Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ αλλα και νεος ιδιοκτητης nintendo wii .....

εψαξα οσο μπορεσα και αν καταλαβα σωστα μπορω να τρεχω παιχνιδια στη κονσολα μου χωρις να χρειαζεται να τσιπαριστει!!

μπορει καποιος να μου πει που θα βρω το πιο προσφατο οδηγο για το πως μπορει να γινει αυτο???ευχαριστω πολυ!!

α! και τι ειναι αυτος ο "θειος" που μιλανε ολοι ???

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 03 : 42 : 48-----

βοηθεια κανεις ???

παιδια ??

???

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ αλλα και νεος ιδιοκτητης nintendo wii .....

εψαξα οσο μπορεσα και αν καταλαβα σωστα μπορω να τρεχω παιχνιδια στη κονσολα μου χωρις να χρειαζεται να τσιπαριστει!!

μπορει καποιος να μου πει που θα βρω το πιο προσφατο οδηγο για το πως μπορει να γινει αυτο???ευχαριστω πολυ!!

Διάβασε αυτό το νήμα, από την 120 σελίδα και μετά (γιατί μέχρι εκεί έχω διαβάσει και δεν έχω βρει τίποτε!!!)

α! και τι ειναι αυτος ο "θειος" που μιλανε ολοι ???

Εσύ από που βρίσκεις παιχνίδια, προγράμματα, εφαρμογές; Εγώ έχω έναν θείο μου που μου τα δίνει... ;)

βοηθεια κανεις ???

παιδια ??

???

Μην είσαι ανυπόμονος, κι εγώ θέλω να κάνω το ίδιο με σένα και τώρα μια εβδομάδα διαβάζω, εσύ σε 5 ώρες μέσα στη νύχτα, θέλεις απάντηση; όπως λέει και η παροιμία "Αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρια δεν πιάνεις..." :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

πριν κανω ποστ διαβασα μερικες ωρες το τοπικ αλλα μπερδευτηκα...

ολοι αυτοι οι οροι, τσιπακια, λογισμικα, προγραμματα ζαλιστηκα ο ανθρωπος !!

με τα πολλα καταλαβα οτι γινετε και χωρις τσιπακι απλα ψαχνω καπου για τις οδηγιες...

βιαζομαι....εχεις την κονσολα και με καταλαβαινεις

....

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 05 : 53 : 20-----

ποιος ειναι αυτος ο θειος ???

πες μου εστω με πμ!!!

εμενα γιατι δε μου φερνει παιχνιδια ??? χαχαχα

Δημοσ.

ποιος ειναι αυτος ο θειος ???

πες μου εστω με πμ!!!

εμενα γιατι δε μου φερνει παιχνιδια ??? χαχαχα

Με έχεις τσατίσει πάρα πολύ! Τι θέλεις; και να σου πω το όνομα του θείου μου, είναι στη Θεσσαλονίκη...

ΟΚ λοιπόν, θα στο πω, αλλά να ξέρεις και στον ΟΤΕ να ρωτήσεις το έχει κάνει απόρρητο το τηλέφωνό του, δεν θέλει να τον ενοχλούν.

Λέγεται... Διαδικτιός Νταουνόλας και μένει στην άνω Τούμπα.

Δημοσ.

αααααααα

για αυτο το θειο μιλας

ωραια

θα ανεβω τουμπα να μου δωσει και μενα

αν βρεις κατι ενδιαφερον για το σοφτκρακ

ενημερωσε

ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε σεις, βοηθεια. κατεβασα το wii_softmod αρχειο με ολα μεσα. Περναο ολο τον φακελο οποσ ειναι που λεει οτι ειναι για το ροοτ της καρτασ μνημησ(SDCARD - (Root)). Αντιγραφο το twilight hacκ sthn mnhmh, φορτονο ζελντα, μιλαο στον τυπο, αρχιζει το κολπο, αλλλα μου λεει boot.dol not foun κα ποιο κατο failed to read boot.elf, no code found, hanging. Εχει μεινει εκει, τι να κανω? ρεζετ? Φανταστηκα οτι τα αρχεια εινα ετοιμα και σωστα τοποθετημενα και θα τρεχε αυτοματα.

