Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά που υπάρχει ένας οδηγός για το πως θα βάλω και θα παίξω τα παλιά vc games στο τσιπαρισμένο μου wii? κανένα link κάτι?

Ευχαριστώ

Και κάτι άλλο:

Αν κατεβάσω ένα ntsc vc game θα παίξει στην pal κονσόλα μου?

Επεξ/σία από polakis21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να αποφευγεις ολη τη μανουρα δεν ειναι πιο απλο να κατεβαζες απευθειας το PAL...?

Μα το θεμα ειναι πως ο θειος δεν με seedαρει σε οσα pal εχω βρει...

Γεια σας. Μόλις έβαλα WiiKey2 και εχω καποια προβληματα. Έχω κατεβάσει καμποσα παιχνίδια και δεν μπορω να παιξω τα περισσότερα παρα μονο 2 ( Super Mario Galaxy & Wii Mario Kart) τα οποια τα έχω κατεβασει απο ελληνικη σελιδα. Τα υπολοιπα με το που τα βαζω στο Wii μου βγαζει : error occurred μπλα μπλα μπλα. Το ιδιο μου βγάζει και με το DVD για το update του WiiKey2! Ξέρει κανεις τι γίνεται;

Ρε παιδιά, το zelda twilight αξίζει; Αξίζει την 50άρα του ή να δώσω 80 να μου το τσιπάρουν που δεν θα χει και ασυμβατότητες; Το ρωτάω γιατί δεν θα με λεγα και κανένα φανατικο rpga

Ρε παιδιά, το zelda twilight αξίζει; Αξίζει την 50άρα του ή να δώσω 80 να μου το τσιπάρουν που δεν θα χει και ασυμβατότητες; Το ρωτάω γιατί δεν θα με λεγα και κανένα φανατικο rpga

Το zelda κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του... Ένα από τα καλύτερα wii games που έχω παίξει. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα RPG και το Zelda ΔΕΝ είναι RPG :-) Είναι adventure ;) Γενικά ένα καταπληκτικό παιχνίδι που επίσης συ δίνει τη δυνατότητα να hackάρεις το Wii για αντιγραμένα παιχνίδια και homebrew :lol:

Το zelda κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του... Ένα από τα καλύτερα wii games που έχω παίξει. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα RPG και το Zelda ΔΕΝ είναι RPG :-) Είναι adventure ;) Γενικά ένα καταπληκτικό παιχνίδι που επίσης συ δίνει τη δυνατότητα να hackάρεις το Wii για αντιγραμένα παιχνίδια και homebrew :lol:

Είναι όμως αποτελεσματικό; Έχω ακούσει ότι παίζουν ασυμβατότητες... και το κόστος 30 ευρώ διαφορά ok τσούζουν αλλά αμα είναι να παίζω απροβλημάτιστα το σκέφτομαι.

Είναι όμως αποτελεσματικό; Έχω ακούσει ότι παίζουν ασυμβατότητες... και το κόστος 30 ευρώ διαφορά ok τσούζουν αλλά αμα είναι να παίζω απροβλημάτιστα το σκέφτομαι.

Κοίτα φίλε... Εγώ το wii το έχω 2,5-3 χρόνια άρα έχω τσιπάκι (δεν έχει κανένα πρόβλημα). Σε ένα φίλο που του έκανα το softmod είναι πολύ ευχαριστημένος. ΔΕΝ είναι τέλειο, υπάρχουν παιχνίδια που δεν τρέχουν όμως οι backup loaders αναπτύσονται... Έτσι σε λίγο καιρό μπορεί να δούμε backup loader που να είναι σαν να έχεις τσιπάκι. Και όταν τσίπαρα το wii μου με πιάσανε κότσο... (δεν ήξερα... δεν ρώταγα? :P) 99 ευρώ... Αν είναι και βρεις τσιπάκι σε καλή τιμη τότε αν θες πήγενε για τσιπάκι. Κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει πλέον να βάλεις τσιπάκι για αυτά που είπα πιο πάνω :-) Α! Και 80 είναι πάρα πολλά για να στο τσιπάρουν!! Μην πέσεις στην παγίδα που είχα πέσει εγώ (άσε που μου βάλανε και κλώνο τσιπάκι που κάνει 9 ευρώ κανονικά...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το πήρα το zelda. Το θέμα είναι το εξής, πάω να κάνω format την sd card μου του 1 GB και προς έκπληξη είδα ότι μου χει δυνατότητες μόνο για fat32 και fat (ναι έτσι σκέτο... σε 12 να εννοεί; who knows). Λέω δεν βαριέσαι ας δοκιμάσω το σκέτο fat μήπως είναι το fat16. Βάζοντας όμως τα αρχεία που ζητά στο πρώτο βήμα ο οδηγός και β'αζοντας την κάρτα στο wii... όταν μπαίνω στην επιλογή storage και μπένω στην κάρτα, η κάρτα φένετε κενή.

Το os μου είναι windows xp . Προφανώς φταίει το filesystem της καρτας που προφανώς δεν είναι fat16. Υπάρχει κάποιο utility που να κάνει format σε fat16;

Υ.Γ. Μου φαίνεται περίεργο όμως... αν δεν είναι συμβατό το file system δεν θα πρεπε να μου βγάζει κάποιο error όταν έμπαινα στην κάρτα;

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 03 : 21 : 19-----

Στό 6 βήμα λέει

B) Διαλέξτε το Twilight Hack, πατήστε το A και μετά επιλέξτε αντιγραφή. Με αυτόν

τον τρόπο θα έχετε αντιγράψει το Zelda Savegame στο Wii.

