Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Σήμερα θα κάνω τα hacks se Wii φίλου για να του βάλω το backup loader 3.0 gamma. Έχει firmware 2.1Ε (έχει μείνει πολύ πίσω!!!). Πώς θα το πάω σε 3.2? Λέω να κάνω κανονικά update σε 3.4 και μετά downgrade σε 3.2... Όμως έχω απορίες. Το downgrade γίνεται με το IOS Downgrader ή με το cIOS Downgrader? (και ποιες εκδόσεις IOS/cIOS πρέπει να έχω για την 3.2?). Ευχαριστώ. :-)

EDIT: OK όλα παιδιά! Όλα πήγαν ρολόι, ούτε ένα error! Έκανα update σε 3.4 και μετά downgrade σε 3.2... Έβαλα και τον backup launcher και δουλεύει τέλεια! (βασικά ότι παιχνίδι έχω γράψει εγώ δεν το διαβάζει, εκτός από το brawl που είναι σε double layer. Ότι έχω πάρει από θείους το διαβάζει μια χαρά και ότι μου έχει γράψει ένας φίλος επίσης δουλεύει κανονικά!) Τώρα θα γράψω ένα παιχνίδι με τις οδηγίες που δίνετε και θα δω. Αν δεν το διαβάζει τότε φταίνε τα DVD (κάτι Intenso :-P από το πλαίσιο) τα οποία όμως το wiikey μου τα διαβάζει... Τι να κάνουμε είναι υψυλής τάξης ο backup launcher και θέλει καλής ποιότητας :-D Κάτι άσχετο. Χτες έκανα update to homebrew channel μου από beta 8 σε 1.0.1 μέσω internet. Από τότε το Gecko RegionFree μου βγάζει "This is not a vaid Wii aplication" όπως και μερικές άλλες... (συμβαίνει και στο Wii που έκανα σήμερα update-downgrade με το HBC 1.0.1) Αν ξέρετε πως να το φτιάξω γιατί είναι πολύ χρίσημο πρόγραμμα... Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από loukas77
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια γεια σας,καταφερα και τα εκανα ολα αυτα και τωρα μπορω και μπαινω στο homebrew κ.τ.λ εχω ομως προβλημα με την εγγραφη των DVD.Βαζω το iso(game) αρχειο που κατεβασα μαζι με το buckup.exe και το common key <--(βασικα το common key μαλλον το κανω λαθος γιατι οταν το κανω επικοληση και στην συνεχεια αποθηκευση ως με το name common key και οταν παταω οκ μου βγαζει c:\ μπλα,μλπα,μπλα και μετα common key.txt και στην συνεχεια οτι αμα το κανω ετσι αποθηκευση θα χαθουν κατι unicode στοιχεια που εχει) σε εναν φακελο και μετα τι κανω; αυτο με το patch μπερδευτηκα πως γινεται; sorry αμα σας κανω τωρα και γυρνατε παλι πισω

Παιδια γεια σας,καταφερα και τα εκανα ολα αυτα και τωρα μπορω και μπαινω στο homebrew κ.τ.λ εχω ομως προβλημα με την εγγραφη των DVD.Βαζω το iso(game) αρχειο που κατεβασα μαζι με το buckup.exe και το common key <--(βασικα το common key μαλλον το κανω λαθος γιατι οταν το κανω επικοληση και στην συνεχεια αποθηκευση ως με το name common key και οταν παταω οκ μου βγαζει c:\ μπλα,μλπα,μπλα και μετα common key.txt και στην συνεχεια οτι αμα το κανω ετσι αποθηκευση θα χαθουν κατι unicode στοιχεια που εχει) σε εναν φακελο και μετα τι κανω; αυτο με το patch μπερδευτηκα πως γινεται; sorry αμα σας κανω τωρα και γυρνατε παλι πισω

Φίλε με τον καινούργιο backup launcher (3.0 gamma είναι ο τελευταίος) ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις patch τα παιχνίδια. Απλά γράφεις το iso! :lol:

Φίλε με τον καινούργιο backup launcher (3.0 gamma είναι ο τελευταίος) ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις patch τα παιχνίδια. Απλά γράφεις το iso! :lol:

Μπορεισ να μου δωσεις κανενα Link για το που θα το βρω? και πωσ χρεισιμοποιειται? σαν τα υπολοιπα backup exe?