νομιζω οτι το μπρκαρα, δεν κανει τιποτα, ουτε ρεζετ, να το βγαλω απο την μπριζα?! σωστε με

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 07 : 50 : 42-----

τι στο διαολο γινετε?? τελικα ξεκολησε αν και ημουν σιγουρος οτι μπρικαρε. ειχε κολησει δεν εκανε ρεζετ, ουτε shut down. Ε τελικα πατησα πολλεσ φορες ακομα το power και ξαναπηρε μπρος κανονικα

ξανατρεχω το χακ, ολα οκ κανει ρεζετ, βλεπω ta wad chanels. Περναω στο επομενο βημα, τωρα ακολουθο της οδηγιες του AIO_Softmod_files. Βαζω τα αρxεια για sd2, τρεχω παλι χακ, ολα οκ, ρεζετ, ρεζετ (δηλαδη το κουμπι που αποδεχομαι) τελειωνει, ξαναπατω ρεζετ που μου ζηταει και κολαει παλι το νιντεντο σε μια μαυρη οθονη χωρις να κανει επανεκινηση.

Τελος παντων, το βγαλα ξανα απο την μπριζα, πηρε παλι μπρος. Που θα παει θα το μπρικαρω λολ~

Τωρα εγκαταστω το dvx μεσα απο homebrew αλλα δεν βλeπω ISO249 sto advanced, ολλα λενε Ios και οχι iso και ολα ειναι διψηφια!

edit - ο γολγοθας τελειωσε λολ. Διαβασα για τα αναποδα βηματα, πρεπει να διορθωθει και να ξανα ανεβει το αρχειο παιδια. τρεχω λοαντερ, μου λεει backup launcher 0.1 και αμα πας about, back up loader wiigator. Αρα φανταζομε ολα μπηκαν σωστα. Εγραψα το sonic unleashed me imgburn, burn image, se 4x, se dvd-r tayo yuden, το recorder ειναι samsung 203b. Μου λεει dvd identify failed. Sto imgburn ειχα ξετικαρει test mode και verify. Μονο εβαλα ταχυτητα στο 4, book type δεν αλλαξα αφου ειναι ηδη -R

θελει αλλα δισκακια, χαμηλοτερη ταχυτητα, η δεν ειναι συμβατο το παιχνιδι. εχω 5-6 ακομα να γραψω, αλλα περιμενω να δω αν ειναι ολα σωστα? Διαβαζω οτι προτιμα τα verbatim dvd-r, δηλαδη τα tayo δεν τα διαβαζει μηπως?

Επεξ/σία από tzinos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Μπορεί το sonic να θέλει πατσάρισμα. Αν δεν βρείς το backup creator πες μου να το ανεβάσω για να δοκιμάσεις, δεν χάνεις τίποτα. Εγώ έχω γράψει 12 παιχνίδια και όλα είναι σε tayo yuden dvd+r, γραμμένα με imgburn σε 4χ και booktype dvd-r και παίζουν μια χαρά. Επίσης έχεις την έκδοση 0.3 του backup loader? Αν όχι τότε το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μην παίζει σε προηγούμενες εκδόσεις σύμφωνα με τη λίστα συμβατότητας του loader.

Δημοσ.

Ακολούθησα κι εγώ τη διαδικασία αλλά με το πρώτο παιχνίδι που δοκίμασα (mario cart) βγάζει "can't read dvd (324)!

Καμιά βοήθεια...;;;;

ΥΓ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες τα καταφερα, τρεχω wario land! Τα δισκακια δεν ειχαν προβλημα (ευτυχος δεν τα πεταξα λολ), αλλα ειχα κανει ΓΤΠ εγκατασταση. Φορμαρα και τα ξαναπερασα σωστα. Απλα χρειαζεται ενα καινουριος οδηγος που να συνδειαζει λιγο αυτα που γραφοτανε στο AIO_Softmod_files και τα βηματα που λεει στο wii_softmod.