Αλλά τώρα που κοίταζα λίγο τα αρχεία στην sd1 δεν υπάρχει αρχείο με όνομα twilight hack... άρα;;;

Το firmware της κονσόλας είναι 3.3Ε

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 03 : 59 : 31-----

Δοκίμασα να αντιγράψω ένα save που έκανα στο zelda στη κάρτα και μετά στο pc είδα ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο path (private...) και το ονομάζει και ως data bin . Από ότι κατάλαβα πρέπει το αρχείο να το μετονομάσω σε data.bin και να χει ίδιο path./ Ποιο αρχείο όμως; Στο sd1 δεν είναι σαφές και στο sd4 (το οποίο δεν το αναφέρει ο οδηγός) έχει ένα ακριβώς ίδιο path. Καμιά ιδέα; Μην το brickarw κιόλας

Επεξ/σία από Antretng
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Καλησπέρα σε όλους! Δεν ήξερα ότι έχει προχωρήσει τόσο πολύ το θέμα του softmod και πήγα σήμερα και αγόρασα το Wiikey 2 με κλιπ (δεν είμαι πεισμένος ακόμα αν έκανα καλά ή κακα!)...

Το εγκατέστησα και μου έπαιζε κανονικά 2-3 παιχνίδια που δοκίμασα (Mario Galaxy, Pro, Zelda). Το ερώτημα μου έχει να κάνει με το πως μπορώ να το κάνω να παίζει DVD. Έβαλα το homebrew channel, τον Mplayer, και το DVDX. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως πρέπει να εγκαταστήσω το DVDX. Πρέπει να πάω στο advanced; Αν ναι, τι πρέπει να επιλέξω; Δοκίμασα να το εγκαταστήσω με το Normal ή το PatchMii αλλα κολλάει το Mplayer όταν πάω να παίξω DVD.

Καμμιά ιδέα;

--edit

Το firmware που έχω είναι το 3.3Ε. Πρέπει να κάνω downgrade;

Καλησπέρα σε όλους! Δεν ήξερα ότι έχει προχωρήσει τόσο πολύ το θέμα του softmod και πήγα σήμερα και αγόρασα το Wiikey 2 με κλιπ (δεν είμαι πεισμένος ακόμα αν έκανα καλά ή κακα!)...

Το εγκατέστησα και μου έπαιζε κανονικά 2-3 παιχνίδια που δοκίμασα (Mario Galaxy, Pro, Zelda). Το ερώτημα μου έχει να κάνει με το πως μπορώ να το κάνω να παίζει DVD. Έβαλα το homebrew channel, τον Mplayer, και το DVDX. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως πρέπει να εγκαταστήσω το DVDX. Πρέπει να πάω στο advanced; Αν ναι, τι πρέπει να επιλέξω; Δοκίμασα να το εγκαταστήσω με το Normal ή το PatchMii αλλα κολλάει το Mplayer όταν πάω να παίξω DVD.

Καμμιά ιδέα;

--edit

Το firmware που έχω είναι το 3.3Ε. Πρέπει να κάνω downgrade;

Μπορεί και να κανες καλά... εγώ ακόμη δεν βρήκα άκρη.

Τα βήματα που χε ο οδηγός ήταν με λάθος σειρά για αυτό και δεν την πάλευα. Αλλά και πάλι, εγκατέστησα και το backup gamma lancher αλλά και πάλι δεν παίζει... (είχα την εντύπωση ότι το gamma ήταν συμβατό με το 3.3E) προφανώς θέλει downgrade... αλλά μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι έπρεπε να το χω συνδεδεμένο στο net για να μπορέσει να γίνει το downgrade έλιωσα.

Υπάρχει τρόπος χωρίς connection να κάνεις downgrade (πχ το firmware να είναι σε cd) ; Δεν έχω wireless... δοκίμασα να το συνδέσω και στο router μιας και έχει θύρα usb αλλά δεν συνδεόταν... ίσως να θέλει καμιά θύρα άνοιγμα. Αλλά προτού παιδευτώ τσάμπα (γιατί μέχρι να καταλάβω ότι είχε λάθος βήματα ο οδηγός και ότι χρειάζεται net... και βάλε βγάλε την κάρτα... έλιωσα) μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι γίνετε να το συνδέσω μέσω usb modem; Μην παιδευτώ άλλο (το router και το pc είναι σε άλλο δωμάτιο όπου δεν έχω καν τηλεόραση) δεν την παλεύω:cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
φιλε μου εγω σε 3.3Ε το εχω αγκαταστησει σε δυο κονσολες χωρις downgrade μηπως κατι δεν κανεις σωστα;

Α ναι; Μα αυτό ήξερα και εγώ, ότι ο gamma loader παίζει κανονικά σε 3.3E. Αλλά αν δεν έκανα κάτι σωστά, θα είχα καταφέρει να φορτώσω κανάλι του backup launcher :fear: ;;;; Το βήμα που εγκαθιστώ το homebrew , το wad installer και τελικά και το backup launcher προφανώς γίναν :P.Από την άλλη , όμως, κάνοντας ένα γρήγορο search στο net όλοι οι οδηγοί επιμένουν για υποβάθμιση σε 3.2 . Ίσως να έφταιγε και το dvd... θα δοκιμάσω και κανένα άλλο.

Από την άλλη με μπέρδεψε και ο οδηγός που τα χε τα βήματα όπως να ναι (κατά τα άλλα ήταν μια χαρά... μια διόρθωση στα βήματα θέλει) οπότε παίζει να κανα και πατατιά. Για να καταλάβεις έχω πλέον εγκατεστημένα και το 0.1 loader και το 0.3

Επεξ/σία από Antretng

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...