχνει με την αγορά ενός περιφερειακού).Ειδικά αν είστε Καβάλα/Δράμα/Ξάνθη/Θεσσαλονίκη μπορούμε να συναντηθούμε.

Πιστεύεις ότι φταίει αυτό που γράφω; Μου βγάζει σφάλμα 324 και μάλλον είναι επειδή βάζω DVD + R. Ελπίζω με dvd - r να μην μου το βγάζει. Πιστεύεις ότι αυτό είναι; Απλά με τρώει η αγωνία ως αύριο που θα πάω να αγοράσω dvd - r (Κυριακή σήμερα.. κλειστά όλα)

Υ.Γ. Ένα ακόμη μπράβο που προσφέρεσαι.

Πάρα πολύ καλά νέα για αυτούς που δεν έχουν τσιπάκι, αλλά διάβασα τα παρακάτω.

I cannot be held responsible for any misuse of these programs. The use of any of the above software is done so at your own risk. If you mess something up or anything undesirable (ie: loss of warranty, brick, lawsuits, jailtime) happens because of any of these programs, it is your own fault. USE AT YOUR OWN RISK!!!!

Short Instructions:

1. Run miospatcher

2. Press X (only one time!), if you want to use Wii Backup Launcher or Wii disc channel to start.

3. Press A

4. Run rungcbackup

5. Press A and play your game

This application theoretical can brick your Wii and make it unusable. It was written to be safe as possible. If something fails it should only have effect on the GameCube mode. You should still be able to use Wii mode and repair it by installing a MIOS with a WAD installer.

Το έχω κάνει απλά ένα copy-paste από κάποιον άλλο χρήστη.

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί έχω wiikey. Πλάκα έχει εκεί που λέει για ...jailtime!!!! :D

Πιστεύεις ότι φταίει αυτό που γράφω; Μου βγάζει σφάλμα 324 και μάλλον είναι επειδή βάζω DVD + R. Ελπίζω με dvd - r να μην μου το βγάζει. Πιστεύεις ότι αυτό είναι; Απλά με τρώει η αγωνία ως αύριο που θα πάω να αγοράσω dvd - r (Κυριακή σήμερα.. κλειστά όλα)

Υ.Γ. Ένα ακόμη μπράβο που προσφέρεσαι.

Αν θυμάμαι καλά το 324 δηλώνει διαφορετικό region,μήπως το παιχνίδι είναι NTSC;Μετέτρεψέ το πρώτα σε PAL και μετά ξανακάψε το,η δοκίμασε με κάποιο PAL παιχνίδι αν έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αν θυμάμαι καλά το 324 δηλώνει διαφορετικό region,μήπως το παιχνίδι είναι NTSC;Μετέτρεψέ το πρώτα σε PAL και μετά ξανακάψε το,η δοκίμασε με κάποιο PAL παιχνίδι αν έχεις.

Όχι, 2 games που δοκίμασα (με imgburn το ένα στα 4Χ και το άλλο στα 2Χ) το Mario Galaxy και No more heroes και τα δύο Pal ήταν και αρχεία τύπου iso (κλασσικό image). Πάντως από μια μικρή ματιά που έριξα στο net (θείος Γούγλης ftw) κάπου πήρε το μάτι μου για ασυμβατότητα με DVD + R . Anyway, θα δοκιμάσω αύριο με dvd - r και θα postarw αν λύθηκε (μην τυχόν αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον)

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 02 : 38 : 32-----

Όπως είχα πει αν βγάλω άκρη θα postarw. Σήμερα αγόρασα dvd-r της Verbatim και της TDK. Έγραψα μέσω του imgburn στα 4Χ σε TDK το Super Mario Galaxy... τζίφος πάλι σφάλμα 324 (αν και άργησε περισσότερο να το εμφανίσει).

Δοκίμασα μετά με verbatim και μέσω του NERO αυτή τη φορά και ήταν όλα ok. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει Mario Galaxy και No More Heroes και παίζαν ok (το Mario Galaxy είχε λίγο σπασίματα στον ήχο όταν έχει video αλλά φαντάζομαι ότι αυτό έχει να κάνει με συμβατότητα). Αλλά να ρωτήσω, μου φάνηκε σαν να ήταν κατώτερη η ποιότητα της εικόνας; Βέβαια έχω και xbox και ίσως για αυτό... μήπως πρέπει να το χω forced pal60 για καλύτερη εικόνα ή αυτό είναι καθαρά για θέμα συμβατότητας;

Επεξ/σία από Antretng
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Καλησπερες σε ολους. παρακαλω οποιον γνωριζει κατι επι του ακολουθου θεματος να μου δωσει τα φωτα του γτ εχω φαει πολλη πικρα

Πριν καιρο προσπαθησα να κανω το twilight hack,χωρις επιτυχια,γτ μετα το μαύρισμα της οθονης οταν περπατουσα αναποδα,καποια στιγμη κολουσε. Δεν με ενδιεφερε πολυ να παιξω vc οποτε το παρατησα. τωρα ομως με τη δυνατοτητα να παιζει dvd,το ξαναπροσπαθω.Δυστυχως ειχα κανει update se 3.4E οποτε η δουλεια μαλλον εγινε πιο δυσκολη.Εν παση περιπτωση,βρηκα το σωστο twilight hack save που "κανει" την κονσολα να βγαζει error και να μαυριζει,παρολα αυτα μου βγαζει "failed to read boot.elf (-1) no code found to load hanging" error.

