Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι αλήθεια ότι είχα καιρό να ασχοληθώ με το wii λόγω υποχρεώσεων και ο μικρός είχε βολευτεί με τα παιχνίδια που είχαμε μέχρι τώρα. Παίρνοντας όμως δύο νέα παιχνίδια (monopoly & Wii music) δυσκολεύομαι:

1) Πάω να τρέξω τη Μονόπολη και το wii-music και μου ζητάει να κάνω update, βλέποντας όμως το επόμενο παράθυρο που λέει ότι αν υπάρχει τσίπ στο wii μπορεί να μπρικάρει φοβήθηκα. Έκανα αντίγραφα των original DVD και όπως ήταν ISO έτρεξα το WiiBrickBlocker_v1_3R2 και καθάρισα τα ISO από το Update. Φορτώνω τώρα τα δύο παιχνίδια και ενώ ξεκινάνε, (δηλαδή βγαίνει το εικονίδιο της μονόπολης) μαυρίζει η οθόνη και βγάζει το εξής μήνυμα: " an error has occured. press the eject button and remove the disc, then turn the wii console off and refer to the wii operations manual for help troubleshooting."

Μόλις το είδα αυτό, τρόμαξα, όμως δοκίμασα αντίγραφα από άλλα παλιότερα παιχνίδια μου, και συνεχίζουν να παίζουν...

2) Υπάρχει τρόπος να δω τι τσιπάκι έχω;

(γιατί κατέβασα το wikey.1.9s.pal.iso και το έγραψα σε CD. Όταν πάω να το φορτώσω μου βγάζει σφάλμα)

3)Είμαι να αγοράζω κατσαβίδι για να δω το τσιπάκι μου;

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι αλήθεια ότι είχα καιρό να ασχοληθώ με το wii λόγω υποχρεώσεων και ο μικρός είχε βολευτεί με τα παιχνίδια που είχαμε μέχρι τώρα. Παίρνοντας όμως δύο νέα παιχνίδια (monopoly & Wii music) δυσκολεύομαι:

1) Πάω να τρέξω τη Μονόπολη και το wii-music και μου ζητάει να κάνω update, βλέποντας όμως το επόμενο παράθυρο που λέει ότι αν υπάρχει τσίπ στο wii μπορεί να μπρικάρει φοβήθηκα. Έκανα αντίγραφα των original DVD και όπως ήταν ISO έτρεξα το WiiBrickBlocker_v1_3R2 και καθάρισα τα ISO από το Update. Φορτώνω τώρα τα δύο παιχνίδια και ενώ ξεκινάνε, (δηλαδή βγαίνει το εικονίδιο της μονόπολης) μαυρίζει η οθόνη και βγάζει το εξής μήνυμα: " an error has occured. press the eject button and remove the disc, then turn the wii console off and refer to the wii operations manual for help troubleshooting."

Μόλις το είδα αυτό, τρόμαξα, όμως δοκίμασα αντίγραφα από άλλα παλιότερα παιχνίδια μου, και συνεχίζουν να παίζουν...

2) Υπάρχει τρόπος να δω τι τσιπάκι έχω;

(γιατί κατέβασα το wikey.1.9s.pal.iso και το έγραψα σε CD. Όταν πάω να το φορτώσω μου βγάζει σφάλμα)

3)Είμαι να αγοράζω κατσαβίδι για να δω το τσιπάκι μου;

Τρέξε το homebrew channel και gecko os.Βάλε το cd αφού έχεις ανοίξει το gecko και κάνε launch game...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τρέξε το homebrew channel και gecko os.Βάλε το cd αφού έχεις ανοίξει το gecko και κάνε launch game...

Θα το παλέψω, αλλά είναι όλα κινέζικα στα αυτιά μου, κανένα λινκ για how-to;

YΓ: κατέβασα το wikey.1.9s.pal.iso και το έγραψα σε CD. Όταν πάω να το φορτώσω μου βγάζει σφάλμα. Μήπως έπρεπε να το γράψω σε DVD?

Επεξ/σία από john_who
extra question
Δημοσ.

