Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορείς απλά να μην το αγοράσεις και να γλυτώσεις τα 40Ε.Δεν αξίζει το Zelda κρίμα τα 69.99Ε που έδωσα την 1η ημέρα κυκλοφορίας του.

Δεν συμφωνώ καθόλου! Το παιχνίδι μου πήρε 85 ώρες για να το τερματίσω πλήρως και δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή. Μπορεί να μην έχει τα φωτορεαλιστικά γραφικά και τις υψηλές αναλύσεις αλλά κανένα παιχνίδι του Wii δεν τα έχει. Για να μην πω ότι το έχεις δικό σου και κάνεις ότι softmod θέλεις, όποτε θέλεις και δεν ψάχνεσαι να δανειστείς.

Εμένα σίγουρα είναι από τα αγαπημένα μου στην εν λόγω κονσόλα και δεν μετανιώνω καθόλου τα λεφτά που έδωσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ ως πραγματικός Zelda fan έχοντας στην κατοχή του όλα τα παιχνίδια Zelda(φυσικά γνήσια) μονάχα με 2 έχω απογοητευεί και έχω μετανιώσει για την αγορά τους,το ένα είναι το majoras mask και το άλλο είναι το twilight princess.

Αυτά είναι μπούρδες του άρρωστου μυαλού του klainamain που από το πολύ τέννις έχει πάθει το μυαλό του λαλάκινση :P στην Κρήτη σε όλα τα βίντεο κλάμπς υπάρχουν τίτλοι προς ενοικίαση και για DS αλλά και για Wii.Τα βίντεο κλάμπς που σας λένε για την πάγια πολιτική της Nortec απλά δεν γουστάρουν να φέρουν παιχνίδια nintendo γιατί θα μπουν μέσα αφού κανένας δεν θα τα νοικιάζει ;)

Απλά είσαι εκτός θέματος για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται...

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ Wii και videoclub : Σχέση εχθρική!!! κυρίως στις σελίδες 2,3,4. Για όσους βαριούνται να διαβάζουν να πω περιληπτικά πως είναι απόφαση της ΝΟΕ (ούτε καν της Nortec η οποία είναι απλός διανομέας και δεν έχει λόγο για τέτοιες πολιτικές) να μην επιτρέπεται η ενοικίαση παρά μόνο έπειτα από ειδικές συμφωνίες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αναφέρεται μάλιστα πως τα Seven έκαναν μια τέτοια κίνηση και μίλησαν απευθείας με Ιάπωνες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Δε μπορώ να ξέρω πόσο ακριβές είναι το τελευταίο τα υπόλοιπα όμως αιτιολογούνται επαρκώς με email σε Nortec - NOE κλπ.

Το θέμα είχε μπει και στο παλιό επίσημο site του nintendo.gr και οι απαντήσεις που δόθηκαν τότε ήταν πάλι οι ίδιες. Προφανώς οι πολύ λίγοι που νοικιάζουν είναι παράνομοι και δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι βρίσκονται σε πόλεις της περιφέρειας.

Μιας και μας έχεις δώσει για τα καλά να καταλάβουμε (και να μη θέλαμε δηλ.) πόσο μισείς το wii ορίστε ένα θέμα να έχεις να χώνεις και να έχεις 100% δίκιο. ;)

Εγώ ως πραγματικός Zelda fan έχοντας στην κατοχή του όλα τα παιχνίδια Zelda(φυσικά γνήσια) μονάχα με 2 έχω απογοητευεί και έχω μετανιώσει για την αγορά τους,το ένα είναι το majoras mask και το άλλο είναι το twilight princess.

Φιλε gherudos και εγω ειμαι πραγματικος Zelda fan.Θελω να σε ρωτησω γιατι δεν σου αρεσουν καθολου τα zelda:mm και zelda:tp αφου θεωρω και τα 2 απο τα πολυ καλα games της σειρας.Ειναι σεβαστη η γνωμη σου που λες σε απογοητευσανε αυτα.Και εμενα με απογοητευσε το wind waker,λιγα dungeons και η αναζητηση για το triforce με χαλασανε μονο,αλλα δεν θα πω σε καποιον μην το παιζεις,θα κλαις τα λεφτα σου,καθως ειναι πολυ ωραιο game,οπως λες εσυ για το tp.