Πχ εκει που λεει αντεγραψε τα αρχεια SD1, λειπει το twilight hack. Οποτε βαζεις τον φακελο wad, το boot.elf ΚΑΙ το private φακελο που ειναι μεσα στο twilight-hack-v0.1-beta1.zip. Μετα τα βηματα οπως τα λεει, πρωτα περνας τα 2 wad channels, μετα ξανα μεσω ζελντα περνας το homebrew. Μετα αμα θες προτου κανεις τιποτα φτιαχνεις σε κενη καρτα ενα φακελο apps/update και βαζεις μεσα το boot.dol που υπαρχει στον φακελο The Homebrew Channel Beta 9 απο το wii_softmod πακετο. Το τρεχεις απο το Homebrew Channel και πας σε Homebrew 9. Μετα σβηνεις την καρτα και περνας ολα τα αρχεια απο τον φακελο SDCARD - (Root) που ειναι στο wii_softmod πακετο, τα βαζεις στο root της μνημης. Ε απο δω και περα κανεις με την σειρα εγκαταστασεις μεσω του Homebrew Channel, πρωτα το CIOS36REV7, μετα το DVDX και τελος το BACKUP LOADER CHANNEL 0.3 GAMMA, ακολουθωντας παντα με τη σειρα τις οδηγιες απο Installation Instructions.txt που ειναι μεσα στο wii_softmod πακετο.

Αυτα, τελικα ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα αρκει να καταλαβεις την σειρα και τον τροπο που γινονται οι εγκαταστασεις.

Τελευταιο προβλημα να τελειωνο με τα διαδικαστικα, διοτι 5-6 μερες τωρα μονο ψαχνω και διαβαζω και ακομα δεν εχω ασχοληθει με κανενα παιχνιδι λολ. Πηρα το composite και το συνδεω σε 24ρα οθονη υπολογιστη hp2475w. τελικα βρηκα πως να βγαλω σωστο χρωμα, στις αρχες εβλεπα πρασινο και μωβ μονο λολ! Αλλα πως να συνδεσω τα δυο του ηχου σε ηχεια? πηρα μια προεκταση (θυληκα σε αρσενικα) και το πηγα στο κεντρικο των logitech z680 ηχειων, αλλα δεν ακουω τιποτα οπως και να τα βαλω. Τι καλωδια χρειαζονται?

Επεξ/σία από tzinos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Ακολούθησα κι εγώ τη διαδικασία αλλά με το πρώτο παιχνίδι που δοκίμασα (mario cart) βγάζει "can't read dvd (324)!

Καμιά βοήθεια...;;;;

ΥΓ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

φιλε arish εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα ολα παιζουν τζαμι (απο προγραματα) και εγραψα οπως ακριβως ηθελε ενα game (naruto) και μου βγαζει αυτο.τα πιθανα προβληματα ειναι:το game να μην μπορει να πεχτει (πραγμα απιθανο) η και το dvd,δεν εχουμε κανει καλη εγκατασταση τα προγραματα και θελει το wii μας format και ξανα με την σειρα ολα απο την αρχη :).αμα εχεις το κουραγιο κατεβασε ακομη ενα αλλο παιχνιδι και γραψτο να δουμε αμα στο ξαναβγαλει.(θα το κανω και εγω αυτο και ευτυχως εχω και 15 απο τα 24mbps συνδεση και κατεβαινουν με rapidshare σε ενα τεταρτακι 20λεπτο:-D ) επισης ελεγξε αμα ειναι στο DVDX το iso249 γιατι ειναι ενα πιθανο προβλημα.περιμενω νεα γιατι και εγω καθομαι σε αναμενα καρβουνα.(o gherudos ειχε πει για ενα iοs55 αλλα δνε ξερω αμα αναφεροταν και σε εμανα σε ενα post που ειχα κανει)

