Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα το νέο μου Wii και όντας πολύ έξυπνος, έκανα αναβάθμιση μέσω internet, δηλαδή αυτόματα την έκανε.

Έχω ελπίδες να κάνω το απαραίτητο downgrade και να παίζω κατεβασμένα backups από το Internet; Ευχαριστώ.

Παιδιά συγνώμη για το bump, αλλά παρακαλείται όποιος μπορεί να μου απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση.

Με καλύπτει το παρακάτω tutorial;

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2326677&postcount=2136

thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εδω μαλλον ειναι το λαθος σου.

Το iso δεν το πετας μεσα στο νερο και το γραφεις ετσι απλα.

Burn image κανεις.

Και για σιγουρια βαλε το imgburn ειναι και δωρεαν και κανε burn image απο εκει και ξαναδοκιμασε.

Φιλε το εκανα αυτο που λες με το amg image burn και παλι τα ιδια και το εκανα με 4χ ταχυτητα.στο video οταν μπαινει ο αλλος μεσω του homebrew και στη συνεχεια στο backup launcher εκει παταει το 'Β' οπου λεει reboot with hook και ετσι το ανοιγει στο disc channel.εσεις μου λετε ν πατησω στο backup launcher 'launch game'? (το εκανα και αυτο και μου βγαζει dvd error 324 και τα dvd τα γραφω σε -R)

Επεξ/σία από NeCRoR

Για τον συμ-φορουμίτη ALR, δεν κοιτάς καθόλου και απλά ποστάρεις?

Στην ίδια σελίδα (237) πρώτο-πρώτο ποστ έχει την απάντησή σου, επίσης πριν από το ποστ σου έχω βάλει και update.

Δεν άντεξα και το έγραψα, θα έλεγα και τίποτα άλλο αλλά μόλις γύρισα από ban :o (είχα κάνει λαλακία, δίκαια) και δεν θέλω να φάω και άλλο.

Panbil εγώ έχω το 3.2Ε firmware και τον backup loader 0.3 gamma και όσα iso έγραψα κατευθείαν δεν παίζει κανένα. Όταν όμως τα πάτσαρα λειτούργησαν όλα. Ίσως να γίνεται μόνο σε μένα, τι να πω.

Κάπου μόλις είδα ότι για να μην τα πατσάρεις χρειάζεται το IOS38 που μάλλον δεν το έχω. Πάντως η διαδικασία του πατσαρίσματος και γρήγορη είναι και σίγουρη.

στα αρχεια που δινει ο DimitRi_Del εχει μεσα αναβαθμιση του ios καντην και ξαναδες εμενα παντως παιζουν χωρις πατσαρισμα

το ιδιο και για τον φιλο NeCRoR μαλλον λειπει το ios βαλτο απο τα αρχεια που κατεβασες και λογικα θα παιξει

στα αρχεια που δινει ο DimitRi_Del εχει μεσα αναβαθμιση του ios καντην και ξαναδες εμενα παντως παιζουν χωρις πατσαρισμα

το ιδιο και για τον φιλο NeCRoR μαλλον λειπει το ios βαλτο απο τα αρχεια που κατεβασες και λογικα θα παιξει

panbil sorry για τα συνεχη πρηξιματα που σου κανω :S αλλα ,κατεβασα τα αρχεια του φιλου παραπανω και εβαλα οσα "θεωρισα" σωστα και ετσι εβαλα τα: IOS38(<-- το εκανα install),ενα Dj(κατι)_gamma.wad(<-- το εκανα install) και ενα αλλο νομιζω(<-- δεν το εκανα install),επισης εβαλα ενα starfall (που δεν μπορεσα να κανω install γιατι νομιζω κολλουσε)τεσπα οταν εκανα restart βρηκα διπλα στο homebrew σε δικο του channel το gamma πηγα να μπω και δεν το φορτωνε μου εδειχνε συνεχεια μια μαυρη ο8ονη και εκανε ενα περιεργο ηχο το wii (σαν να μην εβρησκε κατι και να εψαχνε αλλα το καλο ειναι οτι τον συγκεκριμενο ηχο τον εχω ξανακουσει και γι'αυτο δεν τα εκανα πανω μου κοινως:"χεστηκα".Για να μην πολυλογω εκανα το IOS38 install αλλα και παλυ τπτ παλι μου εβγαλε DVD ERROR 324 και παλι εκεινο το "μαμημενο" το ερωτιματικο!!υπαρχει περιπτωση να φταιει το Naruto?? νομιζω ειναι PAL λετε να κατεβασω ενα αλλο και να δω; αν ναι πειτε μου ενα συγουρο που παιζει.Ευχαριστω πολυ ρε παιδια ηλικρινα για το οτι με βοηθατε(Α και κατι αλλο panbil μπορεις να μου πεις πως βλεπω το firmware μου;:-D

ΑΑ και ο φιλος DimitRi_Del εχει σε αυτα τα αρχεια που κατεβασα και εναν φακελο μαζι με τα:private,apps κ.τ.λ. που λεγετε 00000001 εγω δεν τον εχω μηπως πρεπει να το κανω αντιγραφη;

