Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, διαβασα το tut για το Zelda-no chip hack και εχω μια απορια: Πρεπει να προσεξω ποια εκδοση του να Wii αγορασω? Υπαρχει καποια προσφατη η οποια ειναι ακομα κλειδωμενη?

Επισης, μολις το χακαρω πρεπει να το αναβαθμιζω συνεχεια με νεες βερσιον του χακ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ αυτες? (εχω αρκετη εμπειρια με πσπ ειχα hackarei ενα με τη βοηθεια του pspgr!!)

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια, διαβασα το tut για το Zelda-no chip hack και εχω μια απορια: Πρεπει να προσεξω ποια εκδοση του να Wii αγορασω? Υπαρχει καποια προσφατη η οποια ειναι ακομα κλειδωμενη?

Επισης, μολις το χακαρω πρεπει να το αναβαθμιζω συνεχεια με νεες βερσιον του χακ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ αυτες? (εχω αρκετη εμπειρια με πσπ ειχα hackarei ενα με τη βοηθεια του pspgr!!)

Όχι, προς το παρόν σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις μπορείς να κάνεις downgrade (μέχρι στιγμής που έχει βγει μέχρι 3.4 firmware) για να πασ στην 3.2 που είναι η ιδανική για homebrew! Προς το παρόν δεν χρειάζεται να κάνεις updates (βασικά το αντίθετο γιατί το κάθε καινούργιο update που βγαίνει απλά patcάρει bugs για να σταματήσει η nintendo το homebrew, έτσι μην κάνετε updates).:-)

Δημοσ.

Thanks πολυ loukas77 για την απαντηση σου! Δηλαδη αν καταλαβα καλα καθε φορα που βγαινει μια καινουργια εκδοση πρεπει να ξανακανω το twilight hack ξανα και ξανα? Συν οτι υπαρχει και ο κινδυνος να βγει καποια version που να μην γινεται downgrade..

Παντως πολυ μικρο το κακο σιγα τον κοπο, μια στο τοσο. Τελος τα GC iso's τα παιζει ετσι απλα? Γιατι στο Gc εχασα 2-3 classics οπως Eternal Darkness που τωρα δεν μπορω να τα βρω και οσοι αλητες τα εχουνε τα δινουνε για 60ευρω +

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρησιμοποιώ και εγώ τον Backup Launcher 0.3 gamma για να φορτώσω backups παιχνιδιών και παρατήρησα ότι κάποια βίντεο (εισαγωγικά κ.τ.λ.) παίζονται πολύ αργά και ο ήχος κόβεται κάθε λίγο και λιγάκι. Υπάρχει κάποια λύση ή θα πρέπει να συμβιβαστώ;

Δημοσ.
Thanks πολυ loukas77 για την απαντηση σου! Δηλαδη αν καταλαβα καλα καθε φορα που βγαινει μια καινουργια εκδοση πρεπει να ξανακανω το twilight hack ξανα και ξανα? Συν οτι υπαρχει και ο κινδυνος να βγει καποια version που να μην γινεται downgrade..

Παντως πολυ μικρο το κακο σιγα τον κοπο, μια στο τοσο. Τελος τα GC iso's τα παιζει ετσι απλα? Γιατι στο Gc εχασα 2-3 classics οπως Eternal Darkness που τωρα δεν μπορω να τα βρω και οσοι αλητες τα εχουνε τα δινουνε για 60ευρω +

Όχι. Πολύ απλά ΔΕΝ θα κάνεις updates :lol: Τώρα GC isos χωρίς τσιπ δεν γίνεται προς το παρόν :-( Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε λίγο καιρό :-)

Καλησπέρα,

Χρησιμοποιώ και εγώ τον Backup Launcher 0.3 gamma για να φορτώσω backups παιχνιδιών και παρατήρησα ότι κάποια βίντεο (εισαγωγικά κ.τ.λ.) παίζονται πολύ αργά και ο ήχος κόβεται κάθε λίγο και λιγάκι. Υπάρχει κάποια λύση ή θα πρέπει να συμβιβαστώ;

Πρέπει να συμβιβαστείς. Δεν είναι final version που όλα θα τρέχουν τέλεια! Δεν υπάρχει λύση μέχρι να βγει καινούργια έκδοση (και αν το διορθώσει ο developer) που όμως αν κοιτάξεις από την beta έκδοση τα video παίζουν πολύ καλύτερα :-) Υπομονή :P

Δημοσ.

Κριμα γιατι καποια GC games αξιζανε...