Δημοσ.
φιλε arish εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα ολα παιζουν τζαμι (απο προγραματα) και εγραψα οπως ακριβως ηθελε ενα game (naruto) και μου βγαζει αυτο.τα πιθανα προβληματα ειναι:το game να μην μπορει να πεχτει (πραγμα απιθανο) η και το dvd,δεν εχουμε κανει καλη εγκατασταση τα προγραματα και θελει το wii μας format και ξανα με την σειρα ολα απο την αρχη :).αμα εχεις το κουραγιο κατεβασε ακομη ενα αλλο παιχνιδι και γραψτο να δουμε αμα στο ξαναβγαλει.(θα το κανω και εγω αυτο και ευτυχως εχω και 15 απο τα 24mbps συνδεση και κατεβαινουν με rapidshare σε ενα τεταρτακι 20λεπτο:-D ) επισης ελεγξε αμα ειναι στο DVDX το iso249 γιατι ειναι ενα πιθανο προβλημα.περιμενω νεα γιατι και εγω καθομαι σε αναμενα καρβουνα.(o gherudos ειχε πει για ενα iοs55 αλλα δνε ξερω αμα αναφεροταν και σε εμανα σε ενα post που ειχα κανει)

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το wii ενός φίλου που το hackάρισα. Το θέμα είναι ότι όλα τα παιχνίδια που μου έχει γράψει ένας φίλος παίζουν μια χαρά ενώ αυτά που γράφω εγώ όχι (ενώ παίζουν στο δικό μου wii που έχω τσιπάκι). Πιστεύω ότι φταίει ότι τα δικά μου είανι σε DVD+R ενώ τα άλλα που παίζουν σε DVD-R. Χτές αγόρασα DVD-R και σλημερα θα δοκιμάσω αν αυτά βγάζουν το ίδιο error (λογικά δεν πρέπε).

Υ.Γ.: :-DΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!:-D

Δημοσ.

δεν βρησκω το Zelda - Twilight Princess με τιποτα!:cry::cry::cry:του χρονου θα το βρω!!!δεν λεει ρε γ@μ@τ@ να το αγορασω....

:mad:

καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!

Δημοσ.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το wii ενός φίλου που το hackάρισα. Το θέμα είναι ότι όλα τα παιχνίδια που μου έχει γράψει ένας φίλος παίζουν μια χαρά ενώ αυτά που γράφω εγώ όχι (ενώ παίζουν στο δικό μου wii που έχω τσιπάκι). Πιστεύω ότι φταίει ότι τα δικά μου είανι σε DVD+R ενώ τα άλλα που παίζουν σε DVD-R. Χτές αγόρασα DVD-R και σλημερα θα δοκιμάσω αν αυτά βγάζουν το ίδιο error (λογικά δεν πρέπε).

Υ.Γ.: :-DΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!:-D

ποσο σου κοστισε να περασεις το chip? γιατι πια τα εχω παιξει και το σκεφτομαι..και απο που το αγορασες

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 2008 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 2009

Δημοσ.
δεν βρησκω το Zelda - Twilight Princess με τιποτα!:cry::cry::cry:του χρονου θα το βρω!!!δεν λεει ρε γ@μ@τ@ να το αγορασω....

:mad:

καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!

Νομίζω πως το Hack δεν γίνεται με αντίγραφο, θέλει το original DVD...άρα πρέπει να το αγοράσεις...

Δημοσ.

ρε παιδια και μια ερωτηση ψιλοασχέτου:

Έκανα το softhack, έβαλα και gamma loader, παίζει τέλεια.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εφόσον το wii έχει θύρες usb δεν θα ήταν δυνατόν, με αντίστοιχο προγραμμα σαν το gamma loader, που βασικά λέει στο wii να διαβάσει από το disk drive, να μπορείς να φορτώσεις παιχνίδια από external hard drive ή ακόμα και usb portable stick;

Ταυτόχρονα, μπορεί το gamma loader να διαβάσει και παιχνίδια gamecube;

Με αντίστοιχο τρόπο να αποθηκεύεις gamecube saves στην sd καρτα αντί να πρέπει να πάρεις gc memory card;

Και τέλος, υπάρχει τρόπος να παίξει κανείς παιχνίδια gamecube με άλλο joypad (πχ το arcade pad); Γιατί δε παίζει να βρεις πια με καμία παναγία ΚΑΙ παιχνίδια GC ΚΑΙ joypad GC ΚΑΙ memory cards GC

Όχι τίποτα άλλο, δεν είναι και πολλά τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν από GC, μόνο το Resident Evil Zero και το Luigi's Mansion ήθελα να παίξω. Κρίμα να αγοράζω μνήμες και χειριστήρια για δύο παιχνίδια ρε γμτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...