Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε tzino για την βοηθεια σου. ακομα θα παιδευομουν. αν και δεν περιμενα την απαντηση σου εβαλα το HBC 9 κατευθειαν και δεν το εχω κανει update μηπως και κανει και η κονσολα και αντε παλι απο την αρχη. το backup δεν εχει γινει channel αλλα τρεχει απο την καρτα. λετε να εχω κανα προβλημα? μολις εκαψα και το πρωτο τιτλο και τον εστειλα αμεσως στα σκουπιδια μιας και ειναι dvd+. δυστυχως μετα ειδα τον οδηγο για +. αντε να δουμε. το μωρο περιμενει πως και πως να παιξει mario. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ 2009

Δημοσ.

τι να σου πω, το σωστο ειναι μαλλον να γινει καναλι. Οπως σου ειπα αν βαλεις ολα τα προγραματα απο το Wii_Softmod απο τον φακελο SDCARD - (Root) στην καρτα μνημης και τρεξεις με την σειρα ( INSTALL CIOS36REV7 ), μετα ( INSTALL DVDX ) και τελος ( INSTALL BACKUP LOADER CHANNEL 0.3 GAMMA ). Στο instalation instructions.txt ακολουθας κατα γραμα τις οδηγιες και στο τελος εχεις το καναλι.

Για +ρ ισως να μην πειραζει , ειδικα αν του αλλαξεις το booktype. Εχει επιλογη το imgburn ωστε να αλλαζει το booktype se dvd-r.

To need for speed undercover μου εβγαλε ερορ 002, μπλε οθονη και ηθελε να το βγαλο απο την πριζα για να συνελθει!

εντιτ - χα οκ, ειναι γνωστο προβλημα, το στην λιστα συμβατοτητας. Need For Speed Undercover [PAL] No 0.3g Instant blue screen: "ERROR #002"

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Backup_Launcher

Δημοσ.

μπραβο, καλη διασκεδαση.

τωρα περι παιχνιδιων λενε οτι το γουι πασχει λιγο. Εγω μεχρι τωρα εχω ασχοληθει περα απο το σπορτς, με το resident evil umbrela, αν και δεν το περιμενα click and shoot. το αλλο το 4 ειναι σαν τα κανονικα?

Φιφα και προ τα φορτωσα και μπερδευτηκα με τον χειρισμο, αλλα καποια στιγμη θα ασχοληθω.Το wii play μου αρεσε μονο το μπιλιαρδο και αυτο με τις αγελαδες. Τα αλλα υποπαιχνιδια δεν ειναι αξιολογα.

Το κακο με την νιντεντο ειναι οτι ειναι γεματη μαριους και σονικ και αν δεν τρελενεσαι γαι τετοια πλατφορμερς που μερικα εχουν και πολυ παιδικο χαρακτηρα, δεν εχεις πολλα δυνατα single player παιχνιδια. Καλα ακομα στο ψαξιμο ειμαι βεβαια

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα μείνεις στο ψάξιμο για πολλά χρόνια ακόμη.Το Wii κατ εμέ είναι άχρηστη αγορά τη στιγμή που με πολύ λιγότερα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα ΧΒΟΧ 360.Στο Wii δεν πρόκειται να δείτε καλά παιχνίδια,άργησε η Nintendo να το κυκλοφορήσει.

Δημοσ.
μπραβο, καλη διασκεδαση.

τωρα περι παιχνιδιων λενε οτι το γουι πασχει λιγο. Εγω μεχρι τωρα εχω ασχοληθει περα απο το σπορτς, με το resident evil umbrela, αν και δεν το περιμενα click and shoot. το αλλο το 4 ειναι σαν τα κανονικα?

Φιφα και προ τα φορτωσα και μπερδευτηκα με τον χειρισμο, αλλα καποια στιγμη θα ασχοληθω.Το wii play μου αρεσε μονο το μπιλιαρδο και αυτο με τις αγελαδες. Τα αλλα υποπαιχνιδια δεν ειναι αξιολογα.

Το κακο με την νιντεντο ειναι οτι ειναι γεματη μαριους και σονικ και αν δεν τρελενεσαι γαι τετοια πλατφορμερς που μερικα εχουν και πολυ παιδικο χαρακτηρα, δεν εχεις πολλα δυνατα single player παιχνιδια. Καλα ακομα στο ψαξιμο ειμαι βεβαια

δε πάσχει, απλά πολύς κόσμος δε τα πολυξέρει τα καλά.

Ως τώρα τα τοπ μου είναι (χωρίς σειρά):

Top Spin 3

To tennis που όλοι θέλαμε όταν παίζαμε wii sports. Επαγγελματικό με φανταστικό κοντρόλ. (θυμίζει πολύ virtua tennis στο καλύτερο)

Warioland: Shake It!

