Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ζελντα και εγω το αγορασα 59.99 μαλιστα (φωτια, τι τραβανε οι μαναδες που περνουν συνεχεια παιχνιδια στα κοπελακια)!!. Εψαξα σε 4 βιντεο κλαμπ και δεν ειχε κανεις παιχνιδια wii για ενοικιαση, οποτε αναγκαστηκα και το αγορασα, βιαζομουνα κιολας. Τωρα βεβαια δεν ξερω αν χρειαζεται και αργοτερα για κανα νεο βερσιον του λοαντερ αλλα αν απελπιστει κανεις και δεν το βρισκει, το σκεφτομαι να το πουλησω.

τωρα για το 324 ερορ δεν σημενει απαιρητητα οτι δεν σας δουλεψε το χακ. Εγω εχω τρεξει μεχρι τωρα, resident evil umbrella, fifa 09, wario land, metal slug anthology, metroid prime, sonic unleashed, ολα δουλευουν, αλλα το monopoly μου εβγαλε ερορ 324. Εχω καμια 10ρια ισο ακομα για καψιμο, θα σας ενημερωσο τι τρεχει και τι οχι. Πειτε και κανα τοπ 20 παιχνιδιων να τα βρουμε.

Ρε σεις το φιφα το παιξα λιγο και με την αυτοματη πασα δεν μου πολυαρεσε, με τον advanced τροπο δεν καταλαβα πως πασερνεις σωστα.

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά έβγαλα μια άκρη... Τα 2 παιχνίδια που πρόλαβαν να κατέβουν ήταν το Wii Cart & η Monopoly.

Το 1ο ήθελε πατσάρισμα με Backup-Loader για να μην βγάζει 324 error.

Η Monopoly αν και δεν ήθελε κάποια στιγμή ενώ ξεκίνησε κανονικά πέταξε ένα άλλο error. Το πάτσαρα κι αυτό και έπαιξε.

Χρησιμοποίησα Verbatim DVD-R και CDBurnerXP με μικρή ταχύτητα (εως 4χ)

ΥΓ: το Wii Cart απλά τα ΣΠΑΕΙ!

Δημοσ.

yuden kai verbatim μονο, δεν υπαρχει λογος να αγοραζεις τιποτα αλλο.

Το πατσαρισμα πως γινεται για να μην ψαχνω παλι τις προηγουμενες σελιδες? Τα παιχνιδια που πατσαρες μηπως ηταν usa αντι για pal? εμενα το μονοπολη ειναι αυτο Monopoly_PAL_WII-REV0 και εβγαλε ερορ 324, αγγιχτο ομως. Το πατσαρισμα χρειαζεται για το region μονο η και για κατι αλλο?

Δημοσ.

καλη χρονια σε όλους. εγινα και εγω ενας wii κατοχος με προβληματα. αγορασα το zelda (59.99) ΜΟΝΟ βαζω το twilight hack μαυριζει η οθονη μου βγαζει τα γραμματα και μενει εκει λεγοντας πιο πανω οτι δεν φωρτωσε το boot.dol ουτε το boot.elf και το μηχανημα μενει εκει κολλημενο. εχω την εκδοση 3.1Ε. δεν το εχω βαλει ακομα στο δυκτιο για να μπορεσω να το hackαρω αλλα...... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.

Δημοσ.

Το πατσάρισμα γίνεται για να γίνει decrypt το παιχνίδι. Και τα 2 που έχω κατεβάσει και παίξει ήταν PAL και τα πάτσαρα για να δουλέψουν όλα οκ....

gotthard, δοκίμασε να αφήσεις στην SD μόνο το boot.elf αφού πρώτα έχεις κάνει copy στη μνήμη του Wii το Zelda savegame. Αφού φορτώθει το boot.elf βάζεις τα υπόλοιπα αρχεία στην κάρτα...

Δημοσ.

