Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επηδη ειχα πολη ψαξημο αυτες τις μερες ηταν και η προτες μερες που εχω ιντερνετ ξανα και μου ηρθαν πολα μαζι να κοιτα μπορεις αν σου ειναι ευκολο να μου πεις που ακριβος θα το βρω το πακετο να γλιτοσω λιγο ψαξιμο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέπα παιδιά ειμαι καινούριος στο foroum αλλα εχω διαβάσει αρκετες σελιδες στο συγκεκριμένο topic. Εχω καινουριο wii updated στο 3.4, και ψαχνω να παιξω κοπιες χωρις βασανα, γιατι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος... μαλλον το twilight hack το ξεχνω...

1. με το wiikey2 θα εχω προβλημα στη 3.4?

2 θα μπορω να κανω update το wii αν το χρειαστει καποιο παιχνιδι?

3.αν το βαλω θα πρεπει να το καταργησω το internet στο wii?

4.αν οχι, μηπως έχετετε να μου προτεινετε καποιο αξιόπιστο μαγαζι στα ανατολικα προαστεια,(ή και αλλου στην αθηνα) να μου κανει και την εγκατασταση, γιατι στα ηλεκτρονικα δεν σκαμπαζω μια? (με pm)

ευχαριστω εκ των πρωτέρων...

γιώργος

Επεξ/σία από dgeo2

@dgeo2

μπορείς να χρησιμοποιήσεις το twilight hack ακόμα και στην 3.4 θα πρέπει όμως να κάνεις άμεσα downgrade καθώς θα στο σβήσει όταν κάνεις restart.

@sheik

αν δεν σε ενδιαφέρουν τα homebrew(κακώς) αναβάθμισέ το σε 3.4 δεν θα έχεις πρόβλημα.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα... Τον τελευταίο καιρό που έχουν γίνει πάρα πολλά σχετικά με το Wii δεν είχα τον χρόνο να τα παρακολουθώ και έχω χαθεί... Τώρα όμως που έρχονται Χριστούγεννα κάτι φίλοι μου αποφάσισαν να πάρουν Wiis και εγώ τους είπα ότι υπάρχει backup loader κλπ και δεν θέλει τσιπάκι... Επειδή όμως είναι λίγο (πολύ) άσχετοι με όλα αυτά θα τους τα κάνω εγώ (θα το κάνω τουλάχιστον 2 φορές μπορεί και 3 :P). Έτσι έχω πολλές απορίες (μην κάνω και καμια βλακεία και με κυνηγάνε!:X).

1) Υποθέτω ότι τα καινούρια Wii θα έχουν την 3.4 άρα θα χρειαστεί downgrade. Με ποιο εργαλείο γίνεται?

2) Βλέπω στα γνωστά sites των γωστών developers για κάτι cIOS και IOS. Τι είναι αυτά? Και τι τα νούμερα που έχουν δίπλα τους? (και για να κάνω downgrade σε 3.3 ποιο από αυτά θα χρειαστώ?)

Οδηγίες για τον backup loader έχω μιας και βρίσκονται μερικές σελίδες πίσω :lol: Απλά θέλω να μπου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοσή του. Όπως βλέπετε έχω μείνει πολύ πίσω... Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ πολύ! :-)

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα... Τον τελευταίο καιρό που έχουν γίνει πάρα πολλά σχετικά με το Wii δεν είχα τον χρόνο να τα παρακολουθώ και έχω χαθεί... Τώρα όμως που έρχονται Χριστούγεννα κάτι φίλοι μου αποφάσισαν να πάρουν Wiis και εγώ τους είπα ότι υπάρχει backup loader κλπ και δεν θέλει τσιπάκι... Επειδή όμως είναι λίγο (πολύ) άσχετοι με όλα αυτά θα τους τα κάνω εγώ (θα το κάνω τουλάχιστον 2 φορές μπορεί και 3 :P). Έτσι έχω πολλές απορίες (μην κάνω και καμια βλακεία και με κυνηγάνε!:X).

1) Υποθέτω ότι τα καινούρια Wii θα έχουν την 3.4 άρα θα χρειαστεί downgrade. Με ποιο εργαλείο γίνεται?

2) Βλέπω στα γνωστά sites των γωστών developers για κάτι cIOS και IOS. Τι είναι αυτά? Και τι τα νούμερα που έχουν δίπλα τους? (και για να κάνω downgrade σε 3.3 ποιο από αυτά θα χρειαστώ?)

Οδηγίες για τον backup loader έχω μιας και βρίσκονται μερικές σελίδες πίσω :lol: Απλά θέλω να μπου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοσή του. Όπως βλέπετε έχω μείνει πολύ πίσω... Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ πολύ! :-)

Δες τα τελευταία νέα εδώ:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=114247

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δες τα τελευταία νέα εδώ:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=114247

Σε ευχαριστώ όμως αυτό δεν λύνει τις απορίες μου (όμως μου παραθέτει download links και σε ευχαριστώ.) Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει :-) Επίσης να κάνω downgrade σε 3.3 ή 3.2? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από loukas77

επειδη εγω το εκανα με κονσολα 3.3Ε δεν εχω ψαξει κατι παραπανω για downgrade αλλα διαβασα οτι βγηκε Twilight Hack v0.1beta2 που κανει για 3.4 και με μια προχειρη αναζητηση βρηκα το παρακατω διαβασε μηπως βγαλεις ακρη

αν δεν επιτρεπεται να παραθετουμε links ας το σβησει καποιος ευχαριστω

http://www.wiihacks.com/wii-hacks/7113-downlevel-3-4u-3-2u-howto.html

Λοιπον εμενα που ειναι ntsc και το αγορασμα σπασμενο παρατηρησα οτι παιζει

τα παιχνιδια αντιγραφης χωρις πατσαρισμα!

Τα pal ομως δεν τα παιζει!

μηπως απλα χρειαζεται να κατεβασω καποιο region free?

κι αν ναι ποιο ειναι αυτο!

ευχαριστω

Μπορεί κανείς να μας δώσει κανα καλό θείο για παιχνίδια wii? Ή κανα rapidshare τύπου.

για τσεκαρε εδω

http://www.networktemple.com/forum/console-talk/16327-collection-wii-games-recommended-you-have-megaupload-premium-account.html

γενικοτερα για rapidshare χρησιμοποιησε το παρακατω site

http://www.c3k.net

ειναι τυπου google και ψαχνει οτιδηποτε τυπου rar σε rapidshare

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...