ετοιμαστείτε για μια γερή δόση νοσταλγίας. 2d γραφικά με πολύ καλό πάντρεμα wii controls & gestures

Super Mario Galaxy

Εδω η Nintendo συνεχίζει τους πειραματισμούς με το gameplay και controls ειδικά για wiimote. Ειδικά διπλό είναι όλα τα λεφτά, ο ένας κοντρολάρει τον Mario και ο δεύτερος σημαδεύει και πυροβολεί ή παγώνει ή βοηθάει τον πρώτο παίχτη με άλματα κλπ

Mario Kart Wii

απλά το καλύτερο mario kart που έχει βγάλει η nintendo. Και το ξέρω καλά, τα έχω παίξει/τερματίσει/ξετινάξει όλα. Μία φιλική συμβουλή μονο: μην αγοράσεις την έξτρα ρόδα, μόνο του το wiimote είναι καλύτερο μόλις το συνηθίσεις.

Okami

το να πω απλά ότι είναι cell shaded 3d platformer πραγματικά αδικεί την απίστευτη δουλειά που έχουν κανει στο στυλάρισμα και την ιστορία. Είναι σα να λέμε ότι το Bioshock είναι ένα απλό fps.

Αυτά για την ώρα. Περιμένω σήμερα paper mario + wii music από θείο να δω τι λένε, για το πρώτο έχω ακούσει τα καλύτερα. Για το δεύτερο δεν ελπίζω και πολλά, αν και είδα έναν ντράμερ στο youtube να παίζει (και με τη ζυγαριά για μπότα) wiimusic και να κάνει κυριολεκτικά παπάδες στο freestyle mode.

Ως τώρα πάντως με έχει απογοητεύσει μόνο το Sega Superstars Tennis γιατί έχει άθλιο lag στα controls με αποτέλεσμα να μη θέλεις να παίξεις πάνω από ένα-δύο αγώνες, και το Wii Play, το οποίο είναι μία αρπαχτή και μισή απο τη μεριά της nintendo για να σε χρεώσει 10 ευρά παραπάνω για το δεύτερο wiimote. Πραγματικά μη το πάρετε, είναι μία συλλογή σε παρόμοιο πνεύμα χειρότερη από μετριότατα αλλα τζαμπέ flash games.

Α, και το Resident Evil 4 δεν είναι σαν τα κανονικά. Είναι καλύτερο. Μακράν το καλύτερο της σειράς στα πάντα.

Δημοσ.
Ως τώρα πάντως με έχει απογοητεύσει μόνο το Sega Superstars Tennis γιατί έχει άθλιο lag στα controls με αποτέλεσμα να μη θέλεις να παίξεις πάνω από ένα-δύο αγώνες, και το Wii Play, το οποίο είναι μία αρπαχτή και μισή απο τη μεριά της nintendo για να σε χρεώσει 10 ευρά παραπάνω για το δεύτερο wiimote. Πραγματικά μη το πάρετε, είναι μία συλλογή σε παρόμοιο πνεύμα χειρότερη από μετριότατα αλλα τζαμπέ flash games.

Α, και το Resident Evil 4 δεν είναι σαν τα κανονικά. Είναι καλύτερο. Μακράν το καλύτερο της σειράς στα πάντα.

χα ακριβως αυτο μου θυμισε flash games sto internet. απλα το μπιλιαρδακι ειναι λιγο καλο και οι αγελαδες και πλακα και ωραιο χειρισμο.

Για το Resident Evil 4 ρωταο γιατι το umbrella δεν ειναι σαν τα παραδοσιακα, αλλα σαν να πεζεις house of the dead.

Για το τοπ σπιν διαβαζω τιγκα αρνητικα στα σχολια του τορρεντ που το βρηκα. Ολοι λενε οτι δεν εχει ονλαιν, δεν εχει career mode και οτι το να πεζεις και με το nanchunk δεν εχεις ελευθερια κινησεων. Ας εχει καλο διπλο παντως, αυτο με νοιαζει μονο.

Το tiger woods 09 τι λεει? Επισης καλα και ποιο μεγαλα παιχνιδια σε μπιλιαρδο, τενις, μποξ και γκολφ περαν απο τα wii play kai sports, υπαρχουν?

Δημοσ.
δε πάσχει, απλά πολύς κόσμος δε τα πολυξέρει τα καλά.

Αυτά για την ώρα. Περιμένω σήμερα paper mario + wii music από θείο να δω τι λένε, για το πρώτο έχω ακούσει τα καλύτερα. Για το δεύτερο δεν ελπίζω και πολλά, αν και είδα έναν ντράμερ στο youtube να παίζει (και με τη ζυγαριά για μπότα) wiimusic και να κάνει κυριολεκτικά παπάδες στο freestyle mode.