Σαν εναλλακτικη αμα αποφασισω να το τσιπαρω τοτε μπορω να αναβαθμιζω FW και να συνεχιζει να παιζει backups? (Τα games υποθετω απαιτουν να έχεις το νεοτερο FW που εχει βγει οταν κυκλοφορησαν...)

Δημοσ.

Προς το παρων κανενα τσιπακι δεν εχει προβλημα με τα καινουργια updates.Και μια δυο φορες που χρειαστηκε βγηκε firmware update για το chip και τελειωσε εκει η υποθεση.

Δημοσ.
Κριμα γιατι καποια GC games αξιζανε...

Σαν εναλλακτικη αμα αποφασισω να το τσιπαρω τοτε μπορω να αναβαθμιζω FW και να συνεχιζει να παιζει backups? (Τα games υποθετω απαιτουν να έχεις το νεοτερο FW που εχει βγει οταν κυκλοφορησαν...)

Τα games ΔΕΝ απαιτούν το νεότερο update (τα περισσότερα). Μερικά που το απαιτούν βγαίνουν homebrew που εγκαθιστούν μέρος του update για να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς όμως να patchάροντα τα homebrew (πχ είχα ακούσει κάτι για το Need For Speed Undercover όμως εγκαθιστάς μόνο το IOS51 και όχι όλο το update και παίζει).

Δημοσ.

Καλο αυτο, εγω λοιπον που σκεφτομαι την αγορα ενος Wii τι λες ειναι καλυτερη επιλογη, καινουργιο wii+ softmod, η μεταχειρισμενο ηδη τσιπαρισμενο? (γιατι αμα το παρω καινουργιο και το τσιπαρω πιστευω δεν συμφερει βγαινουν 300+ ευρω).

Ξερεις γιατι προβληματιζομαι, ως πρωην κατοχος GC ειμαι προετοιμασμενος για την πορεια του (δηλαδη ειμαι 100% σιγουρος οτι αντε να βγαλει 3-4 αντε 5 καλα παιχνιδια) και αμα μπορω να παιζω και GC games οσο να ναι θα κρατησει αρκετα παραπανω.. Αλλα τι να κανω που ειμαι hardcore fan της τριαδας Metroid-Mario-Zelda...

Δημοσ.

υπάρχει κίνδυνος να αχρηστευτεί το WII αν κάνω την όλη διαδικασία με το homebrew? και γενικά χάνεται η εγγύηση?

επίσης τι εννοείται παίζει backup παιχνιδιών? δηλαδή κατεβάζω τα παιχνίδια από το νετ, τα καίω σε ένα cd και παίζουν?

συγγνώμη για τις ερωτήσεις...

Δημοσ.
υπάρχει κίνδυνος να αχρηστευτεί το WII αν κάνω την όλη διαδικασία με το homebrew? και γενικά χάνεται η εγγύηση?

επίσης τι εννοείται παίζει backup παιχνιδιών? δηλαδή κατεβάζω τα παιχνίδια από το νετ, τα καίω σε ένα cd και παίζουν?

συγγνώμη για τις ερωτήσεις...

Θεωρητικά υπάρχει... Το πιο επικίνδυνο είναι να κάνεις αναβαθμίσεις στο firmware του wii σου από αμερικάνικα ή ιαπωνικά παιχνίδια. Στη πράξη οι κίνδυνοι είναι πολύ μικροί και μάλλον πρέπει να πηγαίνεις γυρεύοντας για να αντιμετωπίσεις πρόβλημα (και αν...). Θέμα εγγύησης δε γνωρίζω αν παίζει. Σίγουρα το softmod είναι δύσκολο να εντοπιστεί (σε αντίθεση με το τσιπάκι) αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

Backup παιχνιδιών είναι ακριβώς αυτό που λες. Τόσο απλό

Δημοσ.

το :

Familly party 30 great games

μου βγάζει:

error #001 unauthorized device detected

έχω wiikey με 1.9s .

παίζει να χρειαζόμαστε αναβάθμηση στο chip ??

Είναι το πρώτο που μου το κάνει αυτό εδώ και ένα χρόνο που το έχω.B)

Δημοσ.
Καλο αυτο, εγω λοιπον που σκεφτομαι την αγορα ενος Wii τι λες ειναι καλυτερη επιλογη, καινουργιο wii+ softmod, η μεταχειρισμενο ηδη τσιπαρισμενο? (γιατι αμα το παρω καινουργιο και το τσιπαρω πιστευω δεν συμφερει βγαινουν 300+ ευρω).