Gherudos sorry αν σε ενοχλω η σε πρηζω παλι αλλα αν μπορεις βοηθησε με λιγο......εχω backuploader (ετσι το δειχνει στο channel και οταν μπαινω δειχνει ενα gamma)και ολα τα υπολοιπα ωστε να μπορω να παιξω παιχνιδια γραμμενα σε DVD (και εχω και το IMGburn και τα γραφω σε imagefile)και δεν παιζει,ειχα ανοιξει μια σιζητηση στις προηγουμενες σελιδες με τον panbil μπας και τα παιξω αλλα τιποτα,μπορειw να βοηθησεις; (η εσυ η οποιoς αλλος μπορει) το τι εχω στην SD καρτα μου ειναι στην σελιδα 240 {το firmware μου ειναι 3.3Ε και δεν εχω ελενξει το homebrew channel μου τι version ειναι (και δεν ξερω πως)} και γενικα οτι εχω κανει ειναι στις προηγουμενες σελιδες...Α και το σγαλμα που μου βγαζει ειναι οταν παταω απο το backup channel launch game μου λεει launching game και στην συνεχεια DVD Error 324. εχω ολα τα ios που υπαρχουν εχω βαλει στο DVDX μου το ios249 αλλα και παλι τιποτα αν μπορεις plz βοηθησε με.....(στο ζηταω αυτο γιατι ειδα που ασχοληθηκες παλι με αυτο το topic....)

Δημοσ.

YΓ: κατέβασα το wikey.1.9s.pal.iso και το έγραψα σε CD. Όταν πάω να το φορτώσω μου βγάζει σφάλμα. Μήπως έπρεπε να το γράψω σε DVD?

Ναι σε dvd πρεπει να το γραψεις.Και αυτο και το config disk (αν το χρειαζεσε).

Δημοσ.
Ναι σε dvd πρεπει να το γραψεις.Και αυτο και το config disk (αν το χρειαζεσε).

Ωραία, το έγραψα σε DVD και έκανα το update wiikey.1.9s.pal

τώρα μπορώ να κάνω τα κανονικά update της Μονόπολης και του wii-music που μου ζητάει; ή θα μπρικάρω και πάλι; Με το WiiBrickBlocker_v1_3R2 μου βγάζει πάλι το σφάλμα

" an error has occured.... ...and refer to the wii operations manual for help troubleshooting."

δοκίμασα αντίγραφα από άλλα παλιότερα παιχνίδια μου, και συνεχίζουν να παίζουν...

Δημοσ.

το Wiimusic μου παιζει κανονικα εμενα και το περασα κανονικα απο wiibrickblocker και δεν μου εκανε update, αλλα οχι με το v1_3R2.Δεν δοκιμαζεις καποια αλλη εκδοση του wiibrickblocker?

Δημοσ.

Παίδες πρέπει να περάσετε το τελευταίο IOS,νομίζω το IOS55 σκέτο ώστε να παίζουν απροβλημάτιστα τα νέα παιχνίδια,λίγες σελίδες πίσω εξηγώ πως να το κάνετε αυτό.

Δημοσ.

Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα παιδια!!

Θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε....

Δεν μπορω να κανω να κανω copy το Twilight hack,μου βγαζει.. the data has not copied

Τι κανω?

Δημοσ.
Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα παιδια!!

Θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε....

Δεν μπορω να κανω να κανω copy το Twilight hack,μου βγαζει.. the data has not copied

Τι κανω?

μάλλον δεν έβαλες μαζί το homebrew channel.

Κι εγώ πριν τρεις μέρες ασχολήθηκα να το softmod-άρω και έκανα την ίδια πατάτα. Α, άμα έχεις 3.4 έκδοση δεν υπάρχει πρόβλημα, με το twilight hack/homebrew channel μετά κάνεις άνετα downgrade στην 3.2 έκδοση και βάζεις gamma loader κλπ.

BTW,

Προχτες εγκατέστησα homebrew/gamma loader, σήμερα κατέβηκαν και τα isos και δουλεύουν και πραγματικά χαίρομαι που δεν έδωσα δεκάρα για τσιπάκια!:lol:

Επειδή ΔΕΝ έχω ξαναασχοληθεί για μοντάρισμα και homebrew κλπ στο wii, έχω μερικές ερωτήσεις:

1) Με την SD κάρτα εγκατέστησα το homebrew channel και μετά έβαλε και ξεχωριστό κανάλι, το Gamma Loader.

Τώρα θέλουν την SD να είναι μέσα για να λειτουργούν αυτά τα κανάλια ή μπορώ να τη βγάλω;

(γιατί είναι ολίγον δανεική)

2) Έχω συνδέσει το Wii με το monitor-tv μου μέσω component. Στο προηγούμενο tv-monitor έπαιζαν τα δύο VC games που είχα αγοράσει, ενώ τώρα όταν τα βάζω φορτώνουν και μετά μαυρίζει η οθόνη και μου βγάζει NO SIGNAL. πρέπει να πατήσω το κουμπί του μενού για να ξαναδώ κάτι. Τι λέτε να φταίει;

3) βλέπω VC games στο νετ για κατέβασμα (οχι επισημα, απο τορεντ). Θα πρέπει να τα κάψω σε dvd και αυτά, πρέπει να τα φορτώσω στην SD, και αν τα φορτώσω με τον έναν ή άλλον τρόπο, πρέπει να είναι το dvd ή η sd μέσα στο wii κάθε φορά που θέλω να τα παίξω;

4) έχω δει ότι μπορώ να παίξω και gamecube games, θα χρειαστώ όμως συγκεκριμμένα το gc joypad ή τη βγάζω και με το arcade;

Γιατί άντε να βρω gc pad τώρα πια...

Δημοσ.
Ωραία, το έγραψα σε DVD και έκανα το update wiikey.1.9s.pal Με το WiiBrickBlocker_v1_3R2 μου βγάζει πάλι το σφάλμα " an error has occured.... ...and refer to the wii operations manual for help troubleshooting."

δοκίμασα αντίγραφα από άλλα παλιότερα παιχνίδια μου, και συνεχίζουν να παίζουν...

Παίδες πρέπει να περάσετε το τελευταίο IOS,νομίζω το IOS55 σκέτο ώστε να παίζουν απροβλημάτιστα τα νέα παιχνίδια,λίγες σελίδες πίσω εξηγώ πως να το κάνετε αυτό.

Για την Ιστορία, έβαλα το dvd με το Update ξανά σήμερα στο Wii και το ξαναέκανα, Update και μάλιστα 2 φορές !!! Δεν ξέρω τι με έπιασε, έτσι... πες το χαζομάρα!

Μετά φόρτωσα κανονικά το DVD του wii-music που έφτιαξα χθες με το WiiBrickBlocker που είχα βάλει και χθες και μου παρουσίαζε σφάλμα, και ξεκίνησε και δούλεψε κανονικά!!!

Άβυσσος....

Όσο για το IOS55 διαβάζω από την αρχή το νήμα και έχω φτάσει στην 105 σελίδα περίπου, απλά σκέφτομαι πως αν δεν βρω τη Ζέλντα, μήπως βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος, το αρχείο να ανεβεί στο rapidshare για παράδειγμα...

Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου... καλές γιορτές!

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ τις άσχετες ερωτήσεις μου γιατί χτες που πήγα σε ένα φίλο παραξενεύτηκα! Το Wii δεν διαβάζει DVD+R??? (ναι σε τσιπαρισμένο με wiikey1) Ενώ το δικό μου τα διαβάζει μια χαρά? Επίσης τι καινούργιο έχει το καινούργιο mii channel? Το IOS55 χρειάζεται μόνο για να παίξει το NFS? Αν περάσω το IOS51 με το Wii shop channel updater και το IOS51 installer για να χρισημοποιώ το Wii shop channel δεν θα patchάρει τα bugs που είχε η 3.2 έτσι? Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Παιδια εχω κανει μαλλον πατατα και δεν ξερω πως να το διορθοσω

ακολουθησα καποιους οδηγους και καταφερα να να τρεχω αντιγραφες με τον 0.3 gamma

ενω ειχα 3.4Ε

και απο βλακεια μου το πηγα 3.2 και απο εκει και μετα δεν δουλευε τπτ

το ξαναπαω 3.4Ε... τα ιδια

το cIOSDowngrader_v1.2 μου κανει restart στο wii

και δεν μπορω με τπτ να Βαλω IOS249

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι;; σε περίπτωση που χαλάσει το wii οπότε πρέπει να πάει στη nintendo, πόσο εύκολο/εφικτό είναι να αφαιρεθεί κάθε ίχνος του softmod; Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά έψαξα αρκετά και δεν βρήκα κάτι;

Τέλος, για να δουλέψει η ιστορία πρέπει το wii να είναι updated στην 3.3;; Μπορεί και με μικρότερη από αυτή;

Ο οδηγός που δίνεται στη σελίδα 228 από τον DimitRi_Del είναι o latest?

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...