Το paper mario είναι θεϊκό και σαν gameplay και σαν χιούμορ. Παίζεις και έχεις μόνιμα ένα χαμόγελο σαν χαζό. Για μένα αρκετά αδικημένο μιας και βρίσκεται (άδικα) στη σκιά του Super Mario Galaxy. Καθαρά προσωπική άποψη εκφράζω μη βαράτε οι οπαδοί του SMG.

To wii music επίσης μου άρεσε και χωρίς να το περιμένω μάλιστα. Ιδιαίτερο παιχνίδι με πολλά και έντονα συν και πλην που συνήθως ή το γουστάρουν τρελά ή το μισούν. Ίσως να χρειάζεται μια εξοικείωση με τη μουσική (μη πω γνώσεις και σε τρομάξω) για να μπορέσεις να το εκτιμήσεις. Δοκίμασε το δε χάνεις τίποτα...

Το top spin δε πολυακούγεται και δε το είχα στα υπόψη μου αν και τρελαίνομαι για παιχνίδια τένις. Το wii sports το έχω λιώσει στο τένις του. Είναι τόσο άμεσο στο χειρισμό του απλά με περισσότερο βάθος στο gameplay; Αν ναι θα το πάρω από το θείο ... χθες.

Να συμπληρώσω στη λίστα σου και τα Zack & Wiki, Metroid Prime 3, Boom Blox τα οποία είναι εξαιρετικά και θεωρούνται κλασικά (έχω και προσωπική άποψη). Επίσης πολύ καλά θεωρούνται τα No more heroes, de Blob και Super Smash Bros Brawl τα οποία όμως δε τα έχω δει ο ίδιος.

Δημοσ.

Για το Resident Evil 4 ρωταο γιατι το umbrella δεν ειναι σαν τα παραδοσιακα, αλλα σαν να πεζεις house of the dead.

Για το τοπ σπιν διαβαζω τιγκα αρνητικα στα σχολια του τορρεντ που το βρηκα. Ολοι λενε οτι δεν εχει ονλαιν, δεν εχει career mode και οτι το να πεζεις και με το nanchunk δεν εχεις ελευθερια κινησεων. Ας εχει καλο διπλο παντως, αυτο με νοιαζει μονο.

Το tiger woods 09 τι λεει? Επισης καλα και ποιο μεγαλα παιχνιδια σε μπιλιαρδο, τενις, μποξ και γκολφ περαν απο τα wii play kai sports, υπαρχουν?

από κάτω προς τα πάνω...

Μποξ ψάχνω κι εγώ. Είχα δει κάτι previews πριν μισό χρόνο στο gamespot για ένα που φαινόταν καλό (με γραφικά anime σα ζωγραφισμένα) αλλά δεν ξαναασχολήθηκα. Τώρα που σοφτμόνταρα το wii θα το κοιτάξω.

Tiger Woods δε ξέρω τίποτα.

Top Spin 3 δε ξέρω για online, αλλά όσον αφορά τέννις είναι απλά κορυφή. Με το wiimote βαρας περιπου σα το wiisports tennis, μονο το (B) χρησιμοποιείς από κει, και το nunchuck το έχεις για κίνηση/κατεύθυνση που θες να προσγειωθεί η μπάλα. Είναι λίγο δύσκολο στους πρώτους αγώνες να το μάθεις αλλά μετά γίνεται κορυφή. Κατά εμένα καλύτερος χειρισμός tennis δε παίζει.

Resident Evil 4 το παίζεις περίπου σα τα προηγούμενα, αλλά αυτή τη φορά η κάμερα σε ακολουθεί shoulder cam style, δεν σε δείχνει από γωνίες. Και πραγματικά, μαζί με το wiimote για να σημαδεύεις όταν κάνεις aim weapon, είναι πορωτικό. Σκέψου Resident Evil με κίνηση και aiming Dead Space.

Α, και paper mario το τεστάρω τώρα. Μου θυμίζει πολύ το wario shake it!, το χειρίζεσαι σχεδόν το ίδιο αν και το δεύτερο είναι πιο πολύ anime παρά σα κομμένα χαρτόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια βοηθεια. Πηρα το wii fit original για το balance board φυσικα. Στο εγχειρηδιο διαβαζω οτι το παιχνιδι την 1τη φoρα θα τρεξει αναβαθμιση στο ποιο καινουριο συστημα. Τωρα επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα, αν το τρεξω μεσω του καναλιου του λοαντερ θα μπλοκαριστει η αναβαθμιση? Φανταζομαι ναι, γιατι μεχρι τωρα κανενα δεν μου εβγαλε τετοιο μυνημα. Ενω αν το τρεξω απο το κανονικο καναλι μπορει να κανει αναβαθμιση? Η χρειαζεται κατι αλλο? Και επισης απο την στιγμη που δεν το εχω συνδεδεμενο στο ιντερνετ γινεται η αναβαθμιση, η ειναι μεσα στο σιντι οποτε και χωρις ιντερνετ θα γινει? Πειτε μου γιατι περιμενω να το σεταρω, μην την πατησουμε μετα απο τοσο κοπο.

