Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thank you, spy. Κάτι άλλο τα ntsc σε pal κονσόλα με iso loader παίζουν κατευθείαν χωρίς κάποιο πατσάρισμα?

ΑΝ ετυχε να κοιταξεις 2 ποστ πιο πανω θα δεις οτι κανω ακριβως την ιδια ερωτηση αλλα αν για την αντιθετη διαδικασια!

σημερα ηαυριο θα το δοκιμασω μαζι με ενα αλλο παιδι και για κονσολα ntsc kai pal!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thank you, spy. Κάτι άλλο τα ntsc σε pal κονσόλα με iso loader παίζουν κατευθείαν χωρίς κάποιο πατσάρισμα?

Λοιπον παιδες..Ερωτηση : Homebrew Gamma 0.3, κονσολα PAL..

μπορω να παιξω παιχνιδια που εχει ο θειος spy?? Και αν ναι με τι προγραμμα? Αυτα τα Wiifree, wii update manager, Wii region patch δεν εκανα τιποτα...εκτος αν κανω εγς κατι λαθος...

Χελπ ασ γκαιζ!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον παιδες..Ερωτηση : Homebrew Gamma 0.3, κονσολα PAL..

μπορω να παιξω παιχνιδια που εχει ο θειος spy?? Και αν ναι με τι προγραμμα? Αυτα τα Wiifree, wii update manager, Wii region patch δεν εκανα τιποτα...εκτος αν κανω εγς κατι λαθος...

Χελπ ασ γκαιζ!!!!!!!!!!!!!!!!

???????Κανεις δλδ δεν μετατρεπει τα Iso του απο PAL σε NTSC ή το αναποδο? (NTSC -> PAL)????????

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Ολοι αγοραζουν τα παιχνιδια αυθεντικα........!

Τώρα φταίω να το πουλήσω το εισιτήριο σου??????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ……..

Να σαι καλά να γεμίζεις το forum με βλακείες…χαχαχα

Εγώ για σένα φροντίζω….ήθελα να σου κάνω Δώρο ένα ISO…χαχαχα…

Έτοιμο κιόλας σε NTSC..

Τώρα φταίω να το πουλήσω το εισιτήριο σου??????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ……..

Να σαι καλά να γεμίζεις το forum με βλακείες…χαχαχα

Εγώ για σένα φροντίζω….ήθελα να σου κάνω Δώρο ένα ISO…χαχαχα…

Έτοιμο κιόλας σε NTSC..

ΡΕ Τσιφουτη.....

χριστουγεννα ερχονται!

κανε ενα δωρο!

αλλα και το dvd που θα γραψεις σου το εχουν κανει δωρο!

Πουλα το ρε, θα εισαι -24,5 ευρω!

αντε ελα σημερα να εχεις το πιανο κι εγω να παιζω κιθαρα

ο παυλος στη φλογερα

Σκέφτομαι να αγοράσω κονσόλα wii άμεσα και έχω κάποια ερωτηματικά... 'Οπως τσιπάρισμα? η οχι? Υπάρχει κάποιο modchip που να μην θέτει σε κίνδυνο την κονσόλα μου? και να μου διαβάζει τα περισσότερα των παιχνιδιών? Υπάρχει κάποιο κατάστημα σε Αθήνα-Πειραιά που να κάνει σοβαρή δουλειά στον τομέα αυτό?Το softmod εναι ασφαλές? (η διαδικασία πάντως μου φαίνεται οτι είναι για advance users).Εχω κοιτάξει τα περισσότερα μηνύματα στο topic και άκρη δεν μπορώ να βγάλω(καθ' οτι άσχετος).Συγνώμη αν τα ερωτήματα μου ακούγονται ίσως παιδικά αλλά οι γνώσεις μου δεν φτάνουν.

Σκέφτομαι να αγοράσω κονσόλα wii άμεσα και έχω κάποια ερωτηματικά... 'Οπως τσιπάρισμα? η οχι? Υπάρχει κάποιο modchip που να μην θέτει σε κίνδυνο την κονσόλα μου? και να μου διαβάζει τα περισσότερα των παιχνιδιών? Υπάρχει κάποιο κατάστημα σε Αθήνα-Πειραιά που να κάνει σοβαρή δουλειά στον τομέα αυτό?Το softmod εναι ασφαλές? (η διαδικασία πάντως μου φαίνεται οτι είναι για advance users).Εχω κοιτάξει τα περισσότερα μηνύματα στο topic και άκρη δεν μπορώ να βγάλω(καθ' οτι άσχετος).Συγνώμη αν τα ερωτήματα μου ακούγονται ίσως παιδικά αλλά οι γνώσεις μου δεν φτάνουν.

Δεν θα πρότεινα τσιπάρισμα... Το Softmod στο 99% των παιχνιδιών είναι αρκετό! Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή από ότι φαίνεται! Ψάξε στο internet και θα βρείς έτοιμα πακετάκια και κατατοπιστικότατες οδηγίες για το softmod.

Χρειάζεσαι απλά μια κάρτα SD και το παιχνίδι Zelda: Twilight Princess αυθεντικό.

Παίδες, για να λειτουργούν τα iso από τους θείους πρέπει όλα να τα πατσάρουμε με brickblock?

Noμίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο μόνο εάν θέλεις να παίξεις NTSC παιχνίδια σε κονσόλα PAL και το αντίθετο. Εάν έχεις PAL κονσόλα και θέλεις να παίξεις PAL παιχνίδια σε softmod, η αντιγραφή 1:1 του ΙSO αρκεί!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα επίσης για ένα homebrow το starfall το οποίο εμποδίζει το wii να κάνει update από τα παιχνίδια. Ξέρεις κανείς κάτι ; Αξίζει να το βάλω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καμία περίπτωση, chipaki είχα και αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί δν έπαιζε to guitar hero World tour και έπρεπε να το παίξω όπωσδηποτε :D. Κατα τα άλλα όλα ok.

Επεξ/σία από ReVoM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή εγώ παιδιά είμαι εντελώς άσχετος και όλα μου μοιάζουν κινέζικα, θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον (να πάω δηλαδή με την κονσόλα και ότι άλλο απαιτείται) και να μου κάνει αυτό το περίφημο softmod. Κάποιος από Αθήνα. Πόσο χρεώνεται κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από alexandros1974
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Revom το starfall είναι εφαρμογή δεν είναι τσιπάκι. Όσο για σένα αλέξανδρε αν έχεις γνήσιο το zelda μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις μόνος σου υπάρχει και στο thread οδηγός αλλά και πολλά βιντεάκια στο youtube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...