καλη χρονια σε όλους. εγινα και εγω ενας wii κατοχος με προβληματα. αγορασα το zelda (59.99) ΜΟΝΟ βαζω το twilight hack μαυριζει η οθονη μου βγαζει τα γραμματα και μενει εκει λεγοντας πιο πανω οτι δεν φωρτωσε το boot.dol ουτε το boot.elf και το μηχανημα μενει εκει κολλημενο. εχω την εκδοση 3.1Ε. δεν το εχω βαλει ακομα στο δυκτιο για να μπορεσω να το hackαρω αλλα...... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.

Δημοσ.

αυτο ειχα παθει και εγω φιλε μου την πρωτη φορα.

κατεβασε το AIO_Softmod_files (ΑΙΟ) και το Wii_Softmod. Ισως να χρειαζεται μονο το ενα η το αλλο, αν και το τελευταιο εχει τα ποιο καινουρια αρχεια και το πρωτο ποιο αναλυτικες οδηγιες. Και τα δυο δεν εχουν ξεκαθαρα τα πρωτα βηματα με το twilight hack. Μετα ειναι παιχνιδακι.

Βημα 1) Απο το ΑΙΟ αντεγραψε στην καrtα σου μεσα ολα τα αρχεια που ειναι στον φακελο SD1. ΑΛΛΑ βαλε εδω μεσα και τον φακελο private που υπαρχει στο rar του twilight hack (κατεβασε το). Θα εχεις δηλαδη φακελο wad, boot.elf και τον φακελο private.

Τωρα εφαρμοζεις το χακ, κανοντας αυτα απο το ΑΙΟ παντα.

5) Βάλτε το Zelda DVD στο Wii, όπως επίσης και την SD Card.

a) Πάντε στο Wii Options -->Data Management -->Save Data --> Wii και διαλέξτε SD.

B) Διαλέξτε το Twilight Hack, πατήστε το A και μετά επιλέξτε αντιγραφή. Με αυτόν

τον τρόπο θα έχετε αντιγράψει το Zelda Savegame στο Wii. (διαλεγεις αυτο που λεει euro, εφοσον φυσικα εχεις pal systhma)

c) Επιστρέψτε στο Wii Menu και τρέξτε το Zelda.

6) Όταν το παιχνίδι φορτώσει,φορτώστε το Twilight Save και ξεκινήστε το παιχνίδι.

7) Όταν το παιχνίδι ξεκινήσει, πηγαίντε προς τον τύπο μπροστά σας και όταν

εμφανιστεί το σημάδι με το A, πατήστε το! Αυτό ήταν... Το hack ξεκινάει...!!!

8) Σε αυτό το σημείο, το WAD Installer θα ξεκινήσει για να εγκαταστήσει το ίδιο

το WAD Installer και το WAD Uninstaller, σαν Wii Channels!!! Ακολουθήστε τις

οδηγίες στην οθόνη, και όταν σας ζητηθεί πατήστε το reset στο Wii. Είναι δίπλα

στο Power Button! Η εγκατάσταση του wad θα ξεκινήσει και όταν τελειώσει θα σας

ζητηθεί να πατήσετε το reset ξανά. Μετά απο αυτό επιστρέφετε στο Wii Menu και

δύο νέα κανάλια πρέπει να έχουν εμφανιστεί!!!Τα WAD Installer και Uninstaller.

Οκ ετσι βαλαμε τα 2 πρωτα καναλια. Αυτα δεν τα πειραζεις, αστα να υπαρχουν.

Να πω οτι οταν ακολουθησα τις οδηγιες του ΑΙΟ μου βγαλε το ιδιο σφαλμα με εσενα. Μονο οταν προσθεσα τον φακελο private sto SD1 ετρεξε σωστα. Δεν ξερω αν ειναι παραληψη η τυχαιο, η κατι αλλο που δεν καταλαβα αλλα ετσι δουλεψε. Στις οδηγιες στο SD1 εχει μονο τον φακελο wad και το boot.elf

Βημα 2) Για να μην τα ξαναγραφω ακριβως οπως τα λενε οι οδηγιες του ΑΙΟ απο 9 εως 11. Ετσι βαζεις το homebrew chanell 8