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.
παιδια μια βοηθεια. Πηρα το wii fit original για το balance board φυσικα. Στο εγχειρηδιο διαβαζω οτι το παιχνιδι την 1τη φoρα θα τρεξει αναβαθμιση στο ποιο καινουριο συστημα. Τωρα επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα, αν το τρεξω μεσω του καναλιου του λοαντερ θα μπλοκαριστει η αναβαθμιση? Φανταζομαι ναι, γιατι μεχρι τωρα κανενα δεν μου εβγαλε τετοιο μυνημα. Ενω αν το τρεξω απο το κανονικο καναλι μπορει να κανει αναβαθμιση? Η χρειαζεται κατι αλλο? Και επισης απο την στιγμη που δεν το εχω συνδεδεμενο στο ιντερνετ γινεται η αναβαθμιση, η ειναι μεσα στο σιντι οποτε και χωρις ιντερνετ θα γινει? Πειτε μου γιατι περιμενω να το σεταρω, μην την πατησουμε μετα απο τοσο κοπο.

ειναι μεσα στο δισκο αλλα δεν θα εχεισ προβλημα. με καινουργια κονσολα οταν το εβαλα με πηγε στην 3.1ε εκδοση οποτε πιστευω πως εχεισ ανωτερη

Δημοσ.

το τρεξα τελικα με τον λοαντερ και δεν μου ζητησε τιποτα. Αυτο ειναι το καλο, το κακο ειναι οτι δεν εχω ισοροπια και πρεπει να χασω μερικα κιλα λοοολ

Δημοσ.

gia sas paidia exo problima prospatho kai ego me tin sira mou na kano to wii mou na paizei paixnidia pou katevazo....piga pira to zelda....pira mia karta microsd pou mpainei se upodoxi sd kano ta vimata pou lete kai tipota.....episis den exo sd card reader gia to pc kai pernao ta arxeia apo to kinito mou stin karta....please help me....

Δημοσ.

εγω ακομα το παιχνιδι περιμενω!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:τα βηματα τα εχω μαθει απ΄εξω!!απο αρχεια....τα εχω ολα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα!μ@μωτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και παλι,λοιπον για να συμπληρωσω και εγω καποια παιχνιδια που ειναι φανταστικα πραγματικα και αξιζει να τα παρετε (να τα κατεβασετε αλλα ακομη και αν δεν τα βρειτε να τα κατεβασετε αξιζει πραγματικα να τα αγορασετε) ειναι τα εξης:Dragonball z 3,bleach,naruto,one piece (υπαρχουν 2, το 1 ειναι στυλ karate και ετσι και το αλλο ειναι κανονικη περεπετεια <---αυτο συστηνω.Επισης ειδα και κατι καινουρια στο youtube (προσοχη αν 8ελετε να δειτε και εσεις,εκει στον βλακα τον κοκκινοκεφαλο που κουνιεται σαν χαζο τον rick(και το φαινομενο λεγεται Rick roll :P)αμα το πετυχετε (εκτος και αν το εχετε πετυχει) θα σκασετε στα γελια αλλα μετα θα νευριασετε λιγο.....αλλα και παλι τα σπαει :D:-D αυτα τα games μου ερχονται τωρα στο νου παντως αξιζει πραγματικα να παρετε....και κατι αλλο :) που και που πρεπει να παιρνουμε και κανα αυθεντικο game γιατι ετσι οπως το παμε θα κλεισουμε με το κεγαλι την nintendo :-D

Υ.Γ και το SSBB παιδια εγω για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε περιμενα πως και πως να βγει (και το πηρα οταν βγηκε) αλλα το εχω βαρεθει γιατι ο αδερφος μου(μεγαλυτερος) βαριεται να παιξει και βρισκομε παντα στην δυσαρεστη θεση να βαζω συνεχεια μποτακια οσο για το online εχει καποιες φορες απιστευτο lag και με τρελενει.....

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 01 : 33 : 54-----

εγω ακομα το παιχνιδι περιμενω!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:τα βηματα τα εχω μαθει απ΄εξω!!απο αρχεια....τα εχω ολα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα!μ@μωτο!

που μενεις μηπως μπορουμε να κανουμε τπτ

Επεξ/σία από NeCRoR
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...