Ξερεις γιατι προβληματιζομαι, ως πρωην κατοχος GC ειμαι προετοιμασμενος για την πορεια του (δηλαδη ειμαι 100% σιγουρος οτι αντε να βγαλει 3-4 αντε 5 καλα παιχνιδια) και αμα μπορω να παιζω και GC games οσο να ναι θα κρατησει αρκετα παραπανω.. Αλλα τι να κανω που ειμαι hardcore fan της τριαδας Metroid-Mario-Zelda...

Αν και καλη φαση το softmod επειδη το θεωρω λιγη ταλαιπωρια προσωπικα σου προτεινω μεταχειρισμενο + τσιπ.Λογικα θα το παρεις και αρκετα πιο φθηνο.Οποτε ακομα καλυτερα.

το :

Familly party 30 great games

μου βγάζει:

error #001 unauthorized device detected

έχω wiikey με 1.9s .

παίζει να χρειαζόμαστε αναβάθμηση στο chip ??

Είναι το πρώτο που μου το κάνει αυτό εδώ και ένα χρόνο που το έχω.B)

Μετα το 1.9s δεν εχει βγει αλλο.

1) Ελπιζω να δοκιμαζεις με την PAL εκδοση και οχι την αμερικανικη.

2)Δεν βλεπω καμια ανακοινωση στο νετ οτι δεν παιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι ταλαιπωρια βρε αδερφε?? εχει μια διαδικασια και πρεπει να καταλαβεις ορισμενα πραγματα, αλλα καραξιζει. Αμα εισαι βιαστικος και πας να το εφαρμοσεις αμεσως μπορει και να μην βγαλεις ακρη. Ετσι το εκανa την 1τη φορα και δεν το πετυχα. Την 2ρη το καταφερα σε 10 λεπτα. Μολις ξεκαθαρισα με τις οδηγιες ηταν παιχνιδακι. Και συνεχεια βοηθαμε ο ενας ρον αλλο και φτιαχνουμε οδηγους, αρα ολα τα προβληματα λυνονται. Εχω το wii μισο μηνα και εχω ηδη καμια 30ρια ισο, και πεζουν σχεδον ολα μεσω λοαντερ, αρα τι λες οτι δεν αξιζει? Αυτο στις συγχρονες κονσολες εχει γινει μονο στο psp! Και εκει υπαρχει το προβλημα οτι ειναι φορητο συστημα αρα περιοριζεται η χρηση του, και οτι υπαρχει περιορισμος στην μνημη και οι καρτες ειναι και ακριβες.

Στην τελικη με 230 ευρω εχεις κονσολα και χειριστηριο, δινεις αλλα 50 για εξτρα χειριστηριο (+ nunchunk) αφου η κονσολα απογειωνεται στα διπλα. Αντε και αργοτερα αμα θες να παρεις το wii fit για το balance board κυριως. Το χρησιμοποιεις και σε παιχνιδια σκι-σκειτ....κτλπ. Δεδομενου οτι θα βρεις να δανειστεις η να νοικιασεις το zelda που χρειαζεται για το twilight hack, τοτε με λιγοτερο απο 300 ευρω εχεις ετοιμη κονσολα και οσα παιχνιδια μπορεις να βρεις(iso images) χωρις αλλα εξοδα.

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.

Το θεωρω ταλαιπωρια για καποιον που ισως να μην εχει την γνωση,την ορεξη ,τον χρονο για να ασχοληθει με το softmod.

Το εχω τσιπαρισμενο απο την πρωτη βδομαδα που το πηρα που τοτε δεν υπηρχε το softmod και εχω ξενοιασει γιαυτο το λεω ενω σας βλεπω που μπερδευεστε και να ψαχνετε τι αρχεια και πως ,κτλ κτλ..

Αν επαιρνα τωρα wii και ειχα τον χρονο κατα 99% θα δοκιμαζα το softmod, αλλα επειδη χρονο δεν πολυεχω θα το τσιπαρα οπως και το εχω τσιπαρει.

Ας κανει οτι θελει το παλικαρι και οτι τον βολευει.Απλα ειπα μεταχειρισμενο + τσιπ γιατι θα του ερθει πιο φθηνα και δεν θα ασχοληθει με τιποτα αλλο.Θα βαζει τα αντιγραφα των γνησιων παιχνιδιων και θα τα παιζει.

Αν τωρα θελει να αγορασει καινουργια κονσολα και γουσταρει τοτε δοκιμαζει το softmod και βλεπει μετ τι θα κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...