να διευκρινησω καποιες λεπτομερειες ωστε να μην γινουν λαθος post-απαντησεις:

1) ΝΑΙ,ι sd ειναι σε FAT format το οποιο εκανα με ειδικο προγραμμα

2)ΝΑΙ, το απαραιτητο boot.dol αρχειο του hc υπαρχει μεσα στο root directory της sd

3)ΝΑΙ,η "διαδικασια" του twilight hack γινεται κανονικα μεχρι το μαυρισμα της οθονης και τη λιστα "start cluster=..." μεχρi να βγει το error.

Λογικα το προβλημα ειναι ειτε λαθος εκδοση του boot.dol (εχω δοκιμασει απειρες εκδοσεις,γιαυτο ρωταω) ειτε καποια αλλη ρυθμιση λαθος απο μεριας pc.

Αν βοηθανε οι ακολουθες info,το wii ειναι εκδοση 3.4Ε απο update,το ειχα αγορασει την 1η μερα κυκλοφοριας,και ειναι τσιπαρισμενο (δε θυμαμαι ποιο τσιπ).

ευχαριστω προκαταβολικα

Καλησπερες σε ολους. παρακαλω οποιον γνωριζει κατι επι του ακολουθου θεματος να μου δωσει τα φωτα του γτ εχω φαει πολλη πικρα

Πριν καιρο προσπαθησα να κανω το twilight hack,χωρις επιτυχια,γτ μετα το μαύρισμα της οθονης οταν περπατουσα αναποδα,καποια στιγμη κολουσε. Δεν με ενδιεφερε πολυ να παιξω vc οποτε το παρατησα. τωρα ομως με τη δυνατοτητα να παιζει dvd,το ξαναπροσπαθω.Δυστυχως ειχα κανει update se 3.4E οποτε η δουλεια μαλλον εγινε πιο δυσκολη.Εν παση περιπτωση,βρηκα το σωστο twilight hack save που "κανει" την κονσολα να βγαζει error και να μαυριζει,παρολα αυτα μου βγαζει "failed to read boot.elf (-1) no code found to load hanging" error.

να διευκρινησω καποιες λεπτομερειες ωστε να μην γινουν λαθος post-απαντησεις:

1) ΝΑΙ,ι sd ειναι σε FAT format το οποιο εκανα με ειδικο προγραμμα

2)ΝΑΙ, το απαραιτητο boot.dol αρχειο του hc υπαρχει μεσα στο root directory της sd

3)ΝΑΙ,η "διαδικασια" του twilight hack γινεται κανονικα μεχρι το μαυρισμα της οθονης και τη λιστα "start cluster=..." μεχρi να βγει το error.

Λογικα το προβλημα ειναι ειτε λαθος εκδοση του boot.dol (εχω δοκιμασει απειρες εκδοσεις,γιαυτο ρωταω) ειτε καποια αλλη ρυθμιση λαθος απο μεριας pc.

Αν βοηθανε οι ακολουθες info,το wii ειναι εκδοση 3.4Ε απο update,το ειχα αγορασει την 1η μερα κυκλοφοριας,και ειναι τσιπαρισμενο (δε θυμαμαι ποιο τσιπ).

ευχαριστω προκαταβολικα

1. Σαφώς και είναι fat16 .. για να πέρασες το twilight hack (το αρχείο save) στην κονσόλα;)

2. Χμμμ... το αρχείο boot.doll (αν και μάλλον αυτό αναζητά το boot.elf ) όμως, το χεις βάλει χύμα στη κάρτα; Γιατί αν το χεις βάλει σε κάποιο subfolder προφανώς δεν το "βρίσκει"

3. Αν δεις γράφει "no code found to load hanging" error" προφανώς δεν βρίσκει το αρχείο. Εκεί εστιάσου;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια!

Εχω και εγω ενα Wii και θελω να το τσιπαρω, το θεμα ειναι οτι εχω απο τις πρωτες εκδοσεις που παιρνουν το φτηνο τσιπακι

Το θεμα ειναι οτι το να αγορασω το Zelda για το softmod ειναι πιο ακριβο απο το να βαλω το τσιπ...

Υπαρχει καποιος απο δω που μπορει/θελει να μου δανησει η εστω να μου ενοικιασει το Zelda του για μια μερα????

Ευχαριστω!!

Κατι διαβασα πριν για θειους και θεους :) :) :)

Επεξ/σία από kkaraoglanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...