Τα γούστα ποικίλουν. Και εμένα προσωπικά το Zelda TP είναι γενικά το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Το πρώτο είναι το Zelda Ocarina of Time. Έχω παίξει και παιχνίδια xbox/playstation/PC/κλπ. Επομένως οι απόψεις διίστανται.

..Ας παραμείνουμε στο topic.

Απλά είσαι εκτός θέματος για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται...

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ Wii και videoclub : Σχέση εχθρική!!! κυρίως στις σελίδες 2,3,4. Για όσους βαριούνται να διαβάζουν να πω περιληπτικά πως είναι απόφαση της ΝΟΕ (ούτε καν της Nortec η οποία είναι απλός διανομέας και δεν έχει λόγο για τέτοιες πολιτικές) να μην επιτρέπεται η ενοικίαση παρά μόνο έπειτα από ειδικές συμφωνίες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αναφέρεται μάλιστα πως τα Seven έκαναν μια τέτοια κίνηση και μίλησαν απευθείας με Ιάπωνες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Δε μπορώ να ξέρω πόσο ακριβές είναι το τελευταίο τα υπόλοιπα όμως αιτιολογούνται επαρκώς με email σε Nortec - NOE κλπ.

Το θέμα είχε μπει και στο παλιό επίσημο site του nintendo.gr και οι απαντήσεις που δόθηκαν τότε ήταν πάλι οι ίδιες. Προφανώς οι πολύ λίγοι που νοικιάζουν είναι παράνομοι και δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι βρίσκονται σε πόλεις της περιφέρειας.

Μιας και μας έχεις δώσει για τα καλά να καταλάβουμε (και να μη θέλαμε δηλ.) πόσο μισείς το wii ορίστε ένα θέμα να έχεις να χώνεις και να έχεις 100% δίκιο. ;)

Με γλύτωσες απο τον κόπο φίλε Βασίλη... Αν και απο τα seven μου είχαν πεί για τη nortec(προφανώς δεν ήξεραν)..

Gherude eat it ρε :P Η λαλάκινση ποτέ δεν φτάνει στο gaming part of my brain :P

(όταν ανέβεις θέλω ξεμπρίκινγκ γιατί η πανδόρα μου χάλασε :( )...

Κατα τα άλλα μην λέτε οτι να'ναι.. Ήταν huge fan του wii και τον απογοήτευσε η εξέλιξη του.. Αλλα όχι και wii hater ;)

ρε δε πατε καλα μου φαινεται, το χειροτερο Zelda ηταν το 4 swords.

Τελος παντων, τι νεα απο το mod μετωπο;

1) Καταφεραν να κανουν τιποτα να διαβαζει το wii usb sticks/usb external hard drives η τιποτα ακομα;

2) Υπαρχει τροπος να συνδεσω οργανα guitar hero/rock band με το pc οπως ειχαν βαλει και τα wiimote; Γιατι αν ναι παω τωρα αμεσως και αγοραζω το World Tour. Θελω να μπορω να παιξω drums και στο pc ρε γαμωτο...

3) Κανα hack/mod να παιζουμε gamecube games με το wiimote η το arcade pad extension? Γιατι δε λεω να βρω gc pads.

4) Κανα νεο backup launcher με ακομα καλυτερο compatibility? Οχι οτι παραπονιεμαι και πολυ, το v.03 εχει βγει πολυ καλο, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι ειναι και τσαμπα.

εχω μπερδευτει εντελως,,,μπορει να μ πει καπιος η να μου δοσει κανα txt με το πως βαζω το hack για να παιζω backups ....πιο καλο πιο ειν το backup loader backup LAUNCHER gama η κανα αλλο????? :-D

Όλα σε ένα, απλά ξεζιπάρεται και διαβάζεται τις οδηγίες, μέσα είναι όλα τα προγράμματα και αναλυτικές οδηγίες για το τι να βάλετε και που, κάρτα SD, pc, κλπ.

Κώδικας:

http://rapidshare.com/files/180563047/The_Backup_Suite_4.0_FINAL_-Mix-_Wii.rar

αυτο ειναι αξιοπιστο?

Ναι, είναι δοκιμασμένο και ότι πιο νέο κυκλοφορεί.

Επίσης έχει μέσα αρχείο .txt που λέει τι να κάνεις και πως να το κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...