Βημα 3) τωρα υπαρχει λαθος στις οδηγιες. Οποτε το ΑΙΟ το χρησιμοποιουμε μεχρι εδω. Σβηστα ολα και κανε στην καρτα σου ενα φακελο apps μεσα του ενα φακελο update και βαλε μεσα εκει το boot.dol. Αυτο το αρχειο θα το παρεις απο τον φακελο The Homebrew Channel Beta 9 που ειναι στο πακετο Wii_Softmod. Τωρα βαλε την καρτα στο γουι, πηγενε στο hombrew chanell και τρεξε το Update. Εισαι πλεον σε Homebrew 9.

Βημα 4) Σβηστα ολα παλι και περασε μεσα στην καρτα ολα τα αρχεια που ειναι στον φακελο SDCARD - (Root) απο το Wii_Softmod πακετο. αρα εχεις τωρα στην καρτα, apps,private, wad και IOS36-64-v1042.wad. Πιθανος να μην χρειαζονται ολα αφου καποια βηματα τα καναμε νωριτερα και χρειαζονται μονο τα αππς και το ΙΟΣ.. Τελος παντων, εγω ετσι το εκανα.

Λοιπον τωρα μεσω homebrew chanell, τρεχεις ενα ενα τα αππς οπως τα γραφουν οι οδηγιες του Wii_Softmod στο Installation Instructions.txt. Ξεκινας απο εδω ( INSTALL CIOS36REV7 ), μετα ( INSTALL DVDX ) και τελος ( INSTALL BACKUP LOADER CHANNEL 0.3 GAMMA ).

Στο ΑΙΟ καποια βηματα ειναι αναποδα. Και ετσι οπως στο λεω εγω εχεις κανει και αναβαθμιση σε homebrew 9 χωρις ιντερνετ.

Αν υπαρχει προβλημα σφυρα να βοηθησουμε. ΑΛλα να πουν και αλλοι γιατι και εγω ακομα δεν τα εχω καταλαβει ολλα

Δημοσ.

gotthard, δοκίμασε να αφήσεις στην SD μόνο το boot.elf αφού πρώτα έχεις κάνει copy στη μνήμη του Wii το Zelda savegame. Αφού φορτώθει το boot.elf βάζεις τα υπόλοιπα αρχεία στην κάρτα...

το δοκιμασα αλλα τιποτα. δινω μερικες λεπτομεριες. twilight hack v0.1-beta1

reading boot.dol:

boot.dol not found (-1), reading boot.elf:

Failed to read boot.elf(-1)!

No code found to load, hanging

Δημοσ.

λοιπον παμε καλα. εκανα αυτα που λεει ο φιλος tzinos και εχω τα wad channels. εχω το softmod aio αλλα δεν εχω οδηγιες και μου λεει ο φιλος να κανω απο το 6-11 αλλα δεν εχω το txt οποτε σας ξαναχρειαζομαι. ευχαριστω και συγνωμη που ειμαι ασχετος :)

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά. Έκανα το Softmod και σε έναν άλλο φίλο μου και όλα πήγαν καλά! Τα παιχνίδια θέλουν γράψιμο σε DVD-R (ακόμα και σε κάτι Intenso, τα φτηνά από το πλαίσιο, δουλεύουν μια χαρά). Το Hack γίνεται και με backup του Zelda αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙ. Τώρα... το boot.dol πρέπει να είναι στο root της SD για να το τράξει και καλό θα ήταν να είστε σε 3.2 όχι 3.1 (για το Starfall). O backup launcher ΔΕΝ τρέχει αντιγραμένα GC games. Τέλος σε αυτό που με ρώτησε ο NeCRoR για το τσιπ. Το Wii το έχω 3 χρόνια και τότε δεν υπήρχε καν Softmod άσε που με έκλεψαν (100€ για κλώνο wiikey) αλλά τώρα που έχω κάνει το Softmod σε 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ wii είναι πολύ εύκολο+δωρεάν. Δεν αξίζει πια το τσιπάκι. Αυτά :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...