στη σελιδα 228 ο DimitRi_Del εχει δωσει λινκ

το backup launcher μπαινει στο wii;

Panbil οκ τωρα το καταλαβα διαβασα τις οδηγιες μεσα σε αυτο που κατεβασα οκ thnx για την βοηθεια θα το κανω και αν παλι μπερδευτω θα σας κσαναπω :P

-----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 02 : 59 : 37-----

Παιδια το εβαλα και το launcher εγραψα ενα DVD-R το Naruto ετσι οπως ηταν το iso αρχειο το πεταξα μεσα στο nero και το εκανα burn.το backup launcher δουλευει μπομπα αλλα οταν εβαλα το dvd και πατησα lauch game ειπε laυnging και μετα DVD error (324) τι πρεπει να κανω;;;;;

Το iso δεν το γράφεις κατευθείαν. Το patchareis πρώτα με το backup creator.

αφου μου ειπαν τα παιδια πιο πανς οτι αμα βαλω το backup lancher δεν χρειαζεται patcharisma!

Έχει βγει καινούργιος downgrader τον οποίο μπορείται να βρείτε παρακάτω.

>
http://rapidshare.com/files/174964596/Wii_Downgrader_3.3-3.4.rar

Μέσα στο αρχείο υπάρχουν ΟΛΕΣ οι απαραίτητες οδηγίες και προγράμματα για το πως να τα εγκαταστήσετε και να μπορείτε να παίζετε back-up παιχνιδιών στο χωρίς τσιπ Wii σας.

καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα το νέο μου Wii και όντας πολύ έξυπνος, έκανα αναβάθμιση μέσω internet, δηλαδή αυτόματα την έκανε.

Έχω ελπίδες να κάνω το απαραίτητο downgrade και να παίζω κατεβασμένα backups από το Internet; Ευχαριστώ.

Panbil εγώ έχω το 3.2Ε firmware και τον backup loader 0.3 gamma και όσα iso έγραψα κατευθείαν δεν παίζει κανένα. Όταν όμως τα πάτσαρα λειτούργησαν όλα. Ίσως να γίνεται μόνο σε μένα, τι να πω.

Κάπου μόλις είδα ότι για να μην τα πατσάρεις χρειάζεται το IOS38 που μάλλον δεν το έχω. Πάντως η διαδικασία του πατσαρίσματος και γρήγορη είναι και σίγουρη.

αν βαλεις το backup 0.3 gama δεν χρειαζεται πατσαρισμα πλεον

Αυτο εχω.Το ανοιγει μια χαρα μου δειχνει οτι δειχνει και σε κατι videakia στο youtube (που ειχατε αναφερει κιολας πιο πανω).Κανω Ακριβως οτι κανουν και οι αλλοι στα videos αλλα εμενα στο τελος στο disk channel μου βγαζει εκεινο το ερωτηματικο και τοι δεν μπορει να το διαβασει.απο που βλεπω τι firmware εχω?λετε να φταιει αυτο?plz help εχς τρελαθει ειμαι στην πηγη και δεν πεινς νερο :fear:

Αυτο εχω.Το ανοιγει μια χαρα μου δειχνει οτι δειχνει και σε κατι videakia στο youtube (που ειχατε αναφερει κιολας πιο πανω).Κανω Ακριβως οτι κανουν και οι αλλοι στα videos αλλα εμενα στο τελος στο disk channel μου βγαζει εκεινο το ερωτηματικο και τοι δεν μπορει να το διαβασει.απο που βλεπω τι firmware εχω?λετε να φταιει αυτο?plz help εχς τρελαθει ειμαι στην πηγη και δεν πεινς νερο :fear:

Φίλε τα παιχνίδια ΔΕΝ τα τρέχεις από το disc Channel... Από τον backup loader τα τρέχεις μέσω homebrew channel ή αν έχεις τον backup loader σε WAD και το έχεις εγκαταστήσει τότε από το backup loader channel.

...εγραψα ενα DVD-R το Naruto ετσι οπως ηταν το iso αρχειο το πεταξα μεσα στο nero και το εκανα burn.το backup launcher δουλευει μπομπα αλλα οταν εβαλα το dvd και πατησα lauch game ειπε laυnging και μετα DVD error (324) τι πρεπει να κανω;;;;;

Εδω μαλλον ειναι το λαθος σου.

Το iso δεν το πετας μεσα στο νερο και το γραφεις ετσι απλα.

Burn image κανεις.

Και για σιγουρια βαλε το imgburn ειναι και δωρεαν και κανε burn image απο εκει και ξαναδοκιμασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...