θα βαλεις οπως ειναι τα αρχεια που λεει SDCARD - (Root) (τα αρχεια που εχει μεσα) και μετα μεσα απο το homebrew chαnnel θα κανεις εγκατασταση το CIOS Rev 7 μετα θα πατησεις το wad channel και θα σου εγκαταστησει το backup εγω ετσι το εκανα και παιζουν μια χαρα

μεσα στο φακελο που κατεβασες εχει Installation Instructions.txt διαβασε το προσεχτικα σου λεει βημα βημα τι να κανεις για το ios 36 για το dvd και για το backup

θα βαλεις οπως ειναι τα αρχεια που λεει SDCARD - (Root) (τα αρχεια που εχει μεσα) και μετα μεσα απο το homebrew chαnnel θα κανεις εγκατασταση το CIOS Rev 7 μετα θα πατησεις το wad channel και θα σου εγκαταστησει το backup εγω ετσι το εκανα και παιζουν μια χαρα

ετσι ακριβως ολα οπως τα εχει ο dimitri?δηλαδη να σβησω τα δικα μου και να βαλω εκεινα?soz αυτο εννοεις?μηπωσ εχεις msn αμα 8ελεις να μιλησουμε απο εκει ;

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 12 : 16 : 56-----

ετσι ακριβως ολα οπως τα εχει ο dimitri?δηλαδη να σβησω τα δικα μου και να βαλω εκεινα?soz αυτο εννοεις?μηπωσ εχεις msn αμα 8ελεις να μιλησουμε απο εκει ;

soz panbil κοιτουσα ολη την ωρα λαθος φακελο.τωρα βρηκα αυτον που μου λες.

οχι δυστυχως δεν εχω μην τα σβησεις τα δικα σου βαλε στην sd τα αρχεια και κανε βημα βημα οτι λεει το

Instructions.txt για να σου περασει το CIOS Rev 7 το dvd και το backup τελος εμανα το 324 το εβγαζε οταν ελειπε το CIOS Rev 7

εννοω να μην σβησεις απο την μνημη του wii η sd να ειναι καθαρη μονο τα αρχεια που εδωσε ο dimitri

δεν χρειαζεται κανε αυτα που σου ειπα και αν δεν καταφερεις μπορεις να κανεις format και θα τα σβησει ολα απο την μνημη του wii οποτε θα ξαναπερασεις απο την αρχη ολο το hack με το zelda αν δεν τα καταφερεις αν εισαι κοντα πειραια στειλε ενα τηλ να βρεθουμε να βοηθησω

:S καβαλα μενω....:fear::fear:τεσπα τωρα το δοκιμαζω και θα σου πω μεχρι στιγμης τπτ εκανα Install το CIOS REV 7 αλλα και παλι τπτ.τωρα πως θα δω τι εκδοση ειναι το homebrew μου;

με εναν φιλο μου ειχαμε ψιλοκανει κατι πραγματακια και μου ειχε δωσει να βαλω ενα προγραμα που λεγοταν launcher καπωw ετσι.δεν ειχε icon και ηταν στο Ηomebrew χςρισ εικονα οταν εκεινο το εσβησα και περασα το backup launcher μου το εδειξε κατευθειαν λες και το ειχε εγκατεστιμενο απο πριν και ετσι δεν χρειαστηκε να το κανω εγκατασταση και δουλευει μια χαρα (ετσι νομιζω) τωρα τα πιθανα προβληματα που εχω ειναι 1ον η εχει το DVD προβλημα 2ον η κατι εχει το backup η γενικα το ολο στισιμο και σπασιμο που εκανα στο Wii h στην SD η δεν εχω περασει ακομh κατι που χρειαζεται.τωρα θα δοκιμασω να ξαναπερασω το homebrew.Και ο dimitri στον φακελο wad εχει εντελως διαφορετικα πραγματα με εμενα αυτοσ εχει:Autoboot BL 0.3 G Channel.wad,Backup Launcher 0.3 Gamma Channel.wad εννω εγω ¨CIOS36_rev5-64-v1042.wad,IOS38-64-v3609.wad,cios_fix.wad,DjTaz_gamma_Loader.wad,IOS16-64-v257-prod.wad :S και το CIOS36 το εχει χυμα εξω μαζι με τους φακελους apps κ.τ.λ.

λοιπον αν θες kane φορματ και ξαναπερνα ολα τα αρχεια απο την αρχη η βαλε στην sd τα αρχεια που σου ειπα οπως τα εχει ο dimitri και πηγαινε στο wad καναλι και πατα load και ακολουθησε τις οδηγιες να σου ξαναπερασει το backup και μετα τσεκαρε παλι το παιχνιδι

λοιπον θα κανω το 2ο.στον φακελο SD CARD(ROOT) θα παρω οτι εχει μεσα και θα τα κανς επικολληση στην SD μου (αφου σβησω τα δικα μου) επισης εχω το mplayer που δεν το εχει ο dimitri....τι να το κανω εκεινο να το κρατησω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...