Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω ακομα το παιχνιδι περιμενω!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:τα βηματα τα εχω μαθει απ΄εξω!!απο αρχεια....τα εχω ολα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα!μ@μωτο!

Την κυριακή θα ανέβω Καβάλα,αν θες κανονίζουμε τη Δευτέρα να έρθεις και να στο φτιάξω εγώ,έχω και το Zelda.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου πω αν ειναι γιατι παραγγειλα το παιχνιδιαπο το you.gr την πρωτοχρονια που ηταν σε προσφορα 40 ε!κανω την παραγγελια και μου λεει 5/1 θα σταλει!τωρα μου λενε 7/1!θα περιμενω και θα δω!ευχαριστω παντως!:-D

παιδιά βοήθεια!πήρα κάρτα μνήμης SDHC 4G για να προσπαθήσω να του περάσω τα αρχεία για να παίζει τα παιχνίδια χωρίς τσιπάκι και δεν την εντοπίζει το wii μου...τι λάθος έχω κάνει?

Δεν διαβάζει SDHC το Wii.Υπάρχει ένα κολπάκι βέβαια για να τη διαβάσει,νομίζω πρέπει να περάσεις ένα πολύ μεγάλο αρχείο,μεγαλύτερο απο 2GB κι έπειτα το Wii θα μπορεί να διαβάζει τα 1.Χ GB που έχουν απομείνει.

Μπορείς απλά να μην το αγοράσεις και να γλυτώσεις τα 40Ε.Δεν αξίζει το Zelda κρίμα τα 69.99Ε που έδωσα την 1η ημέρα κυκλοφορίας του.

εγω καβαλα μενω :-D !! παιζει να βρεθουμε αν γινετε τοτε με τον pano1987 να μου τα πεις λιγο αμα μπορεις;; αν δεν μπορεις η δεν θελεις οκ κανενα προβλημα ..

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 04 : 31 : 51-----

θα σου πω αν ειναι γιατι παραγγειλα το παιχνιδιαπο το you.gr την πρωτοχρονια που ηταν σε προσφορα 40 ε!κανω την παραγγελια και μου λεει 5/1 θα σταλει!τωρα μου λενε 7/1!θα περιμενω και θα δω!ευχαριστω παντως!:-D

εγω πηρα ενα κινητο απο εκει..και μου ηρθε μετα 2 βδομαδες απο οτι μου ειπαν :S στο λεω να ξερεις μπορει σε εμενα να ετυχε

παιδιά πόση ώρα κάνει για downgrade και για να μπούν τα προγράμματα?

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 05 : 48 : 24-----

έβαλα το twillight hack και με το που πάτησα τον τύπο μου βγάζει ενα μήνυμα start cluster = ffff στην οθόνη ε'ιναι σωστό?

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 03 : 39 : 05-----

voithia paidia ta kano ola kai mou vgazi to minima failed to read boot.elf (-1)!

no code found to load,hanging please help me...

εγω καβαλα μενω :-D !! παιζει να βρεθουμε αν γινετε τοτε με τον pano1987 να μου τα πεις λιγο αμα μπορεις;; αν δεν μπορεις η δεν θελεις οκ κανενα προβλημα ..

Κανένα πρόβλημα,κανονίζουμε.

παιδια καλησπερα!! ξερετε κανα βιντεο κλαμπ στην περιοχη αθηνα-πειραια να νοικιασω το ζελντα ??ευχαριστω ...

ΠΑΓΙΑ τακτική της nortec είναι να μην επιτρέπει την ενοικίαση παιχνιδιών απο τα video club.. Οποισδήποτε βγάλει κάποια για ενοικίαση κινδυνεύει με κυρώσεις.. Μην ψάχνετε λοιπόν τζάμπα το παιχνίδι για ενοικίαση μιας και για να το βρείτε θα είναι 1/50 video club και να πέσετε πάνω σε άσχετο καταστηματάρχη κτλ.. Καλύτερα αναζητείστε κάποιον απο την περιοχή σας με το παιχνίδι ή αγοράστε το μεταχειρισμένο...

Κανένα πρόβλημα,κανονίζουμε.

λοιπον θα κατεβασω το sonic επειδη παιζει και ειναι τσεκαρισμενο απο οτι διαβασα απο εδω

και αν δεν παιξει τοτε θα κανονησουμε :-D οπωσδηποτε

Όλα σε ένα, απλά ξεζιπάρεται και διαβάζεται τις οδηγίες, μέσα είναι όλα τα προγράμματα και αναλυτικές οδηγίες για το τι να βάλετε και που, κάρτα SD, pc, κλπ.

>
http://rapidshare.com/files/180563047/The_Backup_Suite_4.0_FINAL_-Mix-_Wii.rar

ΠΑΓΙΑ τακτική της nortec είναι να μην επιτρέπει την ενοικίαση παιχνιδιών απο τα video club.. Οποισδήποτε βγάλει κάποια για ενοικίαση κινδυνεύει με κυρώσεις.. Μην ψάχνετε λοιπόν τζάμπα το παιχνίδι για ενοικίαση μιας και για να το βρείτε θα είναι 1/50 video club και να πέσετε πάνω σε άσχετο καταστηματάρχη κτλ.. Καλύτερα αναζητείστε κάποιον απο την περιοχή σας με το παιχνίδι ή αγοράστε το μεταχειρισμένο...

Καλά αυτό πρώτη φορά το ακούω!! Τόσα χρόνια δηλαδή που στα videoclubs δεν νοικιάζονται παιχνίδια Nintendo, φταίει η Nortec?

Αφού αυτό είναι θέμα καταστήματος και εμπορευμάτων. Τα αγοράζει και τα κάνει ότι θέλει. Για ποιό λόγο δηλαδή να μην τα νοικιάζει;

Αυτά είναι μπούρδες του άρρωστου μυαλού του klainamain που από το πολύ τέννις έχει πάθει το μυαλό του λαλάκινση :P στην Κρήτη σε όλα τα βίντεο κλάμπς υπάρχουν τίτλοι προς ενοικίαση και για DS αλλά και για Wii.Τα βίντεο κλάμπς που σας λένε για την πάγια πολιτική της Nortec απλά δεν γουστάρουν να φέρουν παιχνίδια nintendo γιατί θα μπουν μέσα αφού κανένας δεν θα τα